O le a miti o se toa i le tusi miti le Miller, Freud, Tsvetkov, Long

Anonim

O le tomai tau le atamai a moa ua malosi undervalued. E liliu atu o latou iloa le auala e lagonaina, maua manatua lelei, latou gagana o fesootaiga ma matua manino lelei i le fesili o le toe faia o fanau. O le a miti o se toa, aoao i miti lauiloa.

Ola e pei o se toa i se kicat tele

ua iloga lenei moa e lototele, silisili, le fiafia, gaoioiga, lelei le leo ma le uiga ese. O le faaalia o lona uiga o le taitaiga, ua latou fiafia i le lauiloa ma le le lauiloa.

I le faa-Kerisiano, o Ia e tu mataala ma ua faaaogaina o se tau, faaataata mai ai ma le puipuiga e faasaga i agaga leaga. Le faatagaina o tausimai sea meaai i ai, o le faailoga agalelei. Eo faatasi ma le aposetolo o Peteru, o lona uiga vaivaiga faaletagata ma le salamo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I putisiga, se manulele uliuli - a harbinger o taua, finauga i le va o le ola ma le oti. E tusa ai ma lauulu masini faamago, o se faatusa lava lelei lenei o le lelei laki ma le tamaoaiga tele. Snovers o lana pisinisi e fesootai ma inisiua, esetete moni, alamanuia ma le malosi, faailoga a e mafai ona avea ma se vailaau aoga maualuga.

a oo mai le Aloaiaina ma le mamalu e ala i le moe, o le vaai i se manulele mumu sesega sasaina i luga. Afai e te pisi i le galuega o le foafoaga ma miti o le i ai i manaoga ma lauiloa, ona folafola mai suiga tele lenei faaaliga i lou ala.

Povi

Mo ulugalii faaipoipo, e tauaveina le toa i se miti se galuega tauave e puipuia ai, hinting mo faalavelave i le aiga idyll o se vaega lona tolu. O le toa i lenei uiga avea o se elemene o le faaipoipo le faamaoni ma le tuuto.

Mo moa toa - faiaoga

Mo tamaitai, e oo mai lenei moa i se miti e faamaonia ai lona matagofie. O lenei o lona uiga o le miti o se manuia tele i le isi itupa. O le a le faigata ona faatosina ma faatosina sili ona connoisseur ese o le tiga e oo lava i o charms a tamaitai.

O se tamaitai faaipoipo sa le popole alofa i le coop moa - i le olaga moni o le a latou solia le faamaoni e ono: e tuua le masalomia, gatai i lou fiafia fafine.

Se tamaitai pisinisi e vaai i se toa i le tofi i luga o le afiafi e sosoo ma feutagaiga taua - faaali mai ia e manumalo paaga ma o latou tomai ma le malamalama o nuances uma o le pisinisi soofaatasi. Faamanuiaina, ma folafola feuiaiga faapisinisi a aumaia ai tupe mama lelei ma maua le pule i totonu o le siosiomaga.

toa lelei i so o se coop moa

Mo alii, o lenei faʻamaualuga ma se tagata matautia o se saini a le sili atu i luma o le i ai o le olaga. O lenei faʻailoga e taʻu mai ai se miti, o se faʻavae maualuga, o le a silafia ai le mea na ia manaʻo ai, vaavaai mo auala e faʻatino ai le loto.

Rooster i luga o le mutia

Sa moemiti se alii talavou i se polasa, o se ekalesia mailei - E le o se mea e ofo ai pe a fai e alofagia ma alofa i se natura. Lea ua leai se miti i le olaga o lagona, musumusuga, naunautaiga. O lea vaʻai vaʻai e masani ona avea ma muaʻi o se mafutaga ogaoga ma o se faʻaipoipoga vave.

Tuli oe moa i le fanua ma mulimuli ane maua - o le mea moni e maua ai se naunautaiga faavaivaia, maualuga totogi, pule ma le faʻaaloalo aiga ma aiga.

