O a miti paʻepaʻe swan i le miti tusi vina, miller, freud, tsvetkov

Anonim

Tele fiafia fiafia i tagata, tausisoifua fiafia ma matagofie manulele i le paka i luga o le vaituloto. O le a le uiga o le White Bwan i le uiga o miti? O a miti o le mea e maua ai le togafiti o le a maua i le faamaoniga miti.

Savalivali manulele

White Swan o le faʻataʻitaʻiga lea o le mama ma le ola mama. I loimata anamua, o lenei manu na faaulutalaina o le meaalofa o valoaga, poto ma tamalii. I nisi atunuʻu o loʻo iai se tala puʻupuʻu e uiga i le agaga malaga i le ata o le paepae swan.

O le miti a sea manatu o le a aumaia ai le lelei, fiafia, manuia ma le alofa. Ma vaʻai i le tele o manulele i le atunuʻu idyll. O se faʻauiga lelei o loʻo i ai se tala e te fafagaina pe tausia le Swan.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lua swans i luga o le vai

Manulele manulele o le siosiomaga poʻo lou ita agai i le le faʻaalia o se manatu agalelei.

Faletua o le manulele Swan

Mo fafine, o le faailoga o le malamalama faʻaleagaga, malamalama malamalama io latou lava lagona, manaʻoga. Ole taumafai e maua ni tulaga taua moni, maua ai ni tagata-mafaufau mafaufau po o faiaoga faaleagaga.

O le tagata mama o manu mo le le faʻaipoipo tagata o le a aumai se faʻasologa o mea tutupu faʻatasi ma le faʻamamaina o le agaga ma le tino. O le a ia auina atu oe i le taumatau satelite o le olaga.

O le fuainumera faasaga i le tuaga o se Lake The Lake Laasaga, e taʻutaʻu atu le alofa tunoa o le Atua i lona aiga. Ma o teine ​​e aunoa ma se faʻaipoipoga o mama o se vaʻaiga manuia lea o le faʻaipoipoga.

O se manu feololo o le manu feololo na iloa ai le Burnout mo se fafine pisinisi. Oe maitauina ma le faʻaputuputu o oloa oloa ma ua galo ia te oe lau mafuaʻaga moni. E manaʻomia le toe faʻafoʻiina o malosiaga, soifua maloloina ma mafaufau e uiga i le fanau a le fanau.

Faalogo i le Swin Pese - Tau maua se avanoa mulimuli e fai ai mea e tele tausaga o loʻo taamilo, onosaʻi, malosi poʻo le manaʻo. Lonely - feiloai le lona lua lona lua, leai se tamaititi - e tofo i le fiafia o le olaga faatamaʻia, ua le fiafia i ana fanau - ia faʻamagaloina ma le faʻamamafa o ia.

Tagata - Swan's fatafata, Peacock Savali

Felelei agai atu i le matafaga o manu felelei ese mai le vai - faʻailoa mai le malosi o le natura ma le mausali puipuia lona fiafia. Masalo o le faʻaalia o le pulega o le a lelei ona lelei i lau galuega tuputupu aʻe ma totogi.

O le tagata tuʻulefu a le tagata e aau mo lau fafaga - o se mafuaʻaga sili ona lelei e mafaufau ai e uiga i le aia tatau aitalafu o tupe. O au tupe maua tau tupe o le a faʻateleina ai le faʻamalosi ma manaʻomia teuga tupe talafeagai.

SWANT SWAN i se miti - O le vave faʻaituau o pele poʻo latou lava maʻi. Afai na tatou tautatala ma le tausia o ia i lona fale, - faanofo lelei ma faigata uma ma maua le le talafeagai mai le faalavelave i se taimi mulimuli ane.

O le tuuatoatasi tagata fula i luga o le alavai o le ea i lau tele o malosiaga: O le a e le mafai ona ausia le manuia, ae o le a faamalosia foi isi e tutusa ma oe. O lau pule lē maina ma le faʻatinoina o se faʻataʻitaʻiga o le a avea ma faʻataʻitaʻiga e faʻataʻitaʻi ai uo.

White Swan

O le manulele e folau mai ia te oe na e faia i luga o le ala sese, lea e mafai ona tau atu i le soona malie tele, leiloa o le ola mama, tuuatoatasi. White Swan Valivali fai mai E le o leiloa uma ma o lou leo ​​i totonu, o le alofa o le tino ma le poto o le a tuu ai oe e alu ese mai le olaga.

