O a miti e ola ai isumu i miti: Miller, Vangi, etc.

Anonim

E toʻatele tagata e fiafia e feʻelaʻe ma squeamishnemish ma le fefe, aemaise lava i totonu o sui o le itupa lelei. O nai meaola laiti e leʻi fiafia lava i se faʻaaloalo faʻapitoa ma mamalu. O a miti e ola ai isumu? Miti faʻauigaina faʻamatalaina o le faʻauiga o foliga o isumu i miti i le faʻafitauli o le taimi. Peitaʻi, o le sili atu auiliili o le moe o le moe o le a fesoasoani e malamalama i le uiga moni o lau po miti.

Isumu ma sisi

Faalauiloaina le moe o le moe

O se isumu ola i totonu o se miti e masani ona faitioina ma le faʻaletonu o faʻafitauli i le lumanaʻi, lapataiina le i ai o fili ma cunning slanderers i lou siʻosiʻomaga. Masalo o le miti foʻi mafua ai foʻi le faʻatinoina o le faʻaleleia o le au talavou moni i au mataupu, faʻapea foi ma le le mautonu poʻo le le manuia le faʻaaogaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Uliuli ma le efuefu isumu i se miti - o se faʻailoga o le faʻatupuina o faʻafitauli, le lelei lagona ma faʻamaʻi i le lumanaʻi. Paʻepaʻe Paʻepaʻe - o se faʻailoga o le faʻaleleia o lou taunuuga i le lautele.

Fasioti le isumu i se miti - o se faʻailoga o le mea o le a e tuua ai le manumalo mai sina tulaga faigata. Rodents i lavalava - i le le fiafia o le va.

Afai e te tuʻimomomoina lou isumu i le po auro, ona taumafai ai lea o le fili e patu ia te oe. A le o se mea e sili ona e faaupuina ai ma faʻatauaina a latou fuafuaga.

O a miti o se isumu e tamoe ese mai le pusi? E le pine o le ae mafai ona aloese mai lamatiaga, pe a fai o le a fai e sili atu le poto ma masalomia o lou olaga.

Fafaga efuefu rodents i se miti - o se faʻailoga o le mea e tatau ona e faapalepale ma faʻamalieina e togafitia ai tagata o loʻo siomia oe. I le taimi nei, ua e amio maualuga ma tuu oe lava ile maualuga i le maualuga, ae e te manaʻomia le fesoasoani ma le lagolago. Toe lolomiina ma lau amio a tagata lelei, o loʻo e feagai ma oe mo le tuʻua mo lau oe lava le leai.

Ina ia tuu se maunu i se miti e puʻe ai le isumu - o se faʻailoga o oe o se tagata taua tele ma o loʻo auai i le mea moni. I luga o lou tauau e saili se auala e oʻo mai i le sili ona aʻafia ma faigata tulaga. Ma e aunoa ma le fefe, o le a e taumafai i soʻo se pisinisi e foliga mai e molimau atu ia te oe.

Paʻepaʻe isumu

Ina ia fasiotia le ofu po o le puʻeina i se Moustrap - i se tulaga faigata tele, o le mea moni, mai lea e mafai ona e o ese ai le manumalo.

O le Pono i Donket Desks o se lapataiga e tatau ona e aʻoaʻo ai fetuunaia i tulaga ina ia aua nei e aloese mai ni lamatiaga ma le toilalo i lamatiaga ma toilalo. Ma le isi mea, o lenei miti atonu o se faʻailoga o faʻamoemoe, o le haribringer o le manuia i pisinisi.

Faʻauiga o miti eseese

I le miti a miller

Miller faamatala le isumu vaaia i se miti o se lapataiga e uiga i faʻafitauli i le galuega pe i le fale. Masalo o le a faia e au uo ia te oe ma lo latou le faʻamaoni ma pepelo, ma o le umi-faʻatali galuega pisinisi o le a le aumaia le manuia umi ma o le a mafatia atoa.

Taumafai e fasioti se isumu ola i se miti - i se taua ma lou le atoatoa. E mafai ona e alu ese mai lenei tulaga ma le mamalu, o loo i ai pea lou lava le talitonuina.

Rodent, o ai e lafi ma tamoe ese mai ia te oe - i le le mafaamatalaina taunuuga o le tauiviga mo se mea. Masalo o le tulaga o loʻo faia ai e oe le tele o tino ma amioga amioga a le o le a le aumaia ai le faʻamoemoeina o le faʻamoemoeina.

Mo talavou valea matagofie, ola mose mo se miti, o le faʻalauteleina o faʻafitauli tetele. Vaʻai le isumu i lou lava laʻei - i le le fiafia i ai ma feteʻenaʻiga tetele ma feteʻenaʻiga i le olaga moni.

Efuefu isumu

E ala i le miti tusi vinan

O le poto e faʻatagaina e faʻamatalaina le foliga o se isumu ola i miti o se faʻailoga o lau mea lilo o oe e te le filifili e faʻaalia e faʻaali atu e latalata i tagata latalata. Ae ui i lea, atonu, o le moe na lapataʻiina ma e uiga i le manaʻomia e faʻatau oloa o le tagata muamua e manaʻomia ona o le lumanaʻi o le tau.

I le miti o fugalaau

I lenei miti tusi, o ni faʻauiga o miti ma se isumu ola e faʻailoa mai:

  • Ola mose - ia faalilolilo gasegase-tagata fesoasoani i lou siosiomaga. E tatau ona e mataala i taimi uma ina ia aua neʻi aumaia oe e fili se kiki i tua. E le mafai foʻi mai lenei miti ona faʻatusa le leiloa o le mea e pele ma ou aiga.
  • puʻe le isumu - i le faʻataunuʻuina o fuafuaga sili ona faʻatuatuaina ma lelei o lou olaga;
  • O le paʻepaʻe paʻepaʻe - o se faʻailoga o le faʻamaoni i lau ua filifilia i le olaga moni.

I le miti a 21 seneturi

I totonu o lenei miti tusi, e tele uiga o miti ma rodents:
  • White Mouse - I le Olioli, Faato Afio Mai Faasaaloga Fou I Lou Ala Ma le Fiafia i le Aiga;
  • puʻeina le rodent - i suiga lelei i le tau ma se taimi sili ona taufaʻatasi;
  • Puʻe se isumu ola - i le tuʻuina atu o se avanoa faapitoa e taui ai le taui ma sui i le ola moni poʻo le faamalieina o lou tuʻinanau;
  • Tuu le isumu isumu - o se lapataiga e te slanders oe mo lou tua. E tatau ona e matua faʻaeteete, pei o le le mafaufauina o le a faʻatalitali oe.

I le miti a Ezopa

I lenei miti tusi, o le isumu o le isumu ma manogi. Faamatalaina o miti ma lona auai:

  • O le isumu e alu ese mai le pusi - i le avanoa e aloese ai mai le leaga matuia. Aua le misia le iʻuga o avanoa e aloese ai mai mea sese ma tulaga le lelei;
  • Fafaga isumu i lima - o se faatusa o le sili atu le fesoʻotaʻiga i isi, o le e le tatau ona le agavaa. Oe tu sili atu lou ala e faʻatulaga lelei lau mea e siomia ai ina ia aua le faʻamaloloina au amioga i le lumanaʻi;
  • Pati - i le faʻatinoina o au manaʻoga sili ona faʻatalitali;
  • O le isumu o le isumu - i le le gaoia o le tagata faigaluega i le lumanai. E tatau ona ave ni faʻaopopoga o auala e mautinoa ai lou saogalemu ma, pe a mafai, aloese mai savali i le pogisa.

Faitau atili