Cali schourtation - lata i totonu o le toe setiina ma toe fanauina

Anonim

Talitonu i o latou malosiaga ma le saolotoga o faʻaaliga - O le mea lenei o le faʻataʻitaʻiga o le manatunatu loloto o le faʻamalositino a le atua Malilie, e toʻatele fafine leai ni uiga e le mafai ona mafaufau i latou lava ma le faʻatasi ai i tagata. O le mafaufau loloto o se tulaga manaia lea na oʻo mai ia matou mai le loloto o le seneturi. Faatasi ai ma lenei faiga, e mafai ona e tatalaina uiga fou ma iloa le lalolagi i lanu fou. Mafaufau e faʻamatala uma vaega o Passpamis Mafaufau loloto.

Fesoasoani loloto

Atua fafine Kali.

O ai le atua fafine Kali? I le tuufaatasiga hund, o le avea lea o le faafeagai o tagata Atua, o lea e faitau miliona o tagata faʻatuatua o tapuaʻi. O Kalu o le atuatuvale o le mataʻu, oti ma le pouliuli. Peitai, o le tasi lea o le vaega a le paia. O le isi itu, o le puipuia lea ia ola, le faafanoga o mea uma ma le tuusaunoaga mai le unaʻia o o latou lava faʻailoga tagata. O lenei vaega o le atua fafine o le a tatou galulue e ausiaina se iuga.

E tatau ona avea ma se fafine faʻamanuiaina i le lalolagi faʻaonapo nei, e manaʻomia le atiaʻe o le uiga o Kali - talitonuina, le tulaga tulaga, lototele ma le lagolago. O le fafine o se tausi meatotino o le loto, o le i ai o le i le puipuia o tamaiti, ina ia manaʻomia faʻamatalaga lelei. Lototele vaʻai atu i foliga o faʻafitauli ma aua le lololo i le vaivai o amio - valaʻauina o loʻo aʻoaʻo e le manatunatu loloto.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Saili ia te oe lava ia o taimi uma i luga, tosina ma maua ai lona toʻalua ma toe ono - o loʻo aʻoaʻo ai le talavou mafaufau loloto. Aveese ni mea faigata, poloka le mafaufau ma le le lava ma le le mautonu i totonu o le latou faigata - lea o loʻo aʻoaʻo ai le atua fafine o Calsi.

O le faʻataʻitaʻi o le manatunatu loloto o le a faʻaatoatoaina atoatoa i fesoʻotaʻiga ma se paʻaga, ia lagona le latou malosi male malosi ma aua le fefe e le mafai ona le malamalama i ai ma lafoai. O le siva o le atua fafine Kali o le siva o le tamaitai o tamaitai ma manaia. Muamua, e mafai ona faia le mafaufau loloto i se paga, ao nei e mafai foi ona faʻataʻitaʻi ma se paʻaga.

Sauniuniga mo le Mafaufau

Ina ia mafai ona faʻamanuiaina le faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia e faʻataunuʻuina ai le tele o manaʻoga mo ni tagata faʻataulaitu faʻapitoa:

  • Tumau i le atoatoa tuuatoatasi;
  • Faʻamuta le telefoni ma tape le TV;
  • tuulafoai le mafaufau mai le oomiina o faafitauli ma taofi mafaufauga;
  • Ia malolo le tino mai le maso feteenaiga;
  • Atoa oloina i totonu o le mafaufau loloto.

Ina ia faʻatuina lelei le mafaufau loloto i le mafaufau loloto, e tatau ona e faʻamalamalamaina le malamalama malamalama ma lau osofaʻiga ma le manogi o le oneone o oneone oneone. Talu mai Causi o se alofa mutimutivale o le Atua, e mafai ona e faaoloto ai oe le moli mumu i le taimi o toleniga. I le taumafanafana, e mafai ona e ofuina fuga mumu i se vase. O nei tapenaga fesoasoani tuʻu i totonu o le Boovin Breammim ma saofaga i le manuia manatunatuga.

Vaʻai sina taimi i luga o le afi o le moligaʻo o le moli mumu, manava o le oneone o oneone ma taumafai e ulufale i isi fua - le lalolagi o le atua agelu o Alesataata E mafai ona e faʻalogo i cali manra puʻeina e faʻatumuina toʻilalo o le paʻia.

