O a miti o le ipu mo Miller's Hall's Breat Book, Fread, Tsvetkov

Anonim

O le mea fou i totonu o kuka e fetaui lelei ai ipu: ipu, o papatusi, ipu o jelly, paluga, fualaau aina po o le suka. O lea ituaiga galuega e le gata e suamalie, ae aoga foi mo le matagofie. O a miti o ipu o le a iloa i miti lauiloa.

Postted ipu lua seneturi aoga

Pushware o se mea a le aiga o matou olaga i aso uma, o se elemene o totonu. E mafai ona fausia ai se siosiomaga o le avanoa, e atagia mai ai le aano o le natura ma le agaga o le fale o le fale.

O le matagofie ma mama o le seti o se lelei faʻailoga mo se miti. O lona uiga o se vaitaimi o le fiafia moni, faʻafetai i le manaʻo o le taunuuga, ma le laki i mea uma o le ola.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ipu i luga o le laulau

O le tioata tioata vaʻaia o le teine: tiga - aua le faitauina

Faʻaopopo lou fale, faʻatulaga ipu i totonu o lona tulaga, o se faʻailoga lelei mo talenia fale. O le a taofia e le olaga le lelei i le ituaiga o meaalofa ma faʻailoga o le faʻalogo mai le toʻalua pele.

Na mitiʻia papatusi ma toega o taumafa mama - faʻafitauli ma faʻafitauli ma faigata i mafutaga o loʻo omai. O mea uma e le tusa ma lau ata. Taumafai e toʻafilemu ma taulaʻi i le fofoina o se tasi galuega faʻapitoa. Maloga malie, o le a faia mea uma ma alu i le moega masani.

Fufulu ipu i totonu o le fale o se isi tagata - taumafai e faʻalavelave i le mafutaga a isi tagata, e aunoa ma le faʻamaoni i se tulaga. O lau fuafuaga ma le naunautai e mafai ona afaina ai le aiga o le aiga ma ofi ma i latou e pele ia te oe.

Luga o le umukuka

O le a le mea o moemiti ai pea o ipu:

  • E leai se mea - o le a manaʻomia le toe faʻaleleia o le aitalafu pe totogi aitalafu aitalafu;
  • faʻatumuina i le suamalie ma le fou chistries - i polofiti tele pe le talitonuina poʻo ni tufatufaina tetele;
  • Aafia - O le a e mauaina se manuia lelei o le tulaga na foliga mai o tagata uma e leai se faamoemoe;
  • O mama - oka ma fealofani i totonu o le aiga;
  • Malepe i sythheteens - Le aoga, lea o le a le umi;
  • Kuka meaai - Saili malo manuia;
  • Marine - nostalgia e uiga i le taimi ua tuanai;
  • faʻaaoga le mea tuai ma malupuipuia - O le leai o se nofoaga mautu ma tumau galuega, faigata tautupe ma se taumafaiga faifaipea mo le i ai;
  • Auai i ai se tautua mauoa - faʻaopopoina le tuputupu aʻe o le uelefea i se taimi puʻupuʻu;
  • talia o se meaalofa - e le mafai ona e musu e fesoasoani e fesoasoani aiga pe vavalalata uo;
  • Sasaina le sasaina - manuia tele;
  • faʻafuaseʻi ona pa'ū - aloese mai le faʻafitauli ona o lo latou mataala ma le lagona o fuataga;
  • Se seti o mea tele o mea o le lagolago malosi ma talimalo tagata.

E tautua e alii i nisi taimi sina ipu

Mo se tamaloa, o se faʻailoga lelei, pe a fai o se miti na manatu e vaʻai i se fafine vali atavali ma vali ma le pulumu. O lona uiga e le o toe mamao i le mafanafana o le faʻamafanafana ma le mafanafana o tamaʻitaʻi o le a setiina i lou fale. I afiafi o le a manogi i keke suamalie ma le taeao - o le taeao - o se leo alofa ma faauo.

Fufulu i le magoto o gaʻo gaʻo ma e le faʻafetaiaʻia ma le palapala - O le a ou galue tele e galue e maua le poto masani ma le agaga. O nisi taimi e leai se poto o aso uma, ma o lagona agaalofa e maualalo ifo i le nofoaga o le autalavou, ata ma ata ma taimi na tutupu ai. E toatele latou te le iloaina oe matua ogaoga ma aua le taumafai e faʻamalosia le faʻaiuga o galuega matuia. Taimi e aoga mo oe, o le a mafai ona e manumalo i le pule ma le faʻaaloalo.

