Mafaufau loloto i le tau - Faʻafefea ona suia lou faʻaiuga ma ausia le poto

Anonim

O le tulaga tau le e faʻamoemoe ia te ia. O aso uma matou te faʻalauiloaina ai fetuunaiga i le taunuuga o au gaioiga ma filifiliga o faʻatonuga. Mafaufau loloto i le ala o le Fate na faia e Buddha o tupe e maua ai i lona olaga, filifilia le taumatau ala. O le manuia ma le soifua manuia o se tagata e faʻamoemoe i le filifiliga saʻo, na aveese mai le le mautonu ma le fefe i le lumanaʻi. Faʻafefea ona faʻaalu le mafaufau loloto?

Mafaufau loloto i le ala

Sauniuniga

E faʻaalu saʻo le tulaga faʻaleagaga, e tatau ona e iloa ni taleni. O le mea sili ona taua o le atoatoa o le tuuatoatasi. I tafatafa o le tatau ona avea ma se isi tagata poʻo se manu - o le a faalavelaveina ai le mafaufau i luga o le sini. Le taimi sili mo faiga faaleagaga - daw po o le goto ifo. O nisi e mafaufau i le po i le ao o le a le ao ma le afiafi e le faalavelave ai i le mafaufau loloto.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E alagatatau le faaloponi le potu, ae aua le fausia se lanu pouliuli - ua lava lea e tuua ai le malamalama malamalama. Ia faʻateleina le faʻaletonu o lagona ma manatu, e mafai ona e faʻatali i se oneone - Le manogi o lenei laʻau paʻia ona tuʻu i le auala mai i isi le fuafuaga lelei.

O le mafaufau loloto e faia i le Lotus Standard poo le semi-saoasaoa ma se tuusao. O le posa o le posa o loʻo paʻia le galuega o le faiʻai, ma e manaʻomia mo i tatou ina ia tatou ausia le malamalama.

O le mafaufau loloto e faia pe a uma le a le tino - ave se mafanafana mafanafana pe liligi vai mai le pelvic / paket. Ole vai e faʻafouina e le gata i le tino, ae o loʻo faʻamamaina ai foʻi mafaufauga. O le potu e aunoa ma le mafaufau loloto e tatau foi ona mama ma taulaʻi: O le ea lelei e iai se aoga le lelei i le galuega o le faiʻai, ma le pefu o mea o loʻo nofoia i totonu o māna pe a manava. E le talafeagai le sailia o le mafaanoaina o totonu o le potu, ae e taua le mulimuli i le mama.

Faʻafefea ona maua le ala saʻo - mafaufau loloto

Mafaufau loloto i le ala

O faiga e aofia ai vaega e tolu, o le faʻasologa saʻo o le mea e taua. E le mafai ona aofia ai se mea mai le mafaufau loloto i lou lava pule, a leai se aoga o le a le ausiaina.

Faʻataʻitaʻi le Anotusi:

  1. Ala o le iloa;
  2. Foafoaga E Foafoaga;
  3. maliega.

Tapuni ou mata. E tatau ona e tuʻuina atu oe i le pito i luga o le mauga maualuga. O loo e tu i luga i luga, ma e sosolo atu le vanu i lalo ifo o oe. Ona e nofo lea i lalo ma vaʻai i le laufanua - O lea ua e faʻalautele se laufanua matagofie i ou luma, ma o loo i ai se vaomatua mamao, o le 'aʻai e tu i tua o le vaomatua. I ou luma le lalolagi atoa o se alofilima, ma o oe o se vaega o lenei lalolagi.

VAEGA MUAMUA

Ma vaai faalemafaufau i le mea e te manao e lele ai. O le ae amata mai le ifo i le mauga, ma le saoasaoa le saoasaoa. I le tasi tulaga o loʻo e faʻavaivaia lima pei o se manulele, salu i totonu o le atigi. E te lele i luga o le lalolagi, matamata le mea e tupu i le pito i lalo. E te vaʻai i laʻau, meaola ma tagata, ae le o se tasi na te faʻailoaina oe. Lenei ua e manaʻo e ave le mea o loʻo i luga - o loʻo e i ai i le avanoa, ma i lalo o lou filemu ma le filemu o le lanu lanumoana. E tele le lalolagi, ma e naʻo oe lava o lenei lalolagi.

