O a miti o kapeti i miti o miller, arto, Fedorovskaya

Anonim

O e sailia se ata miti e te malamalama ai poʻo le a le kapisi o loʻo moemiti? Ae o lenei moe e tele naua faauigaina. E faʻalagolago uma lava i faʻamatalaga faʻapitoa o lau miti: o le ituaiga o fualaʻau, tele, au gaioiga ma mea. O afea e vaʻai ai kapisi i le lelei, ma a leai?

Faalauiloaina le moe o le moe

I saunoaga a tagata, "Katogaina" o tupe mai fafo ma o latou, o latou aiga, O lenei foliga o loʻo i totonu e oʻo lava i miti faʻamatala, ma e masani lava ona vaʻaia kapeta i le po e faʻamalosia ai le aso na sosoo ai. Ae e le o mea uma e sili atu le faigofie, aua e naʻo le tasi le mea e mafai ona suia mea uma!

Moe

O le a le kapisi?

  1. Popocaccul. Miti lelei, aemaise lava pe a fai o se miti na e lavea ai se salati mai le fualaau faisua. Afai na e totoina i fatu o lenei kapeti, e le o toe mamao ae e te mauaina se polofiti.
  2. Lanu - lelei foi. O le faʻailoga lenei o le amataga o le paʻepaʻe o le pito i lou olaga. E te molia faafitauli? Ma o le taimi lenei e faaiu ai i latou!
  3. Talavou kapeta - Iloilo lau amio i tagata.
  4. O fualaʻau fualaʻau fou e faʻaalia: Ia faaeteete i le lava mafutaga! Atonu e te fetaiai ma le faalataina o ou vae.
  5. Pala Koche - e le o lava, e laki. Moe faʻamafanafana: E le o toe mamao o le a e iloa o le a le mafuaʻaga mo ou toʻilalo o loʻo iai nei, ma e mafai ona foʻia.
  6. Upripe, biny plugs - ua masani ona e fai atu se pepelo. E tatau ona e faia se mea i ai, aua e alu ese aiga mai ia te oe.
  7. Masima - se isi miti lelei. O le a le toe ataata lava oe manuia, ma i le mea o se olaga. Masalo maua se tau.
  8. Stew - i le aiga misa. Vaavaai mo vaega, ina ia le sili atu nai lo faʻafitauli umi i mafutaga.
  9. Amust matuia - o le ae maua le fuā. Afai i se miti na e faia oe lava le kapisi, o le ae fuā. Aua le avatua se mafuaaga!

Au gaioiga?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Feinu Cabbage

  1. O e tipi mokesi - O lau tama o loʻo iai faʻafitauli e te matua faʻanoanoa. Ae e leai se faanoanoa e le itiiti ifo. Taumafai e foia faʻafitauli, e le liusuavai soʻo se mea mai le tasi ma le isi.
  2. Na e faʻatau le kapisi: E le o toeititi o le a e vaʻai pe faʻapefea ona i ai se olaga fiafia i le olaga o se pele. E le gata i lea, o le a e olioli ia le itiiti ifo ma se uo (aiga). Masalo o le a valaʻaulia oe i le faʻaipoipoga, Kerivineng?
  3. O e togiina fualaau aina? E pei ona fai mai le ata o le miti, o kapeta i lenei miti e faʻaalia ai le lumanaʻi i le lumanaʻi ma lona afa lona lua. Taumafai e "somu i tulimanu", ma e oʻo lava i luma o le teteʻa e le o mamao.
  4. Na e faamalu atu kapeti? O lou alofa mafutaga o le a tuleia i ni siaki ogaoga. I fafo o loimata, misa ... ae o le a muta mea uma: o le a e nofo faʻatasi ma ia fiafia foi.
  5. Ua e gaoia lenei fualaau aina? O le miti e i ai ni nai faʻamatalaga. Na e gaoia ni tui ma e te le i mauaina? Leaga Pisinisi: O le a faʻatumuina le ola o faʻafitauli na o le faatoilaloina oe ma le latou numera. O le vave e amata ona e foia ai, o le saoasaoa o le "tulaga". Ua le manuia le gaoi? Tausi lelei le neura. E le pine ae sau oe e auai i le auai i le malaga. O le a lamatia, ae o le a taumafai ma le manuia.

Manatu o miti taʻitoʻatasi

E faʻafefea ona e malamalama i le faʻauigaga i luga, o kapelu i se miti o se fai mea lelei. Ae o tusitala pule o tusi lauiloa e le masani ona malilie i ai ma le tagata lautele.

