O nifo na pa'ū i se miti - o a miti o le nifo o nifo i miti o le vanga ma miller

Anonim

Oi, o le a le mea faigata na miti i se miti, lea na masani ai ona ia ', tele o nifo; Ma afai o nei mea uma na o mai i le tiga moni i le kapela, ona le faʻatusatusa lea o se faʻaaliga o se vaʻaiga mataga. O le a le mea na pa'ū ai le miti o nifo?

Soʻo se faʻamatalaga e uiga i le nifo, o latou ituaiga, o le numera o le paʻu, lava pe leai foi, o le a aumaia ia matou le faʻavae mo le faʻauiga o lau moe. Moega e uiga i nifo o se tasi o sili ona vevesi i le le mautonu. O nisi miti o le muamua o le manuia, ma nisi o lagona lagona faalelagona ma pa'ū i mata o tagata lautele.

Tamaititi e aunoa ma se nifo

Faʻauiga o le moe i luga o le 'au-vaʻai-tipi, fangs na pa'ū i totonu o le pama nifo

Matou te ofoina atu le tagata faitau e alu i le lalolagi o aʻu miti ma ave uma faamatalaga talafeagai e faʻauigaina lau miti, o le galuega lenei a se miti. O la matou '' upega tafaʻilagi e faʻatautaia ia oe o le faʻauiga o lau oe lava, muamua miti, e mafai ona e mauaina mai lalo ifo:

  • Faʻatuina, nai lo le leaga ma leaga i foliga o nifo nai lo le soifua maloloina. O se miti ma se mea faʻapea e tutusa ai ma le toe faʻaleleia o le gasegase mo le gasegase ma le faʻaleleia atili o le soifua maloloina. I faʻafitauli a ia, e taufaitavau ai se finauga ma tagata latalata, o le a taʻitaʻia ai ma le manuia.
  • Sa tatau ona ou onosaia le leiloa o nifo maloloina. O le leiloa o le ofe o le arality o nifo olaola uma i miti uma o se le lelei paolo. I le olaga moni, o le faʻafesoʻotaʻi lea o se kamupani leaga, e i ai foi le soʻoga leaga i totonu o le fale faigaluega, gaoi, faalausiasi o uo, totogi totogi.
  • O tagata na nonofo ai o le tautala tautala o le kalave na pauu vave ma leai se leaga. O le miti ei ai se lelei lelei faʻauiga mo se miti - o le a e tuputupu aʻe o se tagata ma o le a sili atu le mamafa i ou tiute. O le mea moni e le afaina i aso nei, taeao o le a fefe, ma na upu latou te faia ai le maasiasi i lenei aso, o taeao o le a avea ma pustata.
  • O se miti na pa'ū ai nifo i se tasi ma uiga o le lagona tiga. I se taimi lata mai, o le amataga o le lanu uliuli faatali, alu i luga o le tele o faigata ma le onosaʻi o le a aoga tele oe, o le a ou amataina ni fesoʻotaʻiga aoga pe e sili atu ona lelei.
  • Paʻepaʻe mimita pa'ū i lou alofilima. O faigata o le a le tatalaina ia te oe, ae toe malosi mai ia i latou o le a vave ona vave, i le gasologa e te maua ai le avanoa e faia ai uo ma tagata masani.
  • Tuu i lalo o nifo toto. Ou te le manaʻo e le fiafia malosi i le miti, o le e le laki lava e vaʻai i se togafiti, ae o le miti e manino lava e le o le nuanua e le o le nuamoli. O le maliu o se vavalalata vavalalata poʻo se aiga mamao o le a faʻaliliuina i le olaga, o se faʻalataina, o se mea e tupu ai lou taʻuleleia, o se faʻalavelave ma tele. E ui i lea, i le tele o miti, o le aafiaga o lenei moe i lou olaga e faʻatapulaʻaina naʻo le tutusa nifo pa'ū i le mea moni.
  • O le uila na lele, ma e toso ese i latou i fafo. Ua iloa e le Harfs a latou miti na vaʻai i la latou miti i lalo o le isu, e mafai ona inuina, leiloa o se atotupe poʻo le le aoga tupe faʻaalu
  • Na lava le nifo, ae o le tiga e le faʻavaivai, ma o gutu e faʻapito. I lea tulaga, mo tamaʻitaʻi, o le osofaʻiga le iloa o le bermming bell - e manaʻomia e asiasi i le fafine fomai i gynecology. Mo aliʻi, e leʻo faʻavasegaina valoʻaga, peitaʻi e faʻailoa i le fomaʻi, ma e moni lava e manaʻomia atili.
  • Sa le paʻu'ū i fafo, ae o taʻaloga na fausia i lalo o le tuʻufofoga. E manaʻomia le faʻataʻitaʻiina o latou siosiomaga mo le auai i le malosi o le malosi ma na o le masalosalo uiga. O le le iloa e le faʻaseseina, e manaʻomia le faʻatulagaina o se siaki mo au uo.
  • Pa'ū ae leʻi sogi ma se pele. O le faʻaaliga na fai mai ai le miti na te le o sauni e le maua ai lona faʻamaoni, i se isi mea o se tiga taua - o le afa lona lua e faʻaseseina ai, suia oe.
  • Ave ou nifo ao tau. O le miti e fuafua se malaga mataʻutia, e tatau ona e aʻafia ai ma faʻaseseina pe le matua le fiafia lava i le iʻuga. I soo se tulaga, aua e te aafia ai i se tala faapena mo lou lava lelei.
  • Asiasi i le fomai nifo e aveese ai nifo mai le tautala tautala. O se malaga masani i le fomai nifo i se miti ma se sini tutusa o le mea e taʻu ai se taʻaloga puʻupuʻu poʻo se misa ma matua. O le miti e tatau ona faia mea uma e mafai ai ina ia le tupu lenei mea.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lua nifo