O le tupu o oe o le taupulega i se miti tautala o lou le atoatoa ma le le atoatoa i le mea moni. E aoga le amataina o se tusiga e faʻamaumau ai mea taua uma ma le taimi o lo latou tago ai.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Rooster - o se tama amata faailoga. Na te faia le faʻamaoni ma le tumau, ae le faʻapea o ia e faʻatapulaʻaina le tasi paga. Mo se miti, o lona uiga o lona uiga o loʻo ia te ia le liʻo o le au o loʻo faʻatuatuaina o ia ma viviʻi, ia olaola mo lana pule ma le faʻaeteete. Ua iloa ai lenei mea o moe, pei o le le aoga ma faamalosi e mafai ona ausia le nofoaga o fafine. Ae o ia lava na filifilia faapitoa ma filifili i matagofie e tatau ona faʻamalieina manaʻoga maualuga o le lalelei ma le agavaʻa e laveaʻi ai ia te ia.

O le fiafia i le taeao o lenei a le a le magafagafa - o se mea e mafai ai ona tuʻufaʻatasia o oe i le leaga. Mo sina taimi o le a e lagona ai le saoloto mai tuaoi o aiga ma noataga. O lenei manaʻoga o le a le faigofie ona faʻamaonia i luma o lau ava, o le a lea taimi e nofo ai i le taimi mai le vaʻai i le vaʻa, ina ia aua neʻi leiloa le faʻamaoniaina, faʻamaoni ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana ma mafanafana mafutaga mo le tele o tausaga.

Miller Decese

O le faʻauigaina o le faʻauigaina o lenei manu ma 'o le manuia, manuia ma le mamalu. Afai e faamaʻaʻaleʻe le miti, o le mea moni, e mautinoa lava ia auai i le ala o le laki faʻapitoa ma uelefea. Peitai, e mafai ona afaina ai lou tagata i le faia o oe le aoga ma matua le mitamita tele.

Faalogo i le tau malulu - i le mea moni, e tatau ona e puipuia au mea fiafia i luma o le au tauva po o lefulefu. E aoga le faʻaeteete ma maua le malosiʻaga, tuʻuaiga o faʻamanuiaga o le umi ma saua. O fefiloi o le afio mai ma le faʻapopoleina e mafai foi ona faʻamoemoe i le siʻosiʻomaga latalata ia te oe. Taumafai e aua neʻi mafaufau i le faʻatuputai ma le le talitonu ma le le mafaufau ma le faʻamaoni i le au trators.

Mo i latou e fuafua e ulufale atu i le faʻaipoipoga, faʻalogo mai se tagi aʻi le miti i se miti - o se faʻailoga lelei. O le Harbling o le fiafia faaipoipo ma malosi olaga faaleaiga. Po usuina o telefoni moa mo mataala. Faʻailoa atu e te taumafai e faʻaseseina ma aveʻesea uma le mea totino na ave uma ai meatotino e ala i le amio faʻamaoni. Aua neʻi faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻia ma alu i luga o le malutaga, matapeʻapeʻa.

Evgeny Tsvetkov

O se tamaloa aulelei ma se mumu mumu ma leotele pese pese taumafai e alu ese - O se mea lelei o le a pa'ū atu ia i latou e saili le manuia galuega ma maua se setete tele. E i ai i le ala saʻo i le manuia, o le maualuga ave ese le toa, o le vave o le a taunuu i le sini.

Ita tele

Puʻe se cockerel i se miti - e ave ai lou aiga mea faigaluega mo se olaga faʻamalieina. O ou uiga faʻataʻitaʻi, mafaufau, ua mailei ma tutu o le a fesoasoani ia te oe e te iloa ai o le tausiga auro o le a faia se polofiti mo le tele o tausaga.

Yuri windo

O le lalagaina i totonu o le miti o le taimi o le auai ai o oe i le ala o le vevesi, fouvalega ma le le mafaufau ma le le mautonu i vaega masani o sosaiete. O lau Skiikist Interlinitions e mafai ona faia le nofoaga o loʻo nofo ai, suia le sitiseni pe avea ma rougom i latou e sili atu ma talisapaiaina.

Avea ma tagata matamata o le moa - i le mea moni o loʻo taumafai e faʻalelei le itu teteʻe i se lio o uo poʻo uo. O le a avea oe i le matafaioi a le faamasino o le taulaga, o le taunuuga o le tele o tagata e mafai ona faʻalagolago i luga o au faʻamaumauga ma filifiliga.

Faʻalogo i le taeao taeao usuina pese - maua tala le fiafia mai mamao. O lenei tala tala e mafai ona sili atu le lulu ma faʻaalia i le faʻanoanoa. O le toe faafouina o ou faʻafitauli o le a manaʻomia le tele o taimi ma onosaʻi ia e pele.

Faitau atili