O le a le mea e tupu ai kuka i miti: Vanga, freud, etc.

Anonim

O a matou miti e sili lona uiga i le olaga: O le tatou mea taua e faʻalagolago i latou, o le aotelega o lagona. O miti e mafai ona valoia le lumanaʻi poʻo mea moni na tutupu, taʻu saʻoloto le tali saʻo i le tulaga o le masalosalo, faʻailoa le fatu moni o mea moni.

Afai e te faʻalogo i mea o loʻo taumafai lo tatou malosi e faʻaalia ai tatou, o le tele lena o le olaga e mafai ona fetuʻunaʻi, aloese mai mea sese. O a miti o le kukama? O lenei fualaʻau e eseese faʻauiga i miti. Ina ia faia le faaiuga saʻo e uiga i se miti faapitoa, e tatau ona e faʻalogo i ni faʻamalosiʻau o le miti potu.

Green Cuculs

Faalauiloaina le moe o le moe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O a miti o le kukama? O le faʻauigaina o lenei moe faʻalagolago i auiliiliga na e mafai ona e manatua i taimi o ou miti:

  • O kuka e fou ma lanumeamata - i mea fiafia ma fiafia i mea na tutupu i le olaga, soifua maloloina. A iai ai ni ou faigata i lenei laasaga o le olaga, latou te vave pasi. E faapea foi ona faatieina se miti mo se fafine faateleina le faaalia a alii, o se sami faamaaʻaʻaʻalima, meaalofa ma feʻau taua i aso. Mo le tamaloa, o lenei miti e masani ona valoia le faʻaleleia o ana mea ola. Lenei mafai ona avea o se aitalafu e foʻi mai ai aitalafu, o lea e faʻalauteleina ai le totogi poʻo se tupe;
  • Cufaumbers i le kiona - i le faitatala i tua o lou tua. O nei tala e mafai ona fesoʻotaʻi ma lou lava olaga, alofa fesoʻotaʻiga i aso ua tuanaʻi pe tuʻuina atu;
  • Fualaʻau i luga o le togalaʻau - i le Olioli i le Aiga. Mafutaga i lou aiga le ola o le a gasena pe a le mafai, o le ai ai o le a nofo tupu o le aiga i totonu o le fale;
  • Pala cuukmed - i le faʻanoanoaga faʻaiuga o lau tala. E tatau ona e faʻalogo i lou loto ma tuʻu le mafutaga e te le o faamalieina. O le a tuʻuina atu se avanoa e feiloaʻi ai ma lagona fou, sili atu 'le tuuto ma faʻamaoni;
  • O kuka samasama o se faʻailoga o le mea e te manaʻomia ai se lelei le iloiloina o le tulaga o loʻo i ai nei i le olaga, aua le talitonu i vavega. Afai e te taumafai e sili atu le talitonuina ma le lelei, o le a suia lou olaga mo le lelei;
  • Tele kukama - i le pisapisao malie ma ua leva ona faʻatali ni tagata valaʻau. E leʻi umi ae 'ona tumu lou fale i leo, olioli ma vevesi.

Tele kuka

Mo le tele auiliili faʻauiga o le moe, e tatau ona e manatua le mea na e faia i kuka i se miti:

  • Faanatinati kuka fou - i se faasologa atoa o mea matagofie, olioli, fiafia ma le faamalieina mai le olaga. O faigata uma o le taimi nei o le a faia i le taimi nei;
  • Faʻatau kuka kuka - i se galuega fou, lea o le a tele le taimi ma taumafaiga, ae o le a tauia lelei;
  • Sey fualaʻau - e faʻatatau. E tatau ona sauniuni mo tupe tele e te lei miti mo miti;
  • aoina kuka i se fale vevela pe mai i moega - i tupe tele;
  • Fofo isumu - i faʻafitauli i le olaga faʻaleaiga, talanoaga ma aiga mo agaga.

Faʻauiga o miti eseese

E ala i le miti tusi vinan

I lenei miti tusi, o kuka fou ua manatu o se faailoga lelei. Ina ua maeʻa se miti, e aoga le faʻamoemoe o le faʻaiʻuga o le alavai ma faʻalavelave, o le amataga o se tulaga fou o lou olaga. Afai na e faʻateteleina le umi, ona vave lava lea o le faʻamaʻi, ma e mafai ona outou olioli uma i le olaga.

Aoina ni kuka fou - i le totoina o fualaau faisua i le mea moni. Afai o fualaʻau o tamaʻi ma sulufai, ona leaga lea o le gaoa. Pe o fua na tele ma matagofie, e tatau ona faʻatali mo se seleselega lelei.

