O a miti o Miller, freud, esopic miti

Anonim

O lona pa, i lona aano faʻatatau, o loʻo vaeluaina ai le tuaoi. O loʻo faʻaaogaina o se faʻailoga o le fusi o le tuaoi poʻo se faʻafitauli o le tino mo le au malo, o lenei mea e mafai ona puipuia le pule o le tagata malaga. Ina ia malamalama po o le a le pa o loʻo moemiti - e faʻatuatuaina ma le saogalemu poʻo le saogalemu i le ala o le olaga, o se auiliiliga auiliili o le a fesoasoani o le a fesoasoani.

Faatauaina lautele

O se tasi o auala faʻauigaina o le faʻauiga o se miti o se faʻauiga i mea na faia ai le pa. O le loloto o le moe e aafia i le faʻamaoni o le pa, o lona maualuga, tele, umi.

Pa fou

Mea ma le tulaga o le pa

  1. O le pa mai Wooden Rocks na vaaia i le Miti o se faʻailoga lelei lea o loʻo avea o le manatu lelei i le taimi lelei i fuafuaga uma o le olaga. O miti o le a ausia sini o soʻo se lavelave ma manatu ma faʻafitauli faʻafitauli i se paʻu umi, pe a mafai ona e faʻaaogaina le taimi. O le vaitaimi pe a uma ona moe o le taimi sili ona lelei mo le faʻaalia o le naunautai i le galuega.
  2. Afai o le pa i se miti e maualuga tele e le mafai ona aʻe i luga, o le miti o loʻo tautala i se mea e le masani ai o le miti na pei o miti na pei o le ata na pei ona puʻeina. Le avanoa o le ausiaina o le sini toetoe lava leai.
  3. O le pa e gagau e faʻatagaina ai le taufaʻamataʻu o le saogalemu - o lenei o loʻo faʻaalia ai le foliga leaga o se tagata leaga e manaʻo e faʻaseseina le tasi na vaʻai i se miti, poʻo se mea e gaoia ai se mea.
  4. Faʻamalamalamaina e talanoa i le pa e uiga i le alofa, pule ma le faʻaaloalo, tofotofoina e le miti lata mai.
  5. O le pa na faia mai le tele ma mafiafia ogalaau o le a miti o le a miti o aoga ma lelei masani, o mea e ofo ai. Afai, i se taimi lata mai, ina ua maeʻa lenei miti, o se tagata na matamata o ia o le a feiloai i se isi ulugalii, e tatau ona latou faia se aiga malosi o le a taunuʻu mai ai lagona, e tatau ona latou faia se aiga malosi mai le aiga malosi o le a oʻo mai i lagona, e tatau ona latou faia se aiga malosi.
  6. O le uamea uamea, e vaʻaia i le po, o le forehapws i le afiafi i totonu o se mafutaga faʻaleaʻoaʻoga ma uo vavalalata.
  7. O se pa mautotogi na vaaia i le Po Vaʻaia e taufaʻatau atu ai se faʻamataʻu i tulaga tau tupe ma le soifua maloloina.
  8. O se pa matila tele, mai le tulaga ua teena ma faʻamamatau, ia faʻailoa mai e puipuia le ola moni o miti ma le faʻamalologa o se tagata faʻaaloalogia. Ma le moe, atonu e faapea mai le miti o le miti e puipuia e le taunuuga. Miti faʻauigaina e fautuaina e faʻafetai i le patron, pe o se tagata moni poʻo se malosi le iloa.
  9. Ina ia vaʻai i se maualuga o le siʻitia i se miti - sauni mo le puʻupuʻu o se vaega ma se paga. O sea vaega e mafai ona alu mo se malaga pisinisi, ma o le toe faʻafoʻi o le miti o loʻo faʻatali mo se taamilosaga fou i mafutaga. Afai o se miti na vaʻai i se tagata o loʻo i ai i se misa - O lenei o le taimi e ave ai le laʻasaga i le leleiga agai i le leleiga.

