O a miti o le ani i miti miti: Miller, etc.

Anonim

E talitonu o loʻo atagia mai a matou miti e o matou agaga, popole ma le fiafia ma le fiafia matou te mauaina, poʻo se faʻailoga e sili atu pe leai foi i le lumanaʻi. O a miti o le ani i se miti? Tele taimi e masani ai, o loʻo fesoʻotaʻi ma matou o loʻo fesoʻotaʻi ma matou ma se talitonuga le mautonu, mai poʻo fea e te manaʻomia ai le sailia o se auala i fafo. Peitaʻi, e le naʻo le faʻauigaina e maua ai se ata miti. O auiliiliga o le tatou miti o le a uunaia, lea o se miti a le lalaga.

O le asitaga

Faalauiloaina le moe o le moe

Teine teine ​​e leʻi faʻaipoipo e auai i se miti i se miti faʻamaonia se manuia faʻaipoipoga i le lumanaʻi, faʻamaoni ma le fiafia ma lona afa lona lua. Afai e miti o se pulou na miti, ona mafai ai lea o le gafatia aiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Taua tele o le a le oloa na e faia i le po auro. Mai lenei tele faalagolago i le faʻauiga o le moe:

  • Laʻei le faʻaʻaisa o le Scarte - o se faʻailoga o lou masani aulelei;
  • Pulou - e faʻasusu i le lumanaʻi lata mai;
  • Jumper - ia faamasani i se tagata malosi o le a suia lou olaga;
  • booties - i se mea fiafia i le mea moni;
  • CARDIGAND - i le malaga fiafia na e faatalitali ai mo se taimi umi;
  • Totini - i se auala umi. Afai i se miti e te togi e lua tutusa totini, ona iai lea o se avanoa e feiloai ai i lou taunuuga i le faigamalaga;
  • I le puʻeina - i se faʻatalanoaga pisinisi pisinisi, lea o lou lumanaʻi manuia e faʻalagolago i seisi ituaiga;
  • Pulou - o se faʻailoga e tatau ona e tausia lou soifua maloloina;
  • Scarf - o se faʻailoga o le mea o se mea e mafaufau i ai se tasi ia te oe, ae e te le maitauina sese lenei tagata;
  • sulu pe laei - e fiafia;
  • Seli - i le mafanafana ma le fealofani i totonu o lou fale;
  • sikafu - i le foliga o se tagata malosi i lou olaga;
  • Faigofie - o se faʻailoga o se tasi mai i lau pele e manaʻomia tele lau fesoasoani. Ia faamatala lelei i lenei faailoga, aua o loʻo e mafai ona foʻia faʻafitauli o tagata taugata.

E tusa ai ma miti, vaʻai le lafi ma ninii i le po i le po o Greenses - i le lelei. O se fafine i le faʻaipoipoga e faʻafiafia ai e se miti e le le mafai le alofa ma le le mautonu i totonu o le fale. A faʻapea na aumaia se miti tutusa ma se tama talavou, ona oʻo mai lea i le lumanaʻi o loʻo ou sailia se uo ma teine ​​alofa ma aulelei o le a suia lona olaga. Tamaʻitaʻi, o se miti na folafola mai se afiafi toʻafilemu, mafanafana ma malu afiafi siomia e le pele ia i latou.

Kut i se miti, ae o le taimi e le maina ai le mea e leai se le amanaiaina o le iʻuga o lana galuega. Peitaʻi, e le o se mea manaʻomia le faia o ni faʻaiuga, e mafai ai ona liliu atu i le manatu sili atu ona faʻaalia.

Lalaga

Laina Woon Linlen Pese - O se faʻailoga o le mea moni o le lumanaʻi o loʻo faʻatalitali i mea moni ma le mama sootaga, o filo o tagata o tagata o loʻo siʻomia oe.

Afai i le po o vasese na mafua ai ona e gase le mea, ma se isi tagata, e vave lava ona i ai le mafutaga ma lenei tagata. Masalo, o le a aumaia le talanoaga le tele o mea matagofie ma le fiafia.

O le lalagaina ma curves i se miti o lona uiga le tumau le le tumau i au mea. Masalo o nisi o taimi o le a le maua ai le avanoa i le vave ona faʻataunuuina le galuega fuafuaina. Peitai, aua le popole ma le pa'ū i le agaga, o mea uma o lou taimi.

