O a miti o le maʻitaga i le freuda miti tusi, Vangi, Miller, Tsvetkov

Anonim

E te iloa, e leai lava se tasi aulelei fafine i se tulaga manaia. Ua tumu mata i le fiafia, le fatu - alofa, i alafau - o se lanu piniki, ma totonu o se olaga laititi. O le a le uiga o le maʻitaga i se miti? O a miti o le mea e maua ai le togafiti o le a maua i le faamaoniga miti.

Afai ua e maitaga, ua na o le le tumau

E foliga mai o iinei e mate mai, o se miti sili ona faʻailoga, o fea e te vaʻaia ai oe i se sima lapotopoto. Ae aliali mai, atonu e le mafua mai le maimau e le gata i le fanau mai o tamai nuanua. O le tele o vaaiga aoga, e faʻalagolago uma lava ile tele o tausaga ua mavae, o le a le ituaiga olaga e taʻitaʻi, e pei o fanau, pe o ia maua fanau i le olaga moni.

Maitaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le tina o le lumanaʻi e mafai ona aʻoaʻo ai le faʻafouga faaleagaga mo le miti, nofoaga foafoa faʻaletupe, folafolaga penefiti tau tupe ma le fanau mai o mafutaga a aiga. E i ai upu le lelei. E manaʻomia le manatuaina uma o tagata faigaluega o lenei ata ata ina ia manino ai le ata o le lumanaʻi.

Tausaga o se numera

I soo se taimi, e mafai e se fafine ona vaʻaia o ia i le miti e le lumanaʻi.

Mo teineini e ananili, e le saunia e se miti se mea lelei. Tele le avanoa e feiloai ai ma se tagata matua faaipoipo o le a faʻaalia oe le fiafia, talitonuga mautinoa. Ma e te taliaina maliega.

Lau Young Maualuga Maualuga ma le Faʻamalosi ia sili atu le poto masani, tutoʻatasi tuʻuina mai ia te oe mai le masani taliaina o tulafono faʻavae ma faʻavae. Ia e sauniuni mo le mea moni o le a le malamalama i matua o lou olaga i matua, ma o tuaoi o le a e faia se mafuaaga mo le lalagaina ma taufetuli.

O se tamaitiiti talavou o se po o se po e faaosofia ai le mamao o le plaller i lona lava olaga. O se mafuaaga lelei lea e kuka ai se ofu faaipoipo. O le tauleʻaleʻa o le a e toe feiloaʻi o le a faia ai se ofo. Ua folafola mai e le faaipoipoga le toaaga ma faauo.

Pisinisi Fafine Soul Shower ma le Junk peleue - O lenei faʻailoga o le tau o loʻo faʻaalia ai lau pisinisi lanumeamata lanumeamata. Manuia vaitaimi mo le faʻatinoina o fuafuaga ma aitia. Ua folafola atu e paʻaga paaga ma ē e talosaga tagata e teu ni tagata faamaoni ma faatuatuaina. Aua le toe maua ni tupe faʻaalu a tupe, o le a totogi e mea uma le saʻo.

Mo se tamaʻitaʻi faʻaipoipo i tausaga ua matua, e faapena foi po o le po foʻi o se mafuaaga lelei e asiasi ai i faleoloa mo matua le lumanaʻi. E le pine ae e amata ona sui e le gata le tulaga i totonu o le fale mauto, ae faapena foi le olaga atoa. Ua outou sauni e avea ma oʻu tina, ma na manaʻo le lagi e avatu ia te oe i nei fiafia.

O le tina o le lumanaʻi e vaʻaia lona tulaga i miti - o lau psycho-lagona o le mafaufau e le faʻatagaina e malolo i le po. E leai se mafuaʻaga mo le fiafia ma aafiaga, ua faʻaalia mai e le lumanaʻi le mama o le malamalama e mafai ona malamalama ma manuia.

O le fafine matua sa i luga o le au temoni - e i ai se mafuaaga mo le popole. E i ai le mataʻutia i faʻafitauli o faʻamaʻi fatu faʻamaʻi. E le mafai foi ona faigofie foi le faʻamalosiʻau o meaola. I seisi faʻauiga, o faʻafitauli o le soifua maloloina o le a tulaʻi mai i aiga vavalalata.

E oo lava i se teine ​​tuai o se tina talavou

O itutino o itutino na lagona ai le gaoioi o le pepe - Eseese, ioe, ae i le mea moni - o lenei mafuaaga e masalosalo ai. O le ae mauaina se folataiga e asiasi i se mea tau masalosalo, e sili le teena le mafai ona faʻaleagaina loʻu igoa taʻuleleia.

O isi taimi ua faʻaalia ai o le taimi e nonoa ai ma le alofa fiafia ma mafaufau e uiga i le tina.

