Kundalini Mafaufau loloto - o le a le mea o iai, faʻataunuʻu tatau

Anonim

I le taimi nei, e tele ituaiga o metotia e manatunatu ai, ae leai o se tasi o latou e o lo o mauaina Malatuatu o se manatunatu loloto o Kundalini, lea e sili atu auiliili o le a tatou iloiloina i totonu o lenei mea.

Malosiaga Kundinani

O ai o osho (Kundlini Mafaufau loloto)

O isi mea o lo latou Itumalo o Olini, o le na Mulimuli ane e ao ona vili Osath, o se finauga talafeagai o le ata, o lea aʻoaʻoga iloiloga. E tele tagata potopoto OSe na togafitia ia te ia lava masalomia, a o ia faʻaalia se uiga taua agai atu i le lauiloa o le lauiloa Mahatma, sa masani lava ona ia tuufaʻatasi e auai i isi faʻalapotopotoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

OSEA ua lauiloa mo le mea moni o tu ma aga tuai o le Yoga Suntach, o lea e mauaina ai le lauiloa o le Reformer ma o se tagata uiga ese. Mo le ola, na faatutuina e le 7 asepi i le lalolagi atoa, a o ia na ia faitauina mo le vasega o faiaoga faaleagaga.

O loʻo iai le faʻamatalaga na talia e le Faiaʻoga Sili le igoa o Osao mai i ona soʻo, na mafua ai se fesoʻotaʻiga ma le upu faʻaTālā "ma faʻailoga le gataaga. O sea igoa e lelei tele mo le faʻavae o le mafuaʻaga, tuʻu i luma e OSHO, e oʻo i le faatofuina i le lalolagi o loʻo iai. Ma ina ia mafai ai ona tatou o atu ia te oe i lenei mea talafeagai, oSe na fautuaina e faʻaaoga le masani masani, faʻalauiloaina o le faʻasaolotoina o le agaga ma le malamalama o le tagata o le tagata ma le malamalama o tagata

OSHO faʻailoa mai le mafaufau loloto e le o le vasega o faiga masani, ae faʻailoa atu o se tulaga sili atu o le manatu o le tagata o le tagata.

Na tuʻua e le faiaoga le tele o ana galuega (tusi, faʻataʻitaʻiga o fautuaga, o se tasi o faufautua faʻatatauina, o le tusitala o Money, o le mataʻu o Jundloa.

Kundalini malosi - o le a lea

Kundalini e nana le malosi faaleagaga. O loʻo faʻailoa mai i le tino o le tagata i foliga o le maea na faia e le malosi filo filo faʻamalositino ma le tasi ma le isi. A faʻapea o lenei malosi e faʻamalosia, o loʻo pasi atu i le vete o le vertex pou ma faia se tagata saoloto.

I se tulaga moe, o le malosi o Kundliʻi fesoasoani i le tino e faʻaputuputu ai le mana. O Kundalini e fai ma o se mana malosi mo se super malosi malosi, e masani ona faʻaigoaina "alofa."

E fuafua lava i le mea moni o Kundlinini e matua le taua tele i au gaioiga poʻo le latou leai se mea e te mafai ai ona e faʻaopopoina o au gaioiga ma lagona o Kundlini.

I le faʻagasologa o le malosi faʻasaoloto, e faʻatumu ai lo tatou tino i le malosi, aʻe i luga o le tumutumu e ala i le lima chakras, e oʻo atu i le itupa o le faiʻai, pe a maua ai se galuega o le faiʻai. I le pito i fafo o le tino, o le malosi o Kundlini e auai uma i le lalolagi malosi.

Ia malamalama i le auala e tupu ai lenei mea, e manaʻomia le mafaufau poʻo le a le malosi o manatu o tagata uma o loo soifua i le lalolagi, ma maua ai isi malosi natura ma avanoa. O lea mea, o le a tuʻu mai le malosi mai le malumalu o le tamaloa. Ona faia ai lea o mea uma ua tutupu pe na ona leai se mea e tupu, o le a avanoa mo le tatou pito i totonu o le tino.

