O a miti o se taua i miti a fraud, miller, vangu, nostam, nostradamus, pueso, lofā

Anonim

Ia asiasi i le auvaʻa o meafaitino o meafaitino, faʻalogo i le fufuluina o pulu ma vaʻai i le oti o tagata - o lona uiga e tuʻuina atu se lagona le tumau i lou agaga. Leai se taimi pe a oʻo mai le taua i miti pe a maeʻa. O a miti o le taua o tagata uma toʻafilemu, mamao ese mai le olaga o fitafita, aʻoaʻo i miti miti.

O le taua e faalogologo ai, ioe e faigata ona vaai

Taua, pei o le timu ma le faititili, e matua tau le faamamaina e le siosiomaga le lelei. I gagana a le susunuina o le togalaʻau, o le lotogatasi ma taʻutinoga o tagata ua toe faʻaola.

Afai o loʻo nonofo e tagata i ni nofoa vaivai, auai i le tele o vaega ma teuina, ma le gaoi, paie, leai se malosi o loʻo maua ai le toto ma le le taua e maua ai le toto ma le le taua Olaga fou.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Taua

O le mea lea, mo se miti, o se miti atonu e mafai ona vavalo le taimi o le tau o le tau, lea, o mea uma o le a faatoilaloina ai le mamalu, mamalu, taulaga, taulaga ma le fiafia o le manumalo.

Mo se fafine, e sili le manifinifi le lalolagi i lo le apamemea

O se tamaʻitaʻi fai pisinisi e lagona o ia lava i le pito i tua o le fili - o le mea moni e masalosalo i le faʻamaoni o se lio vavalalata. O ou masalomia e le faʻatagaina, e saunia e se tagata se togafiti poto mo oe. Lea o lau lagona o le a aoga, poto masani, naunautaiga ma le faamaoni.

O le mafaufau loloto i le vevesi o feeseeseaiga ma osofaiga a le augroris mai le itu - o le tulaga o le le mautonu o mataupu na tuai tele. E manaʻomia le tagofia o faʻafitauli i le taimi nei ma faʻataʻitaʻia ai nisi sini.

O se teine ​​e lafo atu se tama i taua - aʻoaʻo e uiga ia te ia i le tele o mea e leʻi fuafuaina, lea e foliga mai o le faʻamoemoe mulimuli i lau mafutaga.

O se tamaʻitaʻi matua e faʻalogologo ai i le leo o le leo o Levitiman e uiga i le numera o tagata oti ma manuʻa - i faʻamaʻi o aiga.

Auai o le auai i le Act Cindede o loʻo faʻalauiloaina le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga o aiga, faʻatasi ma taimi fiafia i le lio o Rodney. Afai o le miti o le leaga o tagata ua le fiafia i ai - i se fonotaga fiafia ma se tagata o le a ofoina atu oe e te faaipoipo ia te ia.

Vaʻai tagata i le militeri toniga - sauni mo suiga i le nofoaga o loʻo nofo ai, suia galuega poʻo ituaiga gaioiga. Fitafita faʻatasi ma oe auai i le taua - faʻaalia le tele o faigata ma galuega faigata. E taua i le taimi o lenei vaitaimi e tausia ai lou soifua maloloina ma le soifua maloloina. Masalo malosi televave pe sili atu.

Tamaloa ma le fana

Tuu atu uo ma tuaoi ma auupega ma sapalai i o latou lima - faʻatali mo le soʻotaga lautele i le tau o oloa ma taulaʻi atu o tau mo oloa uma talafeagai.

Sola ese mai le malae - O le taumafai e aloese mai faʻafitauli o loʻo i ai nei, e le o le fiafia i faʻamatalaga. O lou tulaga e ono afaina ai le pa'ū i totogi, le maua o se tau le tumau pe mafua ai le faʻateʻaina mai le faʻamanuiaga galuega.

O iʻuga o le atomuic pomu pa'ū i le taulaga o loʻo luluina, - ua e mafatia i le lotofuatiaifo mo gaioiga na faia i aso ua mavae. Oe sauniuni e salamo ma taumafai e faʻasaʻo ia faʻatagaga, ae ua le o toe iai i lou mana.

Tagata Taua ma le afi e le ula

Auai i se militeri a le militeri o se tunauina o le tumau ma le umi galuega. O faigata ma sailiiliga o le lumanaʻi o le a le maua fua, o le taimi lea o le siʻitia o le lumanaʻi lau tutoʻatasi mo le tuʻufaʻatasia. O le lavelave o le a aofia ai i le le fiafia ma le faaitiitia o le le soifua maloloina. E tatau ona vave taumafai e faʻatumauina le malosi ma le soifua maloloina lelei.