Afai o lou tinamatua poʻo le tina o le taʻele o le pele i se miti, ia o oe moni o loʻo e faʻatuatuaina e faʻatuatuaina. I lou siosiomaga o loʻo i ai le tagata o le a taunuʻu i taimi uma le laveaʻi. Ma afai o le afu o se tagata fai mai i le po o le O le po o Gressses na nonoa mo oe, ona iai lea o le malosi i lou olaga. O tamaloloa e pei o se miti mulimuli e faamasani i se tamaitai talavou manaia.

O le ata i le mea na faia i le tele o auala. E fesoʻotaʻi saʻo i lou mafaufau. O se teuteuga faigofie i luga o le le faigofie o le fatu, ma ua lapataʻi ai e le itu faalavelave o faʻafitauli o le soifua maloloina, tele tele galuega. I lea tulaga, e aoga le taofi ma avatu ia oe lava i se taimi malolo ma le toʻafilemu.

Afai i le miti e te lalaga ma lanu uliuli, ona i lou agaga e tele naua mea leaga ma lagona, lea e tatau ona aveese. O filo pupula e talanoa e uiga i au mea taua, ma malamalama - e uiga i le vave fiafiaga gofie. Oʻai eseʻesega o filo manifinifi i le faagasologa o na o le o natia ua lapataia e ni misa ma feeseeseaiga ma e pele. O le mafuaʻaga o le finauga atonu o se tamai fagafao le malamalama, e tatau ona e tuʻua le tulaga ma aua le tumau i lau solitulafono.

Afai o se miti ma le laʻei na aumaia ai lou fiafia, o le a ou maua se mea manaia mo oe lava. Ma afai o se miti, na e taumafai ai ma le musu, sosoo ai ma le mea moni, e tatau ona e le fiafia lava i au mataupu.

Faʻauiga o miti eseese

I le miti a miller

I totonu o lenei miti tusi, o se miti tutusa mo se fafine o lona uiga o le fealofani ma le mafanafana i totonu o se fale e manaia uma tagata. Auā o le sui o se ituta malosi, o le po auro i le faleʻoloa o le la, o lona uiga o le alu i le ala saʻo i se fuafuaga faʻapolofesa, tamaoaiga i le lumanaʻi.

O le vaʻai vaʻai i le miti i se miti mo se talavou o lona uiga o le faanatinati, peitai o le faʻaipoipoga lelei.

E miti mai le a i le z

O lenei miti tusi faʻamatala se miti ma le lalagaina o loʻo mulimuli mai:

  • vaʻai lalagaina - i le Kozu ma le lalolagi i totonu o le fale, o le faʻaalia o le toʻalua, faʻaaloalo ma alofa o lau fanau;
  • le lalagaina i luga o le failauga - i le faiga o se vaitaimi ofoofogia i mataupu;
  • lalaga i se miti i se teine ​​talavou - i le taimi lata i le lumanaʻi e faʻaipoipo ai i se tamaloa faʻanoanoa ma le amio lelei;
  • litit totini pe totini tino - ia maua tupe;
  • rait scarf - ia lelei;
  • ʻau mimiti - i tala le lelei, e mafai ai ona e tosina atu;
  • Tape i lalo o le lalagaina - i se malaga fiafia i le lumanaʻi.

Lalaga

E tusa ai ma miti a le aiga

O miti a le aiga e faamatala ai se miti tutusa i isi lomiga:

  • E te koni i se miti - ia manuia i mea;
  • عرد o ni ie - O se faʻailoga o lou poto ma le onosai, lea e taʻitaʻia ai i se sini faapeʻia;
  • O le Broat Crochet - o se faʻailoga o loʻo e te le sailia ni auala faigofie, e ui ina maua ni avanoa faʻapena;
  • Vaʻai pe faʻafefea o isi ona faʻailogaina isi - i faʻamataʻuga, fefaʻatauaʻiga ma popolega o le lumanaʻi. O sea miti e mafai ona lapataia ai oe e uiga i le tulaga le fiafia o le a e tatau ona ou tusia;
  • e fesoʻotaʻi mea - ia toʻamalie ma fuaina le ola faʻaletino;
  • O le kolisi masini - i le taimi fiafia o le fuafuaga o le fuafuaga. O lea miti e iloa ai le alofa mutimutivale o le pele.

Faitau atili