O a miti o se taua lea ou te auai i miti

Anonim

Tele fesili pe aisea ua miti ai le taua lea na ou auai ai. Fusuaga i se miti - faʻaalia o le faʻanoanoa poʻo le faʻasalalauina o le ita. O le mea moni, e te le o mafaufau i se taua pe o le isi faʻaaliga o se lagona le mautonu e le mafai ona o aʻu ma fiafia, o le a fiafia i o latou tino moni o Tumakov i le mea moni.

Sosaiete faaonapo nei e le taliaina ni taua moni, e tatau ona faamalieina i vaaiga o taua i se miti. O miti e atagia ai lau sili ona pele manaoga ma le sili ona fefe fefe. O le mafaufau o le tagata e faigata ona faigata ona o nei manatu e masani ona sasaina le tasi ma le isi. O soʻo se tulaga, afai ou te mafaufau, "Aisea na ou te ai ai le Miti o ou te auai ai", o se tasi o tali - aua e te moemiti iai.

Fasioti

O le taua moni o le tau i se miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e masani ona i ai sau taua ma lou auai, o le faʻailoga lea o le faʻateleina o le gaosiga o le faʻamalosi ma le popole hormones, O loʻo ia i latou na gaosia e le Adollialine ma Cortisol.

Afai e te le maua se galuega i luga o le ita, faateleina mafuaaga, e mafai ona afaina ai, pa'ū ai le atuatuvale matuia. Alu i le Neptocrinologist ma Saini i luga i le vaega o taʻaloga. E le manaʻomia le alu i luga o le fusuʻaga poʻo le karate. Mauga o le 'ai, faamalositino, siva, aau - soʻo se taʻaloga ma le taua faʻamalosi tino ma le tauvaga o le a fesoasoani e faʻafetaiaʻia ai le tele o hormones.

O le sini a le fomaʻi e manaʻomia e faʻailoa ni finauga ono mafai ona taofia ai faʻafitauli o Metabolic. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le maʻi suka, amio faʻamalositino e manaʻomia le filifilia ma le tausiga tele, o se faiga faʻapitoa galue e manaʻomia.

O le aufaʻaāfana, lea e aliali mai o ia lava i misa, e mafua mai i le 'ava malosi po o isi vailaʻau, ma e le lelei porotinite o manu i taumafa. A o fausia le mamafa o oloa ma tino o le tino faʻaaogaina maso tuputupu aʻe faʻapitoa, e i ai le lamatiaga o le tele o tulaga o le Cormisol i le toto.

O lenei faʻamatalaina o le oona o le vaʻa i totonu o tagata tino. O le tino e le o feagai ma le maualuga o le fiafia o hormones. Sui meaʻai ma vave tuʻuina atu soʻo se fesoʻotaʻiga. Tauasoga ma o lea na e auai i se miti, i soo se taimi e mafai ai ona sasaina i le olaga moni.

I le mama

O le taua taua o le moe

  • Mass Brawl lea na e faʻamalosia ai oe e auai, faia lou ala e alu ese ai, - ia mataala i uo fou ma uo. Atonu e te taumafai e tautausia mo mea sese uma ma sese talu mai le Foafoaga o le lalolagi. Mass Brawl o se faailoga o le lautele le talitonuina ma le faalataina, malosi malosi i totonu o sosaiete.
  • E te faalavelave i se tau ina ia mafai ai ona taofi - o loʻo e faʻatali mo ni mea matuia e mafai ona liliu ai lou olaga.
  • Manumalo i se taua - o se faʻailoga lelei, o loʻo ia te oe se avanoa lelei e feagai ma le tulaga.
  • Afai i se miti na e tamoe ai ma e mafai e se tasi ona ulu mai ai i se taua, e faʻaalia ai le malosi o le ita, ita, naunau e liliu tagata solitulafono. Fasioti i se taua - ua e mafaufau loloto. Alu i le psychologist ma iloa ai mafuaʻaga moni o le feteʻenaʻiga i totonu, ona o lau miti mea uma - na o lou lava mafaufauga.
  • Toto i le taua o lona uiga o lona uiga, sootaga i le va o feteenaiga itu. Taumafai e foia le tulaga o le lalolagi. Afai o le mataupu o meatotino ogaoga ma popolega, asiasi i le loia ma maua se fautuaga faʻa-tonu i le fesili o le fiafia. E sili atu nai lo finauga finauga ma feeseeseaiga.
  • O le tau o le fafine lea e te auai, e foliga mai o loʻo e ofuina ou mata i le tasi alii talavou o loʻo fiafia i lou mafaufau ma penefiti uma.

Afaina

O le a le uiga o le taua mo miti

  • O le miti a Mila a Miller o le tau i se tau i se miti, o loʻo e auai ai o le taua i le va o le mataala i le va o le mataala ma le le iloa, tauiviga i totonu. O se mafaufau loloto o le mafaufau lelei e uiga i le tulaga lamatia o le moni o lo o fou ma se taua e mafai ona e faaosofia.
  • O le miti a le Medeo e taʻu ai le taua o le tau lea e te auai i se miti o se faʻailoga o le malosi le fiafia i le alofa. E mafai ona sili atu le ita i tagata. O lenei setete e masani ona maua i talavou. Tagata matutua e masani ona iloa fai e pulea ai o latou lagona. O loʻo e taulaʻi o le malepelepe ma manaʻomia le fesoasoani uo ma pele. Afai e le mafai ona e talitonuina se tasi, alu i le psychologist.
  • Tamaitai miti o le a faʻamatala se taua i se miti e pei o se faʻailoga o faʻafitauli faʻafitauli. Masalo e foliga mai, o loʻo e faʻaalia i le soona faʻamalositino mai le aiga poʻo le galuega. O le taua lea e te auai o se faailoga o se tagata tetee i totonu. Ae e mafai ona maua mai le omiga ia oe, tuu i luma i tua atu manaʻoga i isi, ma le faʻatoʻilaloina mai lo latou le loto i ai. O le tau i se miti o se taumafaiga e kolosi ai nei tagata ma faʻaaoga ia latou punaoa e aunoa ma lo latou auai.
  • O le Dreud's Dread's Driders mafaufau o se taua lea e te auai ai e pei o se malosi feusuaiga ma se vaega o osofaiga. O le miti e mafai ona mafua mai i se aga e pule ai i le puleaina o fesoʻotaʻiga poʻo le masochism tutusa.

Puʻeina

Faaiuga

O le fesili o le mea lea o le taua o lona uiga, lea ou te auai ai, e tatau ona muamua atu ia te oe lava. O le taua e matua leaga lava, saeia lavalava ma lavalava, manuʻa matuia e mafai. E taua le popole tele ma alu i tagata afaina? E i ai se sini e faʻamaonia le taua, tusa lava pe i se miti? O se tulafono, o le tali e leai. O tagata o loʻo tau e puipuia ai a latou lava meaola, o faʻanaunauga, e aunoa ma sina mea itiiti mo i latou lava.

E le mafai ona faʻaputuputu i totonu o le faʻalilolilo. Oso i se paratitute pe ma se tarzanka, tago i le mama. Afai o le osofaʻiga ma le tau i se miti o feusuaiga, saili le kalapu talafeagai i le fiafia. Fai atu i le uo teine ​​e sasaina oe - e matua mafai ai, o le a e maua le fiafia tele.

Faitau atili