O a miti o le penguins mai Miller's Dream Breat Redent, Freat, Tsvetkov

Anonim

E aliali mai o Penuns e lagolagoina le mafiafia o le fiainu mo le vai sami. O le vai ua mamanuina ma le fesoasoani o se okeni faapitoa - o le sili geland, o le sili atu o le masima ua aveese i le toto. O a miti o nei manu malie o le a maua, o le a tatou maua i le miti tusi.

Penguins totogi lelei

Penguin o se tasi o na mataʻitusi, i le aotelega o le mea e faigata ona maua ai le le lelei o ona itu. O nei manu e fanaina e ala i le lelei, lelei ma faauo tagata. E mafai ona ia faia se tagata tapuaʻi taʻutaʻua, alofa femalagaaʻiga, ia siosiomia ana kamupani lelei, talafeagai ma le saʻo, fiafia ma malie.

Mo se miti, o lenei faʻailoga e mafai ona faʻaititia ai le matagofie o le lauiloa o le lauiloa, lauiloa, pule ma le alofa o isi. Afai na e miti i lenei manu taua, o lona uiga e faigofie ona e maua se gagana masani tusa lava pe o ni gagana maualalo, e faigofie ona e alu i ai, ua i ai lou malosi ma le poto masani.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faʻailoga o le faʻailoga e vaʻai ai i le penguin i lona olaola o loʻo i ai i le mea moni e maua ai le mea e te manaʻomia mo se lelei ma fiafia olaga. I lea vaitau, o le ono pule o se aiga sili ona lelei, e totogi e iai manaoga tumau, faatuatuaina auaunaga, fesoasoani, uo, i le lautele na latou te talitonuina uma taeao.

Penguin lalo ifo

Auā o ē o loʻo i Dali mai aiga, o le manu lea o le kamupani a le kamupani e sili atu nai lo le alofa mo lou nuʻu ma le manaʻo ia avea ma i totonu o ē e pele.

O tagata pisinisi o tagata i miti eseʻese o le tuputupu aʻe o gaioiga lautele, le mafai ona avea ma se vaega o le sili 'au polofesa, onosaʻi ma lelei faʻalelei o le manuia ma le ola lelei.

Faʻamutaina ma le le mautonu i le lalolagi, o nei tagata nofoia o le Maota Mamao e matua malamalama ma sili ona malosi i le vai. Latou te maua le atoatoa, vave ma le sili ona alualu i luma, manumalo tele i mea mamao. O le miti a lenei saʻi le sami e taʻu ai le faʻamaoni o le ala i le tagata lava ia. O loʻo e silafia i lou nofoaga ma le faʻamoemoe i le olaga, o lona uiga o le a fesoasoani ia te oe le mautinoa ma taleni e faʻamanuia ai i le mataupu.

O le amperial Bird mo le fafine

O le penguins e masani ona fanaina e na fafine e fiafia i ofu matagofie ma matagofie, o loʻo taʻuleleia ai le tofoina o le tofo ma le lagona o le miti. Ua e sauni mo le tele mo le manuia ma lau oe lava lauiloa, ae e le aoga tele i osofaʻiga poʻo osofaʻiga o tagata tauva.

E vaʻai ia oe o loʻo siʻosiʻomia e nei meaola aulelei - o lea, oe e ese le faʻaputuputu mo se tasi leaga ma faʻalumaina. Le itiiti ma le vevela - e le o lou loto maualalo - e le o oe lava e faitio lelei i ni lagona ma gaioiga faaletagata. O le mataʻutia, oa o le oa o le lalolagi i totonu, o le agavaʻa e avea ai ma se tagata matala, ma le faʻamaoni i soʻo se tausaga e faʻaosofia ai le tele o au ma oe.

Penguin alu

O le fagotaga o le fagotaga o nei manulele na moemiti o le a tele e aoga mo a latou lava lelei, faʻafesoʻotaʻi la latou faʻalavelave ma le malosi. O le poloketi na e tupu, ua folafola atu ia faʻamanuia ma folafola ai.

POTO Penuki i se miti e sau i teineiti e tumu i manaoga ma ua sauni e avea ma tina. E te alofa i tamaiti, ia e iloa e faʻafesoʻotaʻi i latou, faʻaaoga se auala puʻupuʻu e tasi i lo latou tuputupu aʻe. O se faʻailoga faʻailoga faʻapitoa i se taimi lelei mo le mafaufau ma mea faigaluega. Ma tuʻuaʻia teine ​​- mo se taumafaiga manuia mo se pele, o loʻo faʻailoa atu i se ogaoga o mafutaga ma manaʻoga.

