O le a le miti a Chlery, o ana fugalaʻau ma le vitreous mataga

Anonim

I miti eseese, e eseese uiga o le a le teine ​​pele. O le moe e uiga i le togalaʻau a Chrisry e aoga tele. Afai o le Berries e fanaina, e tatau ona e gauai atu i o latou lanu, pepa ma fou.

Lautele tau

O le paranesi a Chrary i se miti na fai ai le teine ​​ua sauni mo le faʻaipoipoga. O se variā ua manatu o se faʻailoga o le taupou, latou faʻailoga foi le folafolaga o le a le faʻataunuuina. E faalagolago uma i le tofo.

Suamalie pele - o le a e fiafia i le taunuuga o le mataupu, o moomooga uma o le a vave misi loa. O fua o 'eleʻele - faʻanoanoa, faʻanoanoa. Masalo o le a paʻu'ū le faʻamoemoe, le galuega, o le a onosaʻi folafolaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Cherry laau i se miti - O loʻo i ai i aso sili ona lelei. E te faauo na tu i tagata, e alolofa uma tagata ia te oe. Faafetai i lenei mea, o au amataina amata o le a taitai atu ai i le manuia.

A maliu le laʻau aʻa, o lona uiga e tupu vave le alofa tele. E te alofa tele i le alofa, ma o lau mea e tosina o le a Mutuale. Afai ua uma ona faʻatutuina fua ile laʻau, o le a tulaʻi mai lagona fou, o lagona fou.

Feinu o le agries o lona uiga o lagona pisa. Afai i se miti o loʻo e taʻuina ai le laʻau o le Cherry, aua le faʻatalitali mo le faʻaauau pea fegalegaleaiga, alofa o le a mou ese.

Sima i luga o le laau

Moe, lea e na o ni nai laupepa i luga o le laʻau, e tautala ai lau mea leaga. E naʻo lou mafaufau i le tupe, galo e uiga ia i latou o loʻo latalata ia te oe. E manaʻomia le mataala mo oe, ae o tagata foi i tagata, o loʻo latalata i tagata, e le taumate o mea fou uma, e tutupu i le lalolagi atoa.

Vai le cherry - lelei moe. O au vasega uma o loʻo faʻatali le manuia. E mafai ona faʻaleleia lou tulaga tautupe, siʻitia tupe maua mai le Faʻalea, ma mea e sili ona taua, ina ia ausia na o oe.

Ina ia aʻe i se miti i luga o se laʻau - E le o lagona e se tasi e uiga ia te oe. E te manaʻo e faʻasese, sui. Afai e i ai se teine ​​faʻaipoipo o le mea moni, e mafai ona togi, pei ona manaʻo i ai i le pau lava le tupe.

O le chipe cherry

Rvet i se miti hipe chope - Ia mataala i tafaoga faamasani, fomai. O mea uma e mafai ona muta ai lau fiafia.

Fiafia, o le a faʻatalitali mo se tasi e 'ai e te' ai i le miti. E te le popole i le mea na e miti ai, o le a iai, o le a ou sailia galuega - o le ae mauaina.

Vaʻai i le Cherry i se miti faʻatasi ma isi Berries - i luma o le alofa ma le fiafia, faʻamalieina. O le matua vevesi e fiafia i isi - leiloa meatotino, tupe, masalo o se aofaiga tele. O taimi le lelei o le a oo mai.

O le chipe cherry

Afai i se miti e i ai sau ipu i totonu o le ipu ma ua e nutimomoia, faatali mo le suiga o le potu galue. O le a e feiloai i se tagata o le a fesoasoani ia te oe, fofo le tele o faafitauli. Ae aua le galo e uiga ia te oe, e atili ai le manuia o le a faalagolago ia te oe.

Green, liligi gofie

Faʻataʻitaʻi le cherry i se miti tofo? Afai o ia oona, ua e taufaamatau i maʻi, faʻafitauli. Aua le faanatinatiina, mafaufau e uiga i ou tali uma.