Cali mafaufau loloto

Mafaufau loloto

O lenei mafaufauga loloto e faasino i le palapala, o lena, malosi. E faʻaalu i le taeao e totogi le malosi mo le aso atoa. Mo le po, o toleniga e sili atu le aua le fia fenumiai i se miti. O laei e manatunatu loloto e tatau ona saoloto e le faalavelave ai i gaioiga.

O le faiga o le manatunatu loloto e aofia ai ni vaega se tolu:

  1. Faatoagaina e le Malosi o Kau;
  2. Tufatulemu o malosiaga o Potassium;
  3. Tatala le atua fafine.

I le laasaga muamua, o loʻo manaʻomia e le mafaufau loloto i lona gutu, taulaʻi i le fanua o le sana mea na. O le a saofaga i le fafagu o malosiaga o le atua fafine i lou tino.

Ile taimi lea, e tatau ona e fiu atoa i fafo atu o mea na tutupu - Ia manatua le oona o le olaga o le le mautonu, o le ita i lou vaifofo ma le lagona o le le mautonu. Manatua mea uma leaga e te taofia ai oe mai le avea ma se mea e maua ai se tagata lava ia moni. Alu i le malosi o lagona masani, fafagu ai se manu ia te oe lava.

E mafai ona e alaga leotele ma tagi - faʻamatuʻu lagona. E tatau ona e manumalo i se fefe, faʻaofuina i le malosi o le atua fafine o Kali. E mafai ona fai se faʻataʻitaʻiga mo aʻoga milimaa a le tamaʻitaʻi i le atua fafine.

E tatau ona e lagona le manumalo, le matagofie o le ala i le manuia. O le a le tele o le taimi e te manaʻomia e totogi ai lenei vaega o faʻataʻitaʻiga? E faʻalagolago i lau tulaga i totonu ma lagona. A e lagona le faʻaaloalo lagona, alu i le isi tulaga o le faʻataʻitaʻiga.

Dynamic cali mafaufau loloto

Le vaega lona lua o le mafaufau loloto - luluina. I le taimi o le luluina o le tino, o le malosi mai le alalaloa, lea na faapupuuina i le taimi e manava ai manava, o aʻe i luga ma tumu ai le tino atoa. E tatau ona e lagona le atoatoa o le saolotoga mafaufau ma tino, faʻafoʻi i lagona ma lafoai ni lavelave. O le tagata manumalo lea i luga o lona fefe ma le le mautonu. O le a le mea na mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le tulaga muamua o faʻataʻitaʻiga, tuua le tino mulimuli ane.

Tolu tulaga - tatalaina. E tatau ona e osooso, ma e fiafia i le manumalo o oe ma ou fefe. Oso maualuga, aumai atoa lenei gaioiga. Ia e leai ni faitioga mai tua i tuaoi, taga le vaivai rug. O le oso aʻe o le alu ese mai le ulufafo mai le olaga ua tuanaʻi, o loʻo avea ma tuusaunoaga mai le le lelei le poto masani. O lou agaga e tatau ona nonoa ma le tino i luga, faamanatuina faasaolotoina. Afai e te fia alu e alaga - alaga.

A maeʻa le oso, faʻatali i se taimi toʻafilemu ma alu ese. E mafai ona ou malie i le itu i le itu i le itu i le itu pe faia ni isi gaioiga e le o se feeseeseaiga. Ina ua uma ona toe fausia le manava, alu i le taele ma fufulu.

E fia aso e tatau ona e faataitai? Yoga fautua faʻataʻitaʻi caline mafaufau loloto 21 aso i le laina. I lea vaitaimi, e faʻafou atoatoa le tino i le faʻafailele lelei, ma o lea o faʻamatalaga fou e uiga i lau mafaufau ma tino o le a faʻamaumauina i sela.

Ina ua mavae 3 vaiaso o le a avea oe ma tagata ese le tagata - mautinoa, lototele, matagofie ma tauagafau. O lenei o le a e le fefe i le le le fiafia muamua o le le le fiafia ma mea sese, o loʻo e vaʻaia ma le mautinoa i le lumanaʻi e le o le fefe i suiga.

Faitau atili