Na fufuluina e le tagata ipu

Fufulu le laulau faalver - malamalama i mataupu e mamao atu i tala atu o au agavaa ma le agavaa. O lenei mea e iloa ai se miti o se matua le atoatoa ma le aoga. Tagata i soo se tulaga lelei mo galuega tuputupu aʻe, maualuga tupe maua ma taoto i luga o ituʻu mama o sosaiete. O le mafaufau o le itupa faʻasaga i tagata na mafai ona sili atu i tala atu o le atoatoa.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Ipu, mugs ma isi tane o le tagata e faia le feminine amata e fesoʻotaʻi ma le ogatotonu. Faatasi ai ma le pupula, saʻea le mea fou ma le matagofie o otaota o faʻamaonia ai le lelei o le ola, o le malosi o le Agaga ma le faʻafeusuaiga o le miti. O le galuega sili ona femalagaaʻi i le aofaʻi o mea i totonu, o le maualuga lea o gaioiga feusuaʻi faʻatino ma ituaiga o le olaga mafana. O le manaia ma le lelei foliga tino o le moe faʻatagaina e fiafia tele i le manuia tele i le isi itupa.

O palapala i luga o papatusi ma mea e avea ma masini e fai ma sui o le saogalemu i mafutaga. Le lelei le faamalieina o lana lava tuʻimofia e mafai ona oʻo atu i faʻafitauli faigata o le soifua maloloina, faʻapea foi ma le lavea o lau galuega ma lelei tupe.

Mo le tamaloa, e fasi le mug i se miti - e onoina le fiosco i le alofa mataupu ona o le soifua maloloina faafitauli. O le soona talitonu o ia lava e aumaia i le sili ona gafatia taimi. Toe faʻafoʻi malosiaga o le a fesoasoani i le faʻatapulaʻaina ma le atinaʻe faʻaleagaga.

O le faʻamamaina ma le fufuluina o ipu o lona uiga o le leaga o le leaga o le faʻaletonu ma le tatalaina uo, maua le alofa ma maua ai le soifua maloloina o fanau. Ogaoga o mafutaga o le faʻaolataga o le faʻatuatua ma le tino mo oe, oe liliu ou manatu, faʻatau ma sini i le olaga.

Miller Decese

O mea fou ua fai ma faatusa o se lumanaʻi lelei, o le faʻatinoina o fuafuaga fuafuaina, le faʻatinoga o sini faʻatulagaina. Laitiiti Lataʻi Lataʻiga o loʻo iai se taliga o loʻo iai i totonu o le faleoloa o lona uiga o se fonotaga a le fale ma le falemaʻi o le ola. O lou foliga o le a taofi i lena tamaloa o le ae faia ai se ulugalii fiafia fiafia.

Iloilo ma le faaeteete le maseese, ma na le o faaseese mai fafo o ona lima - E misia se avanoa lelei e sui ai mea uma i lou olaga. Aua le filifilia foi ma faʻamalosi ia i latou e manaʻo e lagolagoina oe, taulaga fesoasoani lima. O faʻamanuiaga mai le itulagi ma pulega lagolago e faigofie ona alu i se isi tagata, ma o le a e tumau faʻatasi ma au oe lava mea.

O le sau i le ipu ipu vai ma vaʻai gaogao pefu mumu - o lona uiga o le vevesi ma le le mautonu i mataupu. O le aofaʻi o malosiaga o malosiaga ma le faʻamalologa o le a le faʻatagaina oe e fofo ai faʻafitauli i se taimi vave. E leai se mea e te faia e aunoa ma se fesoasoani. Aua le teena le Fono Lelei, aua le teena le faʻamoemoe tonu e fesuiaʻi ai lou olaga mo le sili atu.

Evgeny Tsvetkov

O mea uma umukuka uma e fesoʻotaʻi ma mea uma i aso uma ma popolega. O le lelei, ua foliga lalelei o ia i se miti, o le sili sili ma toʻa o le a avea ma olaga faʻale-aiga. O le vaʻai i le magoto o le leoa o le leoa i le magoto - faia le tele o fesili e le o toe faʻaleleia o oe. O loʻo e taumafai e alo ese mai ni talanoaga le lelei i au talanoaga ua faʻaaluina e pele, ina ia aveesea ma vaʻai mai le talanoaga.

Faʻatau mai ipu fou mo Ti o Tea, Faʻaalia e te taumafai e faʻavae se siosiomaga paie ma le mafanafana o aiga. Oe i le ala saʻo i se faʻaipoipoga fiafia, faʻamaoni ma faʻamaoni o mafutaga.

Aoina umukuka i luga o fata - faʻamoemoe lelei i pisinisi ma fou foliga i le lumanaʻi lata mai. E te manaʻo e pipii i se fuafuaga manino, ma o le ala saʻo lea e ausia ai sini.

Faitau atili