Miti Miller

  • O lenei miti kapeti mafaufau i se mea leaga i se mataupu. O le a lapataʻia e Dr. Miller: E le o toe mamao lava lou olaga i le manatu maualalo ma le vevesi, ma oe, o le mea moni o le a i lo latou ogatotonu.
  • Ia, o le lanumeamata lanumeamata o se faʻailoga muamua o le menuon o loʻo fuafuaina pe ua uma ona faia. E le gata i lea, o le faʻaʻoleʻole o le lona lua o lona lima o mea e mafai ona faʻaalia o ia i nuʻu uma, i le tino ma le tane na ia talitonuina ana tagata faʻalelalolagi, pe faʻaalia le agaga.
  • Na e aoina se faʻatoʻaga o kapeti? E iai foʻi le leaga, e leaga lava ma i le taimi lenei o loo mafatia ai o outou pisinisi. Faʻafefea ona e faʻaaluina tupe? Masalo Sa e popole tele, i se taimi ua totogi ai i ai - i lenei tulaga taua o lenei upu.

Magicsian Yuri Skid Capyers ...

Eseese ituaiga o kapeti

  • Tuputupu aʻe, aoina paʻepaʻe cabbige - o se miti matagofie. Fai mai: E lē o le isi taimi o le a e usitaʻia ai ma le malo ua leva ona faʻatali. Moe foʻi le moe e mafai ona avea o le vave tele faʻagaioiga o le miti, e oʻo lava i le le manaʻomia.
  • Isi ituaiga (lanu, brussels, kohlbIBI kapeka) - latalata ia te oe o loʻo iai se tagata o loʻo alofa ia te oe. Ua toe tepa i tua, e le lilo.
  • Sami kapisi - e toe maua ai se tasi mai au uo ma e pele. Masalo o le moe fai mai: E le o toe umi o le ae fesili mo tupe mo togafitiga po o se vailaau mo se uo. Aua le faafitia, tusa lava pe o le aofaiga e tele. O nei tupe o le a fesoasoani moni e faʻafoʻi ai le tagata i le olaga.
  • Filifili ma faʻatau ni tui i le maketi - o le fiafia o le a oʻo mai i lou olaga. Masalo o le a ia popole i se tasi mai ou aiga.
  • Afai o oe o se fafine, e leʻi leva ona ou alu i le lesitala o le ofisa, ma e te fiafia o oe o le manaia, flar, faʻaoʻo mai se mea mai le maʻitaga.
  • Ua e pikiina kapisi? Sauni: O lau miti umi tumau o le a taunuu. E le gata i lea, e le manaʻomia le faʻatali le umi - masalo e oʻo i le itiiti ifo nai lo le vaiaso.
  • Na e 'ai le ipu ma kapisi? Lenei o le tagata valaʻaulia se mea e leʻi mafaufauina, ae manaʻomia.
  • Kapisi salati i se miti - e leʻi fuafuaina ia toe faatumu o lau mea tulaga. E mafai foi ona e maua ai tupe, o le taliaina e fai si a aofaiga faamaoni.

lapatai Fomai Fedorovskaya ...

  • O le a miti o kapisi? O le mea moni, i se fonotaga ma le pele i le lumanai (tasi e pele).
  • I se miti, e tunu Kochan po o, fai mai, borsch, supo ma kapisi? o lenei a alofa diction.
  • Ua e vaai i le auala o le kapisi vela se isi tagata? O lenei auala: o le a taʻua i se aso, ma o le tasi o ia lea e leai se alofa.
  • Ua e vaaia ia te oe lava i le fanua lea e aoina Cochanic? Moemiti auala sasaa, faafitauli aoga i le lumanai.
  • Outou, i le isi itu, totoina kapisi? o le a le manaia lou olaga - fuaina, i le aso lava e tasi.
  • Na e 'ai lau kapisi? Faatali mo se meaalofa taugata. Foi, e mafai e le uiga o lenei miti faafitauli i le galuega.
  • I lau miti, rummed le kapisi se isi tagata? O ai na o? I le ola moni, o ia o lē e tatau ona faatalitali mo se meaalofa taua. Se isi faaliliuga: Afai o lau uo lenei, o ia lea e mafai ona mafua ai ou faafitauli i le galuega.
  • Na e matamata i le tuputupu ae kaulifilau? Outou galuega po o tofotofoga olaga mavae o le a le tuua e aunoa ma le taui. I isi tulaga, o le miti ma lenei ituaiga kapisi folafola faafitauli. Sei o tatou fai pe afai e te saunia kaulifilau, le taimi o le a se tasi faanoanoa. Afai sa ia saunia se tasi mai i lona aiga, e fai lava si mafai, e tatau ona faamoemoe news leaga mai ia te ia.
  • Pe na e faatauina se kapisi? Vaavaai atu mo lau tali. Afai e te le "liliu atu i luga o le ulu" i le taimi, e leai ni faafitauli.

Ia, pe afai e te aoina i le aso atoa i le fale, faamama, na faasolosolo ina ia nei fualaau faisua i le afiafi sa toetoe lava pa'ū ese o tatou lima, ma e oo lava i le po na e faia ai se kapisi, e faauiga ai lenei miti e le talafeagai, e gaogao . Le na o le faiai "Vaaia" oo i le aso.

Faitau atili