Vipatissana Fessociation - Manatu, Fautuaga ma Fautuaga

Anonim

Vaissan mafaufau o se faʻataʻitaʻiga o le sefulu-aso le aso. I le taimi o lenei faʻataʻitaʻiga faaleagaga, e maitauina ai tagata mo le sefulu aso, mafaufau loloto mai ai o meaʻai. Tatou talanoa atili e uiga i le uiga ma le metotia o VIPastan.

Faʻamatalaga aloaʻia

O le Faʻamaumaoti o faiga faʻaleagaga o loʻo galue i toleniga ViPAsnan. Mo mea uma o loʻo manaʻomia e auai, o tupe faʻaalu uma mo le Faʻalapotopotoga e tauia e foaʻi ofo a latou ua uma ua uma.

Vipatassana

O le a le vipassassana:

  • O se tasi o metotia anamua anamua o le manatunatuga tuai, lea na fausia i Initia lua ia sili atu ma le afa tausaga talu ai;
  • O se tulaga lautele lona uiga o le le fiafia uma ma faafitauli a tagata ma ese a tagata;
  • Faʻaliliuga moni - "o le poto o le vaʻai moni i le malamalama moni."

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Auala e Aoao ai Vipossan:

  • E i ai vasega faʻapitoa e sefulu aso talu ai. I lenei vaitau, taʻitasi auai i lalo o le taʻitaʻiga a faiaoga o le poto masani o le talitonuina o aga masani faʻaleagaga i le aofaʻi o tusi talafeagai mo i latou.
  • O le mafaufau loloto e avanoa mo le Aupone amata ma "poto masani a tagata e amata", e leai se mataupu muamua aʻoga ma aʻoaʻoga e manaʻomia.
  • Ina ia auai, oe manaʻomia le mauaina o le faasologa o vapaspeana, saini mo i latou ma faʻatali mo lena aso pe a mafai ona e amata aʻoga.

Le mea e aʻoaʻo ai Vipassan:

  • I Rusia, o le aʻoaʻoga o na mea uma o loʻo manaʻo i le nofoaga faaleagaga o Dhamma Dullabha. Vasega pasi i le tele o taimi i le tausaga.
  • I luga o le tuatusi tuatusi o le ogatotonu e mafai ona e mauaina le vavalalata vavalalata vavalalata e sili ona latalata ia te oe, lea e faia ai le gaioiga.
  • E fautuaina o le pu e puʻupuʻu muamua, aua saoloto nofoaga o loʻo vave ona faʻatoʻitolia.
  • E iai foi i fafo o fafo nofoaga.

Faatupeina:

  • Toleniga o loo faia fua le totogi. Apitaga ma meaai - i le aluga o faʻalapotopotoga.
  • O tagata uma ua uma ona pasia vasega a VIPAscacaca e mafai ai ona faia se foaʻi, faʻamaoni i luga o se tulaga lelei. Ona o nei tupe faatupeina ma le faʻatupeina o loʻo faʻatinoina.
  • Poʻo a latou faiaʻoga poʻo a latou fesoasoani e totogi, latou te faʻaaluina ai fua ma faʻasoa atu le poto ma le au auai.

E aoga le maitauina o le masalosalo e matua faʻaalia ona faʻaalia e uiga i le VIPASAN. Fai mai, o le a lea vaega, ona e manaʻomia lea o le tupe. O le mea moni, e matua sese mea uma. Afai o faʻatalanoaga, atoa le leoa ma le usitaʻi ma le le lelei o le a faigata mo oe, e mafai ona e tuʻua vasega i soʻo se taimi. Ma fesoasoani e tagata auai e faia se mea faʻapitoa.

Manatu o le Mafaufau

A o le i amataina e faʻatino ai aga masani, e tatau ona e malamalama pe aisea e te manaʻomia ai, o le a le iʻuga e te manaʻo e ausia.

