O a miti o le taele i miti o le umi, wanderrer, miti o le alofa sootaga

Anonim

Miti, aemaise lanu, sima, ma le loloto loloto o lagona, i taimi uma o lona uiga o se mea. O ia miti i nisi taimi e mafai ona fautua mai pe faʻapefea ona amio i le lumanaʻi, faʻafefea ona alu i fafo o se tulaga faigata tele ma sili atu.

O miti taʻitasi o se ata faʻataʻitaʻi o ou manatu, tusa lava pe ua e moemiti i le taʻele, o lona uiga e sili atu le olaola o ata o tagata na tepasi. Peitaʻi, ina ia saʻo le puʻupuʻu o le moe, e tatau ona e manatua le mea na e lagonaina i lalo o le taʻele, o le a le vevela o le vai - malu pe vevela, na e i lalo o le vai taele? Faʻataʻavaleina le tali i fesili uma e aunoa ma se faʻatagaga, o le a e mauaina faʻamatalaga saʻo o le moe.

O a miti o le taele?

Miti miti agaga o loʻo fuafua e taulaʻi ai le faʻaeteete i luga o le miti mulimuli o miti:

  • Sefe avetaavale i le taele - e tatau ona e le fiafia i le alofa.
  • Peitaʻi, i se isi itu, o le vai ua tutusa ma le fusipaʻu vai - o se faiga fou o le tuʻinanau ma le tosina o le a aliali mai i lau mafutaga, ae o lenei tuʻinanau o le a taofia ai oe mai le fausiaina o se tagata faʻamaoni sootaga.
  • I le tulaga o le vai ua le toesea, e tatau ona e alu i se tamai taimi o le tuʻua, ae e le taofia ai oe mai le ola, o le a e iloa ai o ni mafutaga tumau, o le a e le oʻo atu i ai se lumanaʻi lelei, ua latou gaogao.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Miti faʻauigaina foi faʻaalia oe o loʻo faʻaalia ai oe lava ia i latou lava faigata uma i miti o loʻo e nofosala. Aua le faʻaloaloa ni faʻafitauli "ma se ulu mamaʻi e ola maloloina." Ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i ai, e aoga le suia o ou uiga i le mea moni. O loʻo i ai le taimi e aʻoaʻo ai e fai se tiute e le gata mo lou olaga, ae mo le ola o tagata e alolofa ia te oe.

Teine i lalo o le taele

Miti Stio - o a miti o le taele?

E ala i le miti o le pulupulu fufulu i lalo o le taʻele - o se mea leaga o le le fiafia i gaioiga a tagata o loʻo siomia ai oe. E masani ona e mafaufau i le o le naunautaiga o gaioiga a tagata mai fafo, ae le mulimuli ia te oe lava. E faigofie le lalolagi, e le leaga le olaga, talitonu mai ia te aʻu.

O le taʻele e mafai ona faʻatumuina ai ni faʻafitauli.

Afai o i se miti, o le agaga malepe o le le mautonu po o le filogia o paipa, o lona uiga o mea moni "o le a feiloai i lau auala. E faʻatagaina ai ona o lau tuai o le a lemu lau mea lemu ma faʻatinoga o tagata tauva poʻo fili.

I le mea na tupu, e tafe mai le vai malulu mai le vai vevela ma, i se mea e sili atu, ma le vevela, ma le vevela vevela - o le a e masani ai le le fiafia i le alofa i le alofa mafutaga. Peitai, o iina na faapena, o le leiloa oe ie lea na e alofa ai, ua lapataia oe e ala i taimi uma, ae e te le o malamalama i latou talanoaga, ae e te leʻi malamalama i mea lelei.

Afai e le mafai ona e lafoina i se miti i le taʻele 'au i le faʻatonuga saʻo, o le mea moni lava o oe, o le a e tuʻulafoaʻia mo oe. Faʻalogo i lau lava malamalamaaga ma amata foʻi fofo faʻafitauli, malilie ma oe lava "faʻailoga", ma faʻafe tasi foi ma e pele.