Faʻauiga o le moe e ala i le taʻutaʻua o tagata ma miti - o le manogi o le tipiina i le wadge, miller ma freud

  • Leiloa o nifo i le vaivai. O le leiloa o nifo i miti i luga o le faavae o le Bulgarian Produdian o se faailoga o lou malosi. O lau uo fou o le a filifilia le mea sili e sili atu le i ai o se uo malosi nai lo le fili, ina ia avea oe ma taʻitaʻi i totonu o nisi kamupani. O le miti e i ai se faʻauiga lelei, naʻo pe a le o se miti ma le toto.
  • O le Tusi a le miti a le Saina. O nifo e feotii ai le igoa o le aiga, aiga lelei. Ae o le leiloa o nifo i le Saina miti o le Bream Bread e Brerehows Misarls, Scundals ma le pele, aiga poo uo. I nisi o tulaga, o le faʻamaʻi e oʻo lava i le oti.
  • Miti o fugalaau. E te leiloa oe i le masani ai, o loʻo tata ai i le pisi o le aiga e sili atu le popole i le aiga, e te manaʻomia le faia o se malologa, e le mafai ona e aveina oe i le afa e foliga mai e pei o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai e te tulia oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai o oe i le afa e foliga mai
  • Miti o se fomai mafaufau miller. I le olaga moni, tuanai loa se faʻaaliga, e iai le faʻafitauli i le tino ma le ola maloloina.
  • Tusi o aso nei. O le tusi miti o le aso i le taimi o tagata malaga i le maʻimau o nifo - o faʻafitauli o le soifua maloloina, siosiomaga ma tupe i le lumanaʻi vave. E toe foʻi mo le tele o miti e gafa ma lona manaʻo. Uma i ou lima, faitau muamua.
  • O le moe o Freud. Sigmund freud sootaga i le aʻa o le faʻafitauli ma lapatai atu o le miti o se miti e mafai ona faʻailoga mo se miti fefe e uiga i se galuega mataga e uiga ia Polison.
  • Miti faʻauiga paʻepaʻe paʻepaʻe maa Lofta. O le a e feagai ma le sili ona leaga le suʻega i lou olaga, po moe ma le malosi. Manumalo ma o le mauaina o le maualuga maualuga, maua le uiga o loʻu lava olaga poʻo se pisinisi. E uiga i le miti, lea na pa'ū ai le nifo i le toto, e sili atu le leoa i luga o Lofnuʻu - O le a e le mauaina ni valoʻia mataʻutia i isi miti.
  • I luga o le nostradamas. Ma o le mea lea, o le manogi o meataʻalo ma le tele o le toto filifiliga o se le lelei faʻailoga moni lava i miti uma. Ae o se leo faigofie foi, e a leai lava seisi tiga, o loo molimau i le miti a nostaradamus e uiga i le leai o se mea e fefe ai. E naʻo se tasi na te vaʻai ai i lou fefe i mata, ma o le a vave ona alualu i luma lou olaga.

Aunoa ma le nifo

Faitau atili