O a miti o le kisi ma se teine ​​i miti o Miller, Tsvetkov, freud,

Anonim

O le a se mea e sili ona manaia i tamaʻitaʻi alofa ma alofa alofa, lea e faʻaalia mai i se vaaiga mafanafana ma le paʻi malie o laugutu. Leitioa a pe a uma ona iloa i le aso o lagona, o le kisi ma se teine ​​i se miti ua maʻitaga. O a miti o le a maua e se togafiti i le lauiloa miti tusi.

Le sili ona lelei foliga o le iloaina ma le faʻavasegaina

DIVRY GISTIDS FAASINO. Muamua, o le faʻailoa lea o lona malosi e ala i le mana o le manulele. Mulimuli ane o le tagata lea o tapuaiga i luma o se tasi. I le faʻaopopoina o se tagata taua, o sosi sa avea ma faʻailoga o le Faʻalagolago faaleagaga, ma le faamaoni, Faamanuiaga.

Mo sina sogi e mafua ai le agamalu, talitonuina, faʻapipiʻi. Mo isi, o se faailoga o le kolisi o le ono mafai ai ona faailoa atu, faaaloalo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I soo se tulaga, o se kisi ma se teine ​​o ni mea taua tele ma fiafia i taimi o le olaga.

Kisi i le fanua

I le faʻauigaina o mea tau ma tamaitai ma tagata e i ai eseesega e fesoʻotaʻi ma tulaga uma ma ala fua o le moe.

O nisi taimi e na o le kisi e mafai ona e maua se fafine e filemu

Unforgel Coquette e vaʻai lau uo tama ma lau uo teine ​​- o le miti miti ia te oe o le masalosalo i le faʻaseesega e le lava. O le fiafia e fiafia i lou gull ma le faʻamalosi, sili ona taua, i le taimi e tu i luga ae aua le aumaia le mataupu aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga.

Sa matou vaʻai i le toʻalua o talavou ia lava - o tupe maua o lo o iloa ai le moomoo mo tamaloloa talavou ma le tausiga. Masalo o le olaga moni o aiga ma aiga masani ma masani o le fale na e faoa ai ma le le fiafia mo le toalua. Fai se faʻailoga iloga, suia se mea i foliga poʻo le faia o mea fou o soʻoga, mea fiafia. O le a vaai atu le tane ia te oe ma isi mata.

Na latou feiloai i le vevela o kisi ma le muamua i se miti - ou te le faʻatagaina ou lagona, ma, e foliga mai, o le alofa mou atu i fafo ma se malosi fou.

O le fiafia i se ulugalii i le alofa na pei o ou mata, "faʻatali mo le moomoo ma le faʻanoanoa mai le lagona o le tuuatoatasi o le tuuatoatasi i aso a ea. Ina ia aua neʻi toso e le atuatuvale i luga, taumafai e avea atili i ai i tagata ma sili atu fesoʻotaʻiga.

Kisi i le sami

O le lauiloa Hollywood Stap sogi i lau miti - E sili lena o se faʻailoga o loʻo e faʻaputuputu tele le lotoleaga, le ita ma le ita i se tasi. E te taumafai i taimi uma e faʻatusatusa ia oe ma se tasi ma foliga mai e le sili atu le leaga nai lo au uo manuia. Ae na o se matapulepule ma le puleaina o faaiuga. O le faʻafitauli o loʻo ia te oe ma ou uiga faʻamaoni.

O se tamaʻitaʻi fai pisinisi na mafaufau i se tina talavou o siomia e se vevela vevela - o se mafuaʻaga lelei e faʻatulaga ai ni aoga tau fefaatauaiga ma faʻagasolo i le faʻatinoga o poloketi folafolaina. Manuia vaitaimi mo le tatalaina fou taleni ma avanoa. O lau onoga o le ono mafai ona faʻailoa mai i latou lava i le tapulaa maualuga, ma e te matua faʻamaonia i soʻo se paʻaga, lea e mafai ai.

O le tagata ese e taumafai e sogi ia te oe i se miti - sauni mo le faʻaosoosoga e faia se mea le mama, lea o le a faʻasalaina e tagata mai fafo. Ua e lelava i se olaga mataga ma le mafaufau. E foliga mai lava, i le leai o se faʻailoga ma le amio le mama, o le a e faia se faʻamaʻi ma le malie i au masani. O le mea taua iinei e le tatau ona alu e le o salamo ai le mea na tupu.

