O a miti paʻepaʻe lapiti mo miti a Miller, Vingi, Fretkov, Tsvetkov, Seti

Anonim

O se nofoaga lauiloa o le taimi nei mo manu alofa - faʻafesoʻotaʻi pao. O le mea lena e tosina mai ai lagona o le strooking mai le tele o mea suamalie suamalie, lapiti, faʻatosina. Leai se mea pe a, pe a, pe a uma nei mea na tutupu, o le a sau le lapiti paʻepaʻe miti. Oka miti, o le a tatou maua i fafo i miti tusi.

O le lapiti e le gata taua

White lapbit o se faatusa o le soifua maloloina, o aso uma poto, tuputupu aʻe, manogi, malosi le malosi. O le miti ia ituaiga faʻailoga na folafola mai ai le faʻasologa o tulaga fiafia ma le tuputupu aʻe o le uelefea. Mo i latou o loʻo taumafai e suʻe o latou agaga paaga, o se mafuaʻaga lelei lea e te faʻamalieina ai lau lumanaʻi filifilia. O le a malolosi ma agalelei le aiga.

Afai o lapʻa paʻepaʻe ua paʻepaʻe mai ni nai, e masani lava ona folafola mai le fanau mai o tamaiti poo fanau a fanau.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Atonu e i ai ni mea le lelei mo le miti, pe a fai o le manu o loʻo faʻaalia ai le osofaʻiga ia te oe poʻo ni ata.

Fafine vaʻai i luga o le fiafia

Fafine o lenei mea sili ona suamalie o le tele o miti o le aiga lelei ma le maʻitaga. Paʻepaʻe lanu e faʻaalia ai le mama ma le agamalu o lau mafutaga ma lou toʻalua. O taimi sili ona fiafia lea e oʻo i le olaga seʻia e faʻaalu le tasi ma le faʻamaoni ma le faʻamaoni.

O le faʻamamaina o le au BUNESE tulimanu - O se tasi mai lau pele o le a le itagia ma o lau fesoasoani o le a manaʻomia e faʻaleleia le faʻamasinoga.

E leʻi faʻaipoipo e le fafine le faʻaʻaisa ma stroke se paʻepaʻe paʻu - talitonu i le fonotaga leaga ma le pele. O loʻo e faʻatalitali mo le tuʻufaʻatasia o le malamalama, faʻape gatasi i feusuaiga, faʻamaoni i paʻaga ma le soifua maloloina o aiga.

Ironing lapiti

Faʻaipoipo Miss Vaʻai Fefe i le White White Skuvkov - Ua Le Toe Faafou I Le Tausioʻomea ma Ataata o Lau Tamaiti.

Miti o se lapiti ma foliga o lau uo - i le olaga moni e te tausia le mea lilo e uiga i lenei tagata. Fefe i le faailoaina o le fetuunaia o le fetuunaia o mea moni, ua saunia mo oe mo ni feots. Le faaaogaina tulaga o isi tagata. I mea uma, e le iloa pe faʻafefea ona latou liliu atu ia te oe.

Mo le matagofie matagofie, o se miti ma le fluffy rodent e ono faʻailoa ai se gussty, le pulea uiga o le miti. O le a e masani ona togi, leiloa o le ata. Ua tatau nei ona e taofi, faʻaali ma amata agaʻi agai i se sini faʻapitoa.

Rabbit Norra i se Miti fautua mai e latalata atili i tagata moni ma aiga. Oe nai lo le isi mea e manaʻomia e faʻasaolotoina oe lava mai le tuputupu aʻe o faʻafitauli ma le naunautaiga, faʻasoa atu masalosalo ma puapuaga. O le fautuaga a tama ma le alofa o le a fesoasoani e toe faamatala lenei tulaga faigata o le olaga.

Nora rabric

O le palapala ma manifinifi manifinifi e mafai ona avea ma faʻailoga o le amataga o le faʻanoanoa, tau i mataupu, o le faʻaitiitia o gaioiga. O sea miti e faʻaalia ai le mama o le ola mama ma le tino. Afai o loʻo taumafai se tasi e puʻe le manu feʻai - o loʻo ia te ia se naunautaiga manino e pule ia te oe, oe faitioina, faʻaleagaina lou manatu ma manaʻoga.

Tusi Lesona Le Matu Leaga Orabbit

O se tamaloa e leaga tele i se teine ​​na te tausia le lapiti, "E te matua malosi lava i lau uo teine ​​fou, o le manaʻo e te tauʻaveina o ou lagona ma lagona. Ae, i le isi itu, ua e i ai masalosaloga ma le fefe e faatali mo le vavalalata. O lau corievother cowaice taofi oe ma tuai i lalo le va feagai.