O le vaʻai i le itu i matu o le manulele tasi i le aisa - o le miti o le taimi o lou tuʻua. O loʻo e tapunia uma ma taofiofi e faʻailoga tagata. Aua neʻi e filifilia nisi valaaulia, e le taofia ai le sili atu le masani ma fesoʻotaiga ma fesoʻotaʻiga i se kamupani mafanafana.

Fafaga meaola mai lima - e faʻamaonia oe lava i se tamaʻitaʻi lelei ma se tina lelei. Ose vaitaimi lelei lea mo le faʻavaeina o se agalelei ma le mafanafana tulaga i totonu o le aiga. Oto ma le alofa mutimutivale ma lou leo ​​malulalo o le a e tosoina le tele o aiga ma uo i totonu o le fale.

Feiloai Penguin - Sauni mo le fiafia

Mo se tamaloa, o lenei alii faʻamaoni i matu o loʻo i le Franka ma faʻamanatuina e mafai ona fesoasoani i suiga tele o lona olaga. E te matua le saua i le natura, mitamita ma toʻafilemu. Oe mafai ona alu i au lava taulaga mo le fiafia o pele ma aiga. Taui mo le a taui ma faia fua ma avatu i se taimi lata mai.

Ina ia vaai i le penitala i matu i matu i matu ma lagona ai i latou lava ia i latou - o le mea moni na te lagonaina o lona pule ma le amio pulea. O loʻo e taumafai e okaina ma le soifua maloloina olaga i mea uma, faʻalauiloa lenei auala i tagata uma o loʻo siʻosiʻomia oe.

Taumafai e sefe le manu mai le faʻafesoʻotaʻiga zoo i se miti - e tautala ai o le faʻauigaina o au fuafuaga ma poloketi. Aua le maimau le malosi, taimi ma tupe i mea e le filifilia e taunuʻu mai. E i ai foi le lamatiaga e fetuʻutuʻunaʻi, poʻo fea e mafai ona faʻamalosia au fuafuaga mo se isi atinaʻe.

O matata moe, e tele mea e iloa ai le fili, folafola le avanoa e faʻaalia ai ma faʻatuina aʻo leʻi faia ni pule. Oe pupula ma le manuia faʻaali ou tomai, mamao ese ma tagata talosaga mo le tulaga e sau ia te oe.

O le afifi o penguins

Na ia miti, pe faʻafefea ona lele penguns, osooso i fafo o le galu, - o loʻo i ai ni fuafuaga manaʻomia ma ni manatu e le mafai ona fai ma agavaʻa. E le manaʻomia le tuʻuina atu i le malaga ma le faʻaeteeteina lelei mea uma ma fuafua ina ia aua neʻi i ai i le lumanaʻi i se mea valea ma le valea tulaga.

O le lafu o manu o loʻo feosofi i se mea e le o iloa e oʻo mai i se miti sili ona moemiti tagata o loʻo sailia i le valea ma fiafiaga. E mafai uma ona togi uma se leo valea manatu ma agai atu i le sini, ae le o le gauai atu i lamatiaga ma lamatiaga.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Penguin - o se faʻailoga o le fiafia i le tumau pea. Ua e faamalieina i lau paʻaga, e le o toso i luga o le alofa fou fiafia, ona ua lava lau ituaiga o loʻo iai pea oe. E le gata i lea, o loʻo e tumu i le manaʻo e fai lau mafutaga ma le aiga o loʻo i ai, ona e te manaʻo ai o tamaiti ma i latou.

Mo i latou o loʻo iai i le sailiga, o lenei manu e mafai ona faia le faʻaipoipoga e fai se feusuaiga i soʻo se taimi ma soʻo se mea. Ae e te le amanaia le manaʻo o se paʻaga e le malie tele i lou le mafai ona taofia.

Miller Decese

Pepe mangukins opeopealu i le vai o le a miti ia i latou e salamo i avanoa misia. E te vaʻai i le taimi ua tuanaʻi, molia oe lava i le paie. O loʻo e faʻaleagaina e ala i gaioiga e te leʻi faʻaalia ai au taleni ma le lelei. Ma o lenei o loʻo e faʻatali mo le faʻaiʻuga o gaioiga i aso ua mavae.

Evgeny Tsvetkov

O nei manu felelei i le Black Frace talanoa e uiga i tomai masani o le moe, e fia fiafia i mea fiafia ma mea fiafia. E le talafeagai oe ma le mafaufau e uiga i taunuuga.

Faitau atili