O a miti o le nofoaafi i miti o: Miller, Tsvetkov, etc.

Anonim

Faʻafetai i nofoaafi, ona tatalaina e tagata le avanoa e feoai ai i mamao mamao ma vaʻai i le lalolagi i lona le lelei matagofie. Oka se miti o se nofoaafi? Muamua lava, o lenei ituaiga o felauaiga e fesoʻotaʻi ma tagata taʻitasi ma le malaga. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai o loʻo toetoe lava a oʻo i miti uma e faʻamatala ai le faʻaalia o se nofoaafi i le miti o se faʻailoga o le sau suiga poʻo le faʻailoga. Peitaʻi, e le naʻo le faʻaupuga e lenei miti.

Nofoaafi

Faalauiloaina le moe o le moe

Alu i le nofoaafi i se miti - o se faʻailoga o le suiga. O lenei miti e tautala e uiga i le saʻo gaioiga i le sini sini, e te manaʻomia e faia sina naunautaiga, ma o au miti uma e moni.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o le nofoaafi taofi i se miti, e le o toe faatalitali atu faigata i lou ala. Ua talitonuina o le aofaʻi o ia taofi i le po auro o tuʻu saʻo i le lumanaʻi faʻafitauli. O le tauiviga o felauaiga o felauaiga ma toe fai pea taofi taofi e mafai ona lapataʻia e uiga i faʻafitauli o le lumanaʻi i pepa.

Afai i lana miti na e avea i le Belsery Car, o se mea tele tele i fafo atu o le tulimanu. O lenei pisinisi lenei o le a aumaia uma le ola mama ma le faamalieina. Ae ui i lea, e mafai ona sili atu le moni le miti. I lea tulaga, e mafai ona e faamoemoeina vave malaga.

E talitonu o le nofoaafi o se faatusa o le taimi gaioiga. O le saoasaoa o le felauaiga e gaoioi, o le vave o oe o le a oʻo atu i le manaʻoga manaʻomia i lou olaga. Peitaʻi, afai o le tufuga na o mai ma le nofoaafi, o le faailo lea o le amataga o le lanu uliuli i lou olaga.

Afai na e feiloai i le nofoaafi i se miti, faatali mo lau polofiti. O mea aoga aoga e mafai ona oʻo mai ia te oe i le faiga o se mea aoga poʻo ni mea manaia i le totogi lelei.

Miti o le mea e te manatu ai o le Pertrone o le WRUNID WRIDICK. E sili lea ona moni i na tagata na e naunau iai mo nisi tala fou. I lea tulaga, o le a le toe feiloai ma tagata e manatu, pe maua tala mai ia i latou. Afai o oe, i luga o le isi itu, o se tasi sa aumai ma le tulaga, E leʻi leva ae o loʻo e faatali ma uo ma e pele.

O a miti o se nofoaafi, sosoo ai ma? I le mea moni, o se mea taua e ova le ova i lima. A iai sou taimi ou te nofo ai i le Miti ae leʻi lafoina, ona o le mea o le a galue ai mea uma. Afai o loʻo e tuai tele mo le nofoaafi, e le o toe faʻatali mo faʻafitauli i uo poʻo ni puletiʻe. O le mea lea, e taua le mataala ma faʻaaloalo lelei i ofo uma, tusa lava pe foliga mai e le o latou le masani ai.

O se malaga i le nofoaafi i le po na e tautala ai Eleni e uiga i le toʻa ma le saʻo pe o le saʻo le auala i le olaga. Afai e te mafatia mai ni oʻu faʻamaʻi i le taimi nei, ona vave lava lea o le faʻamaʻi ma o le a e alu i le vave faʻasaʻoina. Ae peitai, o le moe e mafai ona muai vaaia e uiga i le le lelei-mafaufau fesoasoani. E manaʻomia mo le faʻaeteete faʻataʻitaʻi a latou mataupu ae aua le tuʻuina atu folafolaga e manino lava le mafai.

I ala

Vaʻai le faʻalavelave o le nofoaafi o se mafuaʻaga mo le popole. O le faʻavae na tupuga mai i nofoaafi, o se tulafono, e taofia ai le lumanaʻi le mafaitauina i le le mafai ona luma. E le o toe umi ae faʻatamalaina ai ou faʻamoemoe ma fuafuaga. E manaʻomia le mafaufau i ana faʻaiuga uma ma ni gaioiga uma o le olaga. Masalo o loʻo taumafai le miti e lapataʻi ai oe e uiga i se mea leaga o le faia o se pisinisi. I lea tulaga, e sili le lafoaia o gaioiga e aafia ai lamatiaga.

