Faʻataʻitaʻiga o gaioiga mo le alofa ma le amio faʻaaloalo

Anonim

O taimi uma e te mauaina ai se tagata fou ma se tagata fou, ou te manaʻo e vavalo muamua pe faʻafefea au au fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi. Ile amataga o fesoʻotaʻiga, o loʻo tupu ai lava faʻafitauli, ma eseese metotia faʻaleaganuʻu e o mai i le laveaʻiina - mo se faʻataʻitaʻiga, e taʻu atu i luga o faʻafanua. O lenei mea o loʻo faʻaalia ai le sili ona manaia ma lauiloa o le alofa mo le alofa ma le Tarot sootaga, lea o le a fesoasoani i sina vaega o le veli o le le faalilolilo.

Na faamatala e le manuia i le mafutaga

Faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga ma polokalame

Nofoaga mo le lua

O se mea moni o le mea moni o loʻo faʻamatala mai ai, o loʻo faʻaaoga e saili ai mafutaga o paaga o paaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo nei valoaga, e tatau ona e filifilia 7 arcanes. Toso se deck, aveese le kata i fafo ma salalau i latou o le polokalame ata:

------- 7 ----- 2

------- 6--1-16- 3

------- 5- 5 ------ 4

O pepa e faʻaalia ai mea nei:

  • 1 pepa o se sygstertor faʻaalia ai tatou, o le a le setete o loʻo iai le mafutaga o le aso nei ma le toʻalua o tagata e toʻalua;
  • Faafanua o le itu tauagavale (7th, 6th ma 5th) - e taua le Gadget;
  • Faafanua o le Taumatau-Lima Live (2nd, 3rd ma le 4th) - Tuʻu atu ai se paga uiga;
  • O le 7th ma le 2nd card - o le a faʻamatala e uiga i le le fiafia. O nei tulaga e faʻailoa mai ai mafaufauga o tagata alolofa, faʻapea foʻi ma le auala latou te iloiloina ai le sootaga;
  • O LE 6th ma VRDDDS - avatu uiga o fesoʻotaʻiga ma faaleagaga. Latou te tatalaina le lalolagi i totonu o siteki taitasi, mea latou te ola ai, o mea latou te faamoemoeina ma o le a le mea e matatau ai;
  • O le 5th ma le 4 pepa - o le a latou taʻuina e uiga i le itu i fafo o fesoʻotaʻiga, faʻafefea faʻalapotopotoga o loʻo vaʻaia i tagata lata ane.

Faʻafefea ona faʻamatalaina le ARCA na i lenei manuia suʻesuʻega:

  • 1st card - talanoa e uiga i mafuaʻaga autu o fesoʻotaʻiga, e tatau ona faʻamalamalamaina le muamua;
  • Ona fai ai lea o ni faʻailoga saʻo, ma ua gauai atu i le malosi o kata: taua pe o le ata o loʻo i ai i le tasi? Ua faʻaalia ai pe ua sauni paʻaga e faia tuʻutuʻuga pe o loʻo latou faʻatalitali mo le amataga mai le tasi i le isi;
  • Faʻapea foʻi i mea, faʻatanoa a tagata solitulafono, ma faʻailoga o tagata. O loʻo latou galulue malosi i le faʻatusa;
  • I se tulaga o le a le a o le arcane o le itupa e tasi e pa'ū i le tele o le suauʻu, e foliga mai e faʻailoa mea o lo o mafaufau ai le tagata ia te ia ma lona ola;
  • O afea, i le isi itu, o le faʻafanua faʻafanua pa'ū i se laina tuʻutuʻuga, ma le laina o se fafine - o le tupu o le ancan o le a iloga i se uiga-auala. I le tasi itu, e ono faʻailoa mai ai mafaufauga e uiga i le paga (7th ma le 2nd avanoa), faʻapea foi ma le talanoa e uiga i le tele o lagona (tulaga 6th ma le 3) o se miti e le aoga, lelei.

O le suti o le knight - o se tulafono, talanoa e uiga i le lagona ma ona suia.

O le e ona o tupe - e maua ai le uiga o le tata o le oso mai i fafo. O le vaʻaiga o tupe i le tele o mataupu o loʻo faʻailoa mai ai o le e pulea o loʻo faʻatali mo le faʻaalia o le fuafuaga mai lana paaga. Ma afai o le au tupe o le auai i le Matai o pelu, e i ai le fefe i le paga.

Alofa fiafia

Faaiuga o le "Faapitoa Motugafaina"

O lenei mea aoga e faapitoa ai o loʻo iai i totonu o le soʻotaga o loʻo auiliiliina e pei o le vaega, mai le tulaga o se tagata tutoʻatasi. O le gatasi o loʻo faia i le 5 tulaga, i tulaga taʻitasi e manaʻomia e aveese ai le 3 atcane. Ona faamatala mai lea o pepa malamalama i totonu o le fola ma shuffle.

O lea, i le faomea fai le lalagaina ma le fiafia na atiae ai la latou mafutaga. Ua leva ona folasia mai le faavae o lenei fesoʻotaʻiga ae leʻi tafao faamasani ma, e foliga mai, tolopoina mai olaga ua mavae.

O le tulaga muamua ua taʻua o le "Amata amata"

E tatau ona e maua le 3 Arkana mai le fogafale, a o taimi uma e seti i le faasologa o le fesili a se tasi o fesili:

  • O le a le amataga o le amataga o lenei fesoʻotaʻiga mo le tagata auai muamua i fesoʻotaʻiga?
  • O se fesili tutusa ua setiina e faasino i le paaga lona lua.
  • Aisea e te manaʻomia ai nei mafutaga? (O lenei fesili o le a taʻu mai ai e uiga i le kariam vaega o le alofa sootaga).