Ona e toe foi atu lea i le eleele ma lele i luga o le taulaga. O lo oe mafaufau i le fale, auala, tagata ma manu. Na faʻavave e se tasi e galue, e malolo se tasi i luga o le nofoa - o loʻo pisi uma i a latou mea. Ona oo mai lea o le pogisa, ma ua e alu i se malaga i se motu o le tagata e ave toatasi. O le masina e tuʻuina atu ia te oe le moli e le alu ese mai le ala.

O loʻo taunuʻu mai i le motu, oe faatofuina oe lava i le leoa, lea na o le afu vai mai matafaga. Nofo le toʻamalie ma mafaufau i le po o le lagi i isi o fetu, lagona se moli moli i ou foliga ma mafaufau i lou olaga. Afai e te manaʻo e lele i se isi mea, e mafai ona e faia lenei manaʻoga. Ae a o le toe foi i le motu o le toafa ma fiafia i le malologa ma le leoa. Faʻamuta lau vaai ma toe foʻi le malamalama i le lalolagi moni.

Faia o lau mea leaga i le mafaufau loloto

Lua Vaega

O le vaega muamua o le mafaufau loloto na mafaufau loloto: Na e matamata i le lalolagi mai le mamao, ma mafaufau i lou ala ma lona taunuuga. Na faatoa ou iloa ma le lalolagi lea na i ai lou agaga. O lenei o le taimi e o atu ai i gaioiga galue ma avea ma foafoaina o le seleselega i lenei lalolagi. Ua e tutusa luga o le mauga, pei o le muamua mafaufauga loloto. E naʻo le taimi e tasi le galuega faʻaleagaga o le a pasi i seisi ki - fatufatu.

Mafaufau faapea o le autu e amata ona tupu i le vanu i le mauga. Fale, o laʻau ma auala e aliali mai ma lou mafaufau ma finagalo. E te faia le taulaga o lau miti, faʻapipiʻi i lenei mafaufauga ma mafaufauga. O lenei Aai na faʻaalia ai se mea moni - e leai ni tagata i totonu.

Alu i le taulaga mai le mauga ma tu i luga o le tasi o auala. Ma ua manatu lenei ua oo mai i tafatafa o le lalolagi - O tagata e ō, e taʻalo tamaiti, tamaiti taʻalo. Lagona oe lava O Le Foafoa ma Le na Faia le Ola, i le loto o tagata uma e omai i le ola ma le olaola uma. Fiafia i lau foafoaga ma alu ese mafaufau loloto.

O le vaega lona tolu

O lenei mafaufauga loloto e faʻavae i luga o le aʻoaʻoga Buddha e uiga i le gaogao, ma le fesoasoani e mafai ona ausia ai le faʻamalamalamaina. Ma le faaituau o se mea vagana le poto. Buddhist tagi: Ia maua le filemu, e tatau ona e lafoaia mea uma. O loʻo faʻapipiʻiina i meafaitino e faʻaititia ai se tagata o filemu i totonu ma le fealofani, faʻaalu ai poʻo fea le olaga e mafai ona suia i se faʻasologa o faʻafitauli ma puapuaga. O le manatu faapito o le tagata le malamalama i ai le aano o mea o lona natura e le o iloa ia te ia. O se faataʻitaʻiga tele lenei aoaoga faʻatonuga, lea e sili le faigata ona malamalama i ai.

I le mafaufau loloto, matou te le suʻesuʻeina faʻavae o le faʻamalositino lea e uiga i le malosi tele, matou te maitauina na o le naʻo lona vaaia vaaia - faʻatuai. Mafaufau o le taulaga na e faia e amata ona mou ese. Fale Talia i Manua ma laau, O manu e aliali mai nai lo tagata. O auala tele na ufitia i le mutia, e tupu ai fugalaʻau matagofie ma togavao. Ia mafaufau nei i au mea - lavalava, komepiuta, taavale, taua mea aiga o aiga. Matamata lou lima e mou atu.

O lea ua nofo ai oe na o oe ma le lalolagi, na faia muamua i le amataga o Le Foafoa. I lenei lalolagi e na o le natura ma o oe. E leai se mea sili atu - poo le faʻatupu poʻo isi tagata. Ia mafai ona mafaufau loloto i le tele e pei ona manaomia. O le a sou lagona? O le malamalama lea. Ua e malamalama i le aano o mea ma le olaga, ma ua mafai nei ona maua le auala saʻo i la tatou lava taunuuga. Faʻataʻitaʻi le mafaufau loloto i taimi uma e nofo ai i se tulaga o le faʻamalamalamaina ma aua le alu ifo mai le ala saʻo.

Faitau atili