A iai se miti, o le faʻauiga e le miti Hashse.

Miti miti Hasse e maua ai seisi faʻauigaina, o le a le miti e fai ai se taʻele i se miti. Mo oe, o se lumanaʻi manuia o loʻo tatala i le mea e te le tau faia le tele o taumafaiga. Ae aua e te faatopetope ona olioli, aua e tele ina faigata ona faia mataupu uma e taumafai ai e taumafai.

O a miti o le taele o le faʻauiga o le miti o le miti o se tagata faʻatau.

E tusa ai ma le faʻauiga o le miti miti a le tagata, afai e te faʻamamaina i le vai mai lalo o le agaga o le vevela vevela, i lenei tulaga e te faʻamalosia ai oe e lulu. Afai na malu le paʻu o le vai, o lona uiga o le foliga mai o le avanoa o le avanoa e vaʻai ai latou lava mai le itu, fuaina mea uma ma le saʻo filifiliga ".

Fai se miti i le miti i le popole, malulu - Talofa, ulu lelei; mafanafana - i malosiaga pala; Malulu, vavaeeseina agaga - o le faamalieina faiga, mama mafaufauga.

Tafe mai le agaga

O miti i sasaʻe e vaʻai e taʻele i se miti

Fai se taʻele i se miti - faʻamaoniga e manaʻomia ai lou agaga ma le faʻatauaina. E mafai lava ona mafai, oe faia se laasaga leaga tele na ave muamua. Taumafai e faʻasaʻo lenei ata.

Afai e te faia se vaiʻei eseʻesega i se miti, o le mea lea, o loʻo ia te oe le ala savali e togi mai le ogaoga tele, e masani ai ona faʻaleagaina le oona i totonu o le tino ma mai fafo. E mafai ona taʻalo ma oe se tala malie tele, ma le faʻaeteete pea i luga.

Afai na e vaʻai i se miti, lea na lagona o le manaʻomia i le taʻele, o le faʻavae o le tufuga o le le lelei tuʻinanau, e te puipuia ai lou lava tuʻugamau, tuʻituʻi mo le le aoga le aoga.

Afai i se miti na e taʻele ma le mafanafana i le vai vevela, o lona uiga e iai se tulaga lamatia o se tulaga o loʻo manaʻomia ai lau filifiliga tuusaʻo.

O le Humaniau faaonapo nei - faamatala o le moe, o fea le taele

Ave se miti i se miti - o lona uiga o le lata i le lumanaʻi o le a e totogia i luma o tagata na faʻalataina.

O le vaʻai i le teine ​​le lavalava o le fale o le vai o le vai o se faʻailoga o mea e tatau ona e sauni mo le vave tofo ma le faʻaletonu.

Afai e te miti o loʻo e fufuluina i le taʻele i lalo o le vai malulu, i le lumanaʻi o le a maua saʻo e lou aiga se faʻafitauli tele i lou aiga, ma o le a avea saʻo ma faʻalapotopotoga.

Fufulu i se miti i lalo o le mafanafana mafanafana - i se galuega logo, mai le mea e le o le a tafea.

Miti alofa o le alofa sootaga - O a miti o le taele?

Agaga - o le miti lea o loʻo taʻu mai ai o se lagona faʻaleagaga o loʻo faamoemoe mo oe e ala i mafutaga mafana ma se paʻaga.

Teine ma agaga

O se miti o le fufuluina lea i le agaga, e iloa ai le masani i se paga ma lea na o le tele o po puʻupuʻu o le a faʻatasi. O le paʻaga i le auala lava e tasi o le a vave ona mou ese atu mai lou olaga, e pei ona tupu.

Afai e te fufuluina i lalo o le taʻele ma le vai malulu, o lona uiga e tatau ona e iloa le le fiafia i le alofa. Ia tuuaia itu uma o le va o le mafutaga, aua e le tatau ona tau se tasi e lua mo le alofa.

Faitau atili