O le Feta o le Feta ma le mafaufau loloto - o ai e aoga le taumafai, ituaiga o vasega

Anonim

O le le mafaufau loloto o le mafaufau loloto e fuafua i aʻoaʻoga a Wianna Stabble - o se teine ​​ua lauiloa i nai faiga tulaga ese faʻaleagaga ma faʻamalositino. E talitonu o le galuega i le galulue ma le iloa e fesoasoani e faʻamaloloina le olaga mai le le lelei ma tumu i le malosi lelei.

O ai e aoga le taumafai o le pito o le mafaufau loloto?

Ina ia mafai ona amata faʻataʻitaʻi, e leai se poto faʻapitoa poʻo se poto masani e manaʻomia. Ua lava le i ai o se manaʻo ma malamalama i au sini. O le mea lea, o lenei mea na ia fiafia i ai mo nameua uma i le atinaʻe faʻaleagaga, ae o tagata faʻatele. "

O foliga o le le toe vaʻavaʻaia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E talafeagai le faʻataʻitaʻiga faʻaleagaga e talafeagai:

  1. O tagata uma e miti e faʻalautele le faʻavaʻa o le malamalama o le malamalama ma alu ese mai le mafanafana sone e faʻaleleia ai lo latou olaga ma amata suiga lelei.
  2. O tagata uma o loʻo iai le le itiiti ifo i faʻafitauli o tapulaʻa o agavaʻa ma manaʻo e atiaʻe. E aoga ma ua uma ona iai ni mea e masani ai: shmans, ipu, tagata atamamai, nuMemology, stertines ma Hurleay Telkam.
  3. Tagata uma e fiafia i le mafaufau, aemaise lava o ona ituaiga, pei o Neuro-linguistics polokalame, faiaoga psychotherapy.
  4. O tagata e iai a latou lava pisinisi ma o loʻo manaʻo e aumai i se tulaga lelei ma manuia sili atu le manuia.
  5. O tagata uma o loʻo feagai ma faʻafitauli i soʻo se mea o loʻo iai le ola: tupe, galuega patino.
  6. Tagata uma o loʻo mauaina le faʻamoemoe ma le le manatu faʻapitoa o le olaga uma. "
  7. O aga i seisi polokalame faʻaleagaga mo le faʻalautele o le iloa ma le atinaʻeina.

Na faapitoa le aoga o le leata ogalaausili o loʻo galue ai i luga o latou e manaʻomia le faʻataʻitaʻiga mo le faʻamalologa vave o latou olaga. Taumafai i ai pe a e mafatia i faʻafitauli, le mautonu, fefe ma le ua tagi a le au pele ma Phobias.

Manatu Mafaufau

A o le i amataina ma le faiga, e taua le malamalama pe faʻafefea ona aoga ma o a faamoemoega e mafai ona ausia.

Leta hills ma le mafaufau loloto mo le vave faamaloloina o lou olaga

Vaega o le metotia o letai healt:

  • E mafai ona e fafaguina le malosi o lou tino, lea ua avatu ia te oe mai le natura. O se fale moe lava e leʻi mauaina talosaga.
  • O le a e aʻoaʻo atoa ma le faʻamalolo ma pulea lou malamalama i soʻo se olaga tulaga. E fesoasoani ia atiaʻe le iloa, o loʻo aʻoaʻo mai i le taimi nei taimi ma maua le fiafia i mea faigofie.
  • E tatau ona e talitonu i le atua, o vateatea pe sili atu malosiaga maualuluga, ona o le vaega taua o manatunatuga e taua tele.
  • O le ae faʻamaloloina lou tino faʻale-tino ma loʻu agaga, e aunoa ma lagona le lelei ma faʻatumu le malosi lelei.
  • O le a e aʻoaʻoina le mea o loʻo iai i le faia o lou faiʻai ma o le a le auala latou te galulue ai.
  • O le a e faʻalauiloa le malamalama i se tulaga fou tulaga fou ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona maua le malosi mai le vaitafe paia.

