O le a miti o se laau i le miti a Miller, taitoalua Winter

Anonim

e tulaga ese taitoatasi miti ma le mautinoa. Moe, tatou te le masalomia ai e faapea o le a tatou miti. O le lalolagi o miti o se mea moni eseese ei ai ana mea lilo. E faapefea ona tatou foia i latou? E faapefea ona e malamalama i mea o le moemiti le laau?

Atonu o le tasi upu "laau" ua fesootai ma se tasi o le aso malolo sili na - o le Tausaga Fou. E pei o tagata uma, o le faailoga sili ona fiafia i le faamanatuina o le suiga ma le "matagofie mau", miti i se miti, ua faamatalaina o se "manū" i lou olaga.

O le a miti o se laau? O le a tali Miller Miti?

  1. Afai i se miti e te iloa le auala e te totoina ai se laau Kerisimasi, - i se taimi puupuu o loo i ai mea lelei. O gaoioiga sao ua faia e outou o le a suia lou olaga. O le mafuaaga ona maualuga o le siitiaina o le apefai galuega ma le iloa o lou tulaga taualoa ma uo.
  2. Afai ua e moemiti e te totoina le i laau Kerisimasi aiga, - o le a vave faaaogaina sootaga lou aiga, o le a oo mai le filemu ma le faamafanafanaga. I le faaopoopo atu, o loo e faatalitali mo le mea lelei, lea e mafai ona e faasoa atu i lau pele.
  3. Afai e te vaai i se miti, e faapea o le meataalo aveese le laau Kerisimasi, "o le a oo mai le faanoanoa e sui ai le olioli. faafitauli aiga e mafai ona "tuliesea i le laau." Ae peitai, aua le vavevave i le faanoanoa. O le ola e sepera. o le a suia se pepa paʻepaʻe e le pepa uliuli, ma o le a galulue mea uma.
  4. Afai e te moemiti, le otiga o le laau Kerisimasi, - o lenei e taʻu mai ai ua aveina impulsively au amioga. Atonu e tatau ona e maua e fuaina mea uma lelei, ma ua uma ona faia so o se faaiuga.
  5. Afai i se miti e te le iloiloina o le laau Kerisimasi, faatamaia e patupatu - o loo e faatalitali mo le tele o mea matagofie. Taumafai e talia le meaalofa o le taunuuga ma le agaga faafetai.
  6. Afai i lou moe crepts le laau Kerisimasi - e le folafola atu o se mea lelei. Atonu, o le a faavaivaia ai lau galuega, ma o le a foliga mai faafitauli ogaoga i le aiga.
  7. Fai mai le ofu laau Kerisimasi o le a latou le vave o mai i fafo, faatumulia i taimi lelei ma susulu. Ola saoloto ma susulu mai le fiafia faapea foi ma moli malamalama o le ula.
  8. Pe afai o lena moomooga e le teine ​​faaipoipo sa ia aoaoina o le laau Kerisimasi, ona o le ai ai lona satelite i le olaga i le lumanai. Afai ua uma ona i ai le teine ​​o se aiga, o le a mafai ona vave avea maitaga.

Shishki.

E faapefea i le miti e uiga i le laau o le Miti Fedorovskaya Miti?

  • E vaai i le laau Kerisimasi i se miti - o le foliga mai i le tasi le lumanai latalata mai lau masani o le a oti.
  • I laʻu miti, e vavae le laau Kerisimasi - e talafeagai i ai i leoleo, talu ai e mafai ona mafua ai le maliu o se tagata.
  • Afai e te moemiti e te faia i le faatauina mai o se laau Kerisimasi, - feutagai se fomai. E foliga mai ia te oe ma faafitauli ogaoga o le soifua maloloina.
  • I se miti, e faatau le laau Kerisimasi - e faaataata mai le faamai o le lau pele.
  • E miti e te tuu le afi i se laau coniferous, - le a alu vave se tasi mai le aiga i le teuteuga.
  • Afai i se miti na e ofuina le Kerisimasi laʻau - atonu e tatau ona e suia lou olaga ina ia mafai ai ona puipuia faʻafitauli ogaoga o le soifua maloloina.
  • I le miti, e te matauina mai le itu a o faamatala e se isi tagata i le Kerisimasi laau, - taumafai e matau. Ona o le le mafai ona mafai ona e mafatia ai.
  • Na e miti o oe e te savali i tafatafa o le Kerisimasi laau, e tau le leaga o mea na tutupu.
  • Afai i se miti siva faataamilo i le Kerisimasi laau e le o oe o le leaga faailoga. E mafai e au uo ona tigaina tele.