Ioe, ia aʻoaʻo pe faʻapefea ona ulufale atu i sea tuutuuga, tausaga o le a manaʻomia mo ni faiga umi. Amataga i le taimi e tasi e tatau ona faʻamauina ai le lagolago a latou faiaʻoga.

Mea uma i le lalolagi o le malosi

Kundinani Aia Tatau Punaoa

O se tagata e maua le malosi o Kundanini i luma o Ona foliga. A oʻo mai le Embrio i totonu o le tama tama ma aapa i le tolu masina tuai, ua amata ona tafe mai le malosi i le faiʻai o le Embrio, faafeiloaʻi i le 4 auala o le itu popole. Ina ua faia le malosi i le Rodnichka itulagi, e aliali mai muamua i le oblong, pe a uma le auala i le portina. Ina ua mavae, o le tele o le malosi o le ola aʻe i luga o le ivi mai ma lona faʻavae, ua liliu i le 3.5 liliu.

A o le vaega o le faʻamalu o le ogatotonu o le malosi o le malosi o le malosi, o se malologa e tupu. Afai tatou te talanoa e uiga i se tino faʻale-tino, ona i le ogatotonu mai le fanua o le sor o le sorlar o le surxus ma o se solo faʻafuaseʻi. Ile faʻagasologa o le atinaʻeina o le Super-ego, o le faʻamautuina o le tapnei o le Spring Barne e tupu, ma e faʻasolo malie lava e le alo o le fesoʻotaʻiga ma lenei malosi o loʻo tafe mai lenei malo.

Auala e Mafaufau ai

  1. Ina ia mafai e se mea e tatau ona maua ai se iʻuga lelei, e tatau ona faia i luga o le faʻavavevave.
  2. Faapea foi se vaega taua o le le lava o le faanatinati ma le filemu, mafanafana. Tapē lau telefoni feaveaʻi muamua ma faʻaeteete i se tasi faʻalavelave ia te oe mai le manatunatu loloto.
  3. E sili le mafaufau loloto i se gaogao gaogao (pe a na o se tagata na savali mai, o le toto amata ona faʻasolitulafono le toto i totoga o ata tifaga, o le mafuaʻaga e faʻaititia ai le faʻalogo o ata tifaga).
  4. O le taimi sili ona talafeagai o le a muamua i le taeao (pe a uma ona ala mai) pe tuai afiafi (ae le i moe).

Kundinanini Mafaufaufaalogo

Kundinanini faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo fai ma sui e 4 tulaga. O le taimi atoa o le umi o le faʻataʻitaʻiga o le itula, ma vaega taʻitasi o le 15 minute.

O le ata 15 e le o se tulaga - OSh ina ua uma ona suʻesuʻe le feagaiga o sisifo o tagata atamamai o le mafaufau i sisifo o le mafaufau loloto ma le psychexy o gaioiga, ua fia iloa. O lea la, o le numera 15 lea ona avea ma iunite o fua i lenei faiga.

Sa tusia foi e le faiaoga musika faapitoa mo vasega, ia i le uluaʻi vaega e faʻafaigofie ai le gauai mai.

Mafaufau Ise auiliiliga uma o le vaega o Kundanini Mafaufau loloto.

Sitepu muamua

  • E manaʻomia le aofia ai ma musika faʻapitoa ma faʻasolosolo solo.
  • Amata lemu - E taua tele vaega o le tino o loʻo auai i le luluina, e tatau ona lagona uma le gaioiga ma le malosi o le malosi. E mafai ona e faia le luluina uma matala ma ufiufi i mata.

O le luluina o le tulaga muamua e aveese ai ni poloka i totonu ma faaitiitia le tulaga o le tagata lava ia puleaina.

Vaega lona lua

  • Amata siva - A o le siva e mafai ona i ai ni mea: ma lamolemole pe sili atu gaioiga, lemu pe vave - e le afaina - e le afaina. O le mea taua i lenei tulaga o le a faʻatagaina le tino e faʻamalieina ma lagona lelei.

