O le a le miti paʻepaʻe kiona i le miti tusi o Miller, Vango, Fread, Tsvetkov, Losta

Anonim

O le kiona muamua i le tele e mafua ai se lagona o le filemu atoa ma le toafilemu. Paʻepaʻe kiona e pei o se avanoa avanoa o loʻo mafai ai ona e tusia se tala fou o lou olaga. O a miti o le paʻepaʻe o le kiona o le a mauaina i le lauiloa miti tusi.

E malulu le kiona, ma mai le fale talimalo

White Snow i Orthodoxy O le faatusa lea o se fesoʻotaʻiga ma le alofa lelei alofa I se tausiga faalelotu, o le sami e fesoʻotaʻi ma le mama o le mama male le mama a le agaga. O se miti na o se faʻailoga folafolaga e aveese ai le ala, toʻafilemu ma le filemu o le masalosalo psyche, o se vaitau o le faʻafouina o le faiʻai ma lautele soifua maloloina.

O le mumū na o le lagi o se vaitafe o le tele ma le alofa tunoa o le Atua. Paʻepaʻe lanu ua masani ona mafaufauina le lanu o pepe ma faʻaipoipo, ina ua iloa e le teine ​​talavou se faʻailoga faapena i se miti o le a aumaia le fiafia faʻapitoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Taumalulu

Ae o le tele o le paʻepaʻe o le paepae o le kiona i le mea moni e mafai ona faʻaaogaina le malosi o le malosi ma le faʻateʻaina o se tagata.

Fafine pei o se fufulu, whiter kiona o le a le

Na ia moetaga, a o latou taunuu i le kiona i le taumafanafana, - tele natia i se mea i le olaga. O le a la liliu lau faʻafiafiaga ma faia ai suiga, vaʻai mo le ola. Mulimuli i suiga fiafia ma le tele o mafuaaga mo le fiafia ma le malie.

O le pupulaina o laufanua o le kiona na faʻaalia ai le uili o le tau o le manuia i lau itu. O loʻo e faʻatali mo mea sili, taʻutaʻua, musumusuga, faʻaosoosoga ile eletise ma tupe tele.

Lulu paʻepaʻe ufiufi i le taumalulu laufanua - o lou aiga filemu o le a faʻafiafiaina oe mo se taimi umi e faʻafiafiaina ai lau mautu.

Talavou o loʻo le fiafia i le laʻititi paʻu o le kiona o le kiona - manaia ma ua uma ona faʻaalu ma le alofa o le tagata. Faaipoipo faaipoipo - talanoaga faaleagaga talanoaga ma afiafi lelei ma le mafanafana i tagata pele.

E pei o le kiona ua liusuavai i foliga, - e alu i totonu o le ala alofa fiafia, lea e te manatua mo se taimi umi.

O le alu i totonu o le leaga o le tau ma le kiona - O le olaga o le olaga o le a lafo oe mai le tele o faʻafitauli i le manuia ona. I nei faiga, masalo na te ono maua se satelani o le ola matua ma le faamaoni o le olaga.

Faʻaosoina taʻavale mai ala, e te alu ai, e te alu i lou tutoʻatasi, o loʻo ia te oe mea uma e faʻatonutonu ai, e le o lou ola, e te faʻamalosia ai lou iʻuga.

Mo se tamaloa sili atu le kiona i fanua - sili atu falaoa i le ufiufi

Mo le male o le tagata soifua, o le paʻu paʻepaʻe o le kiona o se faatusa o manumalo sili ma faʻataunuʻuina, ona o le fasi mea lelei. Manuia i ou foliga, e tatau ona e faʻamalosia ma le faanatinati au fuafuaga.

Ina ia vaʻai i le palapala kiona-ufiufi auala - e le mafai ona aloese mai le lotoleaga ma le lalagaina o tagata mai fafo o le a le mafai ona aʻafia lau pisinisi ma faiga faʻapaʻaga.

Pisinisi lilting Snow Faʻapaʻi atu i faʻamatalaga laiti o se faʻatauga tele o se faʻatauga tele ina ia mafai ona ki le galuega ma le tele o lau faʻafitauli ma tupe. E tatau ona e mafaufau loloto i mea uma ma siaki i luma o se mea e saini ma talitonuina se mea mai ou foliga.

O le kiona e milo ma liusuavai, ma lilo. Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

O le mea lea e tetee ai o le kiona o loʻo mafaufau loloto i le faʻamalama, "o le lagona o le inoino o le a faʻamatuʻu ai oe. O le misa ma mea e pele ma e pele ma aafiaga i lenei mataupu o le a lagona e tele aso. Suauu taumafai e maua i le ea fou, savali savali o le a aoga ia te oe.

