O a miti fou pepe teine ​​i miti

Anonim

O se faʻailoga fiafia, pe a fai o le miti a le teine ​​fou e maloloina ma matagofie. E masani lava o se faʻaaliga o le faʻalauiloaina o suiga lelei pe manaia tele. O le miti o le fanau mai o le pepe e masani ona fuafuaina e pei o se faʻailoga o le amataga o le suiga o le fiafia suiga ma le manuia, o le a faʻatasi ma au taumafaiga uma. Ae e iai isi faʻauiga - Tatou saili poʻo a miti fou a teine ​​fou. O le tali i lenei fesili o le a faia ai se ata miti.

Pepe i Pink Planket

Aisea o le miti fou teine

  • Muamua o mea uma lava, moe o loʻo faʻatusa mai ai se iʻuga lelei o se pisinisi le fiafia, manuia i galuega ma isi mea.
  • I se miti, auai i le fanau mai o pepe - faatali mo le fiafia ma le olioli.
  • Mo se teineitiiti, o se miti tutusa o lona uiga o mea malie, itu, siva po o aafiaga o le tina ona o ia. Taumafai e faʻatapulaʻa oe i manaʻoga.
  • Ina ia vaʻai i se teine ​​fou fou ma teu o ia i ona lima, toʻafilemu pe o Tauba lona uiga o le moni olaga o le ae manaʻomia mo faʻamalosia mea taua. O se tulafono, o se mataupu lea ua tolopoina mo se taimi umi lava "mo taeao" ma mulimuli ane galo. Ae e i ai le avanoa e le lava le malosi o le tausiga.
  • Fafaga le pepe fou i le miti - faatali mo le faʻafitauli, ae ia e toʻafilemu, aua latou te faʻamutaina mo oe.
  • O le taʻele o le teine ​​o lona uiga o le a e mauaina le sili fofo i se faʻafitauli patino. Ma afai na o le teineititi na faʻaali mai i luga o le malamalama, o le a ola maloloina, o se faʻailoga lelei tele lea.
  • Savalivali ma se fou fou i se miti - o loʻo e faʻatali mo se mea e leʻi mafaufauina poʻo se fonotaga, o le fea o le auala e fesoʻotaʻi ai ma le auala.
  • Afai i lau miti na e mafai ona leiloa le fou - faʻatali mo le mafuaʻaga mo le uiga o lou olaga i le mea moni.
  • A oʻo i se miti na e vaʻai i se tamaititi a se isi i ou lima, o lona uiga o se tasi e faʻaaogaina oe, faʻapupula ai le faʻamoemoeina, ma mo mea sili ona manatu faapito.
  • Pa'ū i se miti pepe - faatali mo le toilalo i au mea.
  • O se tina faaipoipo, o se miti e ese mai le fanau mai o se tama teine ​​poʻo se faʻafitauli e ono o ia poʻo se sui o lona aiga.
  • A faʻapea o le miti fou o le teine ​​o le miti, e tatau ona e sauni mo tamaiti o loʻo vave ona fanau. I lea tulaga, e le mafai ona sili atu mo se fesoasoani i se fomaʻi agavaa e mafai ona vave foia le faʻafitauli. I mea uma, ma le fesoasoani o le moe, o le le iloa o loʻo taumafai e taʻu atu ia te oe e i ai se mea sese i le tino ma le maualuga o le miti e tele le miti.
  • Tausisoifua se teine ​​fou - faatali mo le taufaasese o le sili ona taugata tagata.
  • Vaʻai le fanau mai o se teine ​​mataga i se miti - Faʻaeteete i le leaga.
  • Se faʻailoga leaga - e vaʻai ia te oe i se miti, ave le pepe maʻi i lima. O lenei miti e folafola ai le faanoanoa, puapuaga ma le popole.
  • Afai o le pepe fou o loʻo tagi i se miti, o au taumafaiga i le igoa o se mea o le a muta.

Tamaitiiti i lanu

Miti faʻauigaina: Le teine ​​fou, o le a le mea e sauni ai?

O le miti lea na tagi ai le taʻele fou, moemiti o le faʻaleagaina, faʻanoanoa ma le le fiafia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o le teine ​​fou fou i se miti sa i popo ma susu le susu susu, i le mea moni, o loʻo e faʻamataʻu i le faʻamaʻi.

Afai o le teine ​​fou pepe ua palapala, o le faletua o le aiga, na le mafai ona faʻatali mo oe.

O le tagi tele i se miti e tele lava o se faʻailoga o le lumanaʻi, le poto, popole ma le popole.

O le a fiafia i ai o se miti lea e te maua ai le tala fou e uiga i le fanau mai o se teine. Na ia folafola mai se tau feuiaiga poʻo se galuega talafeagai lelei.

Mo se teine ​​faʻaipoipo, o se miti e mafai ona taʻua o se valoʻaga o le lumanaʻi, faʻapea foʻi ma se faʻafaigofie o aiga.

Teine

Isi faamatalaupu

O le a le mea e taʻu mai ai e le pele e taʻu mai le mea lea e uiga i lenei mea?

Miti Miller

E tusa ai ma le tala a Miller, vaʻai le pepe i se miti o lona uiga o le faʻamoemoe mo se mea. Afai o loʻo tagi le teine, o le moe o loʻo faʻalauiloaina le mafaufau, atonu e fesoʻotaʻi ma ou pele.

O le faʻatoʻaga i se miti e le usitaʻi i se mea leaga i le olaga, ae o le mea lea, o se manatu o se faʻailoga fiafia, olioli poʻo le manuia i mea. O le teine ​​i se miti o le a aumaia ia te ia suiga lelei i lou olaga moni, mafaufau ia latou se ituaiga o le taui.

Miti Vangu

O le miti Aoao faʻamatala o lenei faʻanaunauga o le faʻaalia o ni faʻafitauli laiti.

Afai e te faʻafiafiaina o se tamaʻi teine ​​laititi, e fautuaina ai le faʻamasani atili i lau fanau. Afai e miti le teine, faatalitali mo tala lelei. Mafaufau e uiga i ai.

Miti o freud.

E tusa ai ma le Heroud's Halt Bread, Afai na vaʻaia e se fafine se teine ​​i se miti, e le lava le faʻamaoni ma le agalelei i se miti ma le fola ua leai.

Afai o le tamaʻi gau o le makaina o se tamaloa, freud faʻamatala o lenei miti o se manaʻo le faʻatonutonuina e taumafai ai le fua faasaina. O le miti e taʻu ai le le lava o le aofaʻi o lagona ma lagona i se olaga mafana moni.

I luga o le tusi

O le pepe fou na foliga mai o se miti e mafai ona talanoa e uiga i le manaʻoga e faʻaalia le mafaufau pe popole mo se tagata. Tele fafine e masani ona fai se miti tutusa e avea ma mea e tupu ai lona maitaga. Ae mo le sui o se feusuaiga, o se miti e uiga i se pepe fou e mafai ona talanoa e uiga i le malosi popole, fefe pe, e uiga i le tama.

O le miti atonu e fesoʻotaʻi ma se malaga le fuafuaina, malaga. Afai e tagi le teine ​​fou fou i se miti - faatali mo le faalavelave, e le fiafia tele i ai. Po o pepe fou i se miti, pe a fai e matua maloloina ma matagofie, - e aoga le faatali mo le olioli; E le aoga le teine ​​maʻi, e tatau ona faʻatali mo popolega e leʻi mafaufauina, o ituaiga uma o faʻamasinoga, etc.

Faitau atili