Green Berries - OFF LE OFF OCK, na toe faafoi le mea na gaoia. Liligiina o sitiseni - lotoleaga. E te manao e faaleagaina. Sauni mo se taimi umi e maua ai le faamasinoga.

Cherry lanu

  1. Green - Manuia, fesoasoani uo, poto masani.
  2. Uliuli - O le taufaasese, faifeau, pepelo lou pele. Ia tuusaʻo, faʻailoa lou manatu.
  3. Mumu - Alofa, Faamaoni, Talitonu.

Miti faʻauigaina Gustilev Miller

Afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi le miti o Miller Gustar Josv, lea:
  • Meaola a Cherry - E te Faamaoni ma agalelei, e lauiloa faafetai i nei uiga;
  • Matou te 'ai Beer - Maua le mea na e miti ai: o se mea fou, alofa;
  • O Bleble Berries - i luma o loʻo faʻatali mai.

Miti Skynik Z. Freud.

O le faʻataʻitaʻiga pele, ufiufi i fugalaʻau paʻepaʻe o kiona, - o le a e maua le alofa tele. E tele laʻa le laʻei i luga o le laʻau - o le foliga mai o se paaga fou, o le saoasaoa o le atinaʻeina o feusuaʻiga. O le a e faamalieina i tagata uma.

Telegese cherry faatusa o le faanoanoa. Faagalo taimi ua mavae, i luma atu o lagona fou.

Miti faʻauigaina faʻauiga ua leiloa

E tusa ai ma le miti a Miss Hasse:
  • Sima i bluemom faatusaina lelei le manuia, e leʻi mafaufauina e leʻi mafaufauina o le taunuuga;
  • Lulu i luga o se laau - faatau se fale;
  • Lola fusi - fiafiaga;
  • E i ai ni pamu - aua le miti o le le talafeagai, iloilo ai ou tomai;
  • Cherry fugalaau - fiafia i ou tafatafa.

Miti faʻauigaina mo le aiga atoa

Manumalo o Cherry

Miti, o fea lava e te vaai ai i le togalaau ma 'ai eseese maele ituaiga o sikaipale, fiafia. O le a e manuia, lauiloa. Ae ina ia 'ausia lea, avea ma tagata o le toʻatele, ua faʻanoanoa tele, faʻalogo lelei i tagata. O le miti e mafai ona avea o se maliega lelei pe faamasani i se tagata manaia.

Tusi a le Miti

Cherry Dream - Tausia o au tino gaosi totoga, e mafai ona e filifilia. Kuka Kerry - e te lagona le leaga i isi. O le a le taitai atu ai i soo se mea lelei, naʻo le faʻafetauiina o le tulaga o mea.

Alofa miti

Afai na e vaai i le cherry i se miti i le taumalulu, o le a e le fiafia ia te oe, o le mafutaga i totonu o le aiga o le a afaina ai ma lau pele. O le mea leaga o le alofa e faʻaliliuina atu i miti o loʻo tupu ai e se tasi le kerry.

Tele, suamalie suamalie o se uo fou, alofa. O le alofa o le a tumau le le aoga pe a e 'ai beries ma matapeʻapeʻa.

Bol chalote poʻo cherry jam - amio le pulea o le mea moni. Suiga i fegalegaleaiga ma se paʻaga, e tatau ona e amio ese ai, a leai e i ai se lamatiaga e nofo ai naʻo ia.

Sasaina Cherry Commox - Fiafia: Alu i le paka, i luga o mea na oso ai, asiasi i le tafaoga, pati. Faʻafeiloaʻi le sua faʻafefiloi i lavalava o lona uiga o se tuʻuaʻiga sese i gaioiga faʻasolitulafono.

Faʻavasega ma le fiafia o le pamu ma singries, maua ni oloa suamalie - maua le faʻamoemoe mo le faʻataunuʻuina o miti. Afai o le faʻagasologa o faʻataʻitaʻiga e ita tele, o le paluga alu i le curve ma le leaga, faʻatali mo faʻafitauli. E le mafai ona faʻataunuʻuina le faʻaipoipoga pe o le a oʻo i lau auala o le a faigata ai ona faʻatoʻilaloina.

Faitau atili