O le manava maimoa mai lona maʻitaga mai lona tuagane laʻititi - o loʻo molimau atu lea i le popolega o miti mo lona aiga ma le manaʻo e fesoasoani i se tamaititi.

E faia e le tamaʻitaʻi matua o le faapau pepe - e tautala ai lona fefe i luma o le lumanaʻi. O le le saogalemu ma le le manuia e aʻafia ai le le mafai ona foia o latou faʻafitauli. O se vaitaimi faigata, e manaʻomia le lagolago mo e pele pe fesoasoani i se fomaʻi.

Tama, teine ​​- o le mea autu e avea ma tagata lelei

Afai e iloa e Mama - o le a iai se tama, o lona uiga o le lautele o pisinisi fegalegaleaiga ma fesoʻotaʻiga o le a i le maualuga. Sauni e auai i se tulaga fou pe maua se ofo lelei mai le faʻamalosia o faʻalapotopotoga, ma e mafai foi ona suia le tupulaga o gaioiga. O le a le auala e te filifilia, o le a faateleina ai lau tupe maua.

Afai o se fafine i le masina ua tuanaʻi na solia ai se teine, folafolaga moni o le ola puapuaga ma faigata. Faaipoipo lady sea miti - e faalataina ai le toalua. O se teine ​​- mo le fia iloa tulaga o le olaga, o le a le tele o galuega o le a faia se matafaioi poʻo le lotoleaga.

Fafine i le tulaga

Miti, lea e faʻamoemoeina ai masaga, e mafai ona iai lona uiga faʻaalia o le toʻamalie ma paleni ma le toʻafilemu. E faʻaalia ai lou malosi ma lou talitonu ia te oe lava, ua e sauni e faʻaalu uma le malosi mo le tuputupu aʻe o le tupuʻaga ma le faʻalauiloaina. O le a o mai le manuia ma le alofa i luma, i le taimi e malamalama ai i le mea e sili ona taua mo oe, ma ia faia le filifiliga sao.

Vaʻai masaga mo se talavou - ia faʻateʻaina soʻona faʻamalosi ma tiute. Saolotoga ma tafaoga fou aoga mo tafaoga faamasani, lea o le a aoga i le ala o le faatupulaia tomai.

Fai mai Trina e uiga i le alofa tafatolu i le moni olaga o le miti. O le faʻagaloina o malosiaga ma le amio mama e le maua ai le avanoa e gagau ai lenei fesoʻotaʻiga.

O le isi faʻauigaina e faʻailoa ai ni avanoa fou pisinisi. O ou manatu o le a manuia, ma mea tau tupe o le a lava e teu tupe faʻatoʻa faia fou atinaʻe.

Fiafia o Izba tamaiti. Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le lumanaʻi tina moni e faʻatusaina ai le sauniuni ma le matua o se fafine i se ogaoga mafutaga. Ua uma ona ia mauaina le poto masani, poto ma puapuagatia uma o le alofa ma le tuʻinanau. Ole taimi lea, o mafutaga vavalalata e le o tuʻuina mai e pei o se filifiliga e te fiafia ai ma fiafia, ae o se auala o mafaufauga ma faʻaauau.

Miller Decese

Ose maʻitaga o le manava na miti i se lelei faʻailoga mo matitiva, faʻaletupe faʻatupe, faʻatagaina, faʻavae aoga ma aveʻese mai faigata.

O le tamaʻitaʻi faʻaipoipo e faʻaalia ai lana le fiafia ma lona toalua ma le ola ma ia. Fanau mai se faʻaipoipoga o le a le faʻaleaogaina e ni taleni ma faʻamaumauga mai fafo.

Evgeny Tsvetkov

O le taupou na vaaia o ia i le tulaga - Faamoemoe le taufaasese ma le le fiafia. O lou le fiafia ma le talitonuina o tagata o le a taina ai se tala malie. Ia atamamai, aʻoaʻo sili atu i isi tagata sese.

Mo le moe, lea ua i ai i fanau moni i le olaga, moe i le sili atu o le lumanaʻi tina o folafolaga e sui le tagata lava ia. O le suiga fou o loʻo faʻatali mo se mafutaga ma lona toʻalua, poʻo le suiga a le paʻaga o le a musuia ai se suiga mo le lelei.

Maitaga

Yuri windo

Mo i latou e faia pisinisi, o le miti e uiga i le fua o au taumafaiga ma gaioiga. Tuu i nisi taumafaiga, ma manuia ma polofiti.

Ma o i latou e talavou ma tumu i le malosi o se faasinomaga o le faatinoga o le tina ma le loto. Ola e ola, na o le faʻamalieina o oʻu manaʻo, ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i atigi o suli.

Faitau atili