I taimi o manatunatu loloto, toe talia faʻafoega o tupu, o le manatu masani o le moni o suiga, poloka ma o loʻo faʻamamaina polokaina, lea e toso i lou aiga i lea tupulaga. Sui faʻatapulaʻa tapulaʻa o mafaufauga moni o mafaufauga.

Ituaiga o vasega o le TetA Hingling

E toetoe lava a le mafai ona talitonuina se mafaufau faigata o se mafaufau loloto, o le a tatau ona e liliu i faiaoga faamaonia. E faʻalagolago lava i le maualuga o lau atinaʻe faʻaleagaga, e mafai ona latou ofoina atu vasega manatunatu loloto o loʻo faʻailoaina atu i le tulaga o faigata.

Leta hillssated Medication

O le vaega autu o le faatofuina i le pito hault:

  1. Tulagalua. E te nofouta ma malamalama i le tele o le malosi ua i ai i lou tino. E i ai le faatofuina atoa i totonu o le atalu o le faiʻai, o faiga a le setete amata. O popolega uma ma le apoapoaʻiga i totonu o le tino e tausia talavou ma malosi malosi.
  2. Loloto. O Le Malamalama Avea E Sili Atoatoa Tulaga, e te aʻoaʻo ai e faʻailoa le meta o loʻo oso aʻe i aso uma o le olaga. Ile taimi lea, e faʻaosofia ai le malamalama, ua e aʻoaʻo e faʻamalolo oe lava ma isi mai le aveina o le tuanaʻi, faʻamamaina le le lelei ma faʻataʻitaʻi loloto galuega ma chakras.
  3. Faaalia o le tele o le tele. Laasaga Tulaga Maʻua e aʻoaʻo faigofie e faʻataunuuina ai manaoga ma faʻaosofia lelei le malosi faʻamalosi tino na gaʻoa ifo ia te ia lava. Ile taimi lea, o loʻo 'aveʻesea ai oe le lelei ma faʻapipiʻi mo le manuia i le olaga uma o le olaga.
  4. Tagata leaga. Ile taimi lea e iai se suʻesuʻega atoatoa ma loloto o le tino i le tulaga o le DNA. E te aʻoaʻo e vaʻai lelei lou tino, malamalama eseese i totonu o le atunuʻu, suia le malosi.
  5. Taʻaloga o le olaga. O le tulaga mulimuli o loʻo e aʻoaʻo ai e faʻatino le malosi o le malosi ma faʻagaioi lelei le malosi atoa.

Matamata i le vitio e uiga i leta hills stress e tatala ai le malosi auala:

Faaiuga o faiga masani

Afai o loʻo e faʻapipiʻi ma le faʻamaoni i lou olaga o le metotia o le teta haling, e mafai ona e ausia faʻaiuga nei:

  • Ave ia te oe lava, le malosi o lou malamalama, i ou tomai. O le a afio mai foʻi VerA le Alofa ma Vavega, Faiga Faʻatulaga o le a faʻatautaia i se auala lelei.
  • Tamoe le faiga o le tagata lava ia-malamalama, o se taunuuga o le meaalofa o Cubiyvoyince mafai ona atiae. Aʻoaʻo e faʻalogo i lagona ma faʻasaʻo le muaʻi.
  • Aoao e fesoasoani e le naʻo oe, ae o isi foʻi. O le a mafai ona e "faitau vave" le tino o le fafo atu ma iloa o loʻo iai ni faʻafitauli i totonu o ona autau.
  • Maua tomai e galue ai ma uiga le lelei ma faʻatapulaʻaina talitonuga. Filifili ituaiga uma o faʻafitauli i fegalegaleaiga ma isi.
  • O le a mauaina uma avanoa o le avea ma se fiafia, manuia ma le soifua fealofani oe silafia mea na te finagalo mai le olaga, ma aapa atu ai iai.

O iʻuga lelei e mafai ona paʻi atu i se mea o loʻo i ai i lou olaga. Tele o lōia e faʻamaonia lenei mea. Ae taua tele ona e malamalama i le aoga moni o le a lau mea e te sauni mo suiga ma gaioiga.

Faitau atili