Tarot feololo i le tagata, faamaneta togafiti, fesoasoani i luga o le uuina

Anonim

I le mamao, taloliilia i luga o le tagata o le a fesoasoani e faia se sao ma sili atu le atoatoa uiga o lona uiga. O faʻafanua o le a taʻu iai mea uma: o mea o ia na ia miti i le mea o loʻo ia manaʻo e vaʻai i mea lelei ma uiga lelei o loʻo i ai i uiga lelei. Soʻo se tasi e mafai ona totogi mai - leai se poto faʻapitoa ma tomai e manaʻomia.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Oe lava "uiga"

O se mea sili ona faigofie lea e taʻu ai le tagata e mafai ona fesoasoani i le aʻoaʻo o mea sili ona taua ma faʻavae, ae aunoa ma ni matata ma faʻamatala.

Na fai mai le Forune Tarot i le tagata

E toe totogi, e tatau ona e alu ese mai le deck i le le tumau o le ono pepa ma taofiofi i latou i le laina. E tali uma Arcan i se fesili patino:

  1. Arcan i le tulaga muamua o le a faailoa mai ai le uiga o uiga o uiga o le mea o loo e taumateina. Vaʻai i faʻamatalaga o loʻo fai ai e le tagata le faʻafanua le faʻafanua. O lenei kata o le a fesoasoani puʻupuʻu i le agaga o le tagata, ia malamalama i ona malosiaga ma vaivaiga.
  2. O le pepa lona lua o le a faʻailoa mai ai pe faʻafefea ona malamalama i ai i latou o loʻo iai lenei tagata. Pe na te Faaaogaina le Faaaloalo? O le a le leoleoga i lona manatu? E le mautonu e le le mautonu? O le iloaina o nei taleni o le a fesoasoani e malamalama ai pe mafai foi ona talitonuina lenei tagata ma faalagolago i lona manatu.
  3. O le tolu arcan o le faavae faavae o le amio e sili ona taua. E le o ni mea taua, atonu o nei uiga o le tagata na te faʻatupuina le faʻafetai i se galuega umi ma faigata ia te ia lava.
  4. O le pepa lona fa o se ata o sini ma manaoga. O lenei Arkaan o le a fesoasoani e malamalama i le mea e fiafia i ai lau tagata o le saili pe faʻapefea ona faʻatulaga galuega a le lalolagi i latou. E aoga le totogiina le mataala lelei i ai.
  5. Lima le lima - O foliga le lelei o le faʻalavelave i le auala i sini seti. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o le vaivai ma le pupula, vaivai poʻo le pepelo. O mea taua e tatau ona e alu ese ai.
  6. Ono - O le sili ona alualu i luma lelei foliga o le amio, lea e fesoasoani i taimi uma olaga. E taua tele le faʻaaogaina e le tagata nei lava mea lelei, ae aua le faʻa 'ai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ofa pepa, i le mataupu faavae, lava mo na atasaunoa. Ae afai e te manaʻo e sili atu le atoatoa ata, i le faaiuga o le faʻauigaina, maua le lona fitu o Arcan - o le a saili i le iʻuga, tuʻufaʻatasia le mea sili ona taua.

Pese "Ata"

O lenei tuʻufaʻatasia e sili atu faigata i le tasi muamua. O le uiga lelei o le tagata o le a leai se ono, ae o le sefulutasi uma kata.

Uiga

E tatau ona e fesili mafaufau i fesili o loʻo i lalo, i le taimi - o le paʻu pepa o le a tali:

