O a miti o le miscartericatericate miti a Miller, Vango, Fread

Anonim

O a miti o le faasolitulafono? Ina ua uma ona faitauina le miti tusi, o le a tatou aʻoaʻoina e uiga i ai.

Faalauiloaina le moe o le moe

Vaʻai i se miti miti e le mo tagata popole. O lenei mafuaʻaga e mafua ai lagona le leaga o lagona, fiafia ma aafiaga.

E tusa ai ma le tele o faʻamatalaga, e leai se mea lelei o ni miti na teʻa. E manaʻomia le faʻalogo i lou manuia ma i le taimi e asiasi ai i le faʻatalatalanoaga o le fafine. Naʻo sina taimi o le moe e iai se faʻamatalaga lelei.

Faʻauiga o miti eseese

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fafine le fiafia

Dime miti

Tusia - le atoatoa o manatu.

Tusi Lotu

  • Masalo i le taimi ua tuanaʻi na e oo i ai se uiga o le tagata o loʻo agaʻi atu ia te oe lava poʻo se filifiliga le saʻo i taualumaga a le faamasinoga.
  • Atonu o loʻo i ai i le lata mai na ou mafatia ai le faʻaitiitia o lau sini. E manaʻomia ona e faʻagalo i mea uma ma amata faʻasolosolo.
  • Ina ia vaʻai i se miti o lenei tulaga le lelei mo aliʻi ma tamaʻitaʻi e le aoga i le mataupu o loʻo e faia nei. Ua oʻo i le taimi e taumafai ai e suia au sini.
  • Fafine maitaga o se faʻailoga o le togafitia o lo latou soifua maloloina. I le taimi auai i lau fomaʻi.
  • O le lapataiga lea e le o le manaia o le mea na tupu e mafai ona tupu ia te oe. Faaali le faaali. Tausi lelei lou soifua maloloina.

Tusiga o le Tausaga Faalenatura

O le le fiafia i totonu o le miti o le iʻuga o lau auala i totonu ma fefe mo lou olaga ma le tulaga o le tino. Toe feiloaʻi, asiasi i le fomaʻi e le afaina.

Tusi a le Miti

O le mea na faatusa i ai leiloa. E mafai ona faʻaalia i le le mafaia i le le mafaia o a latou sini. Faaeteete i feuiaiga ma tupe. Leai se taimi e fai ai se nonogatupe pe na o ese ai.

Tusi i le taimi nei

  • Afai o se fafine o le moemiti o le avetaʻavale mai ia te ia, o le faʻaaliga manuia le faʻamalologa mai le faʻamaʻi poʻo le matua le lelei.
  • O teine ​​na togiina se fofoa ma lana pele. Masalo e te le tau faʻamuamua lou iʻu.

Miti Khasse

O le miti miti e uiga i le atuatuvale e leiloa ai se tagata latalata ia te oe. O se mea le fiafia ma mafai ona tupu. Lapataia e uiga i ai. Atonu o se auala e puipuia ai le faalavelave.

Miti faʻauigaina o le proychologist z. freud

  • Tusi - i le manaʻo e faasaoloto i latou lava mai se avega mamafa. Mafaufau i le mea e mafai ona fai.
  • Talu le tama o le lumanai na ia faʻamaonia lona musu e fai se tamaititi. Masalo, e te le o sauni e faia se aiga ma tuu atu se taimi i le pepe. O ia vaʻaiga i tagata o ni faʻafitauli faʻafitauli moni o le mafaufau.

Tusifola o miti manaia

  • Mose fafine maitaga, o lona uiga o le fefe i le maliu o se tamaititi. E alauni i le faasologa, asiasi atu i le feutagaiga e taofiofia le ala o le laititi mai.
  • Afai ua uma ona ia te ia tamaiti, atonu o le tasi o latou o le a tuʻuina mai ai le tele faʻafitauli. Latou te manaʻomia foʻi le vaʻai ma le tausiga.

I le taliaina

Miti faʻauigaina faʻamatalaga psychologist miller

  • Mo teine, e taulia se fonotaga ma se alii talavou. O le a le tuʻufaʻatasia mafutaga, e tatau ona e vaeluaina.
  • Na fai mai le faʻasesega a se tamaʻitaʻi faaipoipo o le amataga o fesoʻotaʻiga ma seisi tamaloa o le a mafua ai le teteʻa.
  • O se miti mo se fafine o lona uiga o le faalataina o se pele. O le a e mauaina se uiga lototele agai ia te oe lava.