White Swan Grey Grese Geese e le o le koma. Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

Vaʻai lenei manu manaia o loʻo faʻaoʻo atu i le vai toʻafilemu - ia maua le filemu ma le filemu i le taele. Mo oe, o le taimi o le Univertical Soccilibrium sau. O le a tele lou tago i le malamalama faaleagaga, faatufugaga, atavali. Manuia vaitaimi mo le tafega o le olaga.

White Swan liliu i le uliuli - i le fiafia i le duuurendises ma mulimuli ane le fiafia. O le manatu i totonu a o moe i totonu, ma o le talavou ma le le mautonu o loo tuleia e auai i au fiailoa eseese.

Black ma White Swan

Fafaga le Areto Atoa - faatali mo se totogi mafanafana mai le seleselega mo lau galuega ma le filiga. O au taumafaiga, taleni ma le malosi o le a talisapaiaina. O le tamaoaiga ma le saogalemu olaga o loʻo faʻatali i luma.

Alu i le manu feoti - O le a ou leiloa le tofo mo le olaga, o le a e mafatia tele fautuaga ma le le fiafia. Na e mauaina le ogaoga, e puipuia ai oe ma se mea e ofo ai pe fiafia. O mea uma e foliga mai e masani ai ma ese.

Vaavaai atu le paga o Sudas - e maua ai le olioli filemu aiga i le olaga moni. O le aiga o le a fai ai le malosi ma le lelei mo manatu fou ma poloketi. Naʻo le tasi le mafai ona tuʻu le lisi o lau mafutaga.

Sigmund freud

O lenei manu mama ma le alofa mama e fesoʻotaʻi ma le miti mai fafo matagofie mo isi. O loʻo e silafia o lau lelei, matau vaʻaiga o le isi itupa ma ma le fiafia tatou te faʻaaogaina le vaʻaiga o tagata fiafia.

Ma afai o loʻo e feagai ma mafatiaga, togi maa i lenei foafoaga - ou te lagona le le fiafia i le vavalalata vavalalata i le paaga. E le lava le lagona o oe, lagona, ma le faʻaalia o faʻailoga o faʻailoga i lona vaega e te vaʻai ai ma faʻaititia.

Na latou vaaia nei paʻepaʻe paʻepaʻe-tino ma taumafai e sosola ese mai ia i latou - o le miti o le mea o loʻo e taumafai e taofia ai lagona mo le tagata e te fiafia i ai. Ole taumafai e taofiofi lagona ma le tosina atu, Oe, sili atu, misia oe lava ia, aumai oe lava i le faanoanoa ma le atuatuvale.

Vanga.

O White Swan e Faailoga le Mama ma le faamaoni i le ulugalii faaipoipo. Vaʻai le tala o le Faʻaipoipoga na miti tele - vaʻai se faʻaipoipoga fiafia. Afai e faia i apaau - i le aiga misa ma le augua. E i ai ni ou lagona faʻaputuputu lagona mai le mea e te manaʻomia e aveese ai.

Maua le lalelei ina ia felelei le felelei, - faʻamoemoe e gaogao le pisi. Keke chiks ma falaoa - vaai i lau fanau pe fesoasoani i tagata ese. I se manu gata i le mea lea, o le a latou maua le fiafia ma le alofa tunoa mai galuega.

Faalogo i se toe tagi i luga o le vaituloto - mamafa tofotofoga o loo inuina, lea o le a latou maua le le gaoia o le leiloa, loimata ma mafatiaga.

Sa latou miti i manu feai o manu feutagaga i fesoʻotaʻiga - o se mea sili o le ono maua i lalo o le pule a se isi tagata ma faatosinaga, e aveese ai le faigata. Taumafai e faʻalogologo i lagona ma e le mafai ona faʻaaogaina.

Evgeny Tsvetkov

Red-Boxes aau i Muddy ma le palapala vai - Sauni mo suʻega e fesoʻotaʻi ma le vaeluaina, umi vavaeese ma tuuatoatasi.

Na latou taumafai e fai se mea tutoʻatasi ma le fefefe - o lau miti le fiafia e le tuʻuina atu. O le a lafoaʻiina, ma sini o le a sili atu le moni ma sima.

Na latou fefefe i luma o le gik e toso ifo ia te oe, - o le a oo i ai le fiafia tele ma le fiafia tele i ai. O le mafuaʻaga e mafai ona avea ma aga masani a le aiga ma aso malolo ma le masani fou ma le pele.

Swan agai atu ia te oe, fusi fusi, "o le a maua ai se tagata lilo faalilolilo po o se faufautua faaleagaga. Manaʻomia se fautuaga lelei ma le malamalamaaga, Feiloaʻi i se tagata e mafai ona talitonuina le tele o mafutaga vavalalata.

Faitau atili