O a miti na e aumaia ma se mama mo miti

Anonim

O a miti a lenei mea faifaaili? Toetoe o soʻo se miti tusi o le faʻauigaina e faʻaalia o se faʻailoga o tautinoga o le ae vave ona avea. Ae faʻapea foʻi auiliiliga o le moe (o le na faʻausi, pe o i luga o le teuteuina o tama teine ​​ma poʻo a, na faia le fuafuaga o lima ma loto, latou te leʻi afaina ai foi).

Faʻateleina faʻauiga o sea miti

  • Tele taimi uma, o miti o se agaalofa agalelei. Ae afai o oe o oe o se tagata, oa miti, o le a le mea na faia e le toetu, ma auro? Miti faʻauigaina lelei: E le o toe mamao o le a e feiloai i se tagata o le a avea ma uo lelei.
  • O sea miti e mafai ona faʻamatalaina i isi auala e lua. O le muamua (mo se tagata e le o se tagata: e te le mafaufau ina ia mafai ai ona "faalavelave" oe. O le lona lua: E te fefe e ave i luga o noataga, ae le gata i le iʻuga o mafutaga, ae o tagata faigaluega foʻi.
  • O le mama na faia o isi uamea? Afai mai le ario, o le a le o se miti lelei tele. O lona uiga o le vaniva i le lumanaʻi.
  • O le foaʻi o mama o oe o oe? O ai na e fautuaina se teuteuga malamalama? O se miti o lona uiga ua e miti e te mauaina le fatu o lenei tagata ma o le a faamaoni ia te ia.

Mama i le lima

O le mama o loo fai?

  • A vaʻai se teine ​​e toʻatasi e tamaititi se teine ​​talavou, na ia faʻatagaina le tasi o ana mafutaga ma lana pele, faʻapea foi ma le faʻamaoni i lenei tama.
  • O se meaalofa faapena na maua ai se tamaitai faaipoipo? E le gata i lea, sa matua aulelei lava le teuteuga sa matua matagofie, manaia tele? E lelei lenei: O le taimi lenei o le faʻafitauli na e toetoe lava a galo ua maeʻa lelei.
  • Ua e vaʻai i se mama matagofie o le faʻaipoipoga e te tuʻuina atu? Faataamilo ia te oe i le olaga moni "alu" o se tagata e miti oe e faasee.
  • Na e faitauina le faaipoipoga, ma ua e fai mai "ioe"? E le o le sili ona fiafia le moe: O le mataupu o loʻo e faia nei, o le a faʻalavelave ai se mea i le atinaʻeina.
  • Na e faia se ofo, ae na e teena? Ona i lalo lea o le ese mai: O mea uma e te faia, aumai fua fuafuaga umi.

Decryption phble i luga o se mama

Mama o se meaalofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lautele:

  1. A o fai mai le ata tusi, na latou aumaia se mama ma se maʻa - o lona uiga o le a faigofie ona e masani ma tausia se talanoaga ma tagata ese. Lenei o le a aemaise lava faʻamolemole o lenei miti o se tamaloa o loʻo faʻatulaga i se fale faigaluega fou pe o le a e aʻoaʻo mai le fale.
  2. O se moe faapena, ae e leʻi pei lava o se fafine na vaai ia te ia. Malolo "ma le maa" faʻamanatuina le nofoa matagofie, o loʻo i ai i le auvaʻa uma o lona matagofie.
  3. O nisi taimi o miti o lenei ituaiga lapatai: Ina ua mavae sina taimi o le ae mauaina se mea e ofo ai.

I le ituaiga o maa:

  1. Matagofie: o lau faaipoipoga o le a moni matagofie.
  2. Emerald: O le ae mauaina se faamanuiaga.
  3. Ruby: E le o toe mamao o le ae lagona le tagata lilo. E leai se "superthero" malosi o le, pei o le toa o le faipule, ae o se mea moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata e alofa ia te oe o le a sauni mo oe uma, ma o le ae aʻoaʻoina e tusa ai.
  4. Penina: E tatau ona e sasaa loimata.
  5. Underx, Atite, Obsidian ma isi maa o le Black: O loʻo e faʻatali mo le leiloa ma le leaga laki.

