O a miti o le lauulu leiloa i miti a freud, miller, vanga, lofā

Anonim

Mo le toʻatele o fafine, e aoga le umi, mafiafia lauulu o le mafiafia. Latou te faʻaalia le sili atu le soifua maloloina, feusuaʻiga ma o se faʻailoga autu o le tosina i le isi itupa. O a miti o le lauulu leiloa o le a mauaina i miti lauiloa.

Sky decorate fetu, tagata - 'ava, ma fafine - lauulu

O le a laulu o loʻo tupu aʻe i luga o le tino o le tagata e faʻatautaia le faʻamaoni sili faaleagaga ma atinaʻe. O Loo Lē o Lē Silisiliai ma Loʻu Loloto, o le tele foi i le tagata e malosi malosi, o le o loʻo puleaina, e faasino le itu saʻo.

Auā o le aliʻi o le mana o le ola, paoa, na manumalo le manaʻoga i mea uma. Mo fafine - o se faʻailoga o le lalelei, soifua maloloina, felagolagomai ma faiga faataulaitu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le uiga faapitoa o lona uiga o lau lanu. Brown, uliuli pe lanu uliuli o loʻo fesoʻotaʻi ma le malosi faalelalolagi. Auro ma saito faatonuina le susulu o le la. Redhead ma Copper-Mumu o loʻo atagia mai ai, faʻatautaia o mea faʻataulaitu.

Lauulu leiloa e mafai ona mafua ai le le fiafia o le tagata e le mafai ona pulea. I le taimi lenei, o loʻo mafai ai ona e usitaʻia se tasi tagata ma tuʻu i le malosi o le malosi.

I nisi faiga, na faoa faʻateʻa e ositaulaga o latou lauulu, lea na faʻaaoga e fai ai taulaga i agaga leaga.

O nei mea taua uma ma elemene o le faʻatuatua a le tapuaʻiga e faʻaalia o ia lava i le olaga o le moe, faʻailoa patino mo tagata uma.

Fafine auupega

O le umi o le fafine lauulu e maofa ma le faʻaeteete ma le loto i ai sui o le malosi o le afa o le tagata soifua. Matagofie ma tafe ifo, latou te mafua ai se matagi o lagona ma lagona lelei, pipili mafaufau, sosolo atu i ona manaʻoga.

Ia teu ma le faʻaeteete pea le lisi o mea e maua ai le malosi ma le soifua maloloina mo galuega i le lumanaʻi.

O le leiloa o lauulu i fafine e le atagia ai se mea lelei, vagana ai tupe leiloa, malosi i le soifua maloloina ma fafo atu.

Fafine ma le caltalis

I le pisinisi pisinisi - e mafai ona lamatia le leiloa o ni tau, tele le leaga o taugata, o le le aoga gaosiga lea na e teuina ai le tele o le malosi.

Afai o oe o se tagata faigaluega masani, fai mai e uiga i lau faʻamaoni i galuega, lea e le aumaia seisi mea nai lo le le fiafia. I le vaitau o lenei vaitau, e le manaʻomia le faʻatali mo le totogi poʻo le faʻalauiloaina i se galuega, e foliga mai e maua e se tagata lou iloa ma mea e te fiafia i ai. Ma ua e le o le faʻamalosia ma le naunautai mulimuli.

O faigafaimalie e le faʻaipoipo a le leiloa o le Karaveneshhelse o le a aumai ai se sousoga manaia, mai ai o le a faigata ona alu ese pe o lona lava taʻuleleia o isi. Aua e te le malie i le faaugofie, folafola malie fautuaga ma mumusu mai o lo o feololo.

O le a le mea o moemiti o lauulu leiloa:

  • Feololo le tama-fiainu - fiaai ma le mativa e mafai ona alu i lou fale;
  • Se fusi i le lima - e faia ni fua fua tele, o le a le salamo ai;
  • faasee i luga o tauau i se nofoaga tumu - o le tioata o faigata o se tasi mai le ua pele o loo sosolo;
  • Latou te amatalia le timu - ia iloa le le fiafia i le filifiliga o le afa lona lua;
  • paʻu i fafo pe a faʻafetaui - O le mafutaga ma aiga o le a afaina ai;
  • O le matua paʻu'ū i fafo, ae o le ulu o loʻo teʻi lava o le laulu - o loʻo avea pea ma se lauulu - o le leai o se fesoʻotaʻiga pe solia mafutaga ma i latou na faʻaaogaina muamua lou tali atu;
  • Taumafa seevae latou te maua ai - o le aveeseina o meaʻai ua tuanaʻi, le saʻo le faʻatulagaina o le olaga.

