O a miti gynecologist mai le manatu o miti ma psychologists

Anonim

Ina ia vaʻai i se gynecologist - o se faʻailoga manino e manaʻomia e fesoʻotaʻi ma le faʻaeteete i lona tulaga. O loʻo iai ni mea se matua faʻamasinoga e manaʻomia ai le iloa ma ua sauni e saili se fesoasoani mai tagata faʻapitoa. O le moe e aoga le aoga mo tamaitai ma tamaloloa. O se asiasiga i le Gynecologist i se miti o se faʻailoga o sina le mautinoa, masalosalo ma manaʻo e malamalama i le faigata.

O le gynecologist i se miti i lenei mataupu o se tagata faapitoa o loʻo iai le avanoa i totonu o lau pito i totonu. O le Gynecologist i se miti mafai ona miti pe a uma le asiasiga i se mafaufau lelei pe o se faʻailoga o le taimi mo oe e asiasi i totonu o le psychologist ma aumai poloaiga i totonu o le psychologist ma aumai poloaiga i totonu o le psychologist ma aumai poloaiga i totonu o le mafaufau.

O faʻafitauli e le o ni faʻafitauli i le fanua a le olaga fesoʻotaʻi, e ui lava o le ono mafai ona maualuga le ono mafai ona maua ai faʻafitauli vavalalata. O le Gynecologigis o se paʻaga faʻapitoa, soʻotaga faʻatasi ai ma e pepelo i le itu i le itu, ae le o le vaalele a le fofoga faaleagaga.

Faʻafesoʻotaʻi lau faʻamaoni i au fomaʻi faʻapitoa mo le fesoasoani. O se faaiuga tutoʻatasi i faʻafitauli o le a tele le taimi. O le musu o fesoasoani e mafai ona afaina atoatoa i lau galuega ma manuia tupe. Taumafai e mafaufau i le fautuaga na mauaina ma mulimuli ia i latou. E tatau ona e manumalo i le le talitonu i totonu, lagona lagona ma maua le loloto o le mafanafana.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fomai

Faʻauiga faʻaupuga o le moe ma se gynecologist

E taua le moe o le tulaga ma o lau oe lava uiga i le mea ua tupu.

  • O se faʻaaloalo, faʻasaʻo le tomai, lagona le sili atu le manaia, faigofie o le sili atu, e foliga mai, o le poto masani ma tekinolosi ma le manaʻo o loʻo lalagaina i lalo o le gynecologists
  • O le le fiafia o le Gynecologist, e le mafuatia ai ni lagona, e molimau i le malu o lau paga. O taimi mafanafana na amata ai ona tutusa le tulaga o le maliega.
  • O le tiga i le taimi o le moe i taimi uma o lona uiga o le fefe. E ono fai ma le fefe i le faʻanoanoa se aliʻi pele.
  • Mo fafine maʻitaga, o se miti ma se asiasiga i le gynecologist o lona uiga o le taliaina o le mea moni ma lona lava lagona lanu. Popole faalenatura mo le lumanai o le tamaitiiti, fefe i le lisi o fanau mai. O le tiga i le taimi o le moe e le o lona uiga tiga o le fanau. Afai e leai ni fomaʻi ni konekarate, fai faʻalelotu o aʻoga, faʻalautele, o tupe faʻapitoa mo ni maʻitaga fafine. O le savali i fafo, manaia manogi o le fale o le a fesoasoani e aveese le popole.
  • Maliu Gynecologist - o se fafine - e te pule malosi le pule i le galuega. Afai o le gynecologist i se miti tasi ma lou fomu, moe lona uiga sauaga, sauaga o feusuaiga poʻo lagona faʻamalosi, faalataina.
  • Afai o le Gynecologist, ona e tatau ai lea ona e foia faʻafitauli faigata ma auai i le foia o mea faʻalavelave o au uo ma e pele.

