O a miti o se temoni i se miti e miti o miller, freud

Anonim

O punavai o na vaaiga faapena e taoto ai i le tamaloa. O mea ia e mafai ona tele le fefe, poto masani ma le le fiafia i le ola moni.

Faalauiloaina le moe o le moe

E tatau ona malamalama o miti ua naʻo se faʻaaliga o le mafaufau ma lagona o le miti. O le tulaga o foliga vaaia o se temoni e mafai ona avea o le atoa ma le leaga o le tagata moe.

Latou te le tulai mai mai le valu. E tatau lava ona mafua ai. Tele tagata o miti ma le matagofie o temoni e fesoʻotaʻi ma lamatiaga. Ae o mea moni, na mafai na latou lapataia se avanoa faapena. Ole mafuaʻaga lea e mafaufau ai i au gaioiga, popolega ma mafaufauga mataga. Ina ia malamalama lelei i le taimi tonu o le a fesoasoani i miti.

Faʻauiga mai miti eseese

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Temoni i luga o se mumu mumu

Tusi a Miti Mitiitia

Mo Fafine - Faatusatusa mea ua e tuu i lou pele i nisi meatotino o le aano o le isi lalolagi. E te manatu o se tagata alofa na te fai atu oulua. O le le mafai ona tetee ia te ia e ala i le tulai mai i lau tagata tetee. I le taimi lava lea, o se tulaga faapena e te fiafia ai. E tatau ona e taumafai e saili se mea auro e le liliu i totonu o le le usitai. Fai ni auala e suia ai lau mafutaga. E faʻalagolago uma i lou manaʻo.

Tusi i le taimi nei

  • O le vaʻai i se fafine temoni - ia iloa le fefe ma le leai o se faʻalavelave i luma o lona tagata.
  • O le tamaloa o le faʻailoga o le le o e le o le sili atu o le o loʻo iai ma le tamaʻitaʻi, o le le lava o le talitonuina i o latou tomai. Pei o lou pefu ma talanoa ma tamaitai o lau atinae tulaga.

Miti faʻauigaina faʻamatalaga psychologist miller

  • Mo le faifaatoaga, e faʻatatau i seleselega, fagafao, isi mea leiloa.
  • Talanoaga ma ia i se miti - o le ono mafai ona i ai se amio leaga.
  • Lapataiga o lou le mautonu pe a fesoʻotaʻi ma tagata le iloa.
  • O le sui o le pogisa na teʻi saʻi e lana amio - faʻailoa le togafiti.

Miti Vangu

  • O le pogisa o mea i totonu o le miti e faʻaalia ai se tulaga fiafia o le a maua ai se aʻafiaga lelei i lau talitonuina.
  • Talanoaga ma se temoni - i le faalavelave.

Siva Denz Lynn

E vaʻai i le temoni tautala e uiga i lou onosaʻi malie.

Miti faʻauiga e faʻauigaina e. Avadyayeva

  • O le vaʻai i le le le mama o le mana i miti - o se tulaga faʻanoanoa ua faaputuputu le ita i se tagata lava ia, o talitonuga mataga.
  • Mo fafine, o le faʻailoga lea o se mafutaga faʻapitoa ma se tamaloa, o le maʻitaga.
  • E mafai ona vavau o se mea faiva i tagata le lelei.
  • Talanoaga ma ia i le miti o le ono mafai ona leaga i gaioiga.

Tusi Mole Miti

Mo se fafine, e faʻailoa mai ai o loʻo ia lapataia lona toeaina e pei o se temoni. Taofi ma le fefe ia te ia.

Miti faʻauigaina Lewissa

Temoni i se miti mafai ona avea ma se faapolopolo o le atamai, malamalamaaga feusuaiga. Atonu o le manaʻomia o meatotino o lou uiga o loʻo i totonu o le le iloa.

O le miti fou o le tusi Ivanova

E fesoʻotaʻi ma le atamai ma le poto ma le poto i ofu uliuli.

Temne Temoni

Mythological miti

E tusa ai ma le agvac Mythology, le temoni i se miti tautala i se miti le mama. Faʻatusafaʻatasia manatu tuʻufaʻatasi, faʻaosoosoga, mataʻutia. Mafai ona tau atu i le olaga.

Miti faʻauigaina faʻamatalaga psychologist A. menegetti

O le ata o le temoni i se miti e masani ona tetee i le miti. Lenei tautala o se tulaga le mafai ona i ai i le tulaga o le mafaufau, faalavelave mai le malosi puipuia.

Miti faʻauigaina o le proychologist z. freud

  • Fafine feusuaʻi - o le i ai o le fefe i luma o lana pele.
  • Alii - o le manaʻo e maua le tutoʻatasi o le matua.