Tulaga tolu

  • E manaʻomia le tuʻu, ufiufi ou mata ma taofi. E faʻatagaina le faia o lenei mea i se tulaga nofo pe tutoʻatasi, o le mea sili ona taua o lau laʻau e saʻo, a leai e le mafai e le Koundini e le mafai ona faʻataua. I le taimi muamua, o le a sili ona e lagona i le vertebram post - aua le faanatinati e le fiafia, o le a sau mea uma i le gaioiga o faʻataʻitaʻiga.
  • Ona e tatau lea ona ou tosoina maso maso ma lagona le tufuga o lou tino. Talu ai o le a e le gaoioi, o mafaufauga o le a amata ona faʻasaga i le mafaufau - E te le popole ai, o mea uma lava lenei. E tatau ona e vaʻavaʻaia i latou, ae taumafai aua e te tali atu i lagona. Peiseai o ou mafaufauga lava, ae o mafaufauga o se isi tagata.

Fa tulaga

  • E tatau ona e pepelo i luga o le fola, ufiufi ou mata ma aua le gaoioi. I le taimi lava e tasi, matamata i ou manatu.

Ile taimi ua teʻa nei i le itula ua tuanaʻi, na mafai ai ona e faataunuuina se faitioga loloto. O lenei ua tausia lou tino i le mama mana, faʻasaolotoina mai le feteʻenaʻi, ua e faʻafilemu ma matamata i sina taimi teisi atu, mai le tulaga o se tagata fai fafo. I le taimi lava, pe a uma le tulaga lona fa, a la oe faapaleniina luga o le fola, matou fautua atu oe ia tu i luga, aunoa ma le tatalaina o ou mata, ma ou tu ai i le sefulu ma le lima sefululima minute. I le taimi lea, faafefe le pisa ma lagona lou malosi.

Afai o le taimi muamua e te leʻi lagonaina le aluga o le malosi o Kundalini i lou tui, aua le lotovaivai. Mo amataga amata, e ono manaʻomia le manaʻomia mai i le tolu i le fa vaiaso galue ae leʻi mafai ona faʻasaoloto le malosi.

E taua lava le aua le pulea le iuga, ae sili atu ona taulai atu i le faiga lava ia.

O le mafaufau loloto e mafai ai ona e malolo ma avea

Tolu taimi e amata ai i Kundlini Mafaufau loloto

  • E mafai ona e aveese mafaufauga leaga. Tusa lava pe e le mafai ona e faʻasaʻoloto le malosi o Kundinanini, o loʻo e aveesea pea le ita, le ita ma amata ona e maua.
  • E fesoasoani le mafaufau loloto i ai e gaosia. O le faiʻai o le tagata o loʻo faia e le valu piliona piliona o neura sela e iai se fesoʻotaʻiga ma le tasi ma le isi. Afai na e vaʻai i se tagata i le tutusa ma oe, lavalava ma le le fiafia, o lea pe a faʻapea o le a faʻapena i taeao, o le ae mauaina le faʻanoanoa. O le auala lea o le fausiaina o mea taua i le va o le neurons vaega. Neurons tamoe neurotranmingsters luga o nei auala. Neurotransmitters o "tala fou avefeau." Ma pe a e toe vaʻai i se tagata i ou ofu, o le faiʻai o le faiʻai le neurotranmeterters "Amata le le fiafia", e tupu i le mea moni. O lenei e faʻamalosia ai masaniga i lau psyche.

A e mafaufau i Kundalini's mafaufau loloto, e te mauaina le avanoa e "puʻeina ai" le taimi o loʻo e iloa lelei ai mea uma e tupu. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faia fua, faʻaoga i lenei saolotoga e faʻatino ai isi gaioiga i lenei taimi. Lenei o le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga fou ma fesoʻotaʻiga.

  • Faamautu lau aso. Faʻafetai e mafaufau loloto, e te 'aveʻese le vevesi ma le lelava. Ma nai lo le tausia o lagona, e te aveesea ai latou o se auala-faauo i lenei masani.

I le faaiuga o lenei tusitusiga, matou te fautuaina foi oe e matamata le masani ai vitio.

Faitau atili