Nofoaga o asiasiga

Freudian faamatala o le moe

E faigata ona fetuunai le mafaufau o le tagata. Moe ma se asiasiga i le Gynecologist mo ni vaiaso e faʻaosofia ai le afi o le fauina o le fauina o le fausiaina, lea e le mafai ona pasia le fale ona o faʻafitauli i le fesootaiga i le fesootaiga i le fesootaiga i le feekiga o feololo.

Na masalosalo i le tamaloa lona lava faataʻitaʻiga seia oo ina sau i le psychoanalysts. A o le i fafo, o taimi vavalalata o le moe e fesoʻotaʻi ma se uila Rusia, o loʻo i le fatu o le toe gaosia ma le le mafai ona maeʻa "le maeʻa o le poloketi. Ina ua maeʻa le moe i le moe ma lana faʻamatala e tatau ai, ua leai ni miti a le moemiti.

Afai o se tasi e oʻo atu ia te oe o le tele, o le a osofaia lau nofoaga vavalalata, ma o loʻo i ai sau suʻega tele, e mafai ona faaosofia se miti ma se gynecologist.

O le a le uiga o le vaʻai i se miti gynecologist mo miti

  • O miti a le Ava e faʻauigaina e le ACHG Sturetation o tamaloloa na miti o loʻo latou i ai i le Lonecological Smines, Suafa Faʻalavelave. Afai e vaʻai e se tamaloa se fafine i le faʻafeiloaʻiga o se Gynecologist, e tatau lava, e tusa ai, tusa ma le fungo, sauniuni mo tupe leiloa. O tamaʻitaʻi e mafai ona valoia le faapau pepe, leiloa o le soifua maloloina, o maʻi ma isi faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma se siosiomaga mafana. E le tatau ona galo ia te oe le Voganga o se itumalo ma ua sili atu le faʻauigaina soʻo se miti moni. E masani lava ona pasi se tagata o le tagata i nisi psycho-lagona. Mai le manatu o le manatu o le masani a le mafaufau o le psynechology, o le gynecologist o se osofaiga o se avanoa vavalalata. Tele taimi - Metaphorical.
  • E le miti o miller, o loʻo faʻaalia e le lava le mafaufau o le mafaufau, o se asiasiga i le gynecologist o lona uiga o le popole ma le le mautonu. Afai o oe na o oe o se gynecologist, o le a tatau ona avea oe ma se loia mai se tasi mai uo poʻo ni mea e masani ai, ia tuʻuina atu fesoasoani o le mafaufau. Masalo, o loʻo e faʻamoemoeina ia te oe. Taumafai e aua le afaina, aua e mafai ona fesoasoani lagolago ia te oe.
  • Miti faʻauiga i luga o le freud e faʻaalia ai le faʻaalia o foliga i se miti o se gynecolologist o se maasiasi o lona lava tino, le mautonu i le tosina o latou tino. E le miti o Fleed, o lenei suivae e sili lea ona manatu tagata. Mafai ona faʻauiga o le gynecologist i se miti e pei o le mea lilo o feusuaʻiga, mai le mea e manaʻo ai se tagata e aveese. Afai o le gynecologist miti o se teine, o masalosalo o le masalosalo i le taufaasese.

Teine fomai

Faaiuga

Vaʻai se gynecologist i se miti - o se faʻailoga o faʻafitauli e le ausia e manaʻomia ai lou mafaufau. Taumafai e foia ma le faʻaeteete se faʻafitauli uma ma le finau i totonu o le aiga ma le galuega. Ioe, alu i le gynecologist, ia mautinoa o mea uma o le faasologa. O le moe e mafai ona iai se faʻamatalaga moni, e le tatau ona faʻaititia e se tasi le avanoa o le ono mafai ona tupu faʻafitauli i tamaʻitaʻi.

Mo tamaloloa na vaʻai i le gynecologist i se miti, matou te logoina oe - o ou masalomia ua timu, o mea uma ua faʻatulaga. Aua le taʻalo i le moe taʻalo, taumafai e saili se mea mautu lena mo lau fofo. Aua le faʻatali mo se fesoasoani mai le itu, pei ona faʻatino, tosina uo ma e masani. O lau toʻafilemu o se faʻamaonia o le manuia.

Faitau atili