O a miti o se taumafataga, faauo pati i miti

Anonim

Faʻamatala faʻaupuga masani, o a miti e fai, - sili ona lelei afāmmy, malie ma tamaoaiga olaga. O le faʻanaunauga, o tagata na faʻatasi ma oe i le tasi laulau o au uo mamae. Nai lo se laulau matagofie, o le tele o tamaoaiga o le a moni le ola. O le anapogi e seasea, o le palapala oona e seasea ona fanaina, o le miti lea ua matua faʻamatalaina lava le manaʻo.

O le moe o le matelaina o le taimi e te miti ai na e faia se tasi o moa lalelei, faʻatau atu, ma e tatau ona i ai se taimi e 'ai i le laulau i luga o le laulau. E te faia se faʻanoanoa, tuʻituʻi mai le uo sili ma lona tina, alu i totonu o le fusuʻaga vae ma ala i luga ma se palanikeli i le ogatotonu o le ogatotonu

Afai o na miti o loʻo faalavelave ia te oe, asiasi i le lelei meaʻai meaai lelei. Aofai o le afa lita o oatmeal i le taeao o le a aveeseina o le fefe leaga.

Fafo laulau

Moe o le moe ma se taumafataga

  • E te vaʻai i le tasi ipu ma e tatau ona tauva - fiaʻai, metabolic toʻilalo.
  • Tele o le pito o ipu omea o keke, sosisi, salati, fualaau 'aina, i luga o le laulau malie, pei o le tele o tagata pele, e faamoemoe e avea ma taimi lelei.
  • E ufiufi ai le tausamiga - faatali mo taugata taugata.
  • O le faʻaipoipoga, o le laulau faʻaipoipoga o se mea lelei na tupu. Mo tamaitai talavou e vaʻai i se taumafataga i se miti - i le le aoga. O le avea ma tagata talitau i le faʻaipoipoga o le maua o se meaalofa faʻaaogaina.
  • E te le iloa nei tagata uma ma ua fiafia i se taumafataga ma se fafo atu - o se faailoga. O le a fai mai tibeans na oso ai i le tausamiga o le fia ai o le fiaaai o temoni. Vaʻai totoʻa i lou tulaga, togi ese manatu mataga ma aitia, tau le ita tele - e fesoasoani ai i nai isi sima o vai vai, nonoa ma soʻo se faalagolago i vaipanoa.
  • Misa ma misa i le laulau. Afai o loʻo tau masani ai tagata ma salu, vaʻai i ai. Masalo o loo i ai se feteenaiga taua na o se miti. O le taua ma le misa o tagata ese - o loʻo e faʻatali mo faʻafitauli matuia ma toilalo. Vaai ma le agaga fiafia ma faaeteete, faʻaititia le tulaga atoa o le pupulaina o le pupula.
  • O le taufaifai ole fiafia - i le laki.
  • Taui le Taufatu - o loʻo e taumafai e faʻaseseina le faʻaiuga. E mafai lava ona mafai ona e manuia. Faamautu le faʻanoanoa, nana le fiafia mai feuiaiga manuia mo sina taimi. E mafai ona e faitio i le faigata o le olaga ma se faigata faʻasoa, ae aua le umi, aua le onā, aua e te onā. Ee ese le umi nai lo le 5 minute tosina le toilalo. Faauma le nagging sili atu manatu lelei "lelei, leai se mea, e leai se mea tatou te taulimaina, masalo."

Meaai i luga o le laulau

Faapipiiina o nofoaga i le Tausamiga

O le faataatiaga o le tausamiga e taua tele. E te fiafia ma tagata uma, pepese, aai, talanoa, e lelei lau sosaiete - mea uma, e lelei mea uma, ae e tusa lava. Ua e saogalemu.

Afai na e i luga o le pito o le taumafataga, masani ona alu ese mai le laulau e vaʻai mai i autafa e tupu ia te oe, ae le fiafia, e foliga mai o le amio a malo o tagata leaga. O lona uiga o le a sili atu lou foliga sili atu nai lo lou nofoaga ma lau kamupani. E te le talitonuina tele isi.