Faʻamatala manino o miti ma le ituaiga o nofoaafi:

  • Tagata pasese nofoaafi - i suiga tele; I le olaga, e leai se mea, naʻo le taua ma le manaia ma le manaia o loʻo faʻatali;
  • CARGO Mataupu - o se faʻailoga o mea ua e mauaina i le tele o faʻamatalaga. Masalo o le a le aoga e toe iloilo o latou manatu i le olaga ma ave le manava;
  • o le komuteta koleni - i se aoga taua ma suia i le olaga mo le ola mo le sili atu;
  • O le nofoaafi vave o le faʻatinoina o au faʻamoemoe sili ona manaʻomia ma ancsictions.

Faʻauiga o miti eseese

I le miti a miller

I lenei miti tusi o loʻo i ai ni faʻauiga o miti ma le nofoaafi:
  • tietie i le nofoaafi i le malaga i le taimi nei i le lumanai;
  • Lagona i le nofoaafi - i faigata i le malaga, e ui lava o le a manatuaina mo se taimi umi;
  • O se tupua o le suko, i le faʻanoanoa ona o le lumanaʻi o le lumanaʻi
  • Vasega pisinisi - i suiga alofa i lou olaga;
  • Tietie i le nofoaafi i luga o le pito i luga pito i luga - i le le fiafia o tagata malaga. Foi, e mafai ona taʻu atu e lenei miti ia te oe e uiga i le puipuia faifai pea i le lumanaʻi;
  • Alu i le tulaga mai le nofoaafi - i se itulagi manaia i totonu o le lumanai;
  • Ma le loto i ai i lalo o le faʻavae - o se faʻailoga e uiga i le le faʻatagaina o lou sauni e aumai se taulaga mo se isi tagata.

I le miti freud.

O le miti a Freud's Mortad Missarets le foliga mai o se nofoaafi i o matou po i la matou po e pei ona taua:

  • E vaʻai i le nofoaafi - i le faʻalavelave o se paʻaga;
  • Suʻe le taʻavale i le taʻavale i le nofoaafi - i le tele o le fiafia i le mea moni, o le a agaʻi atu i lou lua afa.

I le miti o fugalaau

Tsvetkov's miti a Tsvetkov faamatala le foliga o nofoaafi i miti:

  • Feiloaʻi i le nofoaafi i talosaga pisinisi i le lumanaʻi;
  • I totonu o le nofoaafi - i se valaaulia taua e faʻaalia;
  • Tomai pisinisi - o se faʻailoga e te matua vaivai ai. E manaʻomia le ave o se manava i tafaoga, faʻaalu se tafaoga poʻo le vaiaso i fafo o pa o le fale;
  • Femalagaaʻi i le nofoaafi - i le valaaulia i pisinisi 'aiga o le afiafi ma talanoaina mataupu faigaluega. E tatau ona matua fesoʻotaʻi i lenei miti, talu ona pa'ū le lumanaʻi o le lumanaʻi pe pa'ū i lau galuega faʻamoemoe i ai.

I luga o le alatoto

I le miti Hasse

I lenei miti tusi, na faamatalaina ai nofoaafi i le po auro e pei ona taua i lalo:
  • vaʻai i se miti nofoaafi - i faʻavavevave suiga i le olaga;
  • O se nofoaafi agai i se faʻailoga o au fuafuaga ma faʻanaunauga e filifilia e mulimuli mai;
  • O le ola o oloa o le oloa - ia mauaina ni polofesa ua leva ona faʻatali mai fefaatauaiga poʻo isi itu o gaioiga, e latalata ma faʻatau;
  • O le nofoaafi na alu ifo mai i nofoa o le amataga lea o le uliuli fasi i lou olaga.

I le miti loli

O le manatu lauiloa o le mafaufau e ofoina atu na faamatalaina o miti ma nofoaafi:

  • O le nofoaafi o se muaʻi faʻamoemoe o le olaga suia. Masalo e vave o loʻo e faʻatali mo se malaga poʻo se malaga umi;
  • vaʻai i le nofoaafi i le nofoaafi nofoaga poʻo nofoaafi nofoaga - ia faia e tatau ai ona fai se filifiliga sili ona taua
  • Vaʻai ia lava e malaga i luga o le nofoaafi - i suiga lelei i le olaga o le tagata lava ia. Afai i se miti e le o tuʻua na o oe, ae o se uso malaga, ona o mai ai lea o se mea matagofie poʻo se alofa umi o loʻo faʻatali mo oe.

Faitau atili