O a miti a le miti a le Wangle's Dream, Vangu, freud

Anonim

E seasea, o se tasi e iai le gata e mafua ai lagona o lagona, aemaise lava pe a fai o lona oona. Ae o lea, i le isi itu, o tagata e tofo i se le mautonu i tulivae i le au o v. O a miti o ia o se togafiti o le a mauaina i miti lauiloa.

O le gata o le a le afaina ai lona lava mea oona

Lautele ma le tele o le tuna Toe vaaia ma o le faatuatua e le tele o tagata i le lalolagi. Vijuk - oonaus, ma o lea la, ei ai le malosi e fasioti, aumaia oti. Ae i le taimi lava lea, e mafai ona tutusa faʻapitoa) ma sui le paʻu, faʻaali se olaga fou. O ona faʻamaʻaʻaʻuina mamaʻe o loʻo iloga i se solotelega o mea na tutupu, suia ai le Phoomena: Ola, Maliu, Mafa, Poto, Ata ma le Faʻaiuga Tautala.

Ola i Faʻatosinaga, o vijuk mafai ona avatua se tamaloa se malosi o le agaga o le agaga, o le vai malulu o le le pulea o le malosi. Fafine e maua ai le poto, cunning, atamai ma le alofa tunoa maneta.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le tala faatusa o gata ua mamanuina ina ia puipuia le taumate mai, ma eseese itu o filosofia Sasaso i Sasaʻe i le natura o le tagata ma lona mafaufau lelei.

Gata

I le faʻaKerisiano, o le gata o Satani, o le fili o le Atua ma le auai i totonu o le Pa'ū, ma le faʻatamaina o mea leaga ma le malaia. Ae o le mau, o se laau faaputuputuina se ata lelei mo le moe. Ina ua maeʻa ona taʻoto, e mafai ona e maua le poto, ia manaʻo i le faʻamalamalamaina ma le poto tele.

Fafine - tasi le apu ma gata

O le osofaia oe i luga o oe viper o lona uiga o le lamatiaga o le avea ma tagata gaoi po o taufaasese. Taumafai e aua le savali ma se tele o tupe ma pipii i tulagalua o le saogalemu puipuiga i nofoaga faitele.

O a isi mea taua e mafai ona miti:

  • Teine leʻi faʻaipoipo e vaʻai i le ala - ia feiloaʻi ma faafesagai ma se tauvaga, o le a taumafai e taʻitaʻi lau tagata filifilia.
  • O le fasi e te lagona - e iloa ai le ita ma le ita i se fafine na avea ma au uo teine.
  • Na faʻalilolilo e se tasi i ou mata - e teʻi ma le popole, o le a vave suia ai lau uluaʻi vasega ma manatu i le olaga.
  • Sa latou sikoa o se fasilaau - o lo o sili atu le faigata o faigata ma faigata na faanatinati atu e le taunuuga.
  • E ala i le, taumafai e palu - moe moe e te faaaofia ai le mafaufau ma le tomai. O le alualu i luma Galuega, Masani manuia pisinisi ma soifua manuia e faʻalagolago i ai mo lau vave filifiliga faia ma tulitatao ai.
  • Vave tolotolo - i le mea moni o se faʻasologa o faʻafitauli e oʻo mai i le tulaga mulimuli ma le manuia o le a ataata.
  • Vaʻai ni tamaʻi kupita - i lou le le amanaia i uo ma uo. O se tasi o loʻo taumafai e afaina ai oe sili, ae e te le matauina foʻi le faʻasoaina o togafiti ma le uiga o nei tagata.

E i ai le tamaʻitaʻi faʻaipoipo e lagona o le Paidium ua lata aʻe, ae le o le vaʻai - e ati i le malosi o le fuā ma le ita. O le eseesega i Ana faʻamaoni o le a fai lea faʻasoa i lou olaga faʻavaivai ma le popolega. Ae masalosalo i lona faamaoni o le a le faia fua. E le aoga le matata, se mea na ia pipii ai le maʻea, o loʻo faʻatali mo se taimi talafeagai mo le maʻai.

Taulai le gata i lona ua

Mo le tamaloa, o le faafefeteina tagata e mafai ona faʻamatalaina le lua - e faʻalagolago uma i lona nofoaga ia te oe ma lau amio i ai. Afai o ia te ia le faʻamalosiʻau, ona puaoa ma taumafai e fasi, o lona uiga e le saʻo i lou olaga e le saʻo i le galuega, i se aiga poʻo ni faʻauo. Talu mai le uluaʻi, ia e iloga le leaga o itu o le sootaga: pepelo, faalataina ma pomu.

