O a miti o le miti a Wan Schody, Miller, freud

Anonim

O miti e masani ai o loo i ai ni faʻailoga laiti, i luga o le faavae o le mea e mafai ona faʻamasinoina ai le lumanaʻi. E le o uiga uma o mataʻitusi ia malamalama, ae o le miti taʻitasi o loʻo iai se mea e sili ona tupu o le a le sili atu - e le lelei. I lenei tulaga, e mafai ai ona faʻalagolago i le lagona i totonu lea e seasea faʻatilo i se tagata. Taʻitaʻi e ala i le feuiaiga ma suʻesuʻeina le faʻauiga lautele o mataʻitusi, e mafai ona e faia se manatu pe o faʻamoemoe ia te oe i le olaga moni.

O se tasi o nei uiga o tupe siliva. Afai latou te aliali mai i se miti, e manaʻomia le taumafai e iloa o le a le uiga o lo latou uiga i lenei mataupu ma o le tele o le miti lea.

Tupe siliva

O a mea e mafai ona fai

Aua le faigofie ona iloa le mea o loʻo taumafai e taʻu atu ia te oe ni miti siliva. Muamua o mea uma lava, latou te mafua ai ona lelei le tamaoaiga. Ae o tupe e faia i le 'apamemea, siliva poʻo le auro e mafai ona avea ma se isi o le alofa o le a aliali mai i lou olaga, lelei galuega poʻo isi mea fiafia tutupu. I se tasi itu itu, e mafai foi ona latou manatu o le oa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E uiga i se miti, lea e iai tupe siliva, e manaʻomia le faʻamasinoina o a gaioiga o e o ma oe ma o le a le ituaiga oi latou. Tupe Miti i le ivasefulu mataupu mai le selau oconic, ma pe a taumafai e mate poʻo le a le taimi e maua ai le lumanaʻi lata mai pe maua se tali faigata. O le iai o ia faʻamatalaga e faigofie ona fetuʻunaʻi lau amio ma 'ai faʻaiuga lelei i le lumanaʻi.

Afai e te gauai atu i na miti na na o oe na ona mafaufau i tupe siliva, ae le i ai ni gaioiga ma latou, ua ou mafaufau lava ia latou ituaiga. O tupe auro auro o se faʻailoga matagofie lea, folafolaina manuia ma fiafia, ola mama ma le le lava o faigata ae le o ni faʻafitauli.

Tupe siliva e folafola mai le miti o le a lelei ia te ia. Oe mafai ona amata saogalemu le folasaga o se poloketi fou, ia faʻatino uiga moomoo moomoogia, manatu. O le moe ma le 'apamemea apamemea e masani ona atagia mai e le galuega e te faia e maua ai se faʻailoga lelei. I le taimi o lana galuega, o le ae lagonaina o lau galuega e aoga ma talafeagai. Lagona lona auai i le tulaga lautele, aoga i isi, e lelei lava.

I se miti, e mafai ona e iloa tupe tuai na umi le leiloa tau ma aveese mai le fofo. E tatau ona latou iloiloina o se faʻataʻitaʻiga o le lelei o le poto masani, lea e le o vave mai ai o oe. E taua le mafaufau i lenei mea ogaoga e mafai - o le poto masani e le aoga.

I le miti o se miti o se mea e faʻaoso, o le mea moni e mafai ona e ola ai o lenei mea na tupu o le tele o loimata. Ae e le tatau ona e fefe muamua - e le o se mea masani. O nisi taimi o loimata na fesoasoani i le faʻasaolotoina o lagona, pe a mafai ona e manava fua mai.

O le tele o tupe siliva o le fiafia ma tamaoaiga ua e manaʻo ua e manaʻomia ma ua tatau. Ua tuua oe e sina mea e te faʻatali mo lenei faʻailoga.

O se tamai tupe siliva e vale e toe faʻatumu ai le aiga.