  1. Le olaga autu o le tulaga o le mea lilo? O le mea sili lea o le lalolagi, o faʻamoemoe, laʻititi sini e le o iloiloina. Mo se faʻataʻitaʻiga, na te miti o le fatuina o se faʻamalologa mo le kanesa poʻo le lele i totonu o le vale, fausia se fale tele pe alu i le lalolagi atoa.
  2. Faalavelave i le auala i le sini? O le faʻafanua o le a faʻaalia ai le sili ona taua faʻafitauli e manaʻomia ona aveʻesea. Afai e te le amanaiaina i latou, o le mafaufau o le a le taunuu lava. Ole mea lea e faʻatatau i polokaina ma tulaga o le afio mai fafo mai le lalolagi o loʻo siʻosiʻomaga.
  3. Tagata papupuni i totonu? O ni faʻafitauli ia, ae o latou aliʻi e fausia i latou. O ia mea ia e le lelei faʻapipiʻi, screteotypetusi ua faʻatagaina e sosaiete. Mo se faʻataʻitaʻiga, maliega: "E mafai ona mauoa i se auala le faʻamaoni." O le iloa o lenei mea o le a fesoasoani e galue ai le le lelei o faʻapipiʻi ma aveese latou, fausia sili atu mafaufauga lelei.
  4. O foliga sili ona taua o uiga? O le sili sili lea ona malamalama o uiga faʻaalia e vaʻaia lelei i isi, tusa lava pe o le tagata e faʻafitia ai i latou.
  5. Faʻafefea ona malamalama i ona foliga o loʻo 'eseʻese? Atonu e le sili matagofie, ae o nisi mafuaaga o tagata e feoaʻi i se mafaufau. Pe, i se isi itu, o le teine ​​ma le saʻo o foliga o foliga o le a iloiloina tele. E masani ona i ai i lenei pepa o loʻo iai le tulaga taua - e faʻasino i le tagata lava ia.
  6. O a mea na tutupu mai le taimi ua afaina ai le taimi nei? Uiga lelei sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i aso ua tuanaʻi, na galue malosi se tagata, ma o nei o aso e i ai le lelei tele o tupe maua.
  7. Le lelei le afaina o gaioiga ua tuanaʻi - o a mea e tutupu o loʻo atagia mai i le taimi nei? Tutusa ma le palakalafa muamua, ae o se mea le lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i aso ua tuanaʻi, na pepelo ai le tagata ia te ia, o le iʻuga - i le taimi nei, leiloa le mautinoa e pele.
  8. O a mea ua ia miti i mea ua faamoemoeina? O lenei pepa o le a faʻamatala e uiga i le sili ona vavalalata, faamatala e uiga i miti ma manaʻoga e le mafai e se tagata ona faʻasoa atu i se tasi.
  9. O le a le mea e te fiafia ai? O lenei pepa o le a faʻaalia ai mea na tutupu mai le taimi tuanaʻi, mafaufauga poʻo manaʻoga o le tagata o ia e le o iloaina mo se mea. Masalo o le mea e mafai ona aʻoaʻoina e uiga i se mea e faʻatiga.
  10. O a ana fuafuaga mo le lumanaʻi? O a mea o loʻo faʻatali, oa ni sini ma galuega e tuu ai? Ata moni o mea na tutupu.
  11. O le a le mea e faʻatali i le lumanaʻi mai mafutaga ma lenei tagata? Tusa lava poʻo le a le ituaiga o mafutaga e fesoʻotaʻi, alofa, pisinisi poʻo le faauo, o le a faʻamatala e le pepa e uiga i le ono atinaʻeina o mea na tutupu.

Siaki le ata e uiga i le 'aufaʻatau tala i luga o le talotalo faʻafanua i luga o se tagata faʻapitoa:

Masaga "Mystersus Mask"

O le auala lenei o le faʻaumatia e talafeagai i le mea na e faia o oe ma se tagata e faʻaalia e fefiloi i le tulaga lava e tasi, o le taunuʻuga o loʻo taua tele mo oe.

Faailo i le tagata Tarot

Mafaufau mafaufau i le tulaga, ona faamaoti ai lea o se fesili manino ma patino. Ona fai lea o le 10 kata, fesili le tasi i le isi:

  1. O le a le lua itu o le feteʻenaʻiga?
  2. O le a le mea e mafaufau iai lenei tamaloa ia te aʻu?
  3. Pe o le mea moni na te faia, ina ua ia fai lona faanaunauga e faatatau ia te au?
  4. O a ana sini moni ma faʻamoemoega, fuafuaga ma galuega?
  5. O le a se mea e mafai ona ou maua ai se mafutaga lelei ma ia?
  6. O le a se mea e mafai ona ou maua ai le leaga, o le a le mea e mafai ona e alu ai?
  7. E Mafai Ona Maʻena Matagofie, Faaʻoleʻole 'Amio poʻo se togafiti e le tatau ona faʻatali?
  8. O a tatou va feagai ai ma aʻu? E moni e le mafai ona teena?
  9. E fia le amio i lenei tulaga e alu ese ai i fafo ma le tele o le tele o le leiloa ma sili atu penefiti?
  10. O le a le iʻuga o le mataupu, pe a fai e te faia se mea ma faʻatagaina mea e atiaʻe e masani ai?

O nei ni laʻau faigofie, e mafai ona e mauaina uma mea uma e uiga i soʻo se tagata.

Faitau atili