Matamata i le kiona-ufiufi laufanua - ia maua le laki ma laki. O lenei ua e le tutusa, o lona uiga e aoga le miti, fuafua ma faʻatino le mea na fuafuaina. O le galuega e naʻo le alu mo le lelei ma faʻamautinoaina le faʻavae o mea mo le lumanaʻi.

Mauga kiona

Liusuavai kiona i lima - o se faʻailoga o lou fiafia i tagata. Mo mea e fiafia i ai ma pele, ua e sauni e faateteleina le faamaualuga ma le fiafia tele. O le faia ma i latou na faigata ma se tasi mai fafo o aiga o loʻo manaʻomia lau lagolago.

Na latou paʻu'ū i totonu o le afa ma latou te le vaʻai i le auala i le fale - o le suʻega pa ma faʻafitauli faʻatali. O se faʻasologa o mea e faʻaletonu ma o oe lava ia o le ita i lau amio, faʻamalosi ia tumau ma maitauina i le finagalo e manumalo.

Vanga.

Scoubles mai le kiona eseese fuainumera - o lona uiga o le faia o lou ola ma ou gaioiga i luma o isi. O loʻo e manaʻomia i le Bhamm ma au mea na ausia ai. Ona o le faʻamaoniga o mea moni, o lou talitonuina mafai ona vave mafai ona faʻaliliuina, ma o le a le fiafia o oe e vaʻai i luma o uo.

O le liliu aʻe o paʻepaʻe lapisi kiona e tatalaina ai ou masalosaloga e uiga i le amiotonu ma le taufaafefe o gaioiga. O le taimi o le iloa o mafaufauga leaga ma le vaeluaina ma le lalolagi ua tuanai o mai. O le ae manao e salamo ma maua se faamanuiaga mo galuega lelei.

Alu i totonu o se mea le mautonu ma le palapala o le kiona - i le mea moni o loʻo i ai se luʻitau faʻamaonia o le taunuuga. I lenei taimi o puapuaga, o lou igoa `aki, e mafai ona faʻanoanoa ona o le faʻalaua na faʻamaoni o ia.

Ia taumafai mo mauga o le kiona i se miti - ia maua le fiafia mai le manuia ma lauiloa. O oe lava le ola maloloina, faʻamaoni, malosi e maua ai le tomai e faʻatoʻilaloina ai ni nofoaga. O mea e matala ai le a tatalaina e le au pele e faʻatino ai avanoa fou ma suʻesuʻega. Peitai e le aoga le tupe mama mai feuiaiga aoga pe a fai o se vaega o le aofaiga e le toesea i gaioiga a faalapotopotoga.

Sigmund freud

Snowball e fesootai ma le ejaculation. Ina ia o atu i le afa ma le kiona o tauemu mo se fafine o lona uiga o le maitaga i se taimi lata mai.

Faaputuga o le kiona

Mo le tamaloa, o le kiona e aofia ai fanua ma mulilua o lona uiga o lona sauniuni ma le manaʻo e avea ma Tama. Ae afai na afio mai se tagata i le kiona, e foliga mai i lona alofa faanaunauga ia te ia lava - le fiafia ma le mama.

A sikoa fafine i le paʻu mai snowflakes - i le moni o le olaga e le ae saunia e avea ma se tina, i lana fuafuaga i le taimi nei na o le lē tumau fesootaiga e faafetaiaia ai o latou lava manaoga ma aafiaga maua.

O tagata na miti e faʻailoa ai faʻafitauli i vailaau poʻo le mafaufau o mafaufauga e fesoʻotaʻi ma le isi itupa.

Lolo David.

Ua manatu o le miti, o le mea e te vaʻai ia te oe lava i se solo malulu malulu, e matua afaina ai faʻamaʻi, malulu poʻo le hypothermia.

Alu e tamoe e aunoa ma le leai o se kiona - o lona uiga ia maua se malosi malosi. O le flu o le a taofia ai oe.

O paʻu papaʻe o loʻo paʻu lemu - faʻatali mo le faʻateleina o le ulcers poʻo se osofaʻiga o le faʻaopoopoina. Feagai ai ma le fiafia ma le moega.

Efuefu lanu o le kiona i se miti - i le toe faaleleia o le tino ma atoatoa toe faaleleia.

Evgeny Tsvetkov

O le kiona na faʻailogaina i le taunuu mai o le tele o tupe maua ma mea eseʻese oloa. Le tele o le kiona, o le a le mafuaʻaga faʻamoemoe o mea tau tupe.

E te manaʻo i le kiona faʻavave - i le leiloa o le uiga o le olaga ma saili mo moni moni. Pa'ū i totonu o le kiona - alu i totonu o le tele o faalavelave.

Faitau atili