O a miti e vaʻai ia te oe lava maʻitaga i miti

Anonim

Mo tamaitai taʻitoʻatasi, o le maʻitagani o se mea taua, faʻafiafiaina, suia i lona olaga atoa. Aisea miti o le faʻalogo maitaga? O le miti miti e tele lona uiga o lenei vaʻai, faʻalagolago i lagona, o lagona ma le tiga tele o le miti na vaʻaia.

Maitaga ma se apu

Faalauiloaina le moe o le moe

Vaʻai oe lava le maitaga i se miti mo se fafine ua leva ona ou moemiti e uiga i le fanau mai o se tamaititi, mafai ona faʻaalia le iloa o lona alofa pele i se miti. Masalo i lea taimi, i se taimi lata mai sa i ai ni talanoaga ma uo ma e latalata i tamaiti, na afaina tele lou agaga, ma latou manatunatuga na faʻaalia i le auro. Mo teineiti, o fafine, o se miti o lona uiga o faigata i le olaga ma avega, o le avega o faafitauli. I se fuafuaga o le mafaufau, o se miti e atagia mai ai fuafuaga faigaluega, ma le mafaufau e uiga i mataupu e le aunoa ma poloketi faʻagaʻetia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai i se miti na e iloa mai aitaga i le uluaʻi maitau, ona folafola atu ai lea o mea fou fou o le olaga i le olaga, i le galuega, ma o lau aʻafiaga e aafia ai le alualu i luma i le atinaʻeina. Afai i le taimi e tasi na e lagonaina ai le fiafia ma le faamalieina, ona lelei lea o suiga uma i le olaga.

Afai na e miti o loʻo e i le tulaga ua i ai i le tulaga ua i ai i le tapeina, o le a ou mauaina le taimi sili ona agaalofa ina ia lava o ou manatu ma fuafuaga. Afai na e lagonaina le auala o fanau ai, sa latou fefefe i lenei mea, ona faʻaalia lea o lenei faʻaaliga avanoa na misia i le olaga moni. E le manaʻomia le faʻatinoina o ni mataupu o loʻo lepetia, lea e taofia ai le faʻamanuiaina manuia o sini.

I le tamaititi, e vaʻai mai ia te ia lava o se maʻitaga folafolaga ma le leiloa o le taʻuleleia, faʻalumaina i le lumanaʻi. E tatau ona e le talitonuina ma le faʻamau, ma le faʻaeteete e faʻatatau i uo, aemaise lava le safate o le ola. Afai e faafeiloaia e se miti miti na suia e se tamaʻitaʻi matua, ona e le o toe i ai lona faamoemoe i maʻi pe popole e fesoʻotaʻi ma le aiga. E tatau ona e faʻatonutonuina lelei i lou lava soifua maloloina, suia le tulaga ma malologa mai faigata i le olaga.

I le manava pepe

Afai e te malamalama i le miti, e te manatu o se tama, ona mafai lea ona ou iloiloina o se faʻailoga lelei. E le o toe mamao o le ae mauaina se talosaga mo se tulaga fou pe faʻaopopo totogi.

Afai i se miti na e manaʻomia se teine, ona faʻatali lea o tagata moni o le olaga moni ia te oe. Afai foi e aumai se miti a se miti a le talavou, ona laʻititi ai lea o faʻafitauli, ae matua le lelei lava. Mo se tamaitai faaipoipo, o na po na faalauiloa ai le toʻalua poʻo le vaʻaia o se alofa tumau. Suiga Faʻatupu Fai faʻataʻitaʻiga, O sea faʻavae e tusa ma faʻaosooso ma faʻaosoosoga faʻamalosiʻau. Mo se fafine o loo i ai o lona tulaga, o se miti na taʻu mai ai o mea moni na ia faamoemoeina o se tama, ae le o se teine.

Afai e te malamalama o loʻo e maitaga masaga masaga, o se ituaiga o faʻailoga o le toʻa ma le fealofani. Mo se teine ​​talavou, o moe moe o loo manino polofesa ma amio lelei, i le lumanaʻi ma le alofa ma le alofa.