Na mitiia le 'au matuituipi o laina - e tatau ona faigata tele ona o faafitauli i pisinisi. Na ou faalogo i le toʻamalie - E i ai se fesoasoaniga tumau ma le mafai ia maua le malosi, e mafaufau ai i tusitusiga o le teteʻe ma aulotu.

O se tama talavou i le afiafi o le faʻaipoipoga miti o le aisi o le paʻu o se faʻailoga o se tasi mai fafo e manino mai i le lumanaʻi. O le sailia o le tele o taimi o taimi uma muamua, o le a e maua le scandal i le aso malolo.

Sunny mai le taulaga, o loʻo puʻeina o tagata faatupu faalavelave, - o loʻo fuafua e siitia atu i se isi taulaga pe sauniuni mo femalagaʻiga i se isi atunuʻu e suʻe ai se olaga sili atu. Na fealuai foi lea o le ita ma le oti, le olioli o le tino moni. O le ala o le a le faigofie ma tomnyny, amata i le aʻoaʻoina o se gagana ma sailiga galuega, ae o ou faʻamoemoe e taʻuaina atoa.

Na ia miti o se teine ​​i le faʻatusa o le militeri - faatali mo le lagolago ma le tele o tausiga mai se tagata na masani ona inosia oe. I se taimi o lou lotovaivai o lou olaga, o lenei agelu o le a avea ma ou faʻaolataga ma e faʻagaioi ai manoa. Tatala mo Oe Lava le Foafoaga o Ona Lelei ma le Alofa, o le a e malamalama i le auala muamua e sese ai.

O le faʻalogo e uiga i le faʻasilasilaga o le taua - ia i ai i se tulaga o le a manaʻomia ai lou faʻamaoni, lototele ma le lelei o toleniga tino.

Ina ua ave le taua, ona e paia lea ma le puletao mea faigaluega

Sigmund freud

Taua o loʻo teuteu feusuaʻiga, faʻatino gaioiga o tulaga faʻapitoa o lua elemene - tane ma le fafine. O le matamata i le taua o le tau natia o feusuaiga ia i latou lava, o le a le vave lava pe mulimuli ane afaina ai lau amio ma le fiafia lautele. Auai i le taua o lona uiga o le faʻatinoina o a latou mea faʻafefe o mea faʻatauvaʻa ma le faʻaititia.

Vanga.

O sea miti o le faʻataʻitaʻiga lea o le tuʻufaʻatasia o mea leaga ma mamafa. O le fua o le iʻuga e mafai ona paʻi i tagata uma ma se aiga ese. Fiaʻai, faʻamaʻi, faʻamaʻi, maliu o tagata - O mea uma e mafai ona faʻamoemoeina pe a maeʻa ni faʻaaliga. Ave tuʻusaʻo le auai - o le au foʻi le faʻafitauli o le a aʻafia ai ou aiga vavalalata.

Osofaiga

Nostradamus

Taua ma le aufaitau ma suiga leaga. E tauaveina ma le faʻamamaina ma le faʻatumuina o le malosi malosi. Mo se tagata paie, o se miti o se manaʻo e ave se gaioiga malosi ma amata galue i le igoa o le tamaoaiga ma le tamaoaiga o lona aiga.

O le toilalo i le taua o le faʻaalia lea o feeseeseaiga o feeseeseaiga o feeseeseaiga, palu ma scandals.

Lolo David.

O amioga a le militeri o loʻo fai ma faʻatusa o faʻaputuputu lagona o lagona faʻanoanoa. Afai e te molimauina, ae e te le auai i ia - e te taumafai e galue tele ma le ponam e aloese ai mai tagi mai le taʻitaʻi. Na latou vaai ane lona lava toʻilalo - o le iʻuga o au taumafaiga o le a le fiafia, faʻatamaina ai le talitonuina o oe lava. E manaʻomia le aloese mai le atuatuvale faʻanoanoa, le tumau le alu ese mai o mea ma mafai ai le tino ona malolo.

Yuri windo

O taua e vaaia i luga o le fua o le atunuʻu - e faʻamoemoe i le tau tamaoaiga ma faʻapolokiki. E manino lava le puipuia - o le a le faʻafitauli o le a faʻateleina ma tuai mo ni tausaga. O le manumalo o le a oʻo i le alualu i luma o le soifua maloloina o le faitau aofai o tagata, o loʻo faʻatautaia le puipuiga.

Fautuaga e uiga i le faʻamanatuina o le manumalo o se mea lelei tautupe o tupe maua mai i se atoatoa feuiaiga poʻo se galuega maualuga mai se galuega fou pisinisi.

Faitau atili