Gaioiga ma le pa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O i latou e tatau ona tuu se pa o le po e vaai ai i le pa, e mafai ona faamoemoeina tala lelei i le olaga moni. O le miti o le a fesoasoani i se tagata malosi. Peitaʻi, e le aoga le nofo e aunoa ma se pisinisi - E tatau ona e galue malosi ma oe lava e ausia se mea.

Fafie Fafie

Afai na mafai e le miti ona fausia le pa o se pa, e tatau ona tatala, ae le o le mamao mai tagata. O le miti e talanoa e uiga i le tapunia o se tagata na matauina. E sili atu le le mautonu i le tuuatoatasi i le tuuatoatasi ma le le fiafia o le filemu o le mafaufau.

O se mea sili ona fiafia i ai - ma sina gaioiga e lafo ai le pa i se miti ma faaauau le ala. I le tulaga lea, o miti o le a mauaina le sili ona malosi ma le le talafeagai ona o lo latou naunautaiga ma le faʻatagaina o taumafaiga.

Afai i le po vaʻai vaʻai, o le fausiaina o le taimi e puipuia ai pea, o se faʻailoga le lelei. O se miti o lona uiga o le mea moni o le tagata e le tagofia lana pisinisi. Masalo o le miti e le fiafia i Lana galuega, ma o lona uiga o mea e tele. Pe na te le mautonu ia te ia, e momoli le faalavelaveina. E aoga le saili mo le galuega i le taele, e aunoa ma ni neura.

Latalata i le pa - ia manuia i le faʻatinoina o manatu fou. Afai e lelei le miti ma faigofie i le pito i luga ae le o le a le mauaina le fefe i le maualuga, o le a mafai ona manumalo i faigata e aunoa ma faigata. Afai, gata i luga, o miti e fefefe ma popole, i le olaga moni o le a faia ai se ogaoga, ae le o le le manaomia.

Tagai i le pa i se po, ae o onafa i luga, ona pau lea lea - ia tuu ai - ia tuu le mataupu, ua uma ona ou taunuu i le leai o se toe foi. Afai o le faʻauigaina o le moe e maua moni ma o le moni o miti o le a faʻaliliuina se mea, o le a teteʻe atu i lona igoa taʻutaʻua o se tagata nafa. E aoga le aoina o le loto i le moto ma maeʻa ai le atinaʻe mai fafo.

Miti Miller

Afai i le ata, ua leva o le po, o se tagata faʻatasi faʻatasi ma uo i luga aʻe o le pa, Ma o latou uma e le talafeagai le faʻaumatia o ia, o se faʻailoga leaga lea e tapunia ai se faʻalavelave ma se tagata vavalalata.

O le fai mai miti o le faʻauiga, le pa, o loʻo avea ma miti o le solia, o faʻailoga o le faʻaaogaina o le aua le ausia galuega.

Afai o se teineitiiti miti na ia fausia ai le pa, o le miti e ese mai ai lona latalata atu i se paaga.

Pa puupuu

Miti o freud.

E aʻea i luga o le pa, e tusa ma se sese-lauiloa faʻamatala, o lona uiga i le olaga moni e faʻaaoga ai le togafiti ina ia mafai ai ona tosina le tagata ma ona lagona. Le mafai ona i ai ma le poto ma le poto o le a maua ai le manuia.

Afai ua amata ona fausia le pa i le po o le vaʻaiga, o lona uiga o le moni o le miti o loʻo taumafai e maʻimau lagona, alofa ma mea uma e fesootai ma lenei.

Ina ia talepe le pa - o lona uiga o le aveeseina o le tuai le le faʻauiga pe leiloa le alofa, mai le tele o lagona. I le maeʻa ai o le moe, e aliali mai e tatalaina mo faʻalapotopotoga fou.

Tusi a le Miti

O le tumu o le pa, e faatoilaloina ai e le mafai, folafolaga auai ma tagata vavalalata, tuueseeseina.

Ina ia foia le pa - e faʻafetaiaʻia ai ma faʻafitauli, faʻatoʻilaloina faigata, ma le vaeluaina o le a umi lava. O le metotia o le faatoilaloina o le pa (oso, Break) talanoa e uiga i togafiti e fiafia ai se tagata i le olaga moni.

Faitau atili