O le a le miti o se falelauasiga i miti: Miller, Tsvetkov, etc.

Anonim

O le oti o soʻo se tagata i se miti e mafua ai le le lelei o lagona le lelei ma le fefe i le lumanaʻi. O a miti o lona falelauasiga? E le manaʻomia le fefe tele i nei vaʻaiga, e foliga mai o se faʻailoga o se lio o lou olaga na fesoʻotaʻi i le maeʻa ai o le maeʻa o atu ai le maeʻa.

Ma o le mea foʻi lea, o le faʻanoanoa foi lea e ono faʻaalia ai le faʻateʻaina pe manaʻomia e aveese le le talafeagai ni lagona, o lagona poʻo amioga leaga. Ina ia faamatala auiliili, o le a sologa miti pea lenei faanoanoa, o le a fesoasoani tusi a le tusi alofa.

Mumu rosa

Faalauiloaina le moe o le moe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le vaʻai i lau falelauasiga - o se faʻailoga o le a le o vave ai i lou olaga, faʻafitauli ma puapuaga, o le a pasi uma faʻafitauli, o tulaga uma o le a maeʻa maeʻa. O loʻo i ai foi i le olaga a le tagata o le miti, sui o sau. E mafai ona pei o se fonotaga ma lau pele ma le talosaga a lima ma loto, o le fanau mai o tamaiti, o se faaipoipoga. Lava le falelauasiga i se miti mafai foi ona iloa foi le tulaga i totonu o se tagata. Masalo o lea ua ia sulu i ni mea loloto, e te lagona le faanaunauga ma le faʻanoanoa, o le fefe i se mea poʻo se tasi, o le leiloa o le ola faʻalapotopotoga, faʻaletino.

Mo se tamaloa e vaʻai i se miti, o lou lava fouvalega o se faʻailoga lelei. E leʻi leva ae aliali mai le au matala, o le a aliali mai i lou olaga atoa, o le a e ausia ni faʻafitauli le talitonuina i pisinisi ma maua tupe maua. E mafai foi ona maua fou fanua.

Ina ia vaʻai solo i luga o ana ie puipui o loʻo mafatia ma tagi, - o le faʻailoga o le leaga aiga. I lou aiga, ae paga lea, e masani ona fefinauaiga, e iai ma le valea ma le valea uiga, le faaaloalo, ma le le faaaloalo. E aoga le taumafai e sui lenei tulaga.

Afai o se tagata ese sa i ai i lona lava tuaoi i se miti, oe na tuu iai, ona o se faailoga leaga lea. Na auai se tasi ia te oe o se soligatulafono ogaoga. Masalo o lenei tagata mai lou vavalalata siosiomaga. I se taimi o lumanaʻi, e tatau ona e nofo i lenei tagata, e manatu leaga lava, ma e vave ona agaʻi atu o ia i gaioiga faʻauʻo. E vave pe mulimuli ane, o le a tatalaina le upu moni, ae e le tatau ona lamatia ma ua talitonuina foi.

Tofotofoina o le matua le mautonu le setete i lou falelauasiga i se miti - o se saini lelei. E le o toe mamao, o le ae maua se malaga fiafia ma le fesootaiga pele, fiafia ma uo ma isi.

Tamoe i se miti ma lou lava tuaoi - o se faʻailoga lelei. E le o toe umi ae sau o le aeʻesega o a tatou lava mea sese, o le a e taumafai e faʻasaʻo le mea na foliga mai na le mafai. E mafai ona sili atu ona lele ma se fili umi, ma le loloto o le salamo, le faʻamagaloga o le solitulafono ma le filifilia o se isi ala. Ma le isi, o se miti e mafai ona maua ai se mea manaia ma umi le olaga i le matua matua.