O le a le miti a lau oe lava maʻitaga, pe afai e te iloa o le masaga alu? O sea miti e iloga ai se ituaiga o saʻolotoga. Mo se tamaitai talavou, o lenei miti e sili atu ina ia aveesea o faia noataga poʻo se aoga aoga aoga poʻo se mea e manaʻomia e i ai se taua taua i lana galuega. Mo se tamaloa, o miti faapena e faʻaalia ai ni konekarate lelei fou poʻo le faʻaleleia o le fatu.

Afai e te fiafia e te manatu o loʻo e mafaufauina ni vili, o loʻo e faʻatali mo le faʻaleleia o galuega, manuia pisinisi, sainia ma konekarate totogi manuia ma konekarate manuia Ae ui i lea, i se olaga patino, o le faʻamaumauga o miti ua gaoia e le cardinal o suiga poʻo le manaʻo o lagona. Ma, o le ata o le moe e ono faʻaalia ai le mea moni o loʻo e i ai i le alofa moni.

Afai i le olaga moni, o le fafine e matua maʻitaga, ona maua ai lea o le miti o lona tulaga manaia e mafai ona avea ma manuia le fanauina.

Faʻauiga o miti eseese

I le miti o fugalaau

I totonu o lenei miti tusi, vaʻai ia o le tina maʻitaga i le miti mo le taupou o se lapataiga e uiga i le taufaasese. Vaʻai ia lava i le tulaga o le fafine - i le falemaʻi ma lagona o le faʻamaualuga ia latou lava gaioiga.

I le miti freud.

O se mafaufau loloto e talitonuina o se miti lea o se fafine na te vaʻaia o ia i se tulaga manaia, o lona uiga o lona naunautaʻiga e fausia ai se ogaoga mafutaga.

Snapshot i le taimi o maitaga

I le miti a miller

I totonu o lenei miti faʻataʻitaʻi, vaʻai ia o le tagata maʻitaga faʻaipoipo o lona uiga e ono le maua ai se fesoʻotaʻiga ma lona lava ava pe le mafai ona mauaina lana lava fanau.

I le tagata paie e vaʻai ai oe i le tulaga - i le faʻasologa o le falemaʻi i se teine ​​lelei ma faamaoni.

O se tagata maʻi matuia o lenei miti faʻamataʻu. Vaʻai oe lava mo se fafine maʻitaga o loʻo nofo i le falepuipui - i se vave tatalaina. Mo se tagata na faʻamafanafana ma faigata ma faʻafitauli faʻafitauli i le olaga, o le miti o loʻo faʻamalosia ai tuusaunoaga mai faigata. E leʻi levatia le Black Black o le olaga o le a muta, ma e mafai ona e manavaina tumu i fatafata. Mo se tamaʻitaʻi o loʻo maitaga o loʻo maitaga, o le faʻaaliga o folafolaga anapogi ma manuia le agamalu ae pei o se faʻafofoʻeʻaga o le soifua maloloina.

Mo le taupou, o se miti e le malamalama i le mea moni.

E tusa ai ma aso nei miti

Ina ia i ai i se tulaga manaia i se miti, o le teine ​​na folafola le fiafia i le loto i luma, o se fafine i tausaga-soifua maloloina. Ma o se miti lea na e i ai i se tulaga manaia, tulei oe i le faʻatinoina o le fuafuaina o mea. I lenei vaitaimi o le olaga, manuia i tagata sili ona fiafia i taumafaiga sili ona fiafia i ai.

E ala i le miti tusi vinan

E tusa ai ma faʻauiga o lenei miti faʻataʻitaʻiga, vaʻai ia lava i se mea fiafia i se miti mo se fafine faʻaipoipo folafola atu o masaga i le lumanaʻi. Afai e iai se ata o se failauga ituaiga o le le faaipoipo, ona talanoa lea e uiga i le le faʻamaoni o lana filifiliga,

Faitau atili