Afai i se miti na e 'ai ni kuka, o le a le o le a o le a le o le a o le a le o faʻamoemoeina le tamaoaiga o tamaoaiga, maua ai se tofi, o se mea e leʻi mafaufauina poʻo se faʻalavelave tele.

Lulu kuka i le po auro - lapataʻiga e uiga i le taufaasese, skling po o aitalafu.

Tuputupu ae o tagata

I le miti freud.

I lenei miti, o le kukama o le manatu o le tama amata. O le mea lea, o miti ma kukalaau o loo lipoti mai i nisi faafitauli i le olaga vavalalata. O lenei faʻauigaga o le moe popolega fafine. Masalo, o le mea moni, e te tigaina i le le faamalieina o manaʻo pe taumafai e suia lou tino feusuaʻi.

Mo alii, o lenei miti o se faʻailoga a le mea moni e faʻapea o le faʻafefeteina o ia o loʻo pepe uma lava. E leʻi leva ae iloa ai e se tagata na vaʻai i se miti e tatau ona ola ai se manaia manaia tele o se uiga faʻapitoa ma se sili aulelei.

I le miti o le umi

I lenei miti tusi, o le kukama o se faatusa o le soifua maloloina. O se miti tutusa o se faʻataʻitaʻiga o lou soifua manuia i le moni, faʻapea foʻi ma mafutaga ma le isi itupa. Lelei malosi fua i se miti mo sivaia poʻo ni tagata alofa na folafola e sili ona lelei sootaga, o gatasi i lagona.

E vaʻai i fualaʻau manogi - o se faʻailoga o le pa'ū o malosiaga. Masalo sa e popole tele ia te oe lava, o le a le afaina pe faʻafefea ona malolo.

Tipi kuka i se miti - I le misa i luga o le eleele o le lotoleaga po o se vailaau. Aua e le tatau ona e faʻateleina le tulaga o iai nei, eseʻese le mafai ona afaina ai lou soifua maloloina.

E miti mo le aiga atoa

I lenei miti, e tele faaliliuga o miti ma kukama:
  • E i ai kukama - e le fiafia i le lumanai;
  • Tumutumu poʻo samasama samasama - i le faʻanoanoa, o le faʻatoʻi o ou faʻamoemoe;
  • Aoina fualaʻau - i le manaʻoga e toe mafaufau i ai mea uma. Masalo i lou olaga i le taimi nei, o loʻo i ai taimi lelei, o loʻo e taumafai ai mo le tele o mea e le i ai i le talisapaia o lau mea;
  • Vaʻai le matagofie ma le matua kukimmm - aveese le le talafeagai ma seiva seʻi vagana manaʻoga i le lumanaʻi. E tatau ona e faʻamalieina ma le mea moni o loʻo ia te oe i le taimi i le olaga.

E miti mai le a i le z

I lenei miti tusi e tele miti ma kukama:

  • Faʻatupu tele kuka - i se maʻa tiga o le soifua maloloina o se taunuuga o le aafiaga o popolega;
  • o le masima poʻo le maʻai fualaʻau - e faʻaseseina pe a fesuiaʻi tupe i le mea moni;
  • E 'ai ni pusa ulu maualalo - i le alofa le alofa;
  • Fufulu atigi pusa palapala - i faitatala ma sailiga mo lou tua alofa alofa;
  • loimata kuka ma moega - i le fiafia o le aiga ma le lelei-tutoʻatasi;
  • Tipi fualaau faisua i salated - i le ono maua ai se galuega;
  • Saunia masima kukama ipu - e maua ai se faʻafefeteina o le iloiloga o ou faʻailoga tomai.

Mo le miti a fafine

O le ata o le miti a tamaʻitaʻi e faʻamatala ai le foliga mai o lenei fualaʻau i miti e pei ona taua:

  • Overripe poʻo le samasama kukama - o le faʻanoanoa i le lumanaʻi lata mai;
  • Auina ni pusa leaga - i faʻafitauli matuia i le faʻafefeteina o le borther mai lau paga;
  • E tele kuka kuka - i le faanoanoa;
  • Taumafa manogi lanu pipisi - i le olioli;
  • Kukama-cornishons - i meaalofa mai le pele;
  • Faʻatau i totonu o le miti fualaʻau - Ia faamemelo i ai i latou o loʻo siʻomia lou lalelei, lototele, taua taua.

Faitau atili