O a miti masaga mo miti a le VANTA, Miller ma Freud

Anonim

O lea la, aisea e te fiafia ai le miti? O se matagofie matagofie lea i le olaga moni, anoa, i se miti, masaga mai miti i le miti tusi e le masani ona faaliliuina i le malamalama. E pei lava o le masaga, eseese uiga, o feces ma masaga e faamatalaina ma le lotogatasi.

I le faʻauiga o soʻo se faʻaaliga o le sao a le Avega o se miti, o lona agavaʻa lea e faʻailoa se ata o le moe e pei ona ia vaʻaia o ia i le mea moni. A aunoa ma lenei, e oʻo lava i le moe sili ona fiafia e le manaʻomia le faʻateia.

Aiga

Miti faalua - Faʻamatala o le moe i le moe

O lanumeamata, o fea mle o loʻo aʻafia ai, o nisi o mea e sili ona le o se faʻavae ma mumu mata, o nisi taimi e matautia. O le mea lea tatou te fautuaina le tagata faitau e malolo ma manatua le ata o le moe atoa, auiliili.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O foliga foliga foliga o latou amio, o a latou amio, tulaga, moeipa mea. O mea uma, o mea uma uma e mafai ona avea ma matau, ma le fesoasoani ia te oe i le uiga moni o le miti. O lea, afai ua e sauni, ona taumafai lea e sue le taua o lau miti mai lalo:

  • Masaga na miti o lau mea e te fiafia ai. O se mea malie e tupu o le a tupu ia te oe, tusa pe o se malaga, tafaoga po o se valaaulia po o se valaaulia mo se aso. Malolo ma faʻamoemoeina le atinaʻeina o mea na tutupu.
  • Le masani ai masaga masaga. I lea lava, a faapea e te le iloa masaga, e i ai se tasi o itu sili ona faigata i le olaga, ia e sauni mo mea uma ma faaeteete.
  • Afai o le fafine maʻitaga e iloa masaga i se miti. E manino mea uma iinei - o le a foliga mai o le a e fanau mai le malamalama o le matagofie masaga. Incre mataupu, o se miti o le a mou atu ai le avefeau.
  • O le fai mai o le Greens e le maitaga le teine. I lea tulaga, o foliga vaaia i se miti i luga o le malamalama o le matagofie masaga matagofie o le faatinoina o le fuafuaga i se lua faaluaina.
  • Maitaga faaluaina. I le lata i le lumanaʻi o loʻo e faʻatalitali se manuia tele, o se siitaga i le meli ma fofoina nisi faʻafitauli i le olaga.
  • O foliga mai o Twins na latou miti i lona tamaʻitaʻi, na aʻoaʻoina talu ai e uiga i le maʻitaga. O le faʻaaliga vaʻaia vave le fanau mai ma le tutusa vave toe foʻi i le galuega.
  • Gemini faaalia ultrasound mai se fomai. O le miti a folafolaga e le tutusa le maʻitaga i le olaga moni, ae puipuia le sili atu le soifua maloloina ma lelei le olaga ma se miti.
  • Masaga, lea e aliali mai i se miti, o tama. Aus ma Ah, ao mumu i le miti talavou-masaga o loo i ai faigata ma faafitauli i le olaga moni, e aoga le mataala i le masani ai.
  • I se miti, ma masaga tama na matua faamalieina lava. E tatau ona malamalama i lenei tulaga - ataata i taliga, leai se tagi ma le spaeala, e naʻo se toʻafilemu fiafia. Afai na e vaʻaia masaga masaga, o loʻo e faʻatali mo se vaitaimi o se taimi i aso uma ma faʻatumuina le fealofani o le vaitau, o le a e laki e saili loʻu nofoaga i le olaga taamilosaga.
  • Fanau mai o teine ​​masaga. O le faʻailoga o loʻo taʻu atu ai ia te oe o loʻo mafai ona ou moe, o loʻo oʻo i le taimi e alu ifo ai mai le lagi i le eleele ma filifili se sili atu sini.