Miti faʻauiga faʻauiga fale

  • Talanoaga ma isi mea fatufatu i se miti lapatai mai ia te oe mai gaioiga lamatia.
  • Puletini o Besysky Pouff, Amio Amiotonu.
  • O le fafine fola e mafai ona faʻatumuina se tala ma se tamaloa, ua maitaga.

Tusitagi a le tautotogo

Fonotaga, talanoaga ma se tagata faanoanoa ma le fiafia.

Taumafanafana miti

O le Tulafono e le o oe e le tutusa.

Autumn Dream tusi

I le tagata ita.

Miti o le uliuli togafiti

Vaʻaiga ma le toe afio mai o le pogisa meaola faʻamaonia le osofaʻiga i luga o oe le mafaufau lelei. E leai se mafuaaga e popole ai, ae ei ai mafuaʻaga mo le mafuaʻaga. O miti o lenei natura lapatai mai o le tele o le malosi o le malosi ua aoina totonu. Atonu o se mea leaga, le fiafia, inoino.

E te manaʻomia le vaʻai ma le faanatinati mo ni auala mai lenei setete. Iloilo au gaioiga, gaioiga. Saili mea o le le fiafia ma le ita. O le vave e te faia, o le tele foi o le tele o le a iai le iʻuga. A leai, o se miti ma le malosi le mama o le a ia manumalo ia te oe. Lenei ua tumu i se faʻafitauli o le mafaufau, o le a aveesea ai foi e sili atu faigata.

Tau ma se pogisa meaola i se miti

  • Na aliali mai le temoni ma osofaia oe. Afai e te faʻamalosia le, o le a avea ma faʻailoga lelei mo oe.
  • A leai, e le mafai ona e faʻaumatia le tiapolo leaga.
  • Na te osofaia oe ma taumafai e fasioti. E te le o mafai ona lava i le fili. O lona uiga e uiga i lou mafaufau i fesoʻotaʻiga manumalo ma fesoʻotaʻiga soligatulafono.
  • O le manaʻo e faʻaleaga le temoni i se miti e tautala ai o lou faʻamoemoe e suia ai lau amio.
  • Afai e tupu lenei mea, i le olaga moni o le a e mauaina le malo sili ona maualuga. O le temoni i le miti e faʻatosina ai le manuia i tagata o loʻo faʻaalia e masani ona faʻaaloalogia, le faʻaaloalo i tagata.
  • Ina ia vaʻai i le foliga o le temoni ma le vaʻai saʻo i mata o le uiga o le faʻalua o ia e manaʻomia uma ou uiga le lelei.

Faga

Temoni ma vavalalata le olaga

  1. Mo se fafine, fesoʻotaʻiga ma ia i se miti tautala i lau mea sese i luga o le faʻaʻaisa vavalalata. O lea ua e iloa lenei mea o se agasala, le agasala ma le loto maasiasi ma le maasiasi. Mo oe, o le tagata o le faʻailoga lea o le faʻatafunaina o le mama aʻiaʻi o le mama aʻiaʻi o le faʻatauaina ma le amio mama. E manaʻomia le faia o auala e toe teuteu ai nei manatu.
  2. I faʻaaliga tau tane, o foliga mai o le fua foafoaga o loʻo faʻatatau i le malosi tele, maualalo foliga. O lenei e faʻaalia ai se tulaga lamatia o le mafaufau o le mafaufau. Atonu e le fiafia le mafuaʻaga, o mafaufauga i le faʻatauvaʻa, faʻatataʻia aʻoaʻoga taua. Atonu o nei mea uma e le mafai ona fetaui ma le ola moni. Ae mai ona mafaufauga e le o ese. Taumafai e faʻaalia e faasolosolo faʻamalosi le talitonu ia oe lava le faʻatuatuaina, naunautaiga. Faʻalauteleina lou tomai e faʻatoa maua ai ou manatu.
  3. Vavalalata vavalalata ma le temoni - faatusa le tagata o loʻo ia te oe se malosi malosi.
  4. Mo alii, o le meaola matagofie o le fafine o se faatusa o le manaʻo manaʻo, talitonuga faʻanaunauga. I le tulaga le aoga, ae ia manaʻo e iai ni mafutaga ma isi ituaiga o fafine nai lo foliga foliga mai o loʻo aliali mai.
  5. Mo fafine, o se miti ma se temoni o lona uiga o le fefe i fonotaga ma le fola. Na te vaʻai i tagata tafafao ia i latou, e manaʻo e faʻaputuputuina o ia mo a latou amu.

Faitau atili