O a miti paʻepaʻe pusi i miti o fraud, miller, loffer, tsvetkov

Anonim

A o le fagafao na faʻatauaina mo le manuia na aumai ai se tagata. O le aso, o pusi oti, o maile e mafua ai ona tatou faʻamaoni, malosi lagona e oʻo mai ia i tatou i miti. O a miti o se pusi paʻepaʻe, o le a tatou maua i le miti tusi.

Lelei upu ma pusi manaia

White Cat o se alofa mama ma le matagofie o le loloto ma le malamalama o le malamalama. O se Faailoga Lelei mo i Latou e saili e tutoatasi, atamamai, mapu mai. White Wear Folafolaina i tamaloloa o le meaalofa o le natura ma le malamalama, ma fafine o le moni matagofie ma poto o le mafaufau.

O le miti a le pusi o se ituaiga o moli moli, e faʻaalia ai le faʻatonuga poʻo le lapataʻiga o le faʻalatalata atu. Paʻepaʻe lanu e faʻatatau i le gaogao, faʻamoemoe, faʻamamaina ni taga a ea. O le mea lea, o le pusi paʻepaʻe e tele ina ia saunia i tatou i suʻega ma mafatiaga.

O le fiafia o tamaʻitaʻi mai le paʻepaʻe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo se fafine, o le paʻepaʻe mata paʻepaʻe o se faʻailoga o se nanatia tele mai se tagata vavalalata ma taugofie e masani ona faʻalagolago i le olaga. I le taimi muamua, o lau kaneaer o le a foliga mai o se paaga taʻutaʻua ma le faʻatuatuaina, ae, toe faʻatumuina o mea moni o lona paolo ua tuanaʻi, o le a e matua le fiafia ai.

Mo se talavou, o le paepae paʻepaʻe pusi i le mea moni faʻaalia ai lou saogalemu i tafaoga faamasani. Muamua o mea uma lava, e teʻi atu i foliga vaaia, ma e faʻafaigofie. E oʻo lava i tagata sili ona aulelei e mafai ona avea o ni mea leaga poʻo sui o vaega faasaina.

Pusi i lima

Matou te ofuina i lima o le a le flufff fluffy a fagafao - i faʻafitauli mai lo latou lava paʻu ma matala i tagata. O se tasi mai au uo o loʻo avea ma mea lelei na faʻataʻitaʻiina ai oe, liliu atu au galuega i lau lava galuega. Ma i le taimi e tasi e te le vaʻai i ai soʻo se tulaga faʻamoemoe, poʻo le faʻalauiloaina o se pulega.

O le vaʻai i se miti o le tele o paʻepaʻe o le paʻepaʻe o tagata aulelei o loʻo siomia oe, - i le mea moni o lona uiga o le faʻataʻitaʻiina mai le manuia mai sui o le isi itupa. Peitai o lenei faatamala lea e ui i le ala o faʻatuatua ma faʻafitauli i fesoʻotaʻiga vavalalata. Taumafai ia e faʻafetaiaʻia oe ma toe foʻi i au uluaʻi mataupu tau amio.

O le fafine le faʻaipoipo e tofoina ai se pusi leai se fale e le maua ai se uo moni i le ola moni i le olaga moni, o le a suia mo le lelei. Faʻafetai i lenei soʻoga, e mafai ona e suia foliga, suia i le natura ma le nofoaga e te nofo ai. Aua le fefe e lamatia, e na o le manuia oe.

Tane vaai i le pusi togafiti

Mo se tamaloa, o foliga o le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe i vae o loʻo i fusuaga o se fonotaga ma se matagofie, tutoatasi, ae matua le taua tele. Tusa lava pe faʻafefea ona e faʻataʻitaʻia lona uiga, o le a tumau pea i le finagalo ma le manatu ma ia faʻatino vave lava.

Papaʻe papaʻe

O le stroke ma le faʻafilemu o manu na moemiti - o se faʻailoga o se taufaʻamataʻu mai ou tagata tauva, o ai na tuu i lau 'au o tagata faigaluega faafaigaluegaina. Ma o lenei o loo matamata mata o le faaputupulaga, ma aumaia fuafuaga uma ma o fuafuaga ma o fuafuaga ma o lo o alu i ai.

Matamata le pusi uaea - i le faʻamoemoega o le lelei ma ua leva ona faʻatali ni tagata valaʻaulia. O au fono o le a aoga ia te oe i le pito i luma ma mo se pisinisi aoga tele.

Na latou vaaia le manu o loo vevesi mo le isumu, "E i ai sau faafitauli ma le faanoanoa ma le faanoanoa. Taumafai e faʻamautu se pisinisi masani a le pisinisi, o le a e faʻasaʻoina isi mea sese. Ae o lau ata ma le finafinau o le a ave le pito i luga o le faalavelave.

