O a miti o le porotini i miti o miller, vangi, freud ma isi

Anonim

Afai i se miti na e vaʻaia ai le squirrel, o lea i le taimi lata mai e te manaʻomia e sauni ai mo le tele o faʻafitauli. O nisi faigata o le a vaivai, ae i le isi itu, i le tapeliaina. E pei o manu laiti uma, o le lush, moemiti o se teine ​​faʻaipoipo, e mafai ona faʻailoa mai le maʻitaga o le a vave ona o mai. Miti faʻauiga o le a taʻu atu ia te oe auiliiliga o le a le ituaiga o miti faigata.

Miti faʻauigaina: Porotini - o lou lagona

Fonotaga ma se porotini i se siosiomaga masani, o loʻo i totonu o le vaomatua, i le lelei o le tau, tautala e uiga i le psyche faʻatusatusa ma le manaʻoga tele o le tagata lava ia. E tusa ai ma le miti o le miti o le miti, o le sipela i se miti e mafai ona aliali mai i le o atu masani, fonotaga ma tagata fou, suiga i le galuega.

Afai o loʻo faʻamamaina le siosiomaga faʻalenatura, o ou vae pa'ū i totonu o le moss, ma o le manu e filifili e suʻesuʻe ia te oe, saunia mo se tulaga le lelei i le galuega, igoa i le 'au. E mafai ona aliali mai tagata faʻafiafia ma faitatala, ma o lou igoa taʻuleleia o le a le mautonu se tagata faigaluega.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Porotini ma shishkoy

Miti Miller

  • Squirrels i se miti e Miller's Hall's Breat Book o lona uiga o tagata latalata ia te oe pe sili uo o le a asiasi vave ia te oe. Foi, Porotini i se miti mafai ona sili atu lona aoga i lau galuega.
  • O se tasi o le a ia mauaina le ola o le porotini o le a faatali mo le tuuatoatasi ma le le fiafia i isi.
  • Agaalofa, lelei amuina i le petini faʻailoga o le fiafia o le aiga.
  • Afai o le maile na miti i le sailiga o le porotini, ua e taufaamatau i se misa ma uo sili.

Miti o freud.

Vaʻai i le Porotini o lona uiga o le latalata i le lumanaʻi e mafai ona e fetaui ma lou alofa tuai. Ma le isi, o le fonotaga e le pasia e aunoa ma se mea ma e fafaguina lagona muamua ia te oe, o le a e faʻaaluina se taimi umi faʻatasi. Ae paga lea, e le tatau ona faʻatali mo le faʻaauauina o le faʻaauauina.

Squirrel i luga o se laau

Miti Vangu

Afai o le miti na miti i se malosi feusuaʻi i le sui, o le faʻailoga lea o le mea o loʻo faʻatali mo se fonotaga lelei o le a mama ma pepelo.

O le sauaga o se tagata o lona uiga i se lumanaʻi ua foliga mai e leiloa mea uma ma alu pea o le a tali atu i le taimi lenei ma ia mataala i mataupu.

E manaʻomia ona e mataala i tagata na oʻo lava ona faʻaalia i lou olaga, ae aua le talitonuina le uluaʻi kamupani, pe a fai e miti porn.

I se faʻaopopoga, e tusa ai ma le VINGI, o se miti ma se porotini o se fonotaga faʻailoga ma se tagata muamua. I lenei manatu, Pereni e uiga i le moe e pei o manatu o Freud - O le a e toe maua le tasi i le isi, ae o le mafutaga, e le taitai muamua.

Tagata o loʻo faʻaipoipo, o tagata faʻaoleole, a le 'a tauʻaveina le laʻau, folafolaga faʻapea, o nisi o faʻamaoniga o lou faʻamaoni. Aemaise se faamatalaga o se faʻamatalaga e taua mo tagata, aua i le lumanaʻi lata mai o le a tele tamaʻitaʻi ma faigofie tamaʻitaʻi.

Miti Ezopa

O le tupua o le pisi o le pisi ma nisi popolega, ona e leai se mea e uiga i lenei manu felelei faaletagata: "O le asu e pei o le uili." O lenei fuaitau e le na o lena mea, ona o le mea moni o lenei o se meaola le mautonu moni, o le a taumafai e puʻeina mea uma. O lea e iai aso o tagata pe a fai o mea tele e leai se taimi e gagau ai. I taimi e na o sina taimi, o le na taʻua muamua e manatua.

Matamata i se miti, pei o le squirrel e 'ai le nati, folafolaga le mautonu ma matua fefe. Masalo o lona uiga o lenei miti e te faʻaaluina i se mea tele naua tupe, e te matua tigaina ai.

Ina ia fafaga o le porotini mai ona lima - faʻamaoniga o oe o se malosi foi, ma o le mea lea e te fiafia ai i le ese popole, aua e aunoa ma le le faʻamoemoeina.

Mo le fiafia i le ala o le squirrel oso mai le tasi lala i le isi, taʻu mai e le o ni tagata atamamai i lou siʻosiʻomaga e le mafai ona ausia se mea ese. Ae afai o le Porotini ua paʻu i le taimi o le oso, o nei tagata e mafai ona taofia le faʻatinoina o au fuafuaga i le mea moni.

A leai se fasi sikalerelu na miti, ma le au luko, sauni mo faafitauli le mautonu e fesootaʻi ma tamaiti.

Afai o i se miti na e vaai i se manu feʻai, o loo matamata, nofo i luga o le laʻau maualuga agai atu ia te ia, i le moni olaga o le mea sili ona lamatia sili atu nai lo oe.

O le tagata oti ua uma ona folafolaina le iʻuga o le puapuaga o ma le le mautonu, ae paga lava, o le a le alu i le avega, na e mauaina ai ni fiafiaga ma feo.

Squirrel 'ai

Miti Maya.

Maya e maua ai se manatu lelei, ae le o le mea e uiga i le vevesi o porotini i se miti.

Tau aoga

O le porotini o mumu lanu o le faʻalauiloaina o se avanoa poʻo se malaga, e vave lava o lou olaga o le a avea ma aso malolo ma o le a e fiafia e faʻaalia mea fiafia. Taumafai e toe faaalu le tele o le vaiaso i le vaiaso.

Leaga tau

O le Black Vop Porotini e maua ai le toe faʻamatala o le moe - galo e uiga i le malologa, ona e tele ona e le lelei ma faigata galuega. Masalo o le tasi o au uo o le a vave suia oe, ma e tatau ona e "mimigi" mai le tulaga o iai nei.

Miti Khasse

Vaʻai se faʻalalusi i lana miti sa mataga le fiafia i le mataʻutia; Afai na te taumafaina se mea - fiafia aiga; puʻe le manu - faʻatali mo lamatiaga; Bite squirrel - tamaiti Scare po o se toalua.

Tusi i le taimi nei

O se porotini o porotini e tele lava o se faʻailoga o sauniga faʻafiafiaina. Fafaga pe na o le ironing o le 'au porotini forehatews olioli fiafia. Ina ia taofia le ola o squel - e le malamalama i le siosiomaga.

Faitau atili