I le iloiloina o faʻamaumauga o faʻamaumauga, e mafai ona faia i luga o le isi lua vaega, lea e tusa ma le taimi faʻalauiloa e iloa ai nei.

Lua vaega. E tatau ona tatou toe faafoi le deck ma aveese le tasi faafanua mai ai, o isi uma o le a taliina fesili faapea:

  • O le a le uluaʻi paaga e oʻo i lenei faʻatasiga?
  • O se fesili tutusa, ae na o faatatau i le tagata auai lona lua o le Iuni.
  • O le a se mea e fiafia i ai e tatau ona faia le mafutaga e atiaʻe i se tulaga talafeagai ai?

Iloiloina o mea taua a Arkonov e le manaʻomia ona galo le mea e mafai ona latou talanoa ai e uiga i le mea e le o mai ai, ae tatau. I le taimi lava e tasi, o le tasi tagata e tutusa tagata i fegalegaleaiga mafai ona malamalama atoatoa i lona manaʻoga moni, ma o le lona lua o le i ai i se setete o le valea.

Tulaga tolu. Fefiloi uma pepa ma seti fesili nei:

  • O le a le tagata auai muamua e faasino i lenei Iuni?
  • Tonu lava le fesili lava lava e tasi, ae o lenei i le itu o tagata o le tagata faigaluega lona lua i mafutaga.
  • O le a le mea na ave ai e lenei Iuni (lea e fusia ai ma le tasi i le isi)?

Atonu e te onosai ma faigata i le faʻauiga o le fesili lona tolu. Ioe, e masani ona foliga mai e fesoʻotaʻi tagata i lalo o le tulaga o le fesuiaʻiga. Ae afai e te vaʻai i le faʻatasiga mai le tulaga o le tagata tutoatasi lona tolu, o le a avea ma se mea e fiafia uma ai tagata e fiafia i lenei fesoʻotaʻiga - o le mea tonu lea o le faʻavae o mafutaga.

I le tulaga o le a le o faʻamaonia ni faʻafitauli muamua e tolu, pe a fai e manatu o se faʻatasiga, ona e mafai lea ona e sailia.

Lona fa o le tulaga. I le taimi muamua e manaʻomia e vaʻai ia e lua o paʻaga o le a mafai ona avea ma le tasi ma le isi o le vaega o le lautele o fesoʻotaʻiga:

  • Faʻafefea ona auai le tagata auai i le lumanaʻi i le lumanaʻi mo le isi? (O le a le ituaiga o tulaga e mafai ai poo ni vaega o le a avea?)
  • O se fesili tutusa ua tuʻuina, o le a faʻasino i le tagata faigaluega lona lua i le alofa mafutaga.
  • O le a le mea e paʻia le Pepena i le lumanaʻi?

Lima vaega. Tuuina atu mataupu mulimuli e tolu:

  • O le a se mea o maua mai e nei faiga o le olaga o le tagata auai muamua i fesoʻotaʻiga, le mea o latou a avea ai i Ia mo ia?
  • Le mea lava e tasi, ae na o le itu i le tagata lona lua.
  • O a suiga (masani i taimi uma - Karmic) o le a tupu i fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi?

O le aveina o le auiliiliga o pepa mulimuli e ono (e uiga i mea e tutupu i le lumanaʻi), taumafai e aua nei alu i ni faʻapitoa. Aua neʻi galo ia te oe e mafai ona e vaʻai i le tasi ono ono aʻafia o le atinaʻeina o le lumanaʻi o latou numera tele. Ma e le o taimi uma le manaʻo e vaʻai i mea uma i auiliiliga o le a aʻafia lelei ia te oe - o le a maua ai lou avanoa e mafaufau ai i isi filifiliga mo le atinaʻeina o isi filifiliga.

Tigia i le mafutaga

Pese "uili o le taunuuga"

Faʻaalia le maualuga pito i luga o loʻo avanoa i lenei fesoʻotaʻiga. E mafai ona e tuʻuina atu i ai naʻo le tasi mo le olaga atoa, mo le tasi tagata.

I le potu aoga, ae na o vaitafe o manu e faʻaaogaina, lea e tatalaina i lenei auala:

--- 2 ---

-3 --- 4

--- 1 ---

-5 --- 6-

--- 7--

------valu-

O lo latou tau o le a pei ona taua:

  • 1st card - faamatala e uiga i le Carmic Coupess E tatau ona pasi. E pei o le sili sili ona maualuga le malosi o lau fesoʻotaʻiga. O le mafuaaga na feiloai ai tagata ma fausia mafutaga.
  • O le 2nd card o le pito pito i luga o le uili, faapea foi ma le tulaga o le tulaga o le taimi nei. Faaalia le tulaga i le taimi nei.
  • O le 3rd ma le 5 o pepa - o loʻo faʻamatala mai ai le tulaga o le ole atu i mafutaga.
  • O le 4th ma le 6th kata - aumai se faʻamatalaga o le paʻaga i lenei alofa fesoʻotaʻiga.
  • Le aso 11 o le 5, faʻapea foi ma le 4th ma le 6 pepa - o le a faʻamatala e faʻatatau i aiaiga o le a faʻaaogaina i latou uma e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi ma le tulaga tonu.
  • O le 7th card o se faʻamatalaga taua lea e aafia ai le faʻatinoina o lenei agavaʻa i nei fesoʻotaʻiga.
  • O le 8th card o se faafanua o le taunuuga. E uiga i le maualuga e mafai ona maua mai lenei fesoʻotaʻiga.

I le faaiuga e aoga le matamata ai i se ata genginative vitio:

Faitau atili