O a miti e fufulu miti: Miller, Hashse, ma isi mea

Anonim

O le fufuluina o se sili atu le faʻamaoni i tagata taʻitasi o loʻo tatou feagai uma ma aso uma. O a miti e fufulu i le po auro? I le tele o taimi, o le miti lea e faʻamatalaina ai se miti o se miti e oʻo mai i le taimi e leʻi fuafuaina i lou olaga. Peitaʻi, e le naʻo le faʻauigaina o ituaiga miti.

E fufulu

Faalauiloaina le moe o le moe

Mo se tele o faʻamatalaga e faʻaalia ai le moe, lea na e faʻaipoipo ai, o faʻamatalaga talafeagai uma e tatau ona manatuaina:

  • Fufulu le Alii talavou ma le vai mama - i le fono o le ola ma se paga sili, o le a manumalo i Lona Atua e faavavau;
  • Fufulu le a fufulu vai e leʻi faʻaipoipo e leʻi faʻaipoipo - i se aso manaia, lea e mafai ona faaauauina ni mafutaga ma popolega i le lumanaʻi;
  • Fufulu le tagata maʻi i se tagata - i le vave toe maua ma le faʻafouina o 'au;
  • Fufulu mama vai e palapala i luma o mata - o se lapataiga o se faiga taufaaleaga po o le maasiasi;
  • Fufulu le vai mafanafana vai - i suiga lelei i lou taunuuga. E mafai ona fesoʻotaʻi ma uma tulaga faʻatuatua ma faʻapolofesa;
  • Fufulu le vai palapala - i le maoa ma faʻamaʻi maʻi o le lumanaʻi. Mo se teineititi, o le miti e ono faʻaalia ai le amio mama poʻo le lagona o le tino. Mo se uo faʻaipoipo o le fogaaga lelei, o lenei suʻega talanoa e uiga i feteʻenaʻiga ma le le malamalama i soʻotaga ma se paga. Mo tagata fai pisinisi, moe lisi o se lamatiaga tele o mafatiaga mai tagata tauva o tagata tauva ma e le maua se polofesa faʻatali mai le poloketi o loʻo atiaʻe nei poloketi;
  • Fufulu ou lima - e aveese ai se tiute mai ia te oe lava pe faʻamaeʻaina o nisi mea taua. E le o toe umi ae lagona ai le mapusaga mai le faaiuga o le malosi ma le faigata o le olaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fufulu lelei ou foliga i miti o lona uiga o le iʻuga o le vaitaimi o le popole ma le faʻanoanoa i lou olaga. Le Taimi Taimi O Lou Mafuaʻaga O Le a Maua i soʻo se fiafiaga o fiafiaga, oa ma mea e gata ai. E mafai ona e aveese se mea e le aoga e le mafai ona iloa o se tagata.

Fufulu i se miti a se isi tagata - o se faailoga o le mea moni o le sese ma le pepelo o le fafine. Masalo i lenei miti o loʻo e taumafai e fufulu se ufimata mai se tagata o se tagata faʻapitoa. O lau faʻailoga faʻailoa mai ai le saʻo o ou mate ma lagona e uiga i le le faʻamaoni ma pepelo. E tatau ona e amio atili ma le faʻamaoni i ou lagona.

Afai e fai se miti, seʻi vagana le fufuluina, na e selu foi mai ai o ou lauulu, ma e leʻo umi o le faanoanoa ma le popole i lou olaga, o le a oʻo mai ai.

Fufuluina

Fufulu i le vaitafe po o le vaituloto i le po o auro o lona uiga o le tele o popolega e le o vave aliali mai i lou olaga ma manaʻomia tele oe taumafaiga: lagona ma tino. Afai e mama le vai i le vaitafe, ona e avea lea ma le mamalu ma le faʻaaloalo i mea uma, pe a e sauni mo faigata faigata ma faigata faigata.

Afai na e magoto ifo i le afā incipvoir (o le sami o le sami poʻo le vaitafe o le sami), ona tatau lea ona e mataala i le malulu, aua e mafai ona latou aumaia faigata faigata.

VAI O se mea e fufulu ai foliga o se tamaititi laititi i se miti o lona uiga, o le fasi mea moli ona amata lea i lou olaga, lea o le a faia le fiafia faʻapitoa ma tele le fiafia.

Faʻauiga o miti eseese

I le miti a miller

I lenei miti tusi, o le miti na e fufulu ai, o lona uiga mafai o le gaoia poʻo le leiloa o tupe, mea taua i le lumanaʻi.

Vaʻai pe faʻafefea ona fufuluina se tasi mai lo outou fale - o faʻanoanoa i le aiga. Fufulu i le vaitafe ma le fasimoli - i le manaʻoga e totogi ni aitalafu poʻo ni sala i le lumanaʻi lata mai.

I le miti o fugalaau

Fufulu i le vaitafe - i le tinoitupe tafe. I se lumanaʻi lata ane, o le a tatau ona e totogi tuai aitalafu aitalafu poʻo faʻasalaga. Fufulu ou foliga ma fasimoli ma lagona e le mama, o lona uiga le faamaluma. Afai ei ai se miti na ou fufuluina ma le vai, lea na avea ai ma le pamu ma le le lelei, ona vave ai lea ona e faia se leaga gaioiga, o taunuuga o le a suia ai le amio ia te oe.

Fufulu le vai mai le tautotogo - manuia. Afai o iina i lenei taimi na mafai ai ona e vaʻai i le la oso aʻe, ona le o lea o le fiafia o le a le o ni tuaoi. Fufulu mata o le tamaititi i le po spisy - i se faʻamanuiaga manuia o le taimi ua faʻatali umi o le a aumaia.

Afai na e magoto i le miti ma le toto, ona faʻatali ai lea o se tulaga o loʻo faʻatali se mataga i le mea e mafai ona e taumafai ai.

Fufulu vai

I le miti Hasse

Fufulu mama ma malulu vai i miti - e suia ai lou olaga, ma fufulu le kiona ma lagona ai le vave le mafai ona suia i lenei gaioiga.

I le miti o le umi

I lenei miti tusitusi, fufulu ma se fesoasoani tele - o se faʻailoga leaga. E tatau ona e faʻaeteete i faʻalavelave ma ia faʻaeteete.

Afai i se miti na e fufuluina ai se isi tagata, ona faʻailoa atu lea o oe i le manaʻo ma le manaʻo o le manaʻo ma le manaʻo o le manaʻo ma le manaʻo o le manaʻo ma le manaʻo o le manaʻo ma le manaʻo. Afai na e tupu e fufulu lavalava, i le olaga moni e te faʻaalia le tele o le le talitonuina ma le faʻaeteete.

E tusa ai ma aso nei miti

Fufulu ou foliga i se miti - o se faʻailoga matagofie o le amataga o se tulaga fou i le olaga ma faamamaina mai lagona matagofie tuai, poto masani. Afai na e tupu e fufulu ou foliga ma se vai mai se vaieli po o se tautotogo, o le a manuia uma au galuega. Aunoa ma le fefe, o le a lafo atu oe i se mea folafola mai, i lou manatu, o mea, ona o lenei olaga tulaga, laki ua faamaonia ia te oe.

Faitau atili