O a miti e lele ai i se miti i se tagata matua i miti

Anonim

Ia saili poʻo le a le miti e te lele ai se tagata matua, ia e manatua mea taua. Fai mai tamaiti o le lele o se miti o lona uiga o le tuputupu ae. O le moni uiga o le faigamalaga i se miti e masani lava ona fesoʻotaʻi ma le faʻatupeina o le tino, o faʻafiafiaga e sili ona faʻateleina i tamaiti.

Ae o tagata matutua o Heondenel Burts, Alofa, Initia, o le tausaga e toe fetuunai. O se tagata matua, aemaise lava pe a fai o loʻo e talavou ma e alofa tele i le agaga, ma mafaufau loloto i le manatu o fatufatu poʻo ni taʻaloga mataʻutia, mafai foi ona tofo i se lagona suamalie o le vaalele.

Luga o ao

O le a le faigamalaga ma le mea latou te uiga

  • Tele o tagata matutua tagata soifua miti o se faigamalaga - pa'ū. Ua vave ona faalatalata atu le lalolagi, i le taimi o fesoʻotaʻiga ma le lalolagi e masani lava o loo i ai taimi e ala ai ona oso maia. O le faigamalaga o lona uiga o se maualuga maualuga tulaga o le popole, e te le o mautinoa i lou lumanaʻi, e foliga mai ia te oe puaoa. Atonu o loʻo e mamafa ni ou tautinoga umi, nonogatupe, o loo aumaia ai tamaiti, o aʻu uma e te maua, e leai se isi e fiafia ai i auupega. E manaʻomia le taofi ma mafaufau pe faʻapefea ona faʻaitiitia le avega. Masalo e tatau ona e faafaigaluegaina se Nanny. Poʻo le faʻataʻotoina o aitalafu, fesili mo se fesoasoani mai aiga, maʻoti tupe maua. O lea ua foliga mai ia te oe e leai se filifiliga. Peitai o le a mautinoa o le a faʻaalia pe a latou vaʻai ma le faaeteete.
  • Manulele Foot. E te felelei i se tamai pito i luga o le aulelei, i le fuaina o fatuga fatufanua, vaituloto, fanua, faʻatoʻaga, o faʻatoʻaga, fiafia i le lanu, fiafia i le lanu ma lona lanu, ma lona vaʻai i vaituloto. E le maualuga tele le saoasaoa, peitaʻi ua lelei lava. O sea faigamalaga o lona uiga o le saili mo oe lava, fiafia i le mea o lo o tupu. Talu ai nei, o loʻo tatala mai nisi o mea fatu ma o loʻo sailia se tusi talosaga. Taimi nei o loʻo iai se faʻaputuputu o faʻamatalaga ma fetuʻutuʻunaʻi i tulaga fou. Aua le faanatinati le laueleele. O le a lelei mea uma. Aua neʻi e manaʻomia mai ia te oe lava manumalo sili atu poʻo ni mea matuia. Tuuina atu ia te oe lava se tele o le taimi.
  • Ogaoga vaalele. E te fiafia i se peprel lele i luga o le afā, o laufanua e le masani ai, o loʻo faia ma galu o le laufanua ma galu o sami. Tele taimi uma, meaʻai o loʻo avea ma mea oona e pei o le moe. Pe lava e moe. Alu i le vailaau ma vali, i le laupepa pepa i luga o le laulau, e piano, fasi laulau. A o e le togiina lou manatu atoatoa, e mafai ona e moe masani. Solia kofe.
  • Lele i se miti ma le fesoasoani o le tele o tala. E te le ofi, ae i luga o se parataili, paraggite, vaalele. Afai o sea faigamalaga e le fesoʻotaʻi ma taimi pupula o le olaga, e te le talitonuina, fiafia atili ona le mautonu. E te le talitonu i au mea fatufatuga, fiafia i le aoga ma itiiti lamatiaga. I mataupu ia e faigata ona fautua, fatufatu o se mea moni. O le mea fou lea e faʻaalia ai se naunautaʻiga mo faigamalaga i se miti. Masalo e te faʻatali mo le toʻilalo. Ae e te le iloa. E aunoa ma le taumafai i le malosi atoa, e aunoa ma le maeʻa ma le le faʻamaoniaina o oe lava, e le mafai ona e mauaina se mea tonu. Faailoga taimi na o le fatufatu, saini mo vasega pe i le sanatic club. Tu i fafo ogaoga o se mea e sili ona fiafia iai.