O le pusi paʻepaʻe na siitia le auala, o loʻo e i ai i le auala o Nebula o ou manatu ma sini. Pe taumafai e fesoasoani e foia ai faʻafitauli o isi tagata, pe suia au oe lava fuafuaga e aunoa ma le i ai o se tulaga manino o le ola.

O le sasaina o tulivae o le laupapa, o lona uiga o le mafanafana i luga o se tagata poto, pepelo ma le le faamaoni i lou siosiomaga. O loʻo taumafai mai le fafine ia te oe le mataʻituina ma foliga mai o uo, ae o le mea moni o le manuia o loʻo fautuaina o ia e iai iina.

Tamai pusi

Vaʻavaʻai lau tama i asi, o le faʻailoga lea, o le faʻaipoipo atu, o le a ia alofa i lona toʻalua. O le a fiafia ma umi le faaipoipoga.

O le sui o Fepe na maua ai le isumu ma Carries e faaali atu ia te oe - o se miti e uiga i lau mea valea e lofia ai lau ego. E te fiafia e faʻaseʻe ma faʻafetai i lau tuatusi, tusa lava pe latou te le faʻamaoni. Fefe e le maua le amio pulea.

Lacoma pusi e fagota, ae ou te le manaʻo e aʻe i luga o le vai. Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le paʻepaʻe lea na fai ma faatusaina le tele o le agalelei, i le soli o le sologa lelei, fegalegaleaiga ma lagona. O le miti a sea tauvaga e uiga i lona manaʻo ia manumalo i le tele o fafine e mafai ai.

Afai na e mauaina se pusi, lelei-matua ma le alofa tele, e faʻamamafa ai lau feusuaʻiga matagofie mo le isi itupa. Fafaga ma oona pusy - faʻaalia e uiga i le vavalalata vavalalata i se teine ​​talavou laititi. Ma afai o le meaola na oloina oe, miti o feusuaiga ma masochism elemene.

Miller Decese

Moemiti pe o le a le mea e faanatinati atu ia te oe ma le maosiosia, - e faʻamoemoe i le galuega i le galuega. O osofaiga ma le mataʻutia o le a afaina tele ona afaina ai le iʻuga o lau galuega. O se tasi o loʻo taumafai e gucken i ou igoa taʻuleleia ma le taliaina o pou. Afai e te aveina le pusi leaga, e mafai ona e manumalo i faʻafitauli ma atili faʻamalosia lou tulaga i le nofoaga.

Afai na alu le sauniga, palapala sogi - i le tala leaga o le faʻamaʻi o le e pele poʻo ni uo. O se manu na liliu mai lau auala - o le faʻamaʻi o le a vave faasaoloto ma o le a toe malosi le uo.

O se fafine vaʻai i le matagofie o le fulufulu mata lalelei o loʻo togi mo lona palu faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga. O le a taumafai se tasi e faaseseina oe e aveese meatotino ma tupe. Ia faaeteete ma mataala, O lenei o le a ou le manaʻomia se uiga masani ma le manatu o le taimi e tafao faamasani ai ma faʻalavelave mamafa.

Lolo David.

O le foliga mai o lenei manu e maua ai le miti ma se meaalofa o le malamalamaga. Ina ua maeʻa nei le moe, e mafai ona e faʻatuatua saogalemu ai lau lagona ma le leo i totonu o le atunuʻu. E mafai foi ona faʻatusa lou manaʻo mo le faia o faʻasaienisi ma faiga faataulaitu. E te manaʻo e vaʻai i le lumanaʻi ma taumafai e sui se mea iina. E aoga le iloa o mea uma o se mea fiafia ma aua le avea le sini o le olaga uma mai lenei.

Nostradamus

Ole pusi - o le tagata faʻapitoa o le leaga sipela, musika, faʻamafanafana le fale, manuia. Vaʻai le sui o le Feʻau o luga o le auala - i le foliga o se tagata poto ma atamai i lou olaga, o le a aumaia ia te oe le tele o le poto, mafaufauga, faʻaalia mata i le lalolagi atoa o le malamalama ma le loto.

Evgeny Tsvetkov

O se fafine Vaai se pusi paʻepaʻe e le folafolaina atu e lona toʻalua ni mea lelei a le aiga fiafia. O le pepelo ma le fouvale e mafai ona tuʻituʻi i lou fale. Afai ua maliu le pusi, faaosoosoga o le a avea, ma o le a tumau pea le aiga e malolosi.

Faitau atili