O le Tusi Miti a le Erotic: O le Kerisimasi laau

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e te matamata i le ofu i se miti i se miti - O lona uiga e te manaʻo i se mea uiga ese ma e leʻi faia muamua i le fiafia fiafia. O le paʻaga o le a faafuaseʻi ona faʻateʻia ai oe i lona vave mafaufau loloto ma le saogalemu. E mafaia foʻi le faʻaaloalo faigofie poʻo se fonotaga faauo o le a faʻaiʻu ai se vaega le fuafuaina i se olaga mafana.

I se miti, e te savali i le nuu - o feusuaiga sootaga ma lau paga o le a le vave taofia le manaia. O le ae manaʻo i se mea eseese ma le le mafai ona faʻamatalaina i lagona, o le a e faʻaaogaina ni auala eseese e faʻamalieina ai ou manaʻoga. Ae ui i lea, a mavae sina taimi, o le ae toe alu i le itupa tutusa o le olaga, ae ua leva ona fiafia i ai.

Oka se miti o se laau? Faʻauiga mai le miti o le taumalulu nofoaga

Kerisimasi Tupu laau i se miti o se faʻailoga o le suiga i mataupu patino mo le sili atu.

Afai i se miti, e sa i le yelnik faanoanoa - mea uma ua e fuafuaina e mafai ona oo mai le moni. Masalo na e tuʻituʻi ma liliu le "le o iina" o tatou tau taua.

Kerisimasi Laau

Miti faʻauigaina o se fafine o onapo nei: miti e uiga i le laʻau Kerisimasi

O e matamata i le Tausaga Fou o le Fireng - o se faʻailoga lelei lea. Na ia vaʻavaʻai lelei le aiga.

I se lautele, o se miti ma le Kerisimasi laʻau o le a faʻafiafia ia te oe i ni mea matagofie, o lea ia saunia.

Afai i se miti, tuʻu le Kerisimasi laʻau o le manino lea o le faʻafitauli. Taumafai e faʻalogo ma aua neʻi galo i lou soifua maloloina.

O le a le mea e tautala ai le tusi miti mai ia te aʻu e uiga i se miti ma le Kerisimasi laau?

Afai i se miti na e i ai i le vaomatua vaomatua - e te manaʻomia se malologa mai aafiaga faaletonu, taumafai e malolo ma talitonuina le natura masani o le olaga.

I le Miti a le Miti e faʻatau ai le tausaga fou - o se faʻailoga lelei. O le a faʻateleina faʻatasi ma lou aiga ma se faʻamafanafanaga, faʻapea foʻi ma le malosi faʻalenatura i ona tagata.

Afai e te tutuina i luga o le moli o le laau Kerisimasi - atonu, i se taimi puupuu, o le a fia latalata tagata e faafiafia ia te oe.

Laʻau Malamalama

O le a miti o se laau? Miti faamatalaga e fesoasoani ia te oe

Le faaaliga o le laau Kerisimasi faaataata lagona lelei maua i le liʻo faaleaiga.

Afai i se miti e te liliu mai ia i le po ma se vaomatua spruce - o se faailoga le lelei lenei. E foliga mai o le a faatalitali mai mo puapuaga o koale finagalo. Ae peitai, aua nei outou pauu i le agaga, i lenei taimi o le aiga e avea ma au lagolago.

Moe mafaufau e uiga i spruce mai Sasae Miti

Pe na e moemiti o spruce? Atonu o le a le naunau e toatasi, o le lagona o le tuua tagata uma e te. Ae aua e te popole, e le tumau.

Faitau atili