Samasama samasama

O le uiga o le mafaufau e faʻaalia ai le amio a nisi uiga o lau lio i le olaga moni. I le vaitaimi lea, e te fiafia i se maneta tosina i latou e vaʻai ia te oe le avanoa e feagai ai ma se mea, e faʻaaoga ai oe. Taumafai ia aua neʻi matala, agalelei ma agalelei ma le le masani ai, e masani lava ona manaʻomia ona ofuina fafine. O le finagalo o lou mafanafana faʻaleagaga, vaivaiga ma le malu, o loʻo latou sailia pea le avanoa e faʻapipiʻi ai i lou fatafata.

Na ia aga lelei ma paʻi i le malulu-toto, o le tutusa ma le mataupu taumafai e faʻaitiitia oe mama, o se faʻailoga lelei pe a fai e te fiafia ai. O le moe e vavalo ai se faasologa o mea alofa o le a suia lou malosi. O le ae maua ni auala fou o le atinaʻe faʻaleagaga, poto, o le poto o lo tatou lava tulaga.

O le a se isi mea o le toulu o le viguka:

  • Opeopea i se vaitafe toʻamalie - i le na o faʻamatalaga, taua mo le atinaʻeina o lau mataupu. Afai e te miti i se faʻatau tele - o le leiloa o polofiti ma leiloa.
  • Momo i le la i le tapuni lio - taugofie i taimi uma ma olaga lautele. Ona o faʻafitauli ma faʻafitauli, oe tuʻu i lou lima ma agai solo i se lio, fefe e agai i luma. Ua tumu i le mea moni o le a e tusia mai tala i le pisinisi o le pisinisi, o le a toe talisapaia ou uiga faapolofesa ma faaletonu, maualalo fua o lau galuega.
  • Na ou alu atu i oʻu nifo oona - taufaamatau le faʻateleina o maʻi maʻi, poʻo se faʻamoemoega o ia lava, lea na solia oe lava.
  • Savali mai le laʻau, pei o se maea, - taimi le lelei i le olaga o le a aliali mai sili atu. Afai e leʻi fefefe, le pa o faʻafitauli o le a tei ona matua teiʻu, ae e mafai ona e manumalo i mea uma.
  • O le manuʻa ma ē na puapuagatia - ua ufitia ai le solitulafono ma le le malamalama i isi.

I le gata o gata, o oe lava e tatau ona e avea ma violet. Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

Mauaina o se voper i luga o lau peleue e te fiafia iai - Faʻailoa le ono mafai ona 'aina, o loʻo manaʻo tele i ana mea lilo ma mea lilo. Faapipiiina o le MaMmal - Faʻatulaga le fesoʻotaʻiga ma le faalale, ma taofiofi le alavai o ni faʻamatalaga taua.

O le vaʻai i lalo o vae o le tele o faʻaaliga - e maua ai le popole ma le popole ona o faʻafitauli laiti e taʻu mai ai tagata tauva. Ma ua faamaaaina le fatafata - e te lagona le lelei tele. Faanatinati atu ma lou soifua maloloina.

Tele gata

Vanga.

Vaʻai i mata ma lagona le paʻi atu o le gata - e le 'alo ese mai fesoʻotaʻiga ma tagata pepelo ma tagata sese o loʻo siʻomia oe. E mafai ona iloa e le au faigaluega ia te oe e le o le sili sili ona lelei i luma o au oe lava o le faamaoniga. O se soa i luga o pisinisi o le a lalafi mai ia te oe vaega o tupe maua, faasino i tupe faaopoopo tau poo tau.

Snake siva i se miti mafai ona uiga o togafiti ma tui o fili e manaʻo e faʻalavelaveina oe mai le tulaga autu. Taumafai e aua neʻi e faʻamalosi i faʻaosofia, talitonuina se isi tagata faʻafetai a se isi tagata pe ua e malie i le fiailoa o fiafiaga.

Sigmund freud

O le gata e iai le aoga. Big and mimilo i feusuaiga, ma le eseese ma eseese eseese olaga. O le taumafai e uu se mammal, faʻalavelave mai ia te oe ia Nora, - o le paʻaga o le a vaʻai mo tagata faiʻai ma fiafia i le itu.

Taofia sauaga - e faʻaitiitia ai lau tane malosi ma mulimuli ane le onosaʻi. O le galuega o le galuega ma le tumau o le tulaga o le popole e tatau ona aveese e fafine mafanafana ma le naunau.

Faitau atili