O a miti e vaʻai ia te oe lava i le uliuli laei mo Miller's Dream, Freat, Vantu, Tsvetkov

Anonim

Laititi Black Brock Coco Chanel e sili ona manaia, Universal ma aoga o le Tamrrowe. O sea ofu talafeagai e lelei mo le aso mo galuega, ma le afiafi - e ulufale ai i le malamalama. Vaʻai oe lava i se ofu uliuli i se miti sili ese uiga ese. O a miti o ia togafiti, saili i le miti tusi.

E le o se ofu vali alii, ma ofu le tamaloa

O le mea muamua e oʻo mai i le mafaufau mai le moe o mea e manatua e uiga i se ofu uliuli o le a le mafatia faʻanoanoa ma faʻanoanoa. Ae toe liliu mai e faʻapea o se koktail e tele isi faʻamatalaga. O le paolo uliuli o foliga o le tagata e faʻailoa ai o ia o se tagata e taofiofia ma fatufatu tagata o loʻo ia te ia le meaalofa o le manino ma le faʻaosofia i se sini faʻapitoa i le olaga.

O sea ata i luga o le fafine o loʻo iai se folafolaga poʻo le faʻamoemoe o le a lelei mea uma. Ae peitai, i le isi itu, o le lanu uliuli uliuli ua faatuai mai ua faapalepale, i luga, ma le leoa, maele, o ia, pei o le oti, tautala e uiga i le iuga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I tala faʻasolopito, o le tagata leatai o le lilo, le iloa, faigata galue ma le poto masani.

O le sili atu o le pogisa papa o lavalava i se miti o le leai o le leai o le leai o se mea taua ma talafeagai i le olaga. O se tagata e tapunia ai le tele o fesili i isi, o nisi taimi o le luʻitau, taumafai e faʻasaʻo lona moni.

O filosofia e sili atu le fiafia i le aulelei o le amio, e tatau i tagata uma ona o atu i le uliuli ia malamalama i le tele o paʻepaʻe i totonu.

Mo le uo a se fafine e sili atu le matua, ma o le ofu e fou

O se teineitiiti o loʻo taumafai puʻupuʻu uliuli laei - o le le fiafia o tagata pele o le a poto masani. Latou te faʻamoemoeina i taimi uma e sili atu nai lo oe, ae o loʻo e le o taumafai e faʻamaonia ai o latou faʻamoemoe. E le aoga le faʻatagaina o latou tomai i taimi uma. Taumafai e fiafia ma sili atu ona o oe mo oe lava. O le a latou vave suia lo latou manatu e uiga ia te oe.

Teine i le uliuli

O le 'olo i le pito i tua na atiaʻe - sauniuni mo faʻafitauli e leʻi mafaufauina. Aua le tuleia le lagolago mo uo, o le a matua maualuga lava o ia i le ala.

O se fafine faaipoipo o se ofu pogisa e ono faaee le misa ma se toʻalua ma faʻamanino ai mafutaga. Faʻavasega tagi ma le ita e tuʻuina atu ai ni lagona o ou lagona. O le faaiuga o le taufaaleaga e mafai ona tetea.

Tagata e leʻi faʻaipoipo ni miti folafolaga ua vaeluaina ma se pele. Lau galuega ma faʻauma tutoʻatasi ia te ia i luga o le le aoga ma lau tagata faʻatau. Afai e te le taumafai e sui le tamaʻitaʻi mataala, ia sili atu le agamalu ma sili atu le faʻaeteete ma e sili atu le faʻamaoni mo le aliʻi, o le ae nofo toʻatasi.

Afai e ave e se tasi ia te oe se moa uliuli uliuli, saunia mo se lelei tupe maua. Ae o le metotia o le mauaina o tupe maua o le a le faʻatulagaina ma e le fofo uma faʻafitauli, ae o le a naʻo le aumaia o le poto masani e uiga i lou taʻuleleia.

Pisinisi Lady Stick Stie ma mea sili ona lelei o le a fesoasoani aloese mai faafitauli faafetai i uiga faapolofesa. Ma ua tatala le paʻu o le paʻu o loʻo taʻua ai ni tufatufaga lelei mai le tele o feololo. O le a le gata o le a le gata e maua ai le lelei, ae na o le faaluaina o le laumua.

O le tapunia umi o le timu o le pogisa paolo e iloa ai le faanoanoa ma leiloa.

Mo le teine ​​faʻaipoipo e i ai i se ofu faʻaipoipoga matagofie pogisa, o se faʻamanuiaga lelei o auala fou ma avanoa mo le faʻaalia o oe lava. Ma ana faʻafuaseʻi ona uliuli le ofu papaʻe i le faʻaipoipoga, o se faʻailoga leaga lea. O le mea moni o le a i ai le taua tele o mafuaʻaga mo le faʻaleaogaina o le aso malolo.

Ofu uliuli

O ai e moe i se ofu uliuli?