Avea o se tagata e lelei aua e te le manaʻomia e sogi i le tolu-aso bristle

O le a i ai i le muamua - o lau parost ma le tolopoina toso mai ona i manumalo umi. Oo i le taimi e fausia ai fuafuaga ma miti o le lumanaʻi. E te leʻi lafoaia atoa lagona tuai, ma e foliga mai o isi mea uma e mafai ona faʻafoʻi. Ae o le sese, o lenei tulaga e na o le tele lemu lava i lalo. Aua le taumafai e ulufale i le tasi vaitafe faalua.

O le a le mea o sauniuni ai le kisi i se teine ​​aulelei pe a:

  • O ia o le lalelei - Faaeteete i le tele o tupe faʻaalu ma tupe faʻaalu;
  • Talavou - se mea e ofo tele, ae o le a manaia;
  • Rustic - Faatalitali le sao o le aiga;
  • siva - i le faauo ma le agalelei ma le mafanafana o le siosiomaga i totonu o le aiga;
  • Faatasi ai ma le le toʻa ma le manifinifi foliga ma manifinifi - sauni mo le mea moni o le a maʻi se tasi i lou aiga.

Alofa ma Lē ua leva na mananaʻo i le lalolagi, - O le moe moe o loʻo lapataʻiina ai faʻafitauli o le soifua maloloina. Afai o se mea e tupu, e tatau ona e faʻafetaiaʻi se fomaʻi ma pasi le suʻesuʻega.

Matou te talitonu na o sogi o le gutu muamua. Tusi a le Tusitala a le tusitala

Sigmund freud

Afai e te fiafia i ai ma le matapeʻapeʻa i se miti e te sogi atu i se teine, fai mai e uiga i lau pule i luga o le fola vaivai. O lau amio ma aga masani o le tane manumalo e fesoasoani i le mauaina o se gaioiga mataga feusuaiga. Afai o le talavou lava ia o loʻo taumafai e sogi atu ia te oe, faʻailoa atu ia te oe le tele o mea leaga ma e le masani ai e tausi ai se tasi ma se tasi e sailia. O le faʻaalia atili o le tele o gaioiga, faʻatasi ai ma se vaega taua, ma i le vaʻai o le a le umi o le olaga o le a sili atu ona alualu i luma, taʻalo ma vali fou.

Kisi ma fugalaau

Na latou vaaia se tasi mai uo e sogi atu i lou loto fafine, - i le lotoleaga, ma e le mafai ona ou taulimaina. Taumafai ia e tausia oe lava i ou lima ma aua le faia fua.

Faʻafesoʻotaʻi i le vevela sogi ma le faletua o lona toʻalua - o le miti na tupu, ae faamaonia le fiafia, masalo, pe a uma ona e faʻasalaina ma tuʻufua.

Miller Decese

Sa matou manatu pe o le a le umi o le Tōlemoni o laugutu o le pele, - e iai sau mea e nana i ai i le olaga moni. Ae alofa fiafia i le itu e le o maasiasi. O lenei masalosalo o le a vave ona ou fiafia i ai. E aliali mai e mafai ona faʻaalia, ma o le a e nofo naʻo oe.

E pei o le agamalu ma se matagofie mis i le malamalama o le susulu o le la - o se faailoga lelei. O le mea e ave ese ai a latou uiga tama tama, lea latou te maua ai se totogi foai.

Na te faʻamalosia e se tasi lau manamea - sauni mo le ogaoga o tofotofoga o le a faʻalagolago i ai le isi uiga ia te oe.

O fusi matana o le tagata ese lona uiga o amioga le pulea i mea moni. Ia sili atu le ogaoga ma ia sili atu le faʻamaoni, eseʻese le aloese faʻafitauli ma fesuiaʻi.

O le laugutu o le soa o le a ia faʻaosofia le fealofani ma le manuia o le olaga faaleaiga. O lou alofa i lena lava taimi e sili atu ona malosi, ma o le faʻamaoni ua avea ma ki i le fiafia.

Vaʻai poʻo le a le kisi sogi, - Faaleleiina ma faʻavaeina lelei ma faʻapaaga faʻatasi ai latou te masani ona aloese mai talanoaga ma pisinisi.

Tuafafine Fiafia e Onosai Oe - Faamoemoe gofie aso mo malologa ma fiafia.

Evgeny Tsvetkov

E te sogi atu i le matagofie o le taimi muamua e te vaʻai ai, - ia e faʻamoemoe i mea e te puleaina ma le onosai. Mo se alii faaipoipo, o se miti folafolaga e siaki mo le alofa ma le faamaoni.

A leaga le fafine sa faaeeina lona tane i se tasi, - ia faaeteete i mea taufaasese ma pepelo i le mea moni. I le vaitau lenei, e sili le aloese mai nofoaga tetele o tagata, e faʻatoʻa vagaia ai femalagaiga lautele a tagata lautele. Tele le ono ono o le gaoi po o le leiloa o mea.

Faitau atili