O e gafa ma oe teuteuga?

  • Sei o tatou fai atu na e aveina se meaalofa e le tasi, ma mama lua mama, ma tutusa? O le miti na fai mai: E te malamalama lelei i lou olaga tulaga ma e le o suia se mea i totonu.
  • Sa e aumaia le mama, ae tau lava foi foi foi taulagaina mo ia? O le a le manuia lea i le olaga lava, ma muamua uma, i le malamalama atoatoa i lou paga, faʻapea foʻi ma mea lelei.
  • Afai e te ofuina se tamaititi, o le a i ai le moe o le a maua ai uiga ese: O le ae maua se teine.
  • Colepko Plus Bractilet (po o taulima)? Afai o le a miti o se teineitiiti o se teine ​​talavou, o se galuega matua, moe o le a uiga o le ono o se taimi muamua o le faʻaipoipoga.
  • Afai i se miti o nei mea na avatu ai i lau tama tama, o lona uiga ua uma ona ia nofo faamasani atu i le asiasiga a lona tina ma lona tama, o lea foi e sauni mo le muamua asiasiga faaleaiga ma lona Tama muamua.

O ai na foai?

Tuu le mama

  • Tane: atonu e te maua se pepe. O isi taimi o se miti o lona uiga o isi: O oe ma lou toʻalua o le a amataina se pisinisi masani, ma o le a avea ma se mafuaʻaga lelei, pei o le a maua ai le tele o pemita.
  • Taavale, ae o se mama laititi / sili? O le toʻalua e le fetaui ma se mea i lau faʻaipoipoga.
  • Fiafia i ai, ma e le gata na tuʻuina atu, ae ua faʻapipiʻi lona lima: I le olaga moni, o le a ia le faalataina. O lau masani fiafia mafai ona avea ma tautoga o le malosi malosi alofa mo le tele o tausaga.
  • Ile taimi muamua: O lau ogatasi manao e faʻamanatu ai le folafolaga na e tuʻuina atu i lenei tagata i le taimi ua leva.
  • O le muamua, ma o le mama sa, pei ona latou fai mai, "" "Oti", fiafia mai, manatunatuga e mafai ona faia se mea lelei pisinisi, ae e vave lava ona e faia se mea malie. Ma le le aoga!
  • O le tamaloa mai lou siʻosiʻomaga, o lona uiga, ou te masani ai ia te oe lava: o ia o se uo lelei. A oʻo mai faʻafitauli, e mafai ona e alu ia te ia mo se fesoasoani - Na te le musuuina.
  • O le tagata le masani ai poʻo le tagata: e iai le tagata e manaʻo e latalata ia te oe i lou siosiomaga. Masalo o le tamaloa lea e te umiaina i Franzona, poʻo se taʻaloga Larch. O le lona lua faʻauiga o lenei moe: o lou iʻuga o le a suia se mea e leʻi mafaufauina.
  • Maliu: Miti e mafua ai fiafia ma tamaoaiga.
  • Tuafafine (i le tina o le fafine): E leʻi leva le fiafia i lau tafailagi, o le faʻailoga o le fili o le a puleaina.

O le a le tala a Dr. Miller?

O le Dester-lauiloa taua taua e naʻo le tasi le manatu e uiga i se miti, ma e faʻaoso teine ​​talavou, ae maise i latou na faʻausia faʻaipoipo. Na faʻamaoni Mila: Afai na e vaʻai atu ia te oe e avatu ia te oe se miti o se miti, o loʻo faʻamaoni foʻi lou toʻalua i lou lumanaʻi.

Ma le mea mulimuli, ia manatua: O se miti a se leoleo poʻo faʻatau atu o le auro ma le siliva i taimi o taimi e ese mai se miti tele, o se teine ​​talavou! E Faapefea? E mafai ona ou faʻauigaina ma faʻamatala miti o se tagata masani i miti. Ma afai o le miti na oʻo mai o se "contotch" e galue, aua neʻi e faʻatupuina le aoga - e foliga mai o le a i ai isi suʻega o le po mo oe ...

Faitau atili