O a miti i se miti. Faletua i miti a Vannu ma Miller.

Anonim

O le moe ma le auai o lona faletua e toetoe o taimi o taimi uma o se talavou ma ou moe, o lona uiga ia ia te ia lava. Ae ia latou sailia le moni faʻauigaina, e manaʻomia le moni o faʻamatalaga: ona manatu, foliga vaʻaia, manatu, manaʻo e moe.

Mo se tamaloa, o le afa lona lua e masani lava o se tagata faapitoa i le olaga. O le mea lea, o le moe e tatau ona faʻauigaina, o loʻo tulei mai ai faʻapitoa mai le soʻotaga a lona toʻalua ma lona toʻalua, o le poto masani o le toʻalua. O le faletua i se miti e masani ona amio ese nai lo le ola moni, ae mafai lava ona usitai atoatoa i le toalua moni.

O le a le mea o moemiti ai le ava? O le a le uiga o le fia vaai i se ava i se miti? O le tagata faitau, matou te fautuaina oe e te manatuaina lenei miti foliga, ua ou tosina mai i le auiliiliga ma suʻesuʻeina ma le totoʻa i le pito i lalo - o le miti tusi o le a avatu ia te oe tali.

Fafine ma se nofoa afi

Sii i se miti, tagata taʻitoʻatasi ma o latou faʻamauiga i miti

  • Ulaula tina i se miti. Ina ia vaʻai i se sikaleti i lima o lona faletua pele i se miti (aemaise lava pe afai e i ai se masani i tua atu) faʻailoilo le saʻo o le soifua maloloina o le soifua maloloina.
  • Solia aoauli. Na e miti le fefe? Olioli ia, pei o le ulaula, o lenei malaga matautia o lou faailoga avā le mauaina o se aoga ofo ma le faaleleia o le tamaoaiga faaletino o lou aiga.
  • Toalua le toalua. O le vevela o lona toʻalua e matua le lavalava - o se faʻailoga leaga tele lea: E mafai ona tuʻuina atu ia te oe le faia o le le agavaa, o se gaioiga mataga, o se taunuuga o le tauleleia e mafai ona luluina.
  • O le 'afa lona lua ua sasaa i loimata o loimata. Vaʻai loimata o lana toʻalua i le miti - Pe na o le faʻailoga lelei i lenei, pe a fai o le tagi na faʻafiafiaina e se miti faʻafuaseʻi, ae o se mea manaia na tupu. A o le lagona oona oona na fai ma sui o tulaga mamafa o le a vave ona lagonaina.
  • Moe fiafia av. E le o mea uma e lamolemole ma i lenei miti. O le subconsciously lapataia oe e le faalagolago i le toalua oe ma masalomia faalata.
  • faletua muamua. Afai e te faaipoipo i le tele o taimi ma le lagona muamua na ati i lou feces, ona e faatalitali mo se toe foi i le tulaga matua, o le vaaiga o le tupe maua, mausa.
  • Vaʻai lou toʻalua o siomia e se fatu fatu fatu. Matamata i le lototele o lona toalua ma lou aiga o se faailoga lelei: i se lelei, o se malaga lelei.
  • Fusi lou agaga. I fafo o miti o le ae mauaina le tala fou e uiga i aiga uumi o aiga poʻo uo, o le a e o faatasi ma le manuia i taumafaiga uma.
  • O oe o se ava. Afai na e miti i se tutusa metamorphosis, ona latalata i le lumanaʻi e tatau ona e toe foʻi i le pisinisi e leʻi maeʻa, lea o le a tuʻuina mai ai le tele o faʻafitauli.
  • Alu ese o le faletua mo galuega i malaga pisinisi. O le afa lona lua, alu ese i se malaga pisinisi, e oʻo mai suiga i lou olaga, lea e mautinoa lava e sau i lou tofo.
  • Feiloai ma lona faletua pe a uma ona taunuu. Feiloaʻi i se ava ina ua maeʻa le malaga umi, aso malolo - moe tele. O loʻo e faʻatali mo le penefiti o tala fou poʻo le tele i le galuega.
  • Faatulaga se taua ma se tamaʻitaʻi o le fatu. E lavea lona toalua - mautinoa o le tasi lenei o le galuega matautia o le tele o loo faamatalaina e le toatele lelei o tusi miti. O le a e o faatasi ma le manuia i le lautele tele o faʻavae ma taumafaiga.
  • E tatau ona e opegia loʻu toʻalua. Aveese lana Wen (Lelei na mulimuli mai) i se miti o se Pea Wat - o le toʻalua e tausuaʻi i le toʻalua ma nana.
  • Chee se ava. Afai na e miti o se miti mataga ma le auai o le afa lona lua, e le maofa lava i se mea lelei. O le moe e faʻaalia ai le vave tausia o lou manaʻo, pe mafai ona tupu. E tatau ona amata ona iloa ma iloa le sao o le sao o lenei tamaitai lalelei i lou olaga.
  • Leiloa o le ava. O le miti na ia te ia e mulimuli i tulagavae o lou toʻalua i le faʻafitauli o loʻo i ai, faʻailo le faʻafitauli matuia i lau mafutaga, o le mafuaʻaga o lou ita.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tamaitai Talavou

