O a miti e faʻaputuputu i luga o le auala i miti o: Miller, Tsvetkov, APDA.

Anonim

O se miti o le a le tagata o loʻo alu i luga o le auala e masani lava o se faʻailoga lelei. E masani ona suia le olaga i le olaga ma talanoa i le manaʻo e faia ni suiga i le taimi nei. Ina ia saili poʻo le a le miti e te tuufaʻi faʻatasi i luga o le auala, e tatau ona e taumafai e manatua auiliiliga o le moe, faʻataʻitaʻiga, o tulaga na ia aoina ai ma le faʻauigaina oe.

Aoina le atopau

Faatauaina lautele o le vaaia o le moe

E masani lava, o moliaga o mea o le a alu i luma o le tiʻetiʻe o loʻo aapa mai, lea e fesoʻotaʻi ma aafiaga masani ma le faʻauotonu i lenei mataupu. Ae i isi taumafaiga, o ata faapena e faaiutu ai le faatulagaga o loma, ma o iinei o iinei latou te faia, "o le a uunaʻia faamatalaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aisea la le miti o le alu i le auala?

  1. Afai e faʻatinoina le fua o mea ma mea na tupu i se faanatinati, faʻamoemoeina faʻafitauli i mea totino pe faigaluega. I le olaga moni, atonu e tatau ona e suia le galuega pe suia le masani a le aso masani o le aso (suiga i le lumanaʻi o le a le faaituau).
  2. O mea lelei ma moli moli e fesoʻotaʻi ma le amataga o le malologa umi o loʻo faʻatalitali.
  3. O le mafuaʻaga o le malaga o loʻo lumanaʻi o le a vave ona vave, o fea o le a suia ai vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se malaga i le taulaga poʻo le atunuʻu o loʻo le o iai muamua, talanoa e uiga i le amataga o le Financy Formantic sootaga, o se siʻitaga o le nofoaga o nofo ai.
  4. Aoina i luga o le auala i se miti, ae faʻafuaseʻi ona matauina ato, pepa poʻo tiketi - o le faʻaalia o faʻafitauli i le manaʻo.
  5. Manaia ma alavai afifi o mea i le auala auala o loʻo molimau atu i le auala savali, lea ua leva ona fuafuaina, ae mo nisi mafuaʻaga e faigata ona faʻatinoina.

Manatua! O mea totoʻa o mea e faʻapipiʻi ai mea uma o loʻo foia ai foʻi le foia o tulaga lavelave ma le loto nutimomoia.

Mo le faʻauiga saʻo, e taua le faʻaaogaina o le mea sa ave i femalagaʻiga (mea). O le galuega a le tagata faigaluega poʻo se tele o meaʻai e logoina ai le feteʻenaʻiga ma le pule, lea e ono iʻu ai i le faʻateʻaina. COSSMTICS, ofuvae, manogi ma isi mea faʻapitoa na faʻaalia e uiga i faʻafitauli i le olaga o le tagata lava ia. Afai e miti o sea miti, o se teine ​​le faaipoipo, ona e faatali lea o ia o se faaipoipoga faafafine. Mo se fafine faʻaipoipo o le ogatotonu, vaʻai pe faʻafefea ona alu i le auala o se faʻailoga leaga. O loʻo faʻatali mo se faʻasologa o mea le fiafia, ona o le a foʻi lea o le a iai i se tulaga faigata.

Mea i totonu o se atopau

O le a le tala a tama?

I le tele o miti, taotoga mea i totonu o le ato poʻo se atopau mo se malaga faʻailoga le auala o le o loʻo uʻuina ai le auala. Ae i lena taimi lava lea, i mea uma o loʻo iai ni faʻamatalaga e te faʻatagaina ai ona e faʻalatalata i le faʻaupuga o le po faʻatusa e sili atu. Ma, e tusa ai ma le Mila, o loʻo potopoto i luga o le auala ma uo o lona uiga o le fausiaina o se aiga malosi ma faʻaʻoleʻole.

O le a se isi tala o Miller's Dream's Breat's Breat?

  1. Afai o le ato aoina se teine ​​talavou, i lona olaga o le a aumai faatasi ma se lagona o le tuuatoatasi.
  2. E te aoina se ato, ae lagona o mea o loʻo misi, - i le olaga moni o loʻo e taumafai e le le mafaufau i le mataala o le toeaina.
  3. Aoina mea o loʻo salalau solo i le faʻaletonu - o se faʻailoga lelei. I le avea ai o faʻamoemoega o mafai o ni manuia tele, soʻo se auaunaga, ma le manuia i faʻavae.

Suʻega o le Moe Suʻesuʻega e Freud

Gagau mea i totonu o le atopau, e tusa ai ma le miti a Freud's Dream, Dreshhadows o le falemaʻi. Aoina mea mo se isi tagata - Fefe mo lona soifua maloloina. Afai ua salalau mea i vevesi i totonu o le potu, o le Harbinger o tala lelei i le olaga moni. O le aoina o ato na fautuaina foi o le e ona le miti ua sauni e feiloai ma lana miti.

I le Miti Tusi Vanga, o se numera tele o atopau na aoina ma o ato na fai mai e le o toe mamao lava e pele.

Auiliiliga mai le miti Tsvetkov

Tusa ai ma lenei miti, totogifuapauina i le ala, ma le le iloa o le taunuuga, faaatagia o le mauaina o se ofo galuega manaia. A faʻapea e iloa e Miti le mea na ia fuafua e alu ai, Ona ia taliaina loa lea

O e aoina mea i se miti ae leʻi faia se malaga umi? I olaga moni, atonu o se feteʻenaʻiga ma e pele. Foi, tusi le miti a Tsvetkova faamatala le moliaga o le taga i luga o le auala mamao o se foreplantation o le malamalama sese i uo ma bosses.

Tulaga ese Tusi Phonda

O le miti pe faʻafefea ona e alu i le auala - O le pisinisi o loʻo iai nei i le olaga moni o le a muta i le manuia. Ae atonu lava e lava faʻamatalaga ma le talitonuina, ma le mautinoa i nei itu. A iloa e le tagata o se miti o le malaga o le a suia, - o se miti fou o le a aliali mai ma se sini lelei.

Tama i tua o le uili

Faamalamalamaga mai le miti faaonapo nei

O le Polokalama o le miti o aso nei o le alu i luga o le auala ma ua tuai mo ana felauaiga togafiti o se tuai i mataupu. Auina atu i le malaga latalata i - i se talanoaga taua ma ogaoga ma latou.

O isi miti faʻauiga e aofia ai le foliga faʻapena.

  1. Ua e teuina le ato, ae le o le lagona o le auala o le a sau - i le olaga moni e mafai ona e misia pe tuulafoaia le fono totogi.
  2. E i ai lau ea - O miti e fefe e taʻutaʻu atu le vaivai.
  3. O le pule o le moe maua se faatagaga e malaga ai - i le olaga moni, e le mafai ona e taofia le faaosoosoga, o le a tupu ai faʻafitauli ma tupe leiloa.
  4. Musu e malaga - misia se avanoa aoga.
  5. Faʻafeiloaʻi i se tasi o lau pepa - e fai ai se aoga taua i le olaga moni, o le a talisapaia.

Ia manatua a o taua foʻi le moe e tatau ona latou faʻamaonia le lagona faʻaalia na e lagonaina - O lenei mea e mafai ai ona sili atu le saʻo o mea o le lumanaʻi.

Faitau atili