O le a le miti o se laʻau o fugalaʻau i le miti o Miller, Azara, Vangi.

Anonim

O se miti o se ituaiga feʻau e mafai ona lapataia e uiga i se leaga mea e uiga i le lumanaʻi poʻo le lipoti i le faia o se mea lelei o le olaga. E i ai le tele o miti i le lalolagi. E mafai ona latou fesoasoani i se tagata e iloa po o le a le mea a lana miti.

Faalauiloaina le moe o le moe

E talitonu o fugalaʻau i luga o lala o laʻau e avea o se faʻailoga o le faʻaaogaina o manaʻoga ma toe fauina. E mafai ona finau e faʻapea o miti o loʻo i ai i luga o laʻau fugalaʻau ua faʻamatala faʻamatala i lenei auala. Ae faʻatatau i le seti o mea na vaʻaia, o le decoding e ono eseese. O le masani ona faamatalaina o se laʻau fugalaʻau i se miti o:

  • O fua na faʻaalia i le laʻau - o le tamaoaiga ma le faʻatupuina o galuega.
  • O loʻo alu ifo i lalo i le vaitau o le vaitau (i le taumalulu, i le pa'ū), ia faʻatoʻilaloina faigata.
  • O foliga o Bouts i le tautotogo o le lelei lea o se nofoaga lelei ma fiafia.
  • O le amo atu o le ofutino o le ofutino i fafie - i le faamalositino o le manaʻo.
  • Fugaina o le lipa - soifua maloloina ma le soifua maloloina.

Lanu viole

Faʻauiga o le moe i miti eseese

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo le tele o tausaga ma e oo lava i seneturi ua mavae, tele o miti na foafoaina. Soo se tasi e mafai ona filifili o le faʻamatala o miti, lea e manatu e talafeagai, ma sipena i lana paketi. O le a matou faailoa atu oe i le tele o miti o le a faʻatagaina oe e filifili ai le mea o le fugalaʻau o le miti.

Tusi a le Tausaga Fou

O le Daurr Havey Recress o se laʻau fugalaau, pe sili atu, parks ma togalaʻau o lanu paʻepaʻe lanu e pei o le afioʻaga popole. Afai i se miti, na aumai ai e se tamaloa le fale o le apu o fugalaʻau ma fugalaʻau paepae, o lona uiga i se taimi puʻupuʻu o le a tau i mafutaga faale-aiga.

Miti o le 21st seneturi

Vaʻai i laʻau o fugalaʻau i ana miti o lona uiga ia mautinoa i le manuia o au mea. Afai e faatulaga e se tagata se pulou i lalo o le laʻau i lanu, o lona uiga i le vai o loʻo fefe ai mo le saogalemu o lona fiafia, manuia ma le soifua manuia.

Piniki laau

Miti Azara

Laau i lanu ua folafola mea fiafia tutupu, manuia le faʻataunuʻuina o uma aʻoaʻoga ma tiute. Afai e i se miti, na vaʻaia e le tamaloa se laʻau i ni lanu, e mafai ona ia mautinoa e leai se taimi e ofo ai se tasi mai i e pele ia (faaipoipo).

Miti faʻauigaina faʻamatalaga

O lenei fafine o le mafaufau o loʻo faʻapea i lona faamatalaina o miti na vaʻaia le laʻau o le laʻau i se miti e leai se mea ae o le taunuʻuga o le fiafia o se tagata. Afai e leai se moli i luga o se laʻau ma fugalaʻau, o le miti tusi fai mai o soʻo se vaega i se galuega taua pe le malamalama i le manua. E aoga le toe foi i le mafaufau i le taimi ua tuanaʻi ma le atoatoa mafaufau i le mea e mafai ona sese. SOOEMESS o le auala puʻupuʻu e mautinoa o mea uma o le a maua ma toe foʻi mai "i lio".

Fafine UR Wimeter Miti

O lenei miti Decoder tagi e vaʻai i le vao poʻo se faʻatoʻaga i lanu o lona uiga o le faʻamoemoe vave ma toe fanauina.

