O a miti o miti a Freud, Vanga, Miller

Anonim

O le a le isumu? Pei o se isi lava moe, o faʻaaliga ma le auai o isumu e masani ona faia ni tulaga ese e manaʻomia ai le mafaufau e faʻatatau i faʻamatalaga o le moe.

O le isumu e mafai ona galue o se osofaʻiga o faʻafitauli laiti, le au faʻamalosi tino, popole, popole. A iai le tele o faʻafitauli laiti e manaʻomia ai filifiliga ia te oe i le olaga, aua nei e faateiaa i le i ai o rodents i ou po.

Fale moei

Mai le lanu, o ituaiga o roday e ono faalagolago i le faʻauiga o le moe. E tatau ona ou talitonu i miti e mafua ai le taua o ia miti, e tatau ona faia tutoʻatasi. O le tala malie e le o ni miti uma - atonu o lou mafaufau o le mafaufau e atagia mai ai le ata vaaia i le ata.

O a ni miti uiga ma isumu o lanu eseese

Rodents o efuefu lanu - o se faʻailoga o le le mautonu. O le foliga mai o latou i lau miti o lona uiga o le fefe lilo, faatalitali mo faalavelave. Afai o le efuefu paʻepaʻe i se miti o oe, e toʻafilemu lou olaga ma filemu, e leai se suiga. Atonu e masani ona e manatu e leai se tasi e matauina au mea e fai. I le olaga e faʻasaʻo ai le tulaga, e mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi le tafaoga faamasani pe faia ni uo fou, atonu, i lou taimi avanoa e mafai ai ona avea oe ma volenitia.

Miti ma le auai o se lanu uliuli lanu e uiga i le tutusa o manu - Le le atoatoa o le miti, o le leai o se suiga i lona olaga masani. E masani lava, o se faʻaaliga o se vaʻaiga faʻatauaina ma tauemuga, o le mea moni lea o loʻo tatalaina tagata i tua o le la.

Paʻepaʻe Paʻepaʻe i se miti - O le faʻatauvaʻa, Gagarp, tufatufa mai e se tasi mai le auala lata mai. O lenei miti e tele na lapataia ai le toʻalua poʻo le faʻafuaseʻi ona auai i le ala o le le faʻamaoni. Afai na e miti i papaʻe papaʻe, atoa le toʻafilemu, tumu ma e mautinoa lava i le olaga, o se manuia tele lea - o lau faʻaipoipoga e fiafia i ai.

O le lafu o isumu, o le a le mea latou te miti i le tele o aofaiga

E tusa ai ma le tele o taimi o miti, e tele ai le tele o le isumu o lona uiga taua ma intersabs, fiaaai, mala. O le tele o fasi maile lea na feoaʻi solo i totonu o le potu, ma le filemu tele o le vaʻaiga, o lona uiga o le tele o manatu laʻititi laiti - pe a tau faʻauigaina le miti i lenei uiga. O le isi mea taua o le faʻaaliga o le tau aoga i totonu o le Fuafuaga Faʻaletupe. Afai o lenei taimi e i ai sau finauga tulaga ma tupe, moe ma le tele o tamai rodents o se lelei lelei.

Tele o le MySellkov

Maliu isumu, pue isumu

O le isumu oti, na faia ia te oe, o se taulia o faigata i fuafuaga tautupe. O aʻafiaga o nei faigata e mafai ona faʻateʻaina, ae o le faigata foʻi. O le moe e mafai ona popole i le alu atu i le alu atu i mea le lelei mea le fiafia i le aiga, e faʻatatau i Seaă i uiga, misa ma tamaiti, taivafiga ma tamaiti, taigafisa.

Afai e te miti, a o e faʻapipiʻi se mustrap, o lona uiga o lau pisinisi ma tuʻusaʻo. Saili se fofo i soʻo se faʻafitauli mo oe o le a le faigata.

Isumu, fasiotia pe puʻeina ma le mososetrap, atonu o lona uiga o le ala i le auala i le mea moni o le a manaʻomia le faʻateleina o le lototele ma le malosi. I le tele o tulaga, o le moli na fasiotia e se miti, o lona manumalo i le tagata le auauna le auaunaina atu. Fagota o roodent mo le lelei o le faafiafiaga o le ono mafai ona maua i se tulaga valea. O le mauaina o le auala o lona uiga o le itu taumatau filifilia e ausia ai le sini.

O le isumu na maua i se miti o se faʻailoga o le polofiti i le faatoaga, masalo ia avea ai se meaalofa poʻo se faʻamanuiaga manuia. Le lautele o le isumu ina ia mafai ai ona puʻeina o ia - o le puipui e faʻamoemoe. Afai o manu na potopoto ia oe i se taumafaiga ia Arthher, i le fale ma e tele ni ou faʻafitauli e manaʻomia ai fofo. O le isumu, na mafai ai e oe, o se faʻailoga o le taui ma sui o le taui ma sui o le tauimasui poʻo le ofo.

Faʻauiga i miti eseese

E ala i le miti o Miller Mouse o loʻo i se miti i le faʻafitauli i pisinisi ma le ola o le tagata lava ia, e le faʻateʻaina mai le taufaasese mai tagata ma iloa lelei. Rodent nofo i luga o ou lavalava lapatai o le scandaly faalavelave ma lou auai. Mo se teine, o se miti o lona uiga faalilolilo mea lilo-mafaufau.

Miti miti Fread Jews o miti ma ia o le mea e faʻaosofia ai le moe o le moe ma fili o loʻo taumafai e faʻalavelave i au mea. O Tina o le ola i le mativa, toilalo i mea, leaga sootaga i le va o seleulu, le le usitai o fanau.

E tusa ai ma le miti a Vinga, e tele le laka o le a le faʻailoga o meaʻai o le a 'aʻe i le lagi. O le moe ma le i ai o isumu mai le Aso Gafua i le Aso Lua o se mea lilo o le a e nana ai mai le pele. E sili le taumafai e tatala ia te ia, aua o le faasolosolo malie uma ona manino.

I le Miti o le faʻauiga o Evopa e uiga i le Mēʻasu, ua taʻua o se faatusa o le agaalofa ma le mafaufau. I se miti e mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona sola ese le isumu mai le pusi, "fautua mai o le a mafai ona aveesea le lamatia. Fafaga ofu i lima - masalo ua le o toe mamao atu lou fesoasoani. E le gata i moli faigofie-manogi, ae o le vaituʻai foʻi e mafai foʻi ona faʻasaga i se mea faʻafiafia. Ina ia vaʻai i le pale i le taimi o le hunt - o se sili sili ona lelei o loʻo taʻutinoina le manuia i fefaʻatauaiga, faʻaaloalo i le tino ma le fiafia i le miti.

O le Heim Story Yuri Paloo (Paʻepaʻe Magea) finau e miti ma le isumu - Harbing lamatiaga. Faaeteete i le le aoga po o le le fiafia tafaoga faamasani. Isumu fagota - polofiti pe manuia le faʻatau.

Pati

Nostradamus i le miti a le miti o le tagata faatau o le taua, tagata fiaaai, Mora. Maliu rodent - i mea matuia faigata. O le lafu o volatile muce i se miti - o se mea leaga tele, o le a ou tatau ona ui atu. Fafafa o faga ma lima - O le manaʻoga e aoina uma le onosaʻi ma le faʻaalia e puipuia ai mea na tutupu ma lamatia mo oe.

Faitau atili