Mafaufau loloto i vaega

Le aano, foliga ma penefiti o vipafale e pei ona taua i lalo:

  • O le a tatou aʻoaʻo e vaʻai i totonu o mea i totonu o mea, mea, ma ave i latou e pei ona i ai.
  • Faʻataʻitaʻi oe, o le mea lea e aoga e maua ai le faʻailoaina ma talia au mea i totonu "i", atiaʻe se tagata ma maua ai le saʻolotoga o mafaufauga.
  • Iloaina o le fesoʻotaʻiga i le va o lou mafaufau, lagona ma le fatu fatu.
  • Faʻafetai e faʻamaeʻa le le leoa ma le nofo toʻatasi, e mafai ona e taulaʻi atoatoa i ou lagona ma mafaufauga, ausia le malamalama ma le mafaufau paleni.

E talitonu o Vaipatana o se malaga moni lea i lona tino mafaufau, o se tulaga lilo o ona lava manaʻoga, mai le maualalo ifo e sili atu. O le iʻuga, o le paleni i le va o le mafaufau ma le tino ua ausia, ua faʻatumuina oe i le alofa ma le agaalofa i le lautele, ia maua le tele o le malosi ma le maʻei o le tino atoa.

Mafaufau loloto i le VIPASASA

Fiafia ma le mafanafana - o le mafuaʻaga lenei o VIPAssana Mafaufau loloto i le tulaga muamua.

Ma o lenei aua nei tatou talanoa e uiga i metotia o loʻo auai ai tagata auai i vasega e masani ona masani ai:

  1. O le auala muamua e iloa ai. E aofia ai i mea nei: I taimi uma o lou olaga e te malamalama manino i le mea o tupu iinei ma le taimi nei ma lou tino ma mafaufau. Aʻoaʻo e mafaufau i gaioiga taʻitasi ma mafua ai ma le poto. E faʻapena foʻi le faia o le faiʻai - e galue o le faiʻai - e pule i mafaufauga.
  2. Lua auala - manava tino. E te aʻoaʻo e manava ma le malamalama i luga o gaioiga o le manava i taimi o manava ma manava. E fesoasoani le maua o se setete mafaufau, atoa saoloto mai lagona ma mafaufauga.

Afai e te le maua le avanoa e asiasi ai i kosi faʻapitoa, e mafai ona e taumafai e faʻataʻitaʻi VIPASan ma le mafaufau loloto iai. O le a le sili le malosi a o le i galue ai i lalo o le taʻitaʻiga a se faiaʻoga asiasi, ae o nisi faʻaiuga e mafai ona ausia.

Ina ia amata i le, vaʻai le vitio o loʻo faʻaalia ai e le tusitala le manatu o mafaufauga ma foliga o loʻo galulue faʻatasi ma ana metotia:

Fautuaga ma Fautuaga

Ina ia ausia taunuʻuga o taunuʻuga, mulimuli i fautuaga nei:

  • Manatu maualuga mo le mafaufau loloto i le 60 minute o le taimi avanoa. E manaʻomia le faia i aso uma, e leai ni vaiaso ma aga. O le tele o taimi o le a e auai ai, o le itiiti ifo o le a e faia skips, o le vave na e ausia ai le sini.
  • Aloese mai le vasega manatunatuga i le itula aʻo leʻi moe, e tatau foi ona e le mulimuli i le faiga atoa o le manava.
  • Saunia oe lava se nofoaga malolo lea o le a mafai ai ona e mafaufau loloto e talafeagai ma talafeagai.
  • Filifili se mea manaia o le mea e mafai ai ona e malolo ma matua mafaufau loloto i ou lagona. E tatau ona tapunia mata, ma toe foi - lamolemole ma sao. O le tulaga lelei o le Lotus Patuta. Ae afai e i ai sau faʻafeagai, o le a vave ona e lelava i ai, o lea e mafai ai ona e mafaufau loloto i ai.

I mataupu faavae, o mea faapena e manaʻomia mo se fetufaai talanoaga. Mo le faʻafaigofie, e mafai ona e tuʻuina le aluga mo oe lava pe faʻapipiʻi se pito i luga e faʻamautinoa ai le maualuga o le faʻamafanafana i taimi o faʻataʻitaʻi.

E taua le malamalama e le tatau ona ou faʻatali mo se vave taunuʻuga. O le tagata lava ia - Atinaʻe o Oe Lava Oe o le Mea e Te Mana Ona Faia E te Faia! E Pei Lava Ma E Luma. O le mea lea, i le onosaʻi ma faʻataʻitaʻi ai aso uma.

Faitau atili