Tamaiti

  • E leai se palapala o teine ​​ma le masaga, vaivai pe maʻi. O le taumatematega muamua i luma o le miti a se miti ma se ata talipupuni, "E tatau ona e ui atu i se lanu uliuli o le ola, tumu i vevesi ma le vevesi.
  • Masaga o uma itupa. O le tama faapena ma se teine, na fanau i se miti, na te valoia ai se olaga filemu, lea o le a lava mea uma o le a lava - ma aso malolo, ma vaiaso masani.
  • Na e miti atoa pepe, e aunoa ma eseesega. I se taimi mulimuli ane i le lumanaʻi, e tatau ona e faia na o oe lava, e aunoa ma le faalagolago i isi, aua ua tumu i le faalataina po o le paʻu o ou tomai faʻapitoa.
  • Sa i ai tamaiti i Peelcoms. Newborn i le Pellecoms prestt manuia le manuia i mea tau tupe ma luga o le alofa luma.
  • Na e tausia babikins i ou lima, peiseai i luga o le fua. Miti Faʻaiʻuga Faʻatonu - I se taimi puʻupuʻu e tatau ona e faia lau filifiliga i le va o se mea tutusa.
  • Twin e lafoa oe. E sili atu le tiga i le toetoe o le sili sili ona lelei - oe na o le faʻatalitali i se tele o tamaoaiga e le faʻatali umi.
  • Gemini na miti ia te oe i se matagofie stroller. O le faʻailoga lea o le fiafia o le faʻaipoipoga ma le lata mai mafutaga. Ia iloa atu foi le ola fiafia ma le soifua maloloina.
  • Masaga na miti o se fafine tuulafoaiina. E tusa ai ma le matua matagofie uma, o se miti ma se togafiti mo se fafine tuʻufua sa faia e mafutaga fou, o le a faʻamaoni moni i le taimi fiafia ma o le a umi lava o le taimi umi.
  • Gemini miti o se teine ​​faaipoipo. O se miti na folafola mai le faamoemoe o le avea ma tina o ia lava. Ioe, masalo o le a le masaga, ae o le malamalama i le lumanaʻi e faʻamuta ai suli e faʻauma, e fuafua lava ile ulugaliʻi.
  • Afai i se miti na e manuia lava e fafaga masaga. O loʻo e faʻatali mo le le faia o tupe maua uma ma tupe, o le a e laki foi e faʻateleina ai lau lelei atoatoa o le tulafono, faʻaaoga le faigofie i aso uma "i luga o le mea ua leva ona faia" i luga o le mea ua tupu "
  • Faatoa fanau mai, talipu pei o le lua mataua o le vai lanu. Afai e tatau ona e vaʻai i masaga na fananau mai ia te oe, ona faʻatali lea mo tala ese ma faʻalavelave. Masalo o le a iai se mea e te le mafai ai ona e taumafai o le a taumafai e puipuia oe.

Uso

Faʻauiga o le moe e tagata taʻutaʻua - moe ma twin mo wadge, miller, freud, freud ma miti pueso

  1. Pepa o le Moe Fale. Ina ia vaʻai masaga se fafine i miti a le fale e ese mai i le lumanaʻi o se faʻafiafiaga o le fale faʻafiafia, lea o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le aiga.
  2. Miti faʻauigaina o le paʻepaʻe paʻepaʻe matagā Afai e faʻafiafiaina le miti o se fafine, ona tatau lea ona tatou faʻamoemoe i faʻalavelave faʻafuaseʻi faaopoopoina o le aiga. Afai o se tamaloa, o le a tatau ona tatou mafaufauina se teine.
  3. I le olaga miti. O le fanau mai o fanau e tusa ai ma lenei miti tusi o le moni olaga, e maua ai le manuia lelei i taumafaiga uma ma le talitonuina o taeao.
  4. Psychologist ma dynacapist miller. Twin i le Miller Regillent lelei le manuia i mataupu ma talitonuina, umi mafutaga ma fiafia miti o se miti.
  5. Tusi o aso nei. Mo le miti a masaga, e mafai ona e faʻamatalaina o se faʻamoemoe o se filemu ma le lelei le olaga, o le aveeseina o faʻamaʻi ma vaipuna.
  6. O miti i sasaʻe. O le mea i sasaʻe o miti i sasaʻe o loʻo fesoʻotaʻi ma le fale, o se miti e faʻasaoina i le lelei ma le fiafia o le a aumaia e le setete setete.
  7. I Bulgarian Clarisvidice Walge. O sea miti ua uma ona folafola se faiga faʻapaʻaga lelei ma manatu lelei, o le faaluaina ma le maelega masani.
  8. Faʻauiga mai le fomaʻi o le freud. E tusa ai ma le freud, o le tele o lenei ituaiga e le mafai ona faʻauigaina ma le le mautonu, i le tele o le miti faʻatusaga o le filifiliga o le filifiliga o paaga, o le a faʻalavelaveina ai se tasi o le faʻaleagaina o paaga.

Faitau atili