  • Alofa i le fiafia ma le vaapiapi. O le faʻaalia o le fiafia o lagona e faʻaaogaina lelei e miti, aemaise lava pe a fai ua e ausia le manaʻo poʻo se miti. O le moe e faʻatusa mai o le fealofani ma lau lelei mafutaga ma lau toʻalua.
  • Sogi ma loʻu toʻalua. O loʻo e sogi ma le afa lona lua i se miti - o le moe faʻafetai o le lelei suiga i lau mafutaga, taofi le mimiti ma le malamalama. Ae afai e tatau ona e vaʻai i le kisi o lou tuʻinanau ma le isi tamaloa, sauni mo feteʻenaʻiga i luga o le palapala o le lotoleaga.
  • Tina roda. Faatali mo le tamaititi mo le Tama o se tulaga sili ona manaia. E tatau ona e aga i le tulafono o le le puipuia i galuega nei - pe a fai o le teine ​​na fanau, ona faʻatali lea mo le tama, i le tali atu i le tama o loʻo faatali mo lau tama teine. Afai na e laki ua lava ina ia ou matauina le agamalu o le ava, o lenei miti e matua iloga ai le iʻuga o le faia o ni galuega vali, ma ausia ai sini.
  • Faimamago ava. Sa vaai Snovez i lona toalua na suia o ia ma alu la ma lona alu. O le moe e taʻu atu ia te oe, uiga ese lava, e uiga i le faʻamaoni o le talitonuga ma le mafai ona taʻutaʻuina se tulaga i fafo atu o le miti.
  • O le usuina o le olaga e ave ai le tetea. Ua tetea le teine ​​ma oe - faatali mo se mea fou o lagona, lagona, naunau.
  • Fai se toalua i le faaipoipoga. Moe, lea na e vaʻaia ai se ava i se ofu faʻaipoipoga i se isi faʻamalamalamaga faʻaalia se fou lanu uliuli i lou olaga e fesoʻotaʻi ma mea faigata.
  • Maliu o lona toalua i se miti. Na faʻaalia e Greens ia te oe le oti poʻo le fasiotia o se tasi o lau ava. O se miti manaia, e foliga mai e le o le vave faagaloina, ae o faʻailoga sili ona lelei o mea na tutupu - amata poʻo le manumalo i le lulu. Afai o 'outou faʻaputu na paina, o loo faʻatali i se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe i le olaga, taimi filemu.
  • Na fasiotia e loʻu toʻalua se agaga paaga. A maeʻa se moe malosi, le mataʻu malosi, ona o le lagi ma le faʻailo i totonu o le aiga.
  • Falelauasiga. Malamalama i le Nofoaga o Lona toʻalua Pele o lona uiga o le faʻafiafiaina o mea, faʻauma mea uma i le faʻaiuga poʻo le avanoa e toe amata ai le ola.

Toalua

Faʻauiga o le moe i le taʻutaʻua o tagata

  1. I le miti a Miller, o le asiasiga a le toʻalua e faʻamatalaina ma le le mautonu - o loʻo e popole i se galuega e leʻi maeʻa poʻo se pisinisi. E tatau foʻi ona e faʻamoemoe i tupe faʻafuaseʻi.
  2. O Bulgarian Wanga Advatiobabribribaby o se miti i le tele o mataupu ia, ae sauni e talanoa i lenei tagata, aua e leai se tasi e sau i au miti e pei o lena.
  3. Miti grishina. O le faʻafitauli, le fefe ma le faʻanoanoa - faʻatasi ai ma nei upu, e mafai e le tusitala ona faʻamatala se mea e fai faʻatasi ma lenei moe.
  4. Isopic miti tusi. E tusa ai ma lenei miti tusi, soʻo se mea e fesoʻotaʻi ma lona toʻalua, e aofia ai ma le malosi puʻupuʻu, ma le manuia le laki ma le manuia i mea e pele ma le faʻafouina o oe pele.
  5. Faʻauiga o le Tsvetkov miti. Soʻo se miti ma lana ava e fesoasoani e faʻaleleia atili mafutaga ma ia, ae o le sili sili o latou o loʻo i ai le tulaga tele o le aiga, o loʻo faʻamamafa ai, o le fale gaosi o lou manaʻo.

Faitau atili