Lele i le lagi

O a miti e lele ai i se tagata matua mo miti

  • Miti faʻauigaina menengetti fesoʻotaʻi o se naunau mo faigamalaga ma le manaʻo e sola ese mai faʻafitauli ma maua le mana.
  • Miti o le faʻauigaina o le Winderer na finau e lele atu i se tagata matua i se miti o lona uiga o le tuputupu aʻe faaleagaga, manuia i gaioiga fatufatuga.
  • Ua lapataia e le tusi miti o le soifua maloloina faafitauli o le soifua maloloina.
  • O le tele o miti tusi e faʻafesoʻotaʻi lele lele i le leiloa ma le le fiafia ma le le fiafia o faʻamoemoe.
  • Lele i le stratosphere, i le avanoa - o loʻo ia te oe se muliu tele mo le le faʻaaogaina. Ua uma ona e sainia mo Mars?
  • O le Tusi Faaposetolo Faʻavae Manuia le Tusi Fiafia ia i latou e felelei i se miti, ae maise i mea mamao.
  • Ma ogaoga faʻamaʻi, o le leleiga o le uiga o le manaʻo e manaʻo mo le oti.
  • Sigmund freud bread bradably fusiua le vaalele i se miti ma fiafia lagona o se lele fuataga ma feusuaiga. I auala o leletaina o faigamalaga i se miti i se talitonuga e uiga i feusuaiga a tamaiti, sii mai isi matauga. Sa masani ona fesoʻotaʻi Freud i faigamalaga a tama i le miti - Na ia mautinoa na latou lele mai i le olioli tele sa i ai sana peni.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma le leaga - i le fiafiaga o teine, aua, faʻapea, 'ua latou leleʻe ma le lotoleaga i tama ma le i ai o Penis. O se tulaga lua masani. O lenei ua saunia saie saienitisi o le ese o hormones i tagata o soʻo se itupa o loʻo gaosia, ma felelei e fesoʻotaʻi ma le tele o arrenaline ma gaioiga.

Afai o le Dopamine ua faʻaopopoina i le ADFENEILINE - O lenei Hormone, o loʻo gaosia i le maualuga o le taimi i le taimi o feusuaʻiga, ae mafai ona e maua le fiafia mai le frosas. Afai e le lava le gaosiga o le dopamine - matou te mauaina se lagona o le paʻu maualuga mai le maualuga, o le palapala ua alu i lalo o vae, ma e te ala mai ma le leo leo leotele.

Fiti

Faaiuga

Felelei i se tagata matua i se miti tasi tasi. E toaitiiti tagata e gafatia le aloese mai le moni ma faʻatele le itiiti ifo i le Agaga. E tele taimi o tagata ua matua vaivai lava i le mea moni e lele i se miti. Masalo ua e maua tele le taimi avanoa?

Afai o le ogaoga, malaga i se miti a se tagata matua - O se mafuaaga taua e asiasi ai i le Intecrinogist, siaki le toto i le suka, ia mautinoa o le adrenal glands ma le thyrenal glands ma le thyrenal glands ma le au ata gland. Afai e te alofa, o oe, o oe, aua le mulimulitaʻi i lenei fautuaga, i isi lava tulaga - o isi lava tulaga - e manaia le totogiina o le taimi mo le soifua maloloina.

Faitau atili