Miti Miller

O le faʻauigaina o miti o lenei tuʻufaʻatasiga o le mafaufau o le psychology fai mai o fugalaʻau o se miti uiga o le o mai o le sili fiafia le fiafia, manuia pe fiafia i ai taimi o le tagata. O le malosi o lenei tala fou ua faʻaosofia e faʻalua, pe a fai o le laʻau e faʻapuʻupuʻu i le taumalulu vaitau. E aoga le faailoa mai o le feita poʻo se laʻau tele o lona uiga o le lavelave i le faʻatinoina o le manaʻomia, mafuaʻaga mo cegriins i le lumanaʻi.

Miti o Esompic Tsvetkov

O le faʻamatalaupu o lenei manifinifi o loʻo taoto i le laʻau i lanu i se miti e pei o le mauaina o se lapoʻa ma le umi-faʻatali. O le a faʻataʻuliʻomia ai le tagata i le tino ma le faʻaleagaga.

Miti faʻauigaina le faʻailoga perenise Zhou-Guya

Ina ia faʻaalia se tasi o ia saeia le fugalaʻau o fugalaʻau o lona uiga o se taimi umi ma ia te ia pe leiloa foʻi. Afai, i lana miti, o miti na iloa ai se leai o se fale, mago laau ma lanu malamalama, o lenei manatu o tamaiti, o le a faafilemu o fanau a talavou, fanau a fanau a talavou.

Miti o Roberti.

O le psychancholyst mai i le Italia e talitonu o le vaʻai i lenei mea i ana miti o le a mautinoa i le 'olo o ana faʻanaunauga o ana faʻanaunauga o ana Faʻafanua. O le miti manaʻo e iloa i le siosiomaga agafesootai ma mafai ai ona ausia lelei lenei mea i le faʻatauga o tuʻinanauga a le tagata lava ia.

Auala

Faʻamatala o miti o le vaʻaia o tagata uma-vaʻai vanga

O lenei tamaʻitaʻi poto ma le-vaai fafine na mautinoa i lana miti o le laʻau i le fugalaʻau ua faʻamatalaina e pei o le amataga o se faʻamalama fiafia i le olaga. Ae ui i lea, o le miti o le a tatau ona galue i luma o le fiafia. Afai e iloa e se tagata le magnolia i lana miti, e mafai ona ia mautinoa e faamoemoeina e ia se feʻau lelei.

Tele laau, o le sili ona faamautu i ona fugalaʻau, na folafola mai e ala i nisi faʻapitoa, lea e mafai ona faʻatosinaʻia le miti a se miti ma e masani ona fesoasoani. O lenei mea, e mafai foi ona faʻafetauiina o le fonotaga ai fafo o aiga uma e uiga i le fiafia tele.

Ukrain faamatala o miti

Miti faʻauigaina, lea na faia e tagata mafaufau mai le laueleele Ukaraian, fai mai e vaʻai i le laʻau fugalaʻau - o lona uiga e fono i le lumanaʻi fiafia ma fiafia. Alu i luga o lenei laʻau o lona uiga o le taunuʻu mai o tupe i le lumanaʻi, manuia i le aiga ma le fale.

Miti svuvalova

Na tusia lenei fafine i ana faʻamatalaga miti na vaaia e le laʻau i lanu, ua folafola i lanu na maeʻa uma o faʻafitauli ma faʻafitauli i le olaga. Pe ua uma ona latou filifili e leʻi fuafuaina mo se miti.

Miti icons

O le laau e faatusa i le tulaga o le tino po o le tino o le tagata. O le iʻuga, afai o le laʻau e manava i le lalelei ma le soifua maloloina, o le tulaga lea o le tino o le tagata i le taimi nei.

Gypsy miti tusi

O le faʻauigaina o miti i Gypsies ei ai se ata o lenei miti mea: Afai o le laʻau e tupu aʻe i lanu pupula, faʻamoemoeina i lona olaga o le taimi fiafia o se taimi fiafia, faʻaopopo oloa uma.

Faitau atili