O a miti auro i miti - Miller, Ezopa.

Anonim

E le masani ona fesoʻotaʻi le Gold ma le tamaoaiga, manuia. Lenei o sese, pepelo, le-tutoatasi, gasegase. Aisea Meaola Gold? O le uiga o le miti o le foia o le miti tusi.

Faalauiloaina le moe o le moe

O faiga auro e mafai ona miti miti o mea lelei, o tupe maua e leʻi mafaufauina - pe a fai na e mauaina i latou i luga o le ata. Ina ia vaʻai i mauga o auro - i le manuia, laki.

Afai na i ai i le lima - i le faʻailoga poʻo se faʻailoga. Vaʻai pe faʻapefea ona paʻu mai le lagi o se tunauina o faʻaiʻuga faʻafuaseʻi. O ni miti na vavalo i le filemu o le mafaufau, le faʻatagaina o faʻafitauli tetele.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sa maua e teine ​​teine ​​faatoese i se miti auro i se miti folafola se faaipoipoga lelei. Ofu auro, e vaʻaia i le GRES, e faʻamatalaina i miti o le avanoa lea o le mauaina o le malosi.

Taaalo le vaega o le nofoaga o le teuteuga. Saili i le vai - O se mea e te nanaina se mea latalata ia te oe. Na faʻaalia i luga o le laʻau - e le o le faʻamoemoe i le faʻamoemoe. O le mauaina o le taʻoto i le lalolagi - o se faʻailoga o le tamaoaiga o le a avea ma meaalofa mo oe. O faʻafefea ona miti o le lauiloa miti ua maeʻa? Auro i se miti - lelei pe leaga faailoga?

Auro

Miti Miller

  • Ui auro i o latou lima - o le mea uma na fuafuaina ma amata e oe o le a sili atu le alofa i ai.
  • Afai na foaʻiina e le fafine mea auro ma tupe siliva na foai mai ia te ia, le valoaga a se tane mauoa.
  • Saili i le miti auro - o le a le faigata ona e mauaina le lauiloa ma oa ona o latou tomai.
  • Leiloa o ia - misia le avanoa na saunia e le taunuuga.
  • Na ia miti na avea ma auro maualuluga, "o le a ia tofia se faigata, ae o le mea mamalu.
  • I se miti, na latou manaʻo e galue i le lalolagi - o lou taʻuleleia atonu e tigaina ona o matapeʻapeʻa.

Tusi a le Miti

Vaʻai le Gold - Harbinger matitiva ma le mativa. Afai e te avatu ia te oe, faatali mo le meaalofa. Avatu ia te oe - moe moe le feʻau o faʻafitauli o mea o faʻafitauli: leiloa o tupe, teuina, faʻaleagaina. Afai na e miti i auro auro i luga o le tino, faaeteete i le gaoi.

Igilisi miti

Pupuni, maʻa ma faʻalavelave, faʻalavelave, pe a latou mafaufau i lenei uamea. Aua le alu i konekarate tau solitulafono, o fautuaga, fautuaga. Taumafai e aua le tusia i taumatematega.

Afai o loʻo iai lou fiafia i ai le tele o palisi e tele paʻo, aua le faanatinatiina e fatu se aiga. Miti o le faʻauigaina o taua o le le fiafia o le faʻaipoipoga. O lenei uʻamea taua e mafai ona tupu le faʻamaʻi o le faʻamaʻi ma le le fiafia o le ita.

Mea auro

Tusi Farani

Faʻauiga o se miti o se avanoa e faia ai se faʻatagofie gaioiga. E te lafo auro i latou lava i le leai o se galuega. Maua o ia - i mea masani. Galue i le lalolagi - o le a faaseseina oe ma lamatiaga leiloa o se pisinisi.

Tamai velezov Sonnik

O lenei uamea matagofie o le a miti o le manuia, oa pe a maua. Sa sese - i le tulaga lamatia. Leiloa - I le leiloa i le olaga moni: tupe, tagata moni.

Auro na gaoia - leiloa le talitonuina. I se tasi na tuuina mai - faatali mo le faaipoipoga valaaulia. Na ou miti e te maua le tele o mea, "O le a e i ai chips. Tuuina o teuteuga i luga o lou tino - o le lapataiga o le taunuuga mai lamatiaga ma taavale.

Perian Bright tusi tusi Tafevi

  • Ua mafaufau i se miti auro - ia lelei, pe a fai o se fafine ua miti. Tagata - i le faanoanoa.
  • Liusuavai i ai - i le tagata o le tagata.
  • Faʻatau atu pe faʻatau ni uʻamea taua - i le faʻanoanoa.
  • Toe foʻi i lou fale ma le lima o tupe siliva i le lima - o se faʻailoga lelei. O le a faʻateleina le mea faʻaletagata.
  • Ave i totonu o meaai - O le a e tosoina se uo o faalavelave.
  • Fesootai ma Jeweler - i se fonotaga ma taufaasese

Miti Ezopa

I le miti, o le teuteuga o auro na leiloa - o le miti a le a le aoga o le a maua ai se mea le fiafia i se taimi lata mai. Afai o se mama faʻaipoipoga, o se faʻamaʻi e mafai poʻo se vaeluaina ma le toʻalua.