Pusa tagata oti

Leaga le faʻailoga o le vaʻai i lou lava falelauasiga i se faʻaipoipoga faʻaipoipoga. O lenei miti e faʻaalia ai le atoa o faʻafitauli o le a paʻu i luga o lou ulu. Afai o le mea moni ua uma ona e ofuina i luga o lenei ofu, o le a vave ona e faamataʻuina i faʻafitauli tau soifua maloloina, ma o le sili ona malosi ma tumau i lou olaga o le a faʻaumatia. A faʻapea o le ofu na e vaʻaia mo le taimi muamua, faʻafitauli ma le pele ma mea leiloa o loʻo sau. E tatau ona e taumafai e aua le faia ni faʻatauga tele ma ua faʻamalosia feteʻenaʻi ma e pele.

Afai na tanumia oe i se miti i se ofu tuai, o lea o le a le toe umi loʻu iloa faʻafitauli faʻafitauli. E te leiloa tupe ona o lou talitonu ia te oe lava pe, i le isi itu, o faʻafitauli ma lau oe lava-faʻailoga. Afai o lenei miti na maua ai se tauleʻaleʻa, o le ituaiga lea o le lapataʻiga e le tatau ona e talitonuina se tasi manatu. E manaʻomia mo le faʻaeteete lelei i filifiliga e mafai ai ona foia tulaga eseese o le olaga, e le iʻu lava ina faʻamutaina.

Afai sa e i ai i le pito i luga tuai i lou falelauasiga, ona toe faatali ai lea o faalavelave i le ala. Masalo o se malaga lea ua fuafuaina mo se lata mai lata mai o le a matautia, o iai le lamatiaga o faalavelave.

Afai e fiafia le tagata pele i le miti i le miti, ona tatau lea ona e mafaufauina le vevesi ma le faalataina mai lau paga. Masalo ona o lona le mautonu ma le malulu i fegalegaleaiga, e le mafai ona suia le tulaga o oe ma aveese faafitauli faanatinati. E tatau ona e amio lelei, sefe le screen system. O le a le isi mea uliuli i le olaga o le a muta ai.

Faʻauiga o miti eseese

I le miti a miller

Miller's Dream's Dric Press Soundly na togafitia le falelauasiga. Na te totogia faʻapitoa i le tau i lenei miti. Afai ei ai se lelei ma le la o le a maua ai le tau, o le a e mauaina se manuia fiafia, o le soifua maloloina o aiga ma e pele ia te oe ma manuia i taumafaiga uma. A pasia ou lava falelauasiga i lalo o ao ma timuga o le tau, aua lava faʻamaʻi, toilalo ma leiloa.

I le miti Hasse

I lenei teineiti puʻupuʻu ua talitonuina o lona falelauasiga i se miti na ia valoia se olaga umi ma le soifua maloloina, faapea foi ma le amiotonu ma le fiafia i le aiga.

I le miti o fugalaau

E tusa ai ma Tsvetkov, o ona lava falelauasiga na mafua ai le manuia tele o lau mataupu poʻo se faʻasologa o le falemaʻi. O sea lagona faanoanoa na tupu faapea foi o se faailoga o le umi ma le mataala.

Lima i luga o le faavaa

I le miti a 21 seneturi

I totonu o lenei miti tusi o loʻo i ai ni faʻauiga o miti ma latou lava falelauasiga:

  • Afai o le pusa ese ma oe sa faigofie ma sologa lelei, o lo oe faʻatali mo le fiafia, soifua manuia, manuia ma le manuia olaga. O le tagata maʻi e tuʻuina atu e le tagata se faʻamalologa atoatoa ma aveese o eleele;
  • Faalogo i se faanoanoaga Mati i le taimi o lou lava falelauasiga - o le faatusa o le amataga o se olaga fou. E faʻapea foʻi, o nei po e aioi atu ai ia te oe e toe aʻoaʻo atu a latou amio i isi tagata ma iʻu ai ina iloa o latou o le fili, ma o ai uo;
  • O musika fiafia i le taimi o lona falelauasiga o se faailoga o lamatiaga. E tatau ona e faʻaalia tele viapiniti ma faʻaeteete. O le mea moni faasaga ia te oe, se tasi togafiti e agaleaga.

Faitau atili