  • Afafine o se faʻamanatu ia te oe e uiga i le alofa matua ma tausia o ia. Masalo o lenei ua manaʻomia lau fautuaga lelei poʻo fesoasoani i fesoasoani leaga;
  • Tina - Sauni mo faitioga ma faasalaina o lou olaga ma gaioiga. E le faʻatagaina e ou manatu mo se taimi umi, ae e manaʻo moni lava e vaʻai ia te oe le fiafia;
  • Uo teine ​​- i le malepelepe ma tagata taufaifai o se tasi na latalata ia te oe na te latalata ia te oe. E sili le mafai ona tumau e aunoa ma se soa;
  • Tagata ese - talanoa e uiga i lou le le talitonuina i tagata. O loʻo e taumafai e faʻatosina i le talitonuina ma e te le matauina i lenei leaga le manatu. E mafai ona e tigaina i pamei mai togafiti a se isi tagata ma le poto;
  • O se masani e sili ona tauao e uliuli - O le mea moni, vaai i lenei tagata, e le o lē na te tuuina atu ia te ia lava;
  • Faʻatau mai ia i latou lava, e aunoa ma le talafeagai - i le olaga e masani ona faia naʻo ia, ma le talitonuina o latou poto masani, malamalamaaga.

E le vaʻai le poto o le poto i le ofu, vaʻai i le mafaufau

Vaʻai lau fafine i se ofu uliuli i se pati, lea e fetaui lelei mea uma ma le lanu ma vali, - moe moe o loʻo ia le avanoa lou alofa ma le gauai. Ua leva ona nofo lau mafutaga ma mai le vaega o le fiafia o le fiafia e sili atu ona malolo ma i aso uma. E lagona lou le fiafia tele. Faaali pe faʻafefea ona talisapaia le toʻalua - o lona uiga ia alofia le Polik.

O se tamaloa i le tamaʻitaʻi o le ata o se glommy paolo o se faʻailoga o le le fiafia. Faateleina le fiafia i gaioiga, maualuga o tupe maua ma le faʻatonutonuina o taʻiala. Ae e te le faia se mea e sui ai le tulaga. Ua oʻo i le taimi e aʻoaʻo ai le faiga e faia ai filifiliga a oe lava ia oe ma ona ua nafa ai ma lou taunuuga.

Tama i se ofu

Book crnennsnko, ma le lototoa o le Benleka, o miti a le tusitala

Miller Decese

O foliga uliuli i se miti e le o folafolaina lelei ma lelei tala moni. E foliga mai, o le seleselega saunia e sosoo ma tofotofoga mo le malosi.

Ise eseesega i lenei faʻauiga o le paʻepaʻe paʻepaʻe o le ofu o le ofu o le ofu talaloa - e uiga i le amataga o mea susulu. Paʻepaʻe o le lanu o pepe ma faʻaipoipo. Miti ni miti mai le faʻaipoipoga poʻo le faʻatumuina o le aiga.

Paʻepaʻe ma uliuli ofu e aofia ai le le mautonu o mea tutupu e aunoa ma le le talafeagai ma le leaga o le lelei ma le leaga. O nei lanu e saili ai le tasi i le isi. Faʻaaogaina o le uluaʻi faʻamatalaga, aua le tuʻuina le tomai e faʻalavelave ai i le malosi.

Vanga.

Siosiomia le laei o lona uiga o le vaʻai i le fili ma lagona lona fiafia i lou toʻalua. Eseese lanu o laei o loʻo talanoa e uiga i le suia o le lagona ma le faʻamalosi a le miti. O lea e te faʻamalosiina i masalosaloga ma faʻatoʻilaloina Migraine, ma o se taimi masani ona suia ai lou lagona e taulaʻi i mataupu sima.

Evgeny Tsvetkov

O lanu uliuli o se fafine po o le tane o le fafine na lapatai mai i le le talafeagai tupe. E le pine ae tatau ona e faʻamalosia mau i totonu, pei ona oʻo mai taimi faigata, e fesoʻotaʻi ma mea leiloa ma le leiloa o ni sums tetele. O le taufaʻamataʻu e le taufaʻamataʻu ia te oe, ae e le o le le aofia ai e sefe e oʻo i le tagata manaʻomia.

Taumafai e aua le faia se galuega fou folafolaina i lenei vaitau, e aoga le faʻamaeʻaina o mataupu uma o loʻo i ai nei.

Sigmund freud

Black Alleshouette i le faʻata e faʻatatau i le tuuatoatasi ma leai ni fesoʻotaʻiga vavalalata. O le taimi lava na e fiafia ai i le matou homestock, faalilolilo ma tapunia. A o lenei ua e manaʻo e suia, e te tuputupu aʻe aʻe ma lagona lagona leaga e manaʻomia le faʻatinoga. O le taimi e alu ai i fafo o lau sela ma tatala tagata. O le ae mauaina se tofo fou ma le fiafia i le olaga.

Faitau atili