O tupe auro auro na fai o laʻei aʻe - Maua meafaitino ma le amio lelei mo galuega. I le vaaiga o le moe o se avanoa - o se faʻailoga e, saili mo penefiti, leai se talitonuina.

Miti o le xxi senituri

O lenei taugata uamea namea oava, manuia tamaoaiga, manuia. Na ia miti o lo latou mauaina o ia, - Auina atu o le faaiuga i le fonotaga leaga: o se uo faatuatuaina, o se tagata pele.

O le leiloa o asoa auro lapataʻi mai e uiga i le taufaʻamataʻu o mea leiloa, leiloa avanoa. Afai e te siiina le koluse auro - i le fiafia. Filifili - i le taufaasese. Miti le fusi auro - i le tamaoaiga.

Miti faʻauigaina faʻamatalaga psychologist diffe

Faʻauiga lenei miti o se faʻailoga o le mama ma le tamaoaiga. Faʻatau auro i se miti - i le olaga moni e faʻaalia ai le malosi ma maua o oa.

E taua le miti e manatua ai auiliiliga o le togafiti. O le a le punavai e mauaina lenei faʻamafanafanaga taua: na foaʻiina o ia, manumalo, manumalo pe tatalaina pe matala?

E fia le tele o lenei mea na faatoilaloina le agaga? Faʻafefea ona faʻaaogaina, o lona soifua manuia, mana e faʻailoa ai? O a lagona na suesueina i se miti? Afai na tuuina atu ia te oe le pulou auro i le miti, o le vaʻaiga lea o le faʻamalosi. O lona pepa Archetype mo le misiona totoa.

Sonner Sinamon Kananita

  • O le palota auro - i le pepelo ma le taufaasese.
  • Faatau o ia - le aoga o lou tumau i le lalolagi.
  • Vaʻai le tele - olaga sauniuni mo oe suʻega. Faatali mo se taimi faigata.
  • Mauaina o se meaalofa - sese ma sese buddies o le a lamatia oe.

Tusi Saina Saina

Auro asoa ma mea faitino o loʻo faʻaalia ai oa ma le poto. O mea lilo na latou faia mai le uamea faigofie, lea valoia ai le fanau mai o lona atalii moni. O le Golden Bealtil e lafo ai le fiafia. O le taugofie lauulu o le a alu ese mo se malaga umi.

Siva Denz Lynn

Faaigoa le poloka auro milo milo. O le faatusa lea o le la. Vaʻai ia te ia i se miti - o se faʻailoga lelei tele. O lenei tamalii, uafu e fegalegaleai ma le fealofani o le lalolagi i totonu. Afai e fai mai se tagata ua ia te ia se loto auro, e lelei o ia.

Auro i luga o le lima

Maleble Dream Book N. Grishina

  • Ua tele lagona o loʻo fai mai ai, ae aunoa ma tupe siliva - mataupu taua ma faʻauiga faʻamoemoega.
  • O mea auro a le au Golden o se Harbinger o le le mautonu faasee ma le lotovaivai.
  • E i ai ipu auro - i le faʻalauiloaina e ala i le tautua, o le tuʻuina o mamalu.
  • Vaʻai le filifili auro - ia faʻaseseina
  • O lana foai - i le uelefea.
  • Faanatinati i tupe siliva - i faalavelave.
  • Saili auro - Fiafia, faaalia mea lilo a isi tagata.
  • Fusi o le uamea taua maua o se meaalofa - i le tamaoaiga.
  • Moega ma le tele o faʻafitauli o le faʻalauiloaina o se miti e uiga i le auro auro.
  • Ia ave ma toe iloilo i latou - o latou lava o le mafuaʻaga o le leaga.
  • Maua le UIGA TUPE - O loʻo faʻatali mo ni faʻafitauli, o isi tagata o le a oʻo atu ai i le fale.

Miti Zeshel

O lenei teineititi miti o le pupula auro o le a faaeteete o le a faaeteete ia faaeteete i le faatuai ma faatau atu o mea tau faatau. O se faʻailoga o le mativa ma ituaiga uma o mea leaga.

Ua mafai ona faaitiitia tupe ae o tupe faavae, ma fefaʻatauaʻiga o le a tuʻuina atu aitalafu. O le tamaoaiga o le a mafua ai le fusipasi. E le aoga le vaitaimi e talitonuina ai faletupe pe a uma se miti. E le auro uma, e susulu.

Faitau atili