O le lima lapbbit faʻailoa mai le tele o le miti manaʻo e avea ma tagata sili ona lelei, lagona le faʻaeteeteina o se tasi ma mafaufau. O lea e mafai ona avea oe ma na afaina i le faalataina ma nofo e aunoa ma le ola.

White lapiti

O le lapiti o loʻo miti i le afiafi o se fonotaga taua - o le a e lagona le malosi i le talanoaina o mea taua ma pulega, lea e tupu tele ai lau puleaga. Afai o le meaola na onā, o le a mafai ona feagai ma le tulaga ma toe faʻafoʻi le uiga talafeagai ia te oe.

Vaʻai se lapiti ma le brood - i se tele tupe maua tupe poʻo se faʻailoga. O le a avea ma taui pepelo mo lau galuega ma le maelega.

Paʻepaʻe Paʻepaʻe oso i luga o le lanumeamata mutia - o le a e o ma le manuia ma le laki. Afai o le manu na mitiia, e ala i le kiona, ma e seasea lava ona na vaʻai i ai, atonu e le maitauina au sini i soʻo se tasi, ma e leai se tasi e talisapaia le taleni ma galuega.

Taofi i tua o taliga i le lapiti o le tino - i se mauaina tele o mea totino. Taumafai e fana le manu felelei - faʻatali mo faʻamaʻi o se alofa e alofagia se tasi poʻo se malologa ma ia o lau mafutaga. I totonu o se isi faʻauiga - i se misa faʻatasi ma le vavalalata ma le tele o le tele ona o mea e masani ai i mea totino poʻo ni mea totino.

'Ai lapiti lafu - O folafolaga saogalemu ma le tamaoaiga. O le a faʻateleina lau tupe maua, ma faʻaleleia atili le soifua soifua.

Faʻaletonu o se miti, lea e tuli ese ai e se alii talavou papaʻe papaʻe. O le vaitaimi o tulaga maualuga tulaga tau tupe ma tupe leiloa e faamoemoeina. Aua le faʻavaveina e teu lau teuga tupe. Taumafai e aua nei ofuina se tupe tele o tupe poʻo mea taua, o le ono o le gaoi, leiloa e sili.

O le a le poto mo lapiti, mo tama e le aoga

Sigmund freud

O le ata o le lapiti e iloa ai le agamalu, le fefe ma le fefe i se tamaloa e fesoʻotaʻi sootaga ma se fafine. Oe o loʻo mafatia i le masalosalo i le faʻamaoni o lagona o lou pele ma o loʻo e feagai ma le tasi o le loto fua. Ia o oe lava ma avatua le finagalo i lagona. E sili le poto e aumai lou afa lona lua i le talanoaga ma tatala lou fefe.

Vanga.

Mo alii, o se miti o loʻo faʻalauiloaina se tofi poʻo se avanoa lelei e faʻateleina ai lou soifua maloloina. I fafine, o lenei manu o loʻo tauaveina ai le fiafia i le aso faigaluega ma le tele o auala. Vaʻai se sela i le fale i le faʻila i le fale - i le siʻitia o le tamaoaiga o aiga. Mafai ona faʻatau fanua poʻo le fale tele.

Miller Decese

Na matou vaʻaia le paʻepaʻe o le pito i luga o le itulagi - O le suiga o le suiga o au mea tau tupe e faʻamoemoe e faʻaalia. Afai o loʻo taumafai le manu e faʻafetaiaina le tuli manu - i le olaga moni e manaʻomia ina ia vave faia se filifiliga vave ma vave o oe, e leai se mea e te lamatia ai.

Evgeny Tsvetkov

Lapiti i miti e faia lamatiaga lamatiaga ma le popole. Na matou vaʻaia se manu feʻai - sauni mo maʻai masani o le taunuuga o le tagofia lau amio. Tuli le manu - latalata i le tele o popolega o aiga e manaʻomia tele le malosiʻaga ma tau tau tupe.

Yuri windo

Paʻepaʻe Blany miti o i latou o loʻo faʻatali mo le fiafia i tala fou ma fonotaga. Tulimanu o le manu feai o le a manumalo i lou loto maulalo ma vaivaiga.

Na matou vaʻaia le ala o le amorawing - aua le fuafuaina mea taua i le lumanaʻi lata mai. O au taumafaiga o le a le aoga. O le lonamatua o le a le faʻatinoina, ma le faʻatinoga o le poloketi o le a tuai i masina uumi.

Fasioti e ave le fiafia - i le leiloa ma le faiaina o feuiaiga tau tupe. E leʻi faʻatagaina oe e lau faanatinatiina ma le faapalepale e te siakiina ma le totoʻa mea uma ma mautinoa o le manuia o le taotoga.

Faitau atili