O le mitamita o tagata

Mo se tamaloa, lauulu i se miti e faia le malosi, masoa, malosi malosi ma le mafaufau paleni, maloloina.

Na latou fufuluina i latou lava i luga o le ulu ma nisi o manoa na tumau i luga o le alofilima - o le faʻailoga o lou popolega e uiga i le faʻaleagaina o le soifua maloloina poʻo le fefe o le leiloa o se mea e taugata mo oe i le taimi nei.

O lona lava paleni - o le a fesoasoani i faʻafitauli tau pisinisi ma pisinisi.

Lycin i se tamaloa

Ina ua maeʻa aveese le ulu, latou te le tagi i le lauʻeleʻele. Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le umi o le ulu o tamaʻitaʻi e faʻatusa mai ai le soifua maloloina lelei, tosina tagata ona o le faʻamoemoe o le mafaufau e maua ai se soifua maloloina. E pei o se faʻailoga o feusuaʻiga.

Lauulu leiloa i se miti fafine o lona uiga o le leiloa o fafine glamor, matagofie, soifua maloloina ma le soifua maloloina.

Mo alii, o na miti o le leiloa o le fiafia i feusuaiga ona o mamafa tetele i le tino po o le popolevale o le agaga. Afai o le laulu na faasoaina atoa le lauulu - taofi le latou tulaga, o le toe faaleleia o le malosi ma le malosi.

O le tamaloa e leaga i se teine ​​masani ma le laulu masani - sa ia taumafai e maua lou mafaufau i le valaʻau mo a latou feusuaiga ma amio lelei. Afai ou te tago atu i le braid, e manaʻo i se mafutaga ogaoga ma oe, mafaufau lelei i loʻu fafine alofa mo le tasi tamaloa.

Miller Decese

Tutusa ma isi tusitala, se uiga le lelei o sea togafiti. O le umi o le lauulu na paʻu i fafo, o le sili atu tupe leiloa ma le soifua maloloina o loʻo faʻamoemoeina.

Mo le tagata, o le faailoga lenei o lona agalelei ma lona agalelei, lea o le a lavea ai lana ato tupe i se malosi le talitonuina. Afai e te vaʻai ia te oe lava ma le LydAss, o le a siʻitia lau paketi paketi a le paketi. Ma o le leai o se tupe maua o le a vave ona tapeina ese mai ia te oe nisi o uo ma uo vavalalata.

Ua mafai e le laulu paʻu ona taʻitaʻiina ai le le lava o le faʻaaloalo, alofa, alofa mai ia i latou na faalataina ma o latou e agalelei.

Ina ia vaʻai i le faaputuga o lou paʻu lauulu i luga o se selu - faʻasologa o mea taua o le a faia uma lau gauai ma o le a suia uma fuafuaga. Afai na e lagona le faigofie ma le saʻoloto ina ua maeʻa le faʻafefiloi, o lona uiga o suiga o le a maua ai se lelei lelei ma faʻaleleia lou i ai.

Teine e faaluaina le lauulu

Vanga.

I mafiafia, lauulu malosi o loʻo faʻaalia ai le malosi o le Agaga ma le soifua maloloina o le miti. O lo latou leiloa i se miti toetoe a le filemu o le mafaufau, masalosalo i le saʻo o sini ma mea taua tau ola.

O le a e taumafai e aveese le faiga ma le taliaina o mea. Faʻasaaina o faʻafitauli o le soifua maloloina, taumafai e toe faʻaleleia le paleni malosi ina ia mautinoa ai malosiaga e tau mo le saʻolotoga saʻo ma tutoʻatasi.

Lolo David.

O le ata lea o loʻo faʻamatala ai mea le lelei e fesoʻotaʻi ma le mafaufau le mafaufau.

O le pa puipui o le tamaloa na miti - na feagai ma le mafaufau i le mafaufau ona o le le talitonuina o suli ma le soifua maloloina.

Ina ia aveese le lauulu ma betums - leiloa se tasi po o se mea taugata ma latalata i le loto. E mafai foi ona fai mai o se misa ona o le laumua o oe.

Nostradamus

Mo se fafine, o miti e uiga i lona lauulu e fesoʻotaʻi tuusaʻo i le popole i le atuatuvale i le olaga moni. Leiloa tautala e uiga i le auala o le matua tausaga ma le mou atu o le tino. Ua fiafia lou matagofie o lou pupula ma le aulelei, ma o lo o e feagai ma lagona mafaufau e uiga i lenei. Ae leai se mea e faavavau, ia talia oe ma le matua e matagofie.

Faitau atili