Anamua, rare tupe siliva - o se faailoga matagofie. O le a maua se avanoa lelei e maua ai se poto masani matagofie ma seasea poto. La latou lisiti e mafai foi ona manatu o latou oa.

Miti ma le gaioiga

E le masani i miti a le mafaufau, vaʻai i ni gaioiga ma tupe siliva e mafai ona faʻapea. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te avea se siliva siliva o se meaalofa, sauniuni mo le mea moni o le a taumafai oe e se tagata moni. E taua lona malamalama ile le o se tagata afaina o se tulafono le faamaoni.

Fetufaai au tupe - E le o toe mamao lava o le a e misa ma se tasi. Faʻaliliuina mai le lima i le Rool tupe - i le maeʻa maeʻa o le mataupu.

Maua ai tupe faʻaalu e faʻaosofia ai le avanoa e fiafia ai ma malolo mai le masani i aso taʻitasi. Masalo o le a taugata, ae o le a manatuaina mo se taimi umi.

Tupe leiloa i se miti Forest Rewarde tupe maua. Aoina se faʻailoga - e maua ai le laki manuia i le laititi ae manaʻomia. O le a mou atu ma faigata o le a mou atu, o le a aliali mai le manuia. O le faataapeapeina i se miti, o se faʻailoga i luga o le fola ua folafola atu e i ai le leai se aoga o malosiaga i trifles.

Tupe siliva

Faʻauiga mo miti a Miller, Vanga, freud

E tusa ai ma le tala a Miller, suʻe se tupe i luga o le auala o lona uiga o le soona popole ma faʻafitauli. Afai o le alofilima o le miti o se tagata ese, o faaeaga o uʻamea uʻamea, o mea sili ia e avanoa e matala ai i le mea moni. Afai e te leiloa tupe mai lau taga i le olaga moni, o loʻo e faʻatali mo faʻafitauli. Tupe siliva - i misa po o le maota o le aiga. O le auro o se faʻailoga lelei lea, ma folafolaga lelei.

E tusa ai ma Freud, o tupe o le faʻailoga o le masani ai o olaga ma mea lilo faaletagata. Faasalalauga uamea pine i le itu taumatau ma le agavale lima-malosi-malosi luga. O le tagata na te faia ia gaioiga i se miti ua sauni e auai i se fesoʻotaʻiga vavalalata ma toetoe lava o soʻo se tasi o le a manaʻo ai. Alu mai se tasi i le ituaiga o tupe siliva - o se faʻailoga o le leai o se faiga feusuaiga ma le vevela faaleagaga. Leiloa ana tupe - taufaafefe, le le lelei, mafutaga leaga ma le isi itupa.

I le ata o le miti, VANGI RASE na o le Standy ma Pety Tagata o loʻo auai i le faitauina o tupe i se miti. E tuʻuina atu i se tagata tupe - tupe teufaafaigaluegaina o tupe ma taumafaiga e ausia ai le faʻamoemoe manaʻomia. Maua ni tupe siliva mai se tagata e le masani ai ia te oe o lona uiga o le Sounva talanoa e uiga ia te oe o le lelei ma agalelei uo. Punou ma liusuavai tupe siliva - i le leiloa ma ogaoga tulaga tau tupe. Aua le manaʻo - i luga o le le tusa ai, taumafai e manatua isi faʻamatalaga o le moe. O le a fesoasoani lea i le sauniuni mo ni faʻafitauli faʻalavelave. Atonu o le iloa e uiga i le lata mai o le a sau mea tautupe, e te le faia ni faʻatauina tele ma faʻamautu ai oe mai le faʻaleagaina.

Tupe tuai

E masani ona totogi i se miti - o se faʻailoga matagofie. Ia mautinoa i taunuʻuga lelei o mea tutupu, ona aumai ai lea o oe le tele o mea lelei, le faʻatuatuaga ma tele le laki.

Faitau atili