O loʻo e i ai i le ulu o le laulau, ave poloaiga, muamua faʻataʻitaʻi uma ipu - e tatau ona e avea egess laʻititi ma ave fiafia i isi.

Mo mafuaʻaga le iloa, na e avea e avea ma le ipu autu ma ma le mataga poʻo le le mautonu oe malamalama ai o le a e 'ai nei. O le miti o lona uiga o loʻo e faʻaaogaina ma e leai se tasi ua sauni e toe faʻailoa ma lou manatu. E mafai ona vaʻai i se taumafataga i se miti ma se taumafataga o meaʻai na o le maualuga o le vevela poʻo se tulaga manaʻomia.

A e vaʻai i tagata vavalalata tagata e le faʻalogo ia te oe, o lenei mea moni e tatau ona maitauina. Mo se faʻataʻitaʻiga, vaʻai lau afa i se paga ma se isi tagata - i le falemaʻi, malulu o mafutaga, foliga o mea lilo le lelei.

Afai o loʻo nonofo lau fanau ma isi tagata, aua le vaʻai ia te oe, e tatau ona e gauai atu i le soifua maloloina. Aemaise mo togafitiga o maʻi maʻi.

O loʻo i ai le i ai o se valaaulia mo se aso malolo. Afai o iai sau valaaulia, e mafai ona e mafaufau ia te oe lava i totonu o le sosaiete. Afai e te alu solo i luga o le laulau ma aua le mauaina lou tulaga, e aoga mafaufau i le lio o fesoʻotaʻiga.

I le laulau

Uiga o se taumafataga i miti

  • O le miti a le WAG e mautinoa e moe i le moe ma le tausamiga - i suiga ogaoga ma taua i le olaga. Fiafia ma le fai taumafataga tele - ia sui mo le sili atu. Fusuaga, misa, sharren - i faafitauli.
  • Afai i se miti e te talavou nai lo le ola, o le a e maua se mea e ofo ai ma taui mo galuega lelei.
  • O le miti a le fafine o le tautau i se taumafataga i se miti i sina taimi o le maitaga ma le fanau mai o se soifua maloloina. Nofo i luga o le laulau i talaane o le tagata filifilia - i le faia o le faamalositino.
  • O le miti a le Warter's Hastred Produd Proves manuia i pisinisi ma fesoasoani i uo faamaoni, aiga. Misa ma fugalaʻau i le taimi o le tausamiga, o le lagona o le popole - Matou te fefefe i le faʻasesega mai uo. Atonu na natia ni faʻamatalaga taua mai ia te oe.
  • O le faʻauigaina e Chaly Millec Miller Faʻauiga Faʻauiga o le faʻauigaina o le moe ma le taumafataga o se valaaulia taua i le upega tafailagi, anoamau mea na tupu. O tagata ese i le laulau - o le pito i tua o le manaia ua liliu mai o le taunuuga. Taulaga fiafiaga i se kamupani vavalalata o lona uiga o sootaga vavalalata ma fefaʻasoaʻi fesoasoani o uo.

Aso malolo

Faaiuga

O se taumafataga o lou olaga i mea eseese uma. O tagata i le laulau e taua i lou olaga, o le aofaʻi o le aofaʻi o le tausamiga e soʻona faiʻai poʻo le mafaufau faʻaalia ai lau amio. E tele mea e iai, peʻa vaʻavaʻai i le tautū i se miti ma se faamatalaga o lou olaga, ma sui, aiga, aso tuai Soʻo se miti o se faʻailoga.

E le talafeagai i faʻailoga mamafa e usitai ai, ae na tupu na mafua ona tupu le fofo i le taimi o le taliaina o le faʻailoga. I le tulaga lea, aua le tolopoina gaioiga mo le taimi mulimuli ane. Faatali mo le taimi sili ona talafeagai mo oe ma ave au lava fofo. Ia faaeteete, ua liliu foi i luga o lou taunuuga e mafai ona afaina ai i latou e faalagolago ia te oe, ma o le a e maua se tali tali mai le taunuuga. Faaalia faaiuga na o le mafaufau lelei i lona taunuuga, e sili atu i le tele o taimi mai tulaga eseese.

Faitau atili