Miti Vangu

  • O le po e fai mai ai le faʻaaliga o le a fai mai e uiga i lau fefe e uiga i le fefe o le fesoasoani mai i ou aiga.
  • O se ituaiga o leiloa o se mea le fiafia e ono tupu.
  • O fafine saoloto ma i latou e leai ni tamaiti, miscorse orioripti o se miti valoia tuuatoatasi, o le a le maua se tamaititi.

Miti 2012.

  • O le faasee i totonu o le miti tautala i suiga e leʻi fuafuaina i le olaga ma e uiga i lou le taliaina ia i latou. O le mafuaʻaga lea o ou aafiaga i le uiga o le le faʻamaoni uiga ia te oe o loʻo siʻomia ai tagata.
  • Afai o loʻo e maitaga i le mea moni, e sili atu le faʻaeteete i lou soifua maloloina.

O le Prest Dream Book

  • Lenei faʻamatalaga o oe e le mafai ona e pulea mea o loʻo tutupu o loʻo tutupu. O le moe, o loʻo avea ma faʻailoga o lau fiafia ma lenei tulaga.
  • Fafine maitaga o se lapataiga e tausi ai le soifua maloloina.

Siva Denz Lynn

Vaʻai Folafolaina Miti o miti, faʻaputuputuina i le ausiaina o sini. Masalo o le faamasinoga sese.

Gypsy miti tusi

O le Harbinger o le toilalo o au fuafuaga. E manaʻomia le faia o auala e fetuunai e faʻaleleia ai latou ma suia le faʻatonuga.

O le miti fou o le tusi Ivanova

Moʻi ma sea taupulepulega faʻapea nisi faʻafitauli, malaia, faʻanoanoaga.

O a miti toto mai le faasolitulafono o le faasee?

  • I le taimi o le kiona, sa latou vaʻaia le toʻatele o le toto - o ou faʻamoemoe e leʻo filifilia e moni ma le manaʻoga uma.
  • E mafai foi ona lipotia mai le matautia o siama ma se faʻamaʻi vāina.
  • Puipuia le faʻalavelaveina o faʻafitauli o aiga tele.

Faʻauiga mai isi faʻamatalaga

  1. Aua e le o se maʻitaga maitaga, e valoia le maeʻa ai o le lelei o faʻafitauli uma.
  2. Na vaaivali se mickearre o se sesina mai se tasi - masalo o se faalavelave na te mafai ona aafia ai ia te ia. Ou te manaʻomia le faʻailoa o ia e uiga i ai.
  3. Teine lea folafolaga mai le Tamai Mamoe ma lana pele.
  4. Miti o le Miti sa i ai i se miti na miti i se fafine e le o faamoemoeina se tamaititi, po o se aiga ua uma ona iai tamaiti. Na ia folafola le mea na tupu o por pe a mafai e te malie teisi. O le ai ai ni aso e mafai ona faatinoina ma le ita ma le popolega. Masalo o le a e mauaina fesoasoani i mea i aiga.
  5. Talavou uma na sili atu le fiafia i le feeseeseaiga ma aiga ma vavalalata tagata. E le faigofie ona le fiafia aua e faigofie mea uma ona malolo. O le a e manaʻomia le faʻaalia ma le faapalepale.
  6. I se miti, sa e i ai ma le tulaga na tupu ai ia te le ulaula. Lenei ua faasino ai ou te le matauina se mea taua. Mafaufau i le mea moni e te leiloa ma foliga mai e te manaʻomia e tauʻave atili.
  7. Afai i le taimi o le le fiafia i se miti na e lagonaina le filemu o le mafaufau ma le toafilemu, o lona uiga e leai se mafuaaga mo le popole. Naʻo mea lelei o loʻo faʻatalitali ia te oe i luma, e aofia ai le faʻamalieina o fanau.

Fafine tagi

Aua le taua le taua i na vaai i ai pe a:

  1. Ae le i moe, ua e matamata i se ata tifaga i luga o TV, lea na avea ai ma se mea le fiafia na tupu i se tasi.
  2. Na e tautala i se tasi i le afiafi i le autu latalata i le ata o le moe.
  3. I talanoaga a fafine, na e talanoa ai e uiga i le ono faʻalavelaveina o maitaga.

Faitau atili