O a miti a Jam? E fia kuka, tele naua manatu

Anonim

Afai o oe le fiafia o Jam, ona lele ai lea o Carlson e asiasi ia te oe! Leai, leai, e le faatatau. Ae paga lea, o Carlsson o le a le taunuu mai, ae o se mea e tutusa foliga - o se fono, pei o uo, le savali o le masina, o le faʻataunuʻuina o le masina ma sili atu, o le faʻataunuʻuina o le masina ma sili atu. Ina ia sailia le mea moni, taumafai e manatua po o le a le mea na e miti ma mea na e faia ia te ia.

Suamalie le miti

O miti uma e feoaʻi i se tasi. Afai i se miti e te 'ai ai jam, alofa alualu i luma i le faailoaina oe mautinoa. Ma e le o le mea o le tulaga lea o le a le mea a fai. O toega o latou faʻauiga i nisi taimi e faʻasolo ai.

Raspberries

Ia tatou manatua le mea e masani ona fusi ia Jam, ma faʻafiafia ai lona uiga.

  • Currant. I se mea e ofo ai, o nisi aloaʻia o le a faʻatinoina i lou faʻafitauli ma filifili i taimi. Afai e leai ni faʻafitauli o lenei fua, o lona uiga o lou tulaga tautupe e na ona faʻaleleia, lea e le o le leaga foi. Miti faʻauigaina o le XXI senituri talitonu o Jam mai le Black Courerance poʻo ni 'eseʻese o nei uries lapataʻi e uiga i le taunuu mai o malo.
  • Apple Jam. Lata i le lumanaʻi, faʻatali mo mea lelei na tutupu. Ae i luga o le fanauga mai apu, e sili le fiafia i ai o le mea moni, o miti i le Musoson, "o le manatu lea o le miti i le XXI senituri. Filifili ma le faaeteete se lio o fesoʻotaʻiga, poo oe, poʻo lau paʻaga e le faʻatinoina i luma o le faʻaosoosoga.
  • Apricot. Toeitiiti lava a le masani ai, ae o se tagata aulelei o loo saunia oe o se meaalofa. Masalo o se tuaoi poʻo se tagata malaga mai le minibus. O le Rapberry poʻo strawberry e mafai ona faʻaopopo i le Jam, o le fatu o le vavalo e le suia.
  • Fanaga Jacana. Latou te fai mai e tupu. Tusa lava pe o le mea moni, e te leʻi 'aʻai lava ia te ia, vaʻai i sau miti, vaʻai totoʻa i aʻu faʻamatalaga, masalo e tatau ai ona faʻafofo e nisi.
  • Jam mai le quince. Mafaufau, o loʻo e faʻataʻamilomilo faʻafitauli le le faʻasoaina atu, ma na e manaʻomia le faia o lea o le tulaga sili ona leaga.
  • Raphberry. O lenei jam ua folafola umi ma matagofie le alofa ma loʻu lava toʻalua / ava. Afai o na o ia lava, o le faʻaipoipoga e le o le mamao. Ae afai na e vaʻai i se pa puipui o le raspberry jell i se miti, atonu e te le fiafia i le alofa.
  • Strawberry. O le 'ai i le miti strawberry jelly, o le ae iloa le fiafia i le mea moni, - str freud e mautinoa. Pe mafai i se isi mea?
  • Kerry. Leai ni fatu - sauni mo mea e ofo ai ma mea laiti. O Bone Jam lapatai e uiga i le vave le le fiafia i le tagata vavalalata.
  • Faamamafa. Tele malo e sau i lou fale.
  • Strawberry. Sapani i Sisifo o Haristnoy na vavalo le mea lava e tasi, aua o fatu i totonu o le strawberry e le itiiti ifo laitiiti nai lo le blueberry. Ma i sasaʻe, aʻo e iloaina, o le a le faʻatapulaʻa aiga i le taʻena.
  • Fai mai i fafo o le gooseberry. O lenei faatauga folafola na folafola se fonotaga ma uo laiti. O le miti o le a ala mai i lou agaga e moe fiafia.
  • Penina. Moon Miti a le Miti o le a folafola o le a vave ona e faatauina se mea. E iai sau tasi?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo nisi mafuaaga, o le tasi na toe faitauina le tusi faaeletoroni o le faaeletoroni. Na ia fai mai o loʻo iai le maʻi i se miti, ma se isi, - e toilalo i le alofa. E ui i lea, masalo o lea e sao o ia. Afai e te leʻi manatu ma siama ma sa le malamalama i mea na latou 'aina, masalo o le olaga, e te le malamalama i tagata.

E te manao?

Ma le tulaga pe a e 'ai ai jam i se miti, matou te iloa. Ae e lei oo i ai nei, e tatau ona saunia. E mafai ona e faia se tasi, faʻatau, ave ese, i le faʻaiuga, e le mafai e le tagata ona galue. Sei o tatou vaʻai poʻo a ni miti a le jAM.

Afai i se miti na e tilotilo i le jam, o lea, o le mea moni o pisi i le leai o le aoga. E tatau ona suia se mea, a leai se isi mea o le a pasi. Vaʻai ia Jam ma leai se mea o lona uiga e le aoga le susu o le ola.

Na e manogi i le jam ma vaai i le sili sili ona lelei. O loʻo faʻaalia mai ai o lau faʻataʻitaʻiga i totonu o uo e mafai ona faʻaititia, e tatau ona e faia se gaioiga.

Afai na e mauaina le auvai o le lelei o le mafaufau, tilotilo i isi. Masalo, e te fiafia tele i latou nofoaga ia te oe. O Jam e felelei i ou mata - ua oʻo i le taimi mo meaʻai. O lau kulupu o le gasroninteltil tracks auina atu mea.

O le po atoa e te kuka ai le matua kuka, ae na maitauina, lautele, le aoga. O lea la, o le a suia le olaga i le auala sili ona lelei ma e tatau ona e tuʻua le tele o tamaoaiga. O le isi filifiliga: Sa susunuina e lou tina, ina ia ou lagona le manogi o le suka suka. Aua le amata i le taeao soʻo se mea fou ma e le o faʻaiuina feuiaiga - mautinoa pou. Ae afai ua e maua se meaola matagofie, o le masina o le masina miti o loʻo fautuaina e le o se taga e faʻaosofia ai se mea fou. O le taimi lea ua mo lea i lea, ma e faigofie ona e ausia le manuia.

Miti "meaai" o se vaaiga i le jam. Na Ia faʻatamafa o ia lava ona o le au ulagi - o loimata, mai fua - i popolega. E le o folafola e tagata uma se taimi le tumau. E tusa ai ma lenei miti tusi, e manaʻomia le 'ai ai, ona faʻatali lea o ni polofiti mo oe. E aoga foi i se miti e togafitia ai se tasi jam, o le a maua ai foi le manuia.

Afai na e faʻatauina se fagu o loʻo faʻatumuina ai Jam, o le a alu i le auala, e le o toe mamao lava o le a e maua le avanoa e faia ai se malaga fiafia.

Ae e te luma o Jam i le fagu, ae le o se vase ae le o se mapu. O lea ia alu atu i se mea faigata. Ma o le olaga. E maua ai, e tatau ona e galue malosi. Ma afai e te le mai ma le teteʻe, ma sa ou alu i ofu o lima, e alu i le sini, soʻo se taimi o le a oʻo mai ai.

Springs Seam

O a mai oe neakkutsya! Na oso ese le lima o le jam i fafo o lima ma lavea! Aua le faalavelave, o se miti. O le mea moni lava, na ia valoia mea fiafia e tutupu.

Oe Vaʻai ni nai Vaa o Jam, ma ou te manaʻo e faʻataʻitaʻi mea uma, o lona uiga e matua faʻatumu lava oe i fesoʻotaʻiga, "o le tala lea a le tagata matua. O le a se mea e mafai ona e finau - ou te manaʻo, ae ou te leʻi taumafai, masalo e leai se taimi. Ia, afai ei ai sou taimi ma seʻia oʻo i le faaiuga o le moe, uma uma ma le faʻaititia, faia le galuega faʻatino. E te lamatia i le eleele ma le soifua maloloina ma le faʻaleagaina ma isi.

Misseellaus jam

Po o le a lava le miti, anamua poʻo aso nei, o ona taumatemalai uma o loʻo faʻavae i manaʻoga umi o miti ma taimi mulimuli. Mo se faʻataʻitaʻiga, miti o le faʻauiga o le faʻauiga e mautinoa e kuka i se miti o le miti - i le faʻaiuga o le galuega, ma o loʻo i ai i se tagata fou fiafia. Ma o le mea lea e le feteenai ma le poto o tagata - na